Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Terri
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2007 22:20
- Nahlásit

taakže kaši má tedka v lahvi
proč v láhvi?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2007 22:23
- Nahlásit

Petra
tak nový odkaz tam to snad pude
http://www.edisk.cz/stahni/01697/_z0001.mpg_4.2MB. html

To abych si někam napsala na jaký stránce jste řešili příkrmy, abych pak věděla kam se podivat až to bude potřeba

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2007 22:44
- Nahlásit

Martina
přejeme Štěpánkovi všechno nej nej k svátku a Dorinka mu posílá jednu štíííípanou.
Díííííííky!Štěpánkovi to ráno vyřídím a předám,bude mít ohromnou radost,páč tak nekontaktní dítě sem v životě neviděla!

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 00:59
- Nahlásit

Terri
proč v láhvi?
protože po kaši v misce ještě chtěla mlíko a takhle má řidší kaši v láhvi a krásně s ní usnejako taky sem jí to cpala lžičkou..stejně jako všem dětem..ale můdr mi řekla at jí nechám...že je fakt mimi že není nutnost aby v roce uměli na nočník a jedli příborem..a má pravdu..ze lžičky umíme krásně,takže klidně na noc láhev
Vcelka
až to bude potřeba
se zeptáš
Martina
rady dáme pokud víme...myslím že celkem něco zvládnem

a teda příkrmy..sem dávala zpočátku půlku lahvičky mrkne a tak do mlíka dneska máme na oběd půlku příkrmu většího a mlíko
jablunka
sím jsme ostudy,ale že Štěpánka líbáme všechny baby tady fčetně Trinči ale mě zas Miš zvedla ze židle...je u babičky a v koupelně uklouzla a dupla si na nohu...tak čekám co bude....

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 09:02
- Nahlásit

sarax
Štěpánka líbáme všechny baby tady fčetně Trinči
Děkujéééém!Tak sem mu to vyřídila od fšech a teď se mnou nebude 14 dní mluvit.
mě zas Miš zvedla ze židle...je u babičky a v koupelně uklouzla a dupla si na nohu...tak čekám co bude....
Miš je střevo,ale třeba jí teď docvakne,že si musí opravdu dávat bacha.Snad to bude mít v pohodě!

brut
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 12:10
- Nahlásit

jablunka
dodatečně přejeme Štěpánkovi vše nej k svátku

sarax
ale mě zas Miš zvedla ze židle...je u babičky a v koupelně uklouzla a dupla si na nohu...tak čekám co bude....
hlavně ať je v pořádku, však už si dá pozor

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 12:29
- Nahlásit

jablunka
brut
to je i o tom že babička ty koberečky nemůže dát na stranu..to nejde...tam to přece musí bejt...fakt mě štve....

brut
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 13:03
- Nahlásit

sarax
jj, babičky a koberečky .... hlavně ať má nožku v pořádku

Martina
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 16:24
- Nahlásit

Tak holky dneska jsem navštívila odbornici na masáže a takový ty bodíky. Tak mi říkala, že tak zablokovanej krk už dlouho neviděla. Hodinu tam o mě dělala, hrozně se mi ulevilo, říkala, že až mi to přijde k sobě, tak že mě to bude ještě tak dva dny bolet, ale že se mi uleví. (Dneska už je to týden co mi tam luplo a fakt se to nelepšilo). Vyhnala jsem holky ven s malou a šla ležet. Normálně jsem hodinu a půl spala (nazvala bych tento den třetí svátek vánoční ), to už se mi dlouho nestalo a vstávám s hlavou jako střep, krk mě bolí, normálně jako kdyby mě vzal někdo bejzbolovkou po palici a po zádech. To je asi to jak o tom říkala, "až Vám to přijde k sobě". Ale rozhodně můžu otočit hlavou. To víte, když někdo zavolá: "platím", tak se musím otáčet celá, neb jenom krk ještě nejde.

Terri
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 17:37
- Nahlásit

takhle má řidší kaši v láhvi a krásně s ní usne
aha že není nutnost aby v roce uměli na nočník a jedli příborem..a má pravdu
souhlasím
sem dávala zpočátku půlku lahvičky mrkne a tak do mlíka dneska máme na oběd půlku příkrmu většího a mlíko
půl lahvičky? a pak jsi dala mlíko?

Dneska jsme byli na půlroční prohlídce a třetí píchanec.
Zapomněla jsem se ale zeptat na ten čaj či šťávy. Když za chvíli budu dávat i ovocnou přesnídávku, tj. kojit ráno a odpoledene (a v noci).
Taky jsem si všimla, že ty kupované zeleninové příkrmy od 6. měsíce obsahují lepek. Neptala ses náhodou doktorky? Jako jestli to fakt už od 6 měsíce může....

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 17:41
- Nahlásit

Terri
půl lahvičky? a pak jsi dala mlíko?

jj přesně tak...s tím jsme začli v létě...ovocný přesnídávky dostala nějak po 2-3 měsících
Taky jsem si všimla, že ty kupované zeleninové příkrmy od 6. měsíce obsahují lepek.
hele zdaleka ne všechny...my dáváme věci s lepkem tedka od toho 10..do tý doby jsem se snažila dávat bez....doktorka mi to odkejvala takže tak...čajíky asi dávat můžeš..a šťávičky taky..mě je Vikinka moc nechtěla a nechce dodnes já se na to tak těšila...takže jsme na čajíku a mlíku
Martina
gratulace.) krááásnej dárek..když se trochu otočíš

Terri
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 20:25
- Nahlásit

sarax
ovocný přesnídávky dostala nějak po 2-3 měsících
až?? mi řekla doktorka že už je klidně mám dát, pokud baští zeleninku.
hele zdaleka ne všechny
budu muset zajet někam, kde je větší výběr, tu je prd a ještě s lepkem. A ty šťávičky se dávají po lžičce nebo v lahvičce?
A mlíko máš nějaké pokračovací nebo ještě Tvé?

No pěkně to Malou pokroutilo...kadí 2krát denně minimálně a večer pořádně tuze.

Martina
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 21:20
- Nahlásit

Terri
a mě by zajímalo jestli líp spí, když jste na příkrmech, kašičkách a šťávičkách, co nebo je to stejný?

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 21:27
- Nahlásit

Terri
až?? mi řekla doktorka že už je klidně mám dát, pokud baští zeleninku.
mno nám řekla že s ovocem začít p=ozději..ono jim to sladké chutná víc a pak nemusí chtít zeleninku takže ovoce dostala až když příkrmy měly nějakou chuť
mlíko máme Hero baby lactum..jedeme už 3 a jsme spokojení..je fakt fajn
šťávičky jsem dávala do minilahvičkykdyž už pila čajíky..stejně jí ty džusíčky nejely...čaje máme od Hippu,různý chuti a ty pije..někdy
Martina
co se týče spaní...tak se to po odstavení zlepšilo..pak otravovala v noci na čaj..a tedka se to ustaluje že už jí padá hlava v ohrádce,takže postýlka,kaše a ráno mlíko

Terri
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 12:48 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Martina
Njo, trošičku...v noci už se totiž na mlíko budila co hodinu a půl, tak teď je to co tři...

Jinak všichni jsou teď i v mém okolí jacísi obolavění. Ale furt lepší než tohle: http://www.novinky.cz/clanek/129620-michaelovi-jac ksonovi-utrhl-syn-kus-obliceje.html

sarax
až když příkrmy měly nějakou chuť
no pravda pravda, ta mrkvička je teda obzvlášť nic moc
Jinak naše dochtora Ti též dala za pravdu s kupovanými příkrmy (+ sem tam domácí udělané).
Ještě mám dotaz pane šéf - co masozeleninové příkrmy?

Pro všechny:
dostali jsme dobrou hračku - je to lítací pták Tukan, zavěsí se na strop a on mává křídly a lítá na šňůrce...malé se to moc líbí a krom toho ten monotonní zvuk křídel uspává

sarax
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 13:04
- Nahlásit

Terri
co masozeleninové příkrmy?

došlo na ně až když dobře snášela mrkvičku,brokolici a tuším špenát pak teda byli tyshle věci + brambor,pak rýže a pak už s masíčkem...
na to vaření mi řekla můdr že někdy něco OK,můžu uvařit i brambor a dát do toho tu skleničku

jo a ryby prosím ne ee až po roce věku..dřív se doporučovaly,ale dnes se ví že je to velkej alergen..
je to lítací pták Tukan, zavěsí se na strop a on mává křídly
nějakej obrázek??

Terri
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 14:06 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

sarax
díky
rýži s mrkví jsme už dali a taky zeleninovou polévku.
Teď jel manžel shánět brokolici (u nás fakt nic není )

Uvařit brambor + sklenička - dobrý nápad.
Ryby - to jsem taky někde četla. No jo, to už není jako za nás, kdy "šťávička" znamenala denně vytlačený pomeranč

A prosímtě, ty kašičky, jsou mléčné rozpustné ve vodě a nebo v mlíce. Já jsem četla, že nemám ty "v mlíce" dávat, když kojím. Víš o tom něco?

nějakej obrázek??
Vyfotím

sarax
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 14:19 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

Terri
já dávám dotedka ředitelný vodou..ale už dám i sem tam ty mlíkový...nevím jestli je to kojením..ale lepší stravitelnost na začátek má rejžová kaše do vody
a k tý brokolici at vezme květákovej příkrm...špenátovej není sou moooc dobrý
hele a já ještě na návštěvě vyzkoušela zeleninovou kaši Sunarku a malý chutnala

Terri
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 14:22 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

sarax
já dávám dotedka ředitelný vodou..ale už dám i sem tam ty mlíkový...nevím jestli je to kojením..ale lepší stravitelnost na začátek má rejžová kaše do vody
Taky si myslím... ale projistotu jsem se zeptala - víc názorů větší hlava

A dávalas i rýžové kaše s příchutěma nebo "jen" tu základní?
Bombarduju dotazama co? ale třeba to pomůže Martině (která za chvíli bude přikrmovat)...

Zeleninovou kaši - myslíš na večer nebo na oběd?

sarax
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 15:33
- Nahlásit

Terri
ze začátku sem dávala rejžovou Nutrilon,pak jsme přidali třeba po měsíci??Sunarku rejžovou na dobrou noc s banány a tedka dávám příchutě co jí chutnaj..radši mám ty rejžový..třeba piškotová od Nutrilonu jí nejela..ale ta s banány anebo se skořicí jí chutná..ale největší favorit je samotná rejžová..
tu zeleninovou jsem dala na oběd...voda v termosce a miska a měla oběd bez ohřejvání

Vcelka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 16:19 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit

Holky v jakym měsíci jste dali děti do toho lehátka od Fisher Price? A přes jaký stránky jste ho objednávali?

Terri
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 16:50
- Nahlásit

sarax
Ok (já mám rýžovou Nestlé). Ták manžel přivezl Hami brokolici, květák i špenát s bramborem.
Tak jsem zvědavá, jak budou chutnat.

Vcelka
Holky v jakym měsíci jste dali děti do toho lehátka od Fisher Price?
Já až po třetím měsíci, ale stejně doteď dávám do té "první" polohy, ta druhá se Mišce nelíbí. Stránky už nevím, ale hledala jsem, kde to mají nejlevnější a pak koupila.

Martina
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 17:39
- Nahlásit

ale třeba to pomůže Martině (která za chvíli bude přikrmovat)...
No to si pište, že mi to pomůže. Něco málo si pamatuju, ale teď je zase všechno jiný. A to už je holky let co já matlala příkrmy, co vám budu povídat.
Manželka mýho bratránka mi říkala, že malá v šesti měsících odmítala skoro všechny příkrmy, takže do devíti měsíců jenom kojila a doktorka jí to schvalovala, protože pěkně přibírala, to jsem teda ještě neslyšela, ale vůbec by mi tato varianta nebyla proti srsti. Je to přece jenom pohodlný to kojení a když vstává po těch třech hodinách tak se to dá. No uvidíme co na to naše mudra řekne, až nám bude šest měsíců. Ještě máme necelý měsíc.
Vcelka
Holky v jakym měsíci jste dali děti do toho lehátka od Fisher Price? A přes jaký stránky jste ho objednávali
já to objednávala na www.babyveci.cz , paní tam byla velice ochotná a ještě ten den mi ho poslala. Ale normálně to zadej do vyhledávače a kde bude nejlevnější tak ho objednej a je to. Malé byly skoro tři měsíce, ale lehátko je od narození. Když zvedneš tu pacičku, aby jako malá ležela, tak jí tam můžeš dát hned, je to něco jako autosedačka, samozřejmě tam nesmí trávit celý den, to je jasný.

Terri
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 19:17
- Nahlásit

Martina
devíti měsíců jenom kojila a doktorka jí to schvalovala, protože pěkně přibírala, to jsem teda ještě neslyšela, ale vůbec by mi tato varianta nebyla proti srsti. Je to přece jenom pohodlný to kojení a když vstává po těch třech hodinách tak se to dá. No uvidíme co na to naše mudra řekne, až nám bude šest měsíců.
My začali hlavně kvůli tomu častému buzení v noci. Ale od 6. měsíce máš citlivou periodu, kdy mimi potřebuje ochutnávat nové chutě, takže i kvůli tomu se začíná od 6. měsíců. Nemusíš ale přestávat kojit...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 21:22
- Nahlásit

Holky a máte i hrací deky? Manžel totiž dostal od chlapů v práci docela pěknou hrací deku od Chicca, tak jestli má cenu kupovat ještě to lehátko.

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 00:02
- Nahlásit

Vcelka
hele mám obojí...do lehátka jsme malou dali tak kolem měsíce do nenižší polohy a na chvilku..ty vybrace byly skvělý
a hrací deku máme taky..Tiny loves a je super..tedka chvíli spala ale zas na ní dojde
a to lehátko je mobilnější a vibruje..proto sem měla oboje
Terri
hele my měli do 8 měsíce za příkrmy jen tu mrkev,brokolici a květák..v mlíce..a taky se rozjedla hele ta Nestlé je bez lepku???já vím že sem je koupila až tedka
Martina
hele jablunka taky kojila do 9 měsíců štěpu a dneska dlabe fsjo..ale myslím že to přikrmování má něco do sebe

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 07:47
- Nahlásit

Martina
hele jablunka taky kojila do 9 měsíců štěpu a dneska dlabe fsjo.
Je to tak,a jenom jsem kojila,páč si nic jinýho nevzal!A doktorka mi říkala,že je to v pohodě,že zná pár dětí,který byly plně kojený ještě dýl.No a po devátým měsíci se naprosto sám odstavil,prostě si s prsem začal jen hrát a kousat,dostal flašku mlíka na noc a ráno a k tomu příkrmy.Neměl s tím vůbec žádnej problém a dneska máme občas pocit,že nás sežere!!!Ale mlíko ráno a večer musí mít,na něm je naprosto závislej!

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 09:38
- Nahlásit

jablunka
,prostě si s prsem začal jen hrát a kousat,
minulej čas nejni na místě...kouše fakt dobře :

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 11:28
- Nahlásit

Vcelka
Taky máme i hrací deku Čím víc tím líp, mimčo se nudí brzo
sarax
hele my měli do 8 měsíce za příkrmy jen tu mrkev,brokolici a květák
dneska jsem dala novou chuť - brokolici a Malá spápla lahvičku ani nemrkla, mám z toho radost, protože jsem měla strach, co bude
Nestlé je bez lepku
Je bez, ale mám tu od 4 měsíce, ne od 6tého, je tam ale dvojí dávkování - pro 4. a pro 6. měsíc. Miška sní něco mezi.
jablunka
Takže mlíko ráno a večer stačí k pokrytí tekutin??

Martina
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 12:14
- Nahlásit

Vcelka
já nemám hrací deku, ale jen tu hrazdičku, vždycky se dá mimčo na něco položit a hrazdu na to, nebo ji dávám hrazdičku i do postýlky. Ale lehátko je dobrý, dám si jí kolikrát k sobě do kuchyně, nebo když žehlím, tak v tom vydrží a kouká na mě a aspoň můžu něco dělat.

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání