Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Petra
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2007 12:50
- Nahlásit

Ahoj tak k těm kočárkům,
na Martínka jsem měla trojkobynaci a byla jsem spokojená. A teď ma Péťu mám hluboký a k tomu zvlášť na ten samí podvozek sporťák, a od kámošky jsem dostala pěknou zánovní trojkolku. Zatím jsme v hlubokým a jsme moooc spokojení

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2007 13:45
- Nahlásit

Martina
Budete aspoň na jedné straně s Geislerovou, Bendovou, Partyšovou apod.?
To nee, v příloze Střední Čechy má Karolínka hezkou fotku.
Jinak jsme taky byli dnes v Benešovském deníku.
http://benesovsky.denik.cz/zpravy_region/tisici_ro dicka20071219.html

monika
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 11:21 - Změnil/a: monika
- Nahlásit

Holky

moje létající dcera včera oslavila 6 let. Krásné jsme si ten den užily, dostala dárky, dort a celý den se točil jen kolem ní. Večer jsme si v posteli povídaly a ona začala brečet. Jsem se vyděsila co se jí stalo a ona mi jen řekla "že je šťastná a že nás miluje a je moc ráda, že nás má". Tak si říkám, že i kdyby na mě Ježíšek letos zapomněl, tak mi to vůbec nevadí, já svůj dárek včera dostala. Krásné svátky všem a ať Vám ty miminka rostou do krásy ve zdraví a šťastné.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 11:32
- Nahlásit

monika
Malé přejeme dodatečně vše nej, nej, nej a ať se jí vše daří, samozřejmě i hodně moc zdravíčka
Jj, tyhle dárky jsou úplně nejlepší, nejhezčí a nejmilejší
Jen ti puberťáci je tak často nedávají

sarax
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 11:50
- Nahlásit

monika
taky přejem lítacímu mimču vše nej a Vám pohodu
Dárek si dostala krááásnej...tiše závidím,na takovej si chvíli počkám u malý i když se nás naučila chytat kolem krku..naprosto boží věc
brut
Jen ti puberťáci je tak často nedávají

musíš hledat mezi řádky..jako třeba:"Klídek matko,praskne ti cévka" atd

monika
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 12:22
- Nahlásit

sarax
sarax
jj, to je přesné. Náhodou mi včera 16ti letý řekl, že je spokojený a toho si docela taky cením. I pusu jsem dostala, tak čekám co bude chtít, silvestr se blíží.

sarax
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 13:36
- Nahlásit

monika
ak čekám co bude chtít, silvestr se blíží.

dej pak vědět

brut
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 14:45
- Nahlásit

sarax
u nás spíš probíhá: "máti, co se zase rozčiluješ? Vždyť je vše ok"

monika
tak čekám co bude chtít, silvestr se blíží.
taky jsem zvědavá

Jinak mladá na Silvestra chce jet k nám na chatu ( se v duchu bavím, není tam voda a máme prázdnou bombu), tak seká latinu, abych půjčila klíče
a mladej pro změnu chce jet na nějaký turnaj mezi svátkama, tak se taky snaží.... ani moc nedržkuje a pro jistotu všude nosí MP4 se řvoucí "hudbou", to jako výmluvu, když se mu něco nelíbí

Martina
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 18:19
- Nahlásit

To jsou radosti s pubertama.
Tak holky mám nějak po pilnu. Předevčírem mi luplo za krkem a druhej den trpím. Dneska mi to nedalo, říkám si poslední den kdy je tam MUDr., tak jsem dostala obstřik a jelikož kojím tak prý nic jiného jenom 3x denně panadol. Nevím na co, ten mi vůbec nezabírá, ani se mi po něm neulevilo. Prý můžu nějakej ten fastum gel apod. jestli doma něco mám. To je taky na hov.. Prej když to nepomůže tak ještě obstřik. Už se těším jak budu osvátcích lítat po pohotovosti. Teď jsem slupla brufen, ten jedinej mi včera zabral a čekám až to trochu povolí. Hlavu mám nakřivo, lezu tu jak lemra, kdyby to aspoň nebolelo když jsem v klidu, to mi fakt ještě tohle scházelo. Jo, včera jsem vážila malou, tak máme 7,30 kg, zase 20 dkg za týden. Jo, doktor mi ukazoval, jak jí mám zvedat z postýlky, abych to moc nenamáhala - dobrák. Tak jsem mu řekla, že na to už jsem taky přišla.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 18:45
- Nahlásit

Martina
Zablokovaný krk bolí jak sfiňa.... sem s ním jednou jela vlakem do Berlína. V půlce cesty jsem myslela, že skočím pod vlak. Pomohlo teplo, lehké masáže krku a krčních úponů, podkládání si hlavy a krku složeným ručníkem.
Obstřik mi pomohl jen na chvíli, pak jsem měla pocit, že je bolest ještě horší
U nás už je taky po všem... zítra dorazí ségra s Balinkou, takže úklid bude až v příštím roce ( myslím ten velký úklid )

Martina
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 18:50
- Nahlásit

brut
Obstřik mi pomohl jen na chvíli
já měla pocit, že proto do mě tu jehlu pere, aby se mi ulevilo. Fakt jsem žádnou úlevu necítila. Ještě, že holky malou vykoupou, jinak na úklid z vysoka ....
jsem myslela, že skočím pod vlak.
taky to tak nějak vidím, jestli se mi neuleví. Musím prohlásit, že i jediný přítel brufen zklamal - nezabral zmetek.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2007 12:31
- Nahlásit

Martina
zkus si nechat od holek promazávat krk, fakt to pomáhá.... nesmí tlačit, spíš jen kroužit a postupně postupovat od spodu nahoru a zpět. Mně to tenkrát pomohlo

Terri
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 11:37
- Nahlásit

Tak už jsem vzdala noční co hodinu a půl se budící hladové Mišátko a dala jí včera první kašičku.
Ovšem byl to boj na hodinu a misku jsem nakonec snědla já... Doufám, že dnes to bude lepší...

Petra
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 14:31
- Nahlásit

Terri
Ahoj taky jsem rozhodnutá když začne plakat a budit se častěji začnu hned s příkrmama přece ho nebudu trápit, pro mě je kojení stres (nikdy nevím jestli je napapanej) a když náhodou pláče tak si myslím že určitě hlady. Je teda pravda že na to nevypadá ale taky k tomu musí někdy dojít ýe mu holt stačit nebudu
neboj ona se to naučí a půjde vám to jako pomásle

Terri
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 15:15
- Nahlásit

Tak dnes jsem dala na oběd první mrkvičku a paráda, lahvička byla pryč cobydup. Ovšem byla ihned požadována další...
Petra
Jinak dál kojím, ale tu noc už bych se ráda vyspala, je to šílené pro obě, ráno máme oči jak ...teď mně nic nenapadá

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 15:39
- Nahlásit

Terri
ráno máme oči jak ...teď mně nic nenapadá
Tak já ti to povím!Vždycky říkám,že sem tak utahaná,že mě bolej už i kruhy pod vočima!

Všem přejeme krásné prožití svátků Vánočních a šťastný Nový rok!!!Brutárci a smečka

Terri
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 16:42
- Nahlásit

jablunka
že sem tak utahaná,že mě bolej už i kruhy pod vočima!
tak to je přesné
Krásná PFka

Martina
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 19:07
- Nahlásit

Petra
Terri
Tak mi teda taky papáme častěji, ale pořád to ještě jde, budí se tak po třech hodinách a většinou hned usne, takže to se ještě dá.
jablunka
jééééé to je božííí PFka, šeš ale šikovná, to by jeden neřekl.
že mě bolej už i kruhy pod vočima
to je dobrý. Mamky kolegyně v práci, vždycky říkala, když nastupovala do autobusu: Krom pytlíků pod očima jiné zavazadlo nemám, pane řidiči.

Jo jinak: mám límec, mažu krk hřejivým gelem a cpu se brufenem. Opravdu super vánoční atmosféra.
Ještě že jsme všichni doma, že toho našeho buřtíčka nemusím pořád tahat já.

Petra
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 20:30
- Nahlásit

Terri
jasně koj co to půjde, ale ty příkrmi jsou fajn.
Martina
v noci budím já jeho aby mi nepraskly prsa a hlavně kdo má pořát převlíkat peřiny a těch pižam co spotřebuju, ale vedne si řekne co 2hodiny a moc toho nenaspí ale hlavně moooc děkuji za tu noc, je to zlatíčko. Martínek byl taky moc hodný v noci se spaním
jablunka
krásná PFka

Vcelka
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2007 18:46
- Nahlásit

naše vánoční "idilka" jak se dva hajzlíci potkali pod stromečkem
http://muj3.edisk.cz:8080/6/625cadd3cf8210afba65b0 637566d6c6/_z0001.mpg
Původně to mělo být video první vánoce Karolínky

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2007 20:39
- Nahlásit

Promiňte holky, že vám sem lezu, ač ještě "nematka", ale Vcelky video se prostě povedlo!!!

Terri
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2007 22:32
- Nahlásit

Tak už jsme na večerní kašičce třetí den a totéž polední mrkvička (s rýží nebo zeleninová polívka). Láduje nám všecko, kašička spapáme 1,3 dcl a normál přesnídávkovou lahvičku v poledne.
Ale prsa teda zareagovaly, musela jsem zas vytáhnout odsávačku.
A prý tak do týdne mám začít dopoledne dávat ovoce (jablko, banán, mrkev - nastrouhané).

Jsem ráda, že jí chutná... měla jsem z toho obavy, jak to bude. Ve čtvrtek jdem na píchanec, tak se zeptám co a jak dál. Např. co čaj - nebo bude stačit mlíko i když bude mít ovocnou přesnídávku a pak oběd-zeleninku?
Taky se trochu bojím o prsa...

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2007 23:17
- Nahlásit

Terri
no mlíko dáváme asopn půl litr a čaj k tomu...
ráno máme mlíčko,dopolko máme jogurtek a kousek chleba nebo rohlík se sýrem...Kidi Boo fakt bez chuti pak je polední příkrm a po něm mlíko,pak přesnídávka a večer kaše do toho čaj,kukuřičný křupky,výjimečně sem tam sušenku
Taky se trochu bojím o prsa...
ony si zvyknou...ale ty hůř
Vcelka
moc pěkný video

Martina
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2007 19:46
- Nahlásit

Vcelka
Tý jo to jsou habáni ti vaši pesani. Moc pěkné video.
jablunka
přejeme Štěpánkovi všechno nej nej k svátku a Dorinka mu posílá jednu štíííípanou.

Petra
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2007 20:46
- Nahlásit

Vcelka
mě to nejde pustit

Terri
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2007 21:26
- Nahlásit

sarax
no mlíko dáváme asopn půl litr a čaj k tomu...
no zatím asi stačí to kojení, ale jak zvýším příkrmy, tak ...se doptám.
No prsa nic moc, tedy to jedno - náchylnější - zas mám pořádně bolavé
ale ty hůř
no jo....ale zas je hezké jak papá nové chutě a jak se u toho tváří

Chtěla jsem se zeptat, fakt jste dodržovali večerní režim jakože když spát tak spát? ("po večerníčku")

Petra
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2007 21:33
- Nahlásit

Terri
večerní režim - já jo teda aspoň sem se vždycky snažila, u Martínka to muselo být, jinak byl úplně vyřízenej, a Péťa je takový pohodář, ale koupeme každý den v sedm hodin trošku ve vaně blbneme a potom papání a u toho většinou usne, zrovna dneska né tak sem ho trošku pohoupala na ruce řekla pohádku a už spí
s těma prsama prý pomáhají studené obklady
jinak je fajn že malé chutná

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2007 21:37
- Nahlásit

Terri
hele večerní režim dodržuju podle malý taakže kaši má tedka v lahvi,ale ráno spí do 8 sem se na to i ptala můdr a ta pravila že tohle se časem srovná
ten půllitr mlíka je pro náš věk..menší mají mít s příkrmy aspon 750 ml,ale kojení to určo pokreje

Martina
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2007 21:48
- Nahlásit

Terri
večerní režim jakože když spát tak spát?
Jj, večerní režim jsem si představovala jako že: V 19 hodin vykoupat, napapat a spát až do rána, ale trošku se nám to zvrtlo. Usínáme na noc ve 22 někdy ve 23 hodin, budíme se ve 2 nebo ve tři, pak v 5 někdy v 6, výjimečně v 8. No prostě se nám to dodržování režimu když spát tak spát trošku nedaří.
sarax
Jinak nás čekají příkrmy tak za měsíc a už jsem to nějak zapomněla co kdy dávat a tak. Tak se budu taky dožadovat nějaké rady, doufám, že můžu.

Terri
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2007 22:17
- Nahlásit

Díky, no tak u nás to vypadá jak u Martiny. Resp. my to dodržovali - mezi 18 - 20 spát, protože Malá taky nespí přes den. Ale teď se jí poslední dobou nějak nechce a pláče a usla např. zrovna teď až teď

Příkrmy - zrovna študýruju na netu co a jak a je tam tolik protichůdných info....no jako vždy Malá prostě spapala celou lahvičku hned napodruhé (mrkvička) a mlíko se vynechalo. Kašička večer (co se jako dávat prý nemá), tak snědla napodruhé celou misku (120 ml) a pak ještě kojení coby rituál a žízeň.

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání