| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2007 11:17
- Nahlásit
Vcelka
veeeliká gratulace ke Karolínce ještě jewdnou je opravdu nádherná
hele my dávali dudlíky hnedka a kojila jsem 8 měsíců..a jaký jsme měli problémy...nepřibírala a tak..hlavně bud v pohodě
add prsty i na ty u nás došlo..ale pak jsme se vrátili k dudlům..do postýlky na noc kolem 10 kusů
brut
Míše je zle bolí jí to a doma není..na noc jí měli první den dát opiát a zapomněli takže Ibalgin včera mi sloíbili na noc Tramalový kapky a byl Novalgin prej kapky někdo zapomněl napsat,takže volala kolem 23 a brečela do telefonu a nejlepší byl argument sestry jakože haluxy bolej a jí je přece 15 asi že má vydržet...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2007 12:59
- Nahlásit
Vcelka
ještě mrkni na www.kojeni.net tam je toho taky hoodně. Dudlík jsme měli už v porodnici, a i když jsme měli s kojením problémi. Kojili jsme pouze přes klobouček a shroznýma bojema, ale doma se chytil bez problémů bez kloboučku a bylo vše v pohodě. Až teď na třetím měsíci opět zlobí, ale to je v tomhle období prý normílní. Dudlík jsme měli poněvač Péťa dostal ATB a moc ho bolelo bříško tak plakal tak jsme to řešila dudlíkem
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2007 17:41
- Nahlásit
V noci a dneska musim zaťukat že docela pohoda. Docela jsme se i vyspali a dneska to kojení nám docela jde, tak kdyby to už vydrželo a bylo to jen lepší byla bych ráda.
Taky vám děti po nakojení tak škytaji?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2007 17:47
- Nahlásit
sarax
argument sestry jakože haluxy bolej a jí je přece 15 asi že má vydržet...
chuděrka Míša, to je hrůza přístup některých, to je děs. Držíme palečky a tlapičky ať je brzy doma, jen tím už se jí trošku zvedne nálada až uvidí svojí božskou sestřičku.
Vcelka
Taky vám děti po nakojení tak škytaji?
Teď už ne, teď škytáme jen když se rozchechtá nahlas, ale ze začátku než jsme to trošku vychytaly tak malá škytala skoro po každém kojení. To se ale upraví. Prostě se jen přepijou, neví kdy mají dost. Tak je dobře, že už se to lepší a uvidíš bude jen líp.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2007 18:04
- Nahlásit
sarax
krucinál...to se mi snad jen zdá..... chudák holka
Držím palce, ať dneska narazí na někoho normálního a alespoň trochu se vyspí pod Tramalem.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2007 20:47
- Nahlásit
Martina
brut
jako perlička dnešního dne byl Míšin telefonát...je alergická na Septonex v jakýkoliv formě,máme to v kartě červeně napsáno...hádejte co použili za dezinfekci při aplikaci Fraxiparinu??aaano A je správně takže pak fofry a prášek proti alergický reakci...kráva si toho nefšimla....
Vcelka
hele Vikina byla přeborník ve škytání..ono někdy je to nalokaným vzduchem a někdy kvantitou mlíka jak píše Martina Vikina u škytání ještě ječela jak prokopnutá páč jí to štvalo
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2007 21:26
- Nahlásit
sarax
hádejte co použili za dezinfekci při aplikaci Fraxiparinu??aaano A je správně
to si děláš srandu ne? Normálně bych tý krávě vycinkala. To snad není pravda. Hele ale já myslela, že tohle se děje jenom tady u nás v těhle prdelích. No jak je vidět, je to vždycky jenom o lidech a krávy jsou fakt všude. Už aby byla Míša doma.
To je fakt děs.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 00:07
- Nahlásit
Martina
no vzhledem k tomu že já se tu psychicky chystám na zítřejší zákrok na stomatochirurgii tak nevím jestli se tam dostanu..ale i tak asi vlítnu na doktora co to mají za setry...Michala byla celkem vyplesklá...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 12:20
- Nahlásit
sarax
moc príma , teda už aby byla doma, tohle je neskutečný
Na velký, červený písmenka asi nikdo nekouká, by jeden řekl, že se to ani nemusí hlásit
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:04
- Nahlásit
Vcelka
Péťa taky hodně škytal, ale upraví se to uvidíš jak píše Martina
mi taky dneska kojení v pohodě, musím to zaťukat, asi jsme přečkali 3měsíční rustoví spurt, aspoň doufám
sarax
chudák holčina držímpalce ať už to máte zasebou
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:21
- Nahlásit
Tak poslušně hlásím, že bude-li při nás štěstěna stát i nadále, budeme na jaře dva na dva. Tedy samčí Kájínek, samčí Garfield a dvě samičí holky.
Já hlava děravá jsem si samou dychtivostí na ultrazvuku zapomněla říct o fotku, takže mám velký kulový, ale 28.12. to napravím.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:28
- Nahlásit
sarax
Chudák míša
Garfield
Gratulujeme
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:29
- Nahlásit
Garfield
a. Tedy samčí Kájínek, samčí Garfield a dvě samičí holky.
veeeliká gratulace. fakt supeer..a koukej dodat foto
brut
sem fakt naštvaná....už aby byla doma...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:30
- Nahlásit
Garfield
budeme na jaře dva na dva
Velkááá gratulace !!!!! Tomu se říká spravedlnost. U nás je to pět (já, tři dcery, fena) na jednoho chudáčka manžela.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 14:14
- Nahlásit
Tak my jsme měli o víkendu na návštěvě 1,5 roku starého chlapečka.Se Zdendou se perfektně vyblbli.Zdenda mu hrál na kytaru,na schovku,....jen ho pak rodiče museli umýt.Byl pose.... až na zádech.Nikdo z nás nechápe,jak ten smrad nemohl Zdenda cítit.Už vím,kdo bude přebalovat
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 18:01
- Nahlásit
sarax
vím, že máš teď jiné starosti, ale mám prosbu. Ty seš taková zkušená matka a na Vikču máte doma skoro všechno , tak oslovuji tebe. Potřebuji nějakou cestovní postýlku nebo ohrádku. Tak ale nevím co, protože obojí nehodlám kupovat. Doma by se mi víc asi líbila ta síťovaná ohrádka, ale na cesty je lepší ta postýlka, protože se líp složí ne? Ty ohrádky jsou zhruba 100-120 cm x 70 cm, takže tak se i skládá chápu to dobře? Nebo to není problém hodit tu placku 100 x 70 do auta? Jakou s tím máš zkušenost? Díky
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 18:10
- Nahlásit
Martina
já teda nakonec koupila obojí..protože postýlka je postýlka a nechtěla jsem to někde pak pořád vyndavat..peřinky a tak..ale na poslední akci jsme vezli postýlku i ohrádku
ta ohrádka se nám vejde na stojáka do kufru..pokud máš kombíka tak to tam dáš..spíš rozmysli jestli to chceš na cestování nebo na doma a podle toho nakupuj...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 18:21
- Nahlásit
rozmysli jestli to chceš na cestování nebo na doma a podle toho nakupuj
tak to já už mám vymyšlený. Chci to na doma i na cesty, takové 2 v 1. Tak právě přemýšlím co je lepší. Doma bych to nechala rozložené a v případě nutného odjezdu na výlet či za příbuzenstvme bych to čapla, složila a jela. Vím,že ohrádka je na hraní a cestovní postýlka na cestování, ale chtěla bych to nějak spojit. To asi dost dobře nepůjde co?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 19:59
- Nahlásit
Martina
tak tohle mně taky zajímá jestli ohrádka nebo cestovní postýlka, tak to nějak šikovně vymysli a já se pak podle toho taky zařídim.
Jinak sem dala pár fotek Karolínky na naše stránky. Musim ale nafotit něco novýho, tohle je z těch prvních dnů. Dneska sem jí vážila a už má o 400 gr.víc než o porodu.
http://www.viky.estranky.cz/fotoalbum/karolinka/ka rolinka
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 20:59
- Nahlásit
Vcelka
tak to nějak šikovně vymysli a já se pak podle toho taky zařídim.
no nevím jestli to vymyslím, uvidíme.
Dneska sem jí vážila a už má o 400 gr.víc než o porodu
no vidíš, jak pěkně papáte, to je šikulka. A to hlavní: je náááááádhernááááá. Moc Vám to sluší, všem.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 21:16
- Nahlásit
Sarax
Martina
A existujou i větší ohrádky? Jakože aby se ohradil prostor aspoň 2krát2 metry?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 21:22
- Nahlásit
Terri
asi jo..takový ty dřevěný...bo plastový..mnohdy bez dna ale to neva...
Martina
Doma bych to nechala rozložené a v případě nutného odjezdu na výlet či za příbuzenstvme bych to čapla, složila a jela
mno ta postýlka má dno jako když naskládaný z obdélníku vedle sebe..popisuju to blbě ale když jí složíš tak kolem konstrukce jakoby omotáš dno..a to mi na velký hraní nepříjde vhodný...nemluvě o tom že ohrádka je plastová a dá se dobře umejt...hele mám ještě jednu ohrádku doma a navíc...je starší po kamarádce ale mohla by posloužit..nafotím a kdyžtak jí nějak pošlu nebo co?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 21:31
- Nahlásit
Terri
2krát2 metry
tý jo to se tak někdo má, já si postavit na prostředek ohrádku 2x 2 m, tak už se v tom našem bytečku asi nehnem, já se vším řeším pravej opak.
sarax
to mi na velký hraní nepříjde vhodný...nemluvě o tom že ohrádka je plastová a dá se dobře umejt..
to je právě to, že prostě postýlka je na spaní a ohrádka na hraní v tom je ten problém, že to asi nepůjde dost dobře to 2 v 1 jak jsem si myslela a navíc ta ohrádka i když se složí, tak je stejně velká jako kráva. Sice máme kufr dost velký, ale i bez postýlky nebo ohrádky když se naloďujem tak to je fakt super zážitek.
nafotím a kdyžtak jí nějak pošlu nebo co?
to seš hodná, nejdřív jí prosím změř vrchní rozměry i plochu na spaní, to by mě zajímalo, protože u nás je fakt problém s místem, takže bych chtěla max. 100 x 70 nebo tak něco. Viděla jsem i 120 na 85 a to už je pro mě velký. Tak ji prosím změř a pak se budeme dohadovat dál, ale zatím určitě díky za ochotu.
Už jsem koukala i po bazarech, zatím to nějak nechvátá až bude malá aspoň sedět, zatím si vystačí v postýlce.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 21:33
- Nahlásit
Terri
když je místo tak tyhle se mi fakt líbí:
http://dvojcatka.mimishop.cz/detail.php?zbozi=1910 96
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 21:40
- Nahlásit
Martina
Ta je fakt parádní Ale ta cena Skoro bych si to nejraději udělala sama
tak už se v tom našem bytečku asi nehnem, já se vším řeším pravej opak.
my zas ještě nemáme skoro žádný nábytek - máme takový holobaráček
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 21:44
- Nahlásit
Martina
je malinká...jakože fakt...nafotím a uvidíš..odkuže jsi???
jop a ohrádka má 100 na 70 cm..menší se už nedělá
Terri
ta cena je fakt drsná..se mi taky líbila ta ohrádka..ale já jí taky nemám kam dát
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 21:59
- Nahlásit
Terri
máme takový holobaráček
hele neboj, ono se to časem zaplní. Když jsme bydleli čtyři v 1+1 a přestěhovali se do 2+1, tak jsem si říkala: jéé to je místa. A teď už se tu zase ani nehnem. Jsem se rozhodla, že vyhraju a koupím si 4+1 a velkou ohrádku za 8 litrů.
sarax
ohrádka má 100 na 70 cm..menší se už nedělá
no já bych i menší, ale to už by si potom mohla hrát třeba ve větším hrnci nebo v koši na prádlo co?
nafotím a uvidíš..odkuže jsi???
taková díra Dačice, okres J. Hradec, foto můžeš poslat na mail:
podracka.m@seznam.cz a hlavně si rozmysli cenu, to víš,že osm litrů ti nedám i kdybys chtěla.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 22:22
- Nahlásit
Martina
Jsem se rozhodla, že vyhraju a koupím si 4+1 a velkou ohrádku za 8 litrů.
a nebo dluh na celý život
Taky jsme si prošli 1+1 a 2+1, a v tom 1+1 to bylo suprové, takové intim
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 22:24
- Nahlásit
Terri
v tom 1+1 to bylo suprové, takové intim
jj, to bylo, ale se dvěma dětma to už bylo docela maso a bylo po intim.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 22:26
- Nahlásit
Martina
jj, to bylo, ale se dvěma dětma to už bylo docela maso a bylo po intim
to věřím...stačil i pes...
Posílám všem zdejším :
|