Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 11:53
- Nahlásit

Martina
Mucholabka
moc děkujeme všechno sem vyřídila....teda dneska sem vyřídila nejdřív sebe,akorát sem dorazila s prasopsem ze cvičení..byla šikovná a já jak prase
abby
hele jde to...teda daří se mi dobře hrazdička je fakt pěkná...a Vikince se moooc líbí
pigie
boj neboj to zvládnete ty a Hugo....přítul bude muset
sem zas dám nějakou fotku pro něj

pigie
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 12:07
- Nahlásit

sarax
jeeeeej , tak teda vsetko najlepsie Viktorke. Nech Vam rastie do zdravia i krasy

Bela
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 12:14
- Nahlásit

sarax
tie fotky su uuuzasneee!!! Dve maximalne spokojne babenky - to bude raubirska dvojica, uz teraz to vidim

Viktorke vsetko naj, naj, naj - nech sa vam dari a krasne si to spolu uzivate.

Nepresla som vsetky odkazy za posledne obdobie (bo je to tu dost kosate a huste) - uz papa lepsie?
Na fotkach vyzera dost dobre zivena a prospievajuca

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 12:19
- Nahlásit

pigie
Bela
i vám díky za přání
Bela
to bude raubirska dvojica
toho se celkem bojím
ona se stejně Trinča tváří že je to miminko její a nám ho jen půjčuje
s jídlem jako snad malinko lepší...ale ona jí celkem dobře,jen nepřibírá tolik......váží 4,4-4,5 kg a to není pořád moc...potvůrka se hlídá asi

pigie
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 13:03
- Nahlásit

sarax
ona se stejně Trinča tváří že je to miminko její a nám ho jen půjčuje
To mate podobne ako u nas. Stano kazdemu zase hovori, ze cely ten byt patri Hugovi a on nam len laskavo dovoli tu prebyvat a krmit ho

Ja si myslim, ze ono sa to s tym priberanim zlomi. Bratranec sa narodil tiez obrovsky, potom dlho nechcel pribrat a potom sa zase rozpapal a do puberty to bola gula. Pocas puberty sa vytiahol a bol z neho zase kostlivec. Neuveritelne premeny. Menil sa najviac z nasej rodiny

abby
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 16:52
- Nahlásit

sarax

Moje oblíbené jméno a ani jsem si nevšimla,že má dneska jmeniny.Takže všechno nej.Ať je pořád taková pěkná a šikovná holčička a ať ti pěkně přibírá.

Terri
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 20:02
- Nahlásit

Add kurzy - no dokonce některé porodnice dělají kurzy skrz celé těhotenství - takže "body" určitě letí...
Porod na videu vidět nemusím(e) - už jsme viděli. Tak jsem zvědavá...
Jinak - jo jo, mamči a babičky nechodily, věděly to samy nebo od svých rodičů...taky nechodily na ultrazvuky a testy a možná byly více ok než my...

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 21:57
- Nahlásit

Terri
jo jo, mamči a babičky nechodily, věděly to samy nebo od svých rodičů...taky nechodily na ultrazvuky a testy a možná byly více ok než my...
je fakt že se nepřišlo na spoustu věcí,ale zas byly v těhotenství v klidu já jako absolvent genetickejch vyšetření sem toho klidu do 20 tejdne moc neměla..než byly výsledky plodovky
abby
Viktorka děkuje,a těší se až si jí povozíšsnad na srazu v květnu doufám....

Martina
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 22:10
- Nahlásit

sarax
toho klidu do 20 tejdne moc neměla
to mi povídej, v úterý jdu na kontrolu a doktor mě bude objednávat na genetiku. Nejdřív jsem byla přesvědčená, že budu chtít určitě na plodovku a on mi řekl, že mě pošle na genetiku samozřejmě + ultrazvuk a oni prej jsou odborníci a určí jestli je amniocentéza nutná. Ty jsi byla na plodovce protože byl nějakej problém nebo je Ti víc jak 35? Sorry, že se ptám na věk, vím, že je to neslušné. ale já se klidně prásknu, mě bylo v lednu 34.

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 22:12
- Nahlásit

Martina
mě bylo v lednu 34.

mě bude v pátek
vyšla mi blbě obojí krev na genetice...tak proto..paušálně to nedělají do 35 a snad i pak se jde na krev....ale já radši na plodovku příště

Martina
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 22:16
- Nahlásit

sarax
No vidíš to, taky mladá zasloužilá matka
Jj, tak nějak jsem to říkala doktorovi, že mi sice v době porodu bude 34 a půl a jestli bych přesto mohla na plodovku, on mi říkal, že na mojí žádost klidně jo, ale, že by to nechal na nich. Tak to nechám na odbornících, snad to bude dobrý.
ale já radši na plodovku příště
hele ty to snad myslíš s tím dalším robátkem vážně jo? A proč ne, to je fakt.

Terri
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 22:26
- Nahlásit

Ta krev vychází pozitivně bohužel poměrně často, a přesto jsou to falešné výsledky.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 22:34
- Nahlásit

sarax
Se těším na malou a na Trinču....jak jste na tom v pondělí? Můžu se zastavit okolo třetí?

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 22:37
- Nahlásit

Terri
mno pozitivně často..čím vyšší věk tím častěji
já radši šla na plodovku...sice sem přes 14 dní trnula,ale pak se mi ulevilo
Martina
taky mladá zasloužilá matka
jasně víš jak s tím dalším...mám známou co rodila v 41 třetí dítko a fakt omládla..ony děti nenechají člověka zkostnatět
tak proto možná bude a možná ne..nebudud to lámat přes koleno

pigie
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2007 01:57
- Nahlásit

sarax
mám známou co rodila v 41 třetí dítko a fakt omládla..
To je vedecky dokazane, ze zena po porode "omladne" Ved prave preto vravim, ze mam najvyssi cas, aby to este malo vyrazny efekt

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2007 02:11
- Nahlásit

pigie
neber mi iluze..efekt to má vždy pak si pořídíš víc dětí a je s tebe školačka¨ ale bylo by třeba omladit kynology o nový názory

pigie
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2007 02:33
- Nahlásit

sarax
Ti neberiem iluzie. To je jasne, ze to ma efekt vzdy, ja len dufam, ze v istych rokoch by to malo mat lepsi efekt A okrem toho, ty si dokazom, ze medzi 30-35 to je na spici
Krmis, krmis

abby
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2007 09:19
- Nahlásit

sarax

Tak to už chápu další těhotenství Žilkové

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2007 11:32
- Nahlásit

abby
co se týká tohoto já taky..ale stejně by to mělo bejt do 40 myslím...aby člověk doufal že dítko devede aspon k dospělosti
pigie
já jako důkaz?? no dobře...momentálně si připadám jak vyždímanej citron a vzhledem k počasí mě celkem dere že mi nezbejvá teda 20 kg..ale 19,5 ..ve čtvrtek jdu na obrany..se trochu rozhejbu

pigie
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2007 19:39
- Nahlásit

sarax
Tak to sa ti len zda. To omladnutie vidi na tebe potom asi len okolie a nie ty sama a 19.5 je stale menej ako 20, tak co chces

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 07:35
- Nahlásit

pigie
a 19.5 je stale menej ako 20, tak co chces
chtěla bych mít tvůj pozitivní náhled na věc
koupím si boty aby se mi spravila nálada

Orry
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 08:30
- Nahlásit

sarax
ahoj, opet chvalim krasne fotky

mam takovy dotazek ohledne kojeni (kvuli synovci ) prosim...
je normalni kojit v 7mes. v noci po dvou hodinach?? Myslela jsem, ze prave nocni kojeni se ma "odbouravat" jako prvni...ja tomu jako nerozumim..a tak se ptam tebe...proste se nam nektere nazory doktorky a svagrove zdaji trochu "divne" (treba jako koupani jen ob den....nedavat dudlik, protoze nebude sat mleko...atd atd.) diky

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 09:40
- Nahlásit

sarax
Ahojky, chtěla jsem tě poprosit prosím tě kde jste koupili tu krásnou deku co si na ní Viktorky hraje, nechtěla bys mi jí prodat, teda až to malinkou přestane bavit.

Jinak všechny moc zdravím

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 09:43
- Nahlásit

Orry
nevím jak je to s kojením v noci ale určitě bych to zkoušela nějak odbourat a kot když už je tak velký, a s dudlíkem to dělala stejně moje švagrová s holčičkou prostě jí ho nedávala a ona strašně brečela, já bych to nevydržela. A koupat obden no nevím mě se zdá že ty jejich prdelky prostě umít musí a kor kluk kydž mu musí přetahovat kůžičku no nevím ale já koupala každý den a koupat budu pořád

Orry
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 09:56
- Nahlásit

Petra
no s dudlikem..on uz ma ted tendence davat si rucicky a prsticky do pusinky...

koupe opravdu jen obden...ale kdyby se malej dotkl psa tak umre, protoze to neni hygiena kuzicku nepretahuje pry se to taky nema

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 10:25
- Nahlásit

Orry
kuzicku nepretahuje a co stím ten kluk bude dělat? chudákovy budou dělat obřísku, no nechci nic říkat ale je blbá ona i doktorka

abby
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 10:32
- Nahlásit

Orry

A jak mu to chce vyčistit,když mu nepřetahuje kůžičku.To je tak na nějakej zánět

O kojení tady už tuším sarax někde psala.

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 10:36
- Nahlásit

abby
taky to nechápu, ale třeby mě to tak neřekla ani doktorka a ani v porodnici, ale obě moje ségry jsou dětské zdravotní sestry a ty vědí jak to pak s chudinkama chlapečkama vypadá když se to nedělá.

abby
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 10:49 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

Orry

Tak řekni švagrové,ať se zeptá svýho chlapa,jak si ho udržuje čistýho

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 10:53
- Nahlásit

abby
moje švagrová má dcerku ale Orry má švagrovou která koupe obden a nepřetahuje

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání