Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 12:45
- Nahlásit

sarax
mě osobně by zajímalo, jak by poslední fotku popsal redaktor Plesku

Garfield
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 12:48
- Nahlásit

sarax
Je fakt krásná. Medvíďátko.

Anu
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 12:57
- Nahlásit

sarax
to víš,prej to stačí dělat s láskou a úsměvem
no ještě aby se u toho člověk mračil

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 12:57
- Nahlásit

Smečka
no půjčuje nerada
Jimmi
to bych chtěla taky vidět..možná jim to pošleme
Garfield
děkujeme...a Garfield žere medvíďátka????

abby
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 13:11
- Nahlásit

sarax

ty fotečky,kde je i Trinča mě vždycky strašně dojmou

Lola1
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 14:38
- Nahlásit

Ahoj, zdravím obě saraxovy. Viktorka je fakt nádherná, že jste zase byli u kadeřnice?

Smečka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 15:30
- Nahlásit

Je fakt krásná. Medvíďátko.Garfield
Ale ne,to je miminko.

Mel
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 15:38
- Nahlásit

sarax
a Garfield žere medvíďátka????
musíš ji převlíct za kozla

Smečka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 17:35
- Nahlásit

Mel

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 20:18
- Nahlásit

Mel

Smečka
Ale ne,to je miminko.
žejo??

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 11:13
- Nahlásit

hele aby ste si to nerozmyslelly
Trinča hlídá a je děěěsně nenápadná

Anu
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 11:32
- Nahlásit

sarax
mám pocit že tvé fota značně zvednou porodnost portálu cz-pes néli vůbec v celé ČR

Martina
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 11:36
- Nahlásit

sarax
Tak já už si to asi nerozmyslím, mimčo už kope jak o život.
Viktorka je úžasná, na tý první fotce jak zamilovaně kouká.

Já jsem teď pořád přemýšlela kam půjdu rodit. Jelikož nám v našem městečku porodnici zrušili, tak mám na výběr J.Hradec, Třebíč nebo Jihalva, je to od nás tak všechno stejně daleko. V J.Hradci opravili gynekologicko-porodnické oddělení a včera jsem na to narazila na jejich stránkách. Tak koukněte na ty fotky. Já se snad začnu na ten porod těšit nebo co.
Pro některé z vás je to asi normálka takovádle porodnice, ale když si vzpomenu na zdejší porodnici, kde jsem rodila před 10 lety druhou holčinu, tak je to přeci jenom trošku někde jinde.
takže mrkněte:
http://www.hospitaljh.cz/oddeleni/gynpor.asp?ident =xaeac

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 11:43
- Nahlásit

Martina
tak podobně vypadá Apolinář Motol nebyl tak dobrej...ale bylo mi to jedno...se člověk mrkne na obrázky a chce se těšit a pak si to pro samý bolesti ani neužije

Martina
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 11:52
- Nahlásit

sarax
Máš pravdu, já taky říkám, že si to člověk musí odhekat všude, jestli jsou kachlíky oranžový nebo šedý. Tak Apolinář to je jasnačka, to je vyhlášená porodnice, ale to co jsem viděla tady v okolních nemocnicích je tohle po rekonstrukci jak z daleké budoucnosti.

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 12:06
- Nahlásit

Martina
hele kolikátý že čekáš dítko???

Smečka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 12:08
- Nahlásit

tak podobně vypadá Apolinář Motol nebyl tak dobrej...sarax
Souhlas.Potřetí jedině k Apolináři.

Martina
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 12:11
- Nahlásit

sarax
Třetí, mám dvě holky 13,5 a 10. Každý mě straší, že porod po deseti letech je jako bych rodila poprvé. A to se mi teda sakra nechce, rodila jsem tááááááák dlouho.

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 12:12
- Nahlásit

Martina
mno tak ti nebudu nic vyprávět ty po 10 já rodila druhý před 12 tak asi tak....
a je 3 dítko poslední??já si furt nejsem jistá

Martina
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 12:21
- Nahlásit

sarax
Tak to seš dobrá. Já jsem si jistá, že tímto třetím končím. Do našeho bytu 2+1 se psem (sice malým) už to bude asi stačit. Vždycky jsem říkala, že třetí do pětatřiceti a ono se to nějak tak rychle přiblížilo, že už nebylo na co čekat. Řekli jsme si s manželem, že to vyzkoušíme a když to nepůjde, tak to necháme být a když to vyjde, tak budeme rádi. No a světe div se, já do toho přišla hned první měsíc. Všichni už se moc těšíme, hlavně mladší dcera, to bude chůva, je hodně k dětem. Se starší už to trochu mlátí, ale taky se těší. Hlavně už abych to měla jako ty v postýlce.

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 12:25
- Nahlásit

Martina
mno se obávám že až vyroste tak tomu dám 4 roky a do 39 bud porodím nebo na to peču ale možná mě to přejde..sem tedka taková naměkko z miminek
a máme 3+1,ale 2 psy

Martina
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 12:34
- Nahlásit

sarax
sem tedka taková naměkko z miminek
No tak to jsme dvě. Mě kdyby někdo před cca pěti rokama řekl, že budu chtít ještě jedno, tak ho pošlu někam. To jsem byla ráda, že je holka ve školce, že je trošku samostatná a těšila jsem se do práce. Ale moje biologické hodiny se jaksi před třemi lety probudily a tikaly a tikaly. Tak jsme si teda pořídili psa, že mě to jako přejde a nepřešlo. Ale doufám, že už takhle nikdy tikat nebudou, nevěděla bych si rady.

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 12:36
- Nahlásit

Martina
nevěděla bych si rady.
já myslím že jooo....třikrát si jim pomohla

abby
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 12:43
- Nahlásit

Martina

Teda nevím,jak se Třebíč změnila a klidně bych ti to mohla zjistit,ale kdysi to byla hrůza.

Martina
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 12:50
- Nahlásit

abby
A hrůza to asi i zůstala. Z Třebíče mám dobré info přímo od porodní asistentky, která před tím dělala v Č. Budějovicích u těch nedonošených miminek. Říkala, že když to srovná tam a v Třebíči, tak že rodit do Třebíče by rozhodně nešla a tady v okolí co tam byly ženský rodit, tak to nikdo nechválí. Je jasný, že je to hlavně o přístupu, může být porodnice sebelepší a narazíš zrovna na nějakou porodní asistentku, která vylezla prdelí nahoru a nepomůže Ti ani masážní vana. Takhle jsem to měla když jsem rodila první holku. Byla tam taková semetrika, že jsem si myslela, že to snad ani není možný, ale naštěstí byl večer a měnily se služby a přišla taková perfektní sestra na noční, že mi spadl kámen ze srdce. Ale určitě díky

abby
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 13:04
- Nahlásit

Martina

Já mám právě známýho,který tam dělal porodníka.

Ale rodila tam moje teta a i co jsem slyšela od ostatních,tak to není nic moc.a jak znám třebíčskou nemocnici všeobecně,tak pochybuju,že by se zrovna porodnice nějak vynikala (ostatní je taky na nic).Není tak dlouho,co se říkalo,jestli chceš umřít,nech se operovat v Třebíči

Martina
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 13:13 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

abby
Není tak dlouho,co se říkalo,jestli chceš umřít,nech se operovat v Třebíči
Já jsem z Dačic, tak jsem si myslela, že tohle se říká o Dačicích. Tady je to taky hrůza děs. Tady pořádně nezoperujou ani slepák a diví se, že se všichni objednávají někam jinam. Nejlepší zážitek mýho stejdy. Měl zkrácené šlachy na dvou prstech u ruky, takže je měl jakoby pořád skrčené a prostě mu to vadilo. Tak byl tady u nás v nemocnici a řekli mu, že s tím nic nenadělají, jedině uříznout. Tak se objednal do Brna a prsty už má v pořádku. Ale proč by se s tím operovali, když se to dá uříznout a je to ne? Takže až budete chtít někdo něco uříznout, tak přijeďte k nám.

abby
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 13:24
- Nahlásit

Martina

Já se obávám,že takových nemocnic je víc.

Můj přítel pochází z Rouchovan,takže proto třebíčskou nemocnici trochu znám.Naštěstí je z doktorské rodiny,takže když už něco potřebovali,věděli,kam se obrátit s patřičnou protekcí.

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 13:40
- Nahlásit

isdpch
že jo??já věděla že se ti Trinča bude líbit moc jí to tam sluší

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 14:20
- Nahlásit

isdpch
mno je fakt že Vikča se ti líbit může...neřve ti doma

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání