Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 22:35
- Nahlásit

Martina
no sem cenu myslela jakože poštovný?
Terri
mooc pěkný my ještě nemáme a nevím jak stihnem

Martina
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 22:40
- Nahlásit

Terri
jé to je hezký.
sarax
no sem cenu myslela jakože poštovný?
hele zadarmo to nechci, prostě se nějak domluvíme, sssssme lidi ne?

Petra
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 14:53
- Nahlásit

Terri
máš moc hezké přání

Martina
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 22:47
- Nahlásit

ahoj holky,
co říkáte na tenhle kočár, potřebuju poradit. Máte s ním zkušenost nebo někdo ve vašem okolí?
http://www.babylife.cz/zbozi/109-akce---chicco-gol fove-hole-ct-0-4-s-vybavou

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 23:27
- Nahlásit

Martina
ahojky...celkem se mi líbí
ale já sem na ty kočárky od Jané...
http://www.detskyraj.cz/zbozi/2789-jane-energy-07

sice nemá to madlo ale je skoro o půlku lehčí
já to fakt chci na cesty ,na nákupy a případně na dovči aby velkej nezabíral místo...jinak budu používat trojkolku

Martina
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 10:42
- Nahlásit

sarax
tak jsem pročetla všechny možné diskuse a většina je s ním spokojená. Já mám jen tu trojkombinaci a teď bylo třeba něco do auta, na cesty a výlety. Sice váží 10 kg, ale nechtěla jsem úplně zase nějaké chrastítko, protože pak prodám hlubokej a musela bych ještě něco kupovat. Takhle budeme mít tenhle na všechno. Už jsem ho objednala. Do 14 dnů ho můžu bez udání důvodu vrátit, takže ho vyzkoušíme, zkusíme ho lupnout do auta, povozit si malou (no malou, holky už má 7,10 kg a to jí ještě není 5 měsíců), snad bude dobrej.

brut
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 11:50
- Nahlásit

sarax
jak je Míše, už jí máš konečně doma?

Terri
hezké PFko

Petra
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 14:59
- Nahlásit

Ahoj holky tak hlásím že jsme byli dneska na 3měsíční a vážíme 6,25 kg. Jinak se stále potýkáme s očičkama, má neustále zánět spojivek který mu spůsobuje zlatý streptokok, toho hnusa jsme chytli v porodnici a od té doby nás jen trápí.
Martina
kočárek vypadá dobře

sarax
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 15:21
- Nahlásit

Martina
tak dej info jak kočár vypadá..já chci fakt něco jen na cesty protože máme tu trojkolku
Petra
Péťa je kus chlapa.....a teda Dorotka kus ženský
Vikinka má 9 kilo bude jí 10 měsíců a myslím že to na ní není moc...ale už nevypadá jak staženej králík
brut
Míša je doma...a sem naštvaná i na felčary..při vyplnování informovanýho souhlasu mi zapomněli říct že jí tam daj šrouby....

Terri
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 15:31
- Nahlásit

hezké PFko

My s váhou nic moc, i s plínou mi váží 7 kg. No aspoň nehubne...

sarax
při vyplnování informovanýho souhlasu mi zapomněli říct že jí tam daj šrouby....
To je na žalobu

Petra
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 15:40
- Nahlásit

Martina
Dorotka je taky veliká
Terri
7 kg to taky není špatné, jen na to nemysli a určitě se to zlepší. Kdyby si viděla ty naše boje tak se na kojení určo vybodneš, teď už je to dobrý ale čtrnáct dnů hrůzy a ještě do toho chytré rady mojí mamky, bylo to na mašly
sarax
Viki nevypadala nikdy hubeně, je asi drouboulinká ale to je přeci hezký

sarax
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 15:46
- Nahlásit

Terri
i s plínou mi váží 7 kg
to je ok..koukni na Vikinu

To je na žalobu
celkem vážně sem o tom uvažovala..je to moda ne...ne kecám,ale potřebuju aby jí udělali i druhou že...
Petra
je asi drouboulinká ale to je přeci hezký
no aby jí to vydrželo

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 15:48
- Nahlásit

sarax
Míša je doma..
Tak jí od nás moc pozdravuj!!!!!!!!!!!!!!!
sem naštvaná i na felčary..při vyplnování informovanýho souhlasu mi zapomněli říct že jí tam daj šrouby....
Tak to je docela nářez!!!Nevím jestli je to na žalobu,jak píše Terri,ale já osobně bych si v té nemocnici vyřvala plíce a doktor by šel vrátit diplom dobrovolně!!!

brut
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 17:47
- Nahlásit

sarax
potěš pánbu.... že jí zmotali léky, dali Septonex, když ho nesmí...to je děs, ale neříct, že bude mít v nohách šrouby mi přijde šílený..... minimálně bych ječela od doktora po primáře
Moc Míšu pozdravuj, ať se jí nožka dobře a hlavně rychle hojí a nebolí

brut
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 17:48
- Nahlásit

Péťa je teda pořádný kus chlapa a o Dorotce ani nemluvím

Martina
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 20:13
- Nahlásit

sarax
to je fakt síla s tou Míšou, žasnu co se může přihodit.

Dorotka je fakt macína. Koukala jsem s holkama do knížek, tak jedna měla v půl roce 7,10 a druhá 7,30, tak to Dorotka bude mít asi devět kilo ne? I když Péťa na to že je mladší už je taky pěknej cvalda.
jedna minisérie koupání:

a tady dostala Dorinka novou hračku a taťka se rozhodl, že má novou čepičku.

sarax
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 22:55 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

Martina
fakt parádní fotečky
Dorotka je opravdu nááádherná
taky máme koupací fotky a čekáme až je sem teta Mel hodí

Mel
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:12
- Nahlásit

Viktorka po koupání

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:22
- Nahlásit

sarax
Mel
Opět sladká a neodolatelná!!!!

Martina
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:31
- Nahlásit

sarax
jé ta je hezká, jaký má klásný žuby

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 00:22
- Nahlásit

Martina
jablunka
moooc děkujem za pochvaly...
jaký má klásný žuby
dneska sem se lekla že bude po žubech...pro větší bezpečí byla v ohrádce neb jsem kmitala a vůbec jsme měli plný ruce práce a Míša jí dělala společnost..pohodička...v ruce umělá krabička od multivitamínů se zbytkem prášků..bezva chrastí,Vikča nějak upadla v ohradě a najednou bylo fšude krve...si sama prorazila dírku ke dvojce zubu..naštěstí na pohotovosti řekla můdr že je to OK a mazat genciánou ranku aby se tam nic nesotalo a pít heřmánek...zase jsme se aspon nenudili

Petra
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 12:52
- Nahlásit

teda holky to sou krásný holky
Martina
když se Dorotce líbí tolik koupání zkus tu velkou vanu a uvidíš to štěstí
sarax
teda holka vy máte pořád něco extra

brut
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 21:34
- Nahlásit

Martina
krásné koupací fota, Dorotka je opravdu moc hezoučká

sarax
Viktorka je úžasná
Ještě že to dobře dopadlo

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 21:40
- Nahlásit

sarax
najednou bylo fšude krve...si sama prorazila dírku ke dvojce zubu..
Drsnýýýýýýý!Ale aspoň nebude bolet prořezávání!

Garfield
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 13:41
- Nahlásit

POZOR! POZOR!
Problematika kočárenika:

Řeším dilema milé dámy.
Z různých stran slyším, že:

- nejlepší kočárek je trojkombinace (hluboký, sportovní, autosedačka) na jednom podvozku, bo je variabilní, jednou koupí je řešeno vše a celý kočárkový věk dítěte vydrží s jedním "vozítkem"

- kočárek trojkombinace je prý sice fajn, ale je moc těžký a i složený je rozložitý

- hluboký kočárek sám o sobě je prý na nic, bo v něm dítě vydrží jen chvíli a pak už se chce koukat a dirigovat dění okolo a stejně musí přijít nařadu sporťák

- sporťák (kvalitní) je prý nejlepší, bo je lehký, složitelný, dítě je v něm spokojené, není prý však vhodný pro novorozence, neboť v něm dítě neleží na úplné rovině a požadovaně pevném podkladu a taky je prý nevhodný na zimu, že profukuje a tak

- velkým plusem kočárku jakéhokoliv jsou prý nafukovací kola, přehazovatelná rukojeť, točící kolečka a dobrá pratelnost všech částí. Zapomněla jsem na něco?

Tudíž se ptám, jak to vidíte Vy, co používáte a Vám na tom vadí, případně v čem spatřujete klady s zápory něčeho jiného a tak...

Problém si šiju na míru, takže podstata je, že se jedná o jarní dítě, které nejútlejší měsíce prožije na jaře a v létě.

Kuji, kuji, kuji.

sarax
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 13:50
- Nahlásit

Garfield

kočárek trojkombinace je prý sice fajn, ale je moc těžký a i složený je rozložitý

ano ano ano...takovej máme a jezdila v něm Vikča do července..do začátku..je těžkej,ale jak byla malá tak pohoda...
po té jsme zakoupili trojkolku,nafukovací kola..otočné přední,rukojet nepřehazovací..jsme fakt spokojená..lehkej,snadno se s ním manipuluje a ještě se mi líbí
a další bod jsou pro nás momentálně golfáče,na nákupy..snadno se složí do auta a na dovču a tak pro ty jdem zítra...
takže já bych doporučila víckombinaci nějakou dražší...jakože třeba něco takovýho..pro tuhle značku mám slabost tohle ti pokreje všechno a není to těžký pak ti zbyde dle vlastního uvážení koupě golfek a nějaká autosedačka na víc kilo

Mar
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 13:51
- Nahlásit

Terri
a v tom 1+1 to bylo suprové, takové intim

hele, tak sem se byla podívat na byt,kam se budem stěhovat, který je jak ty říkáš "intim" - no nevim, já v něm trpěla pocitem klaustrofobie

sarax
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 13:57
- Nahlásit

jinak jsme tvořili PF s různou pomocí a fotky jsme měli pěkný ne??

zbytek v galerii

TADY

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 14:10
- Nahlásit

jsem si az ted vsiml toho napisu na cepicich .... to je specialni edice pro pana isdpch??

Garfield
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 14:10
- Nahlásit

sarax
No ten na tom odkazuje super, ale já jsem proti trojkolkám, ten Nomad mě zaujal mnohem víc.

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání