| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 17:45
- Nahlásit
sarax
Ty chceš,aby ti to dítě nastydlo.Chodit takhle naboso
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 17:51
- Nahlásit
Terri
"vím, jednoho mám doma, budou mu tři měsíce".
Tak já bych to v našem případě pozměnila, kdyby odpovídal můj chlap. "vím, dvě mám doma, jedné byly čtyři měsíce a druhé bude pětatřicet". Fakt že jo, to byla zase dneska noc.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 21:56
- Nahlásit
takhle si vegetím u televize
pomooooc, chtějí mě dát do postýlky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 22:08
- Nahlásit
brut
Štěpánka lituji, ale teď už bude snad brzy v pořádku
Petra
moc Štěpulu lituju a posílám pohlazení a pusinku
Holky díky,ale byl to Matýsek....
Ale chápu,že v tom máte bordel,já ho mám občas taky!
Terri
Vtip, kterému jsem se fakt "nasmála"...
Ježíš,jak já tomu chlapovi rozumím!
Martina
Malá je zase moc pěkná!!!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 22:26
- Nahlásit
jablunka
Ježíš,jak já tomu chlapovi rozumím
ehm i já
Martina
ta druhá fotka je úplně boží...my máme malou tanečnici ..dneska byla se ségrou na břišních tancích a pak se doma kroutila..foto máme a pak máme nafoceno jak se schovává za ručičku a my jí jako nevidíme a až jí sundá jsme děěěěsně překvapený...ručičku nacpe kamsi za ucho
fotky nějako dodám
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 22:30
- Nahlásit
jablunka
sarax
Tak já opět děkuji za pochvalu.
pak se doma kroutila
schovává za ručičku a my jí jako nevidíme a až jí sundá jsme děěěěsně překvapený...ručičku nacpe kamsi za ucho
je to sranda s těmahle prťatama jaký dělají pokroky a objevují něco nového. Dorotka se teď naučila pískat. Vždycky vydá takovej zvuk, že se sama skoro lekne co že to bylo za píšťalu.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 22:58
- Nahlásit
Martina
že se sama skoro lekne co že to bylo za píšťalu
je to sranda s těmahle prťatama
jj a halda dospělých a pubertálních výrostků se promění v úplný idioty a začne jásavě kejhat
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 23:12
- Nahlásit
sarax
halda dospělých a pubertálních výrostků se promění v úplný idioty a začne jásavě kejhat
tak teď jsi to vystihla úplně přesně. Kolikrát si říkám, jestli je to normální, takhle dobrovolně ze sebe dělat idiota. Ale co by člověk pro ty dětičky neudělal, aby měly radost.
No nic, mládě spí, jdu taky. Chtěla bych dneska naspat víc než čtyři hodinky.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 10:05 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit
jablunka
moc Štěpulu tak to se povedlo, tak hlavně jestli už je Matýskovi lépe
holky nevíte kde bych na internetu našla jak se váže šátek na nošení miminka? mamka mi ho koupila pod stromeček a tak abych byla připravená
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 10:09
- Nahlásit
teda holky tak já mám mimi docela spáče (ťukám to na dřevo)
usne v 20 hod a tak kolem druhé je první krmení, a pak na pátou ale tak někdy až v šest a to ještě pak usne a snídáme tak na půl devátou, chvílku si pohraje a zase spí, pak kolem poledne je dlouhý spánek a odpoledne už toho moc nenaspí to už jsou takoví desetiminutovky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 11:14
- Nahlásit
jablunka
Holky díky,ale byl to Matýsek....
Ale chápu,že v tom máte bordel,já ho mám občas taky
na to, že se tady moc kluků neobjevuje, tak docela joooo
Jak mu je?
Martina
super fotka
sarax
šup sem s fotkama, jsem moc zvědavá na mini břišní tanečnici
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 11:23
- Nahlásit
Petra
http://www.didymos.cz/noseni-deti-v-satku/uvazy/
brut
Jak mu je?
Už zlobí,tak zkus hádat!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 12:32
- Nahlásit
jablunka
ani nemusím .... to je dobře
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 15:03
- Nahlásit
jablunka
děkuju
prosím tě Péťa pořád kaká zeleně, ale jinak je úplně v pohodě, volalal jsem Dr. a tami řekla že by to byla hladová stolice, ale to bych snad poznala kdyby měl hlad a hlavně mlíka mám dost, když dopije tak ještě teče tak snad kdyby měl hlad tak bude pít co to dá, jo a nehlásí se častěji ve dne po třech hodinách a v noci jsem to tu popisovala a je fakt v pohodě, mám přijít v pondělí a uvidí se, tak jsem taková naštvaná a teď ho určitě budu pozorovat to mě na tom kojení pěkně se*re u flašky to byla pohoda vánek přesně jsem věděla co vypil a takle nevím nic
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 17:04
- Nahlásit
Petra
buď v klidu, pokud tak krásně přibírá jak píšeš, tak to není hladová stolice, to je blbost. My máme taky někdy zelenou, někdy žlutou. Vyčetla jsem někde, že je to způsobené tím, že dítě pije více toho předního mlíka. Snaž se ho nechat jedno kojení u jednoho prstu a druhé u druhého, aby pil více toho zadního mléka. Jestli to vydržíš do dalšího kojení, aniž by ti to druhé prasklo, tak to takhle střídej. A jestli ti doktorka řekla, že je to hladová stolice, tak není zřejmě normální. To se říkalo za dob našich babiček: zelené hovínko, hladové miminko, ale není to pravda.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 18:33
- Nahlásit
Martina
Petra
jj hele barvy bych neřešila pokud mimčo prospívá...
já koupila díky tomu nevědění kolik vypije váhu..stála kolem litru a celkem to šlo..měla jsem klid
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 18:36 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
malej Králik kolegovo
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 20:35
- Nahlásit
sarax
nechceš mi tu váhu prodat?
Martina
sarax
taky si myslím že prospívá dobře a je moooc spokojenej na to aby byl hladoví, to kojení zkusím ale prostě do něj víc nenacpu aby měl jako to zadní mléko.
Holky jsou to tři dny co koupeme ve velké vaně to ste neviděly co dokazuje to je tak šťasný dítě, plave jak o závod. Napustila jsem vanu dost plnou a Péťa normálně plave zkuste to taky je to super
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 20:57
- Nahlásit
Petra
prostě do něj víc nenacpu aby měl jako to zadní mléko.
a co odsávačka???taková ta dvoufázová??ta rozteče to zadní :
nechceš mi tu váhu prodat?
hele asi ne...pořád laškujem ještě s jedním potomkem
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 21:09
- Nahlásit
Petra
já mám sice úplně obyčejnou, žádná digi, snad první váha mojí mamky, ale váží na 10 dkg přesně. Vždycky vážím malou doma, pak u doktorky tak vím, že je tam minimální rozdíl. No ale neprodám ti jí, protože já taky začínám laškovat. Ne s potomkem jako sarax, ale asi už spíš s vnoučaty.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 21:12
- Nahlásit
blanulinka1
ten je kláááásnej, teda ten malej, velkej je taky sympaťák, ale malej je lepší.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 21:15
- Nahlásit
Martina
[i]Ne s potomkem jako sarax, ale asi už spíš s vnoučaty.
blanulinka1
jj sem chtěla napsat že vypadá jak malej králíček
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 09:39
- Nahlásit
sarax
ale mě to mlíkom teče ani nemusím prso moc mačkat a stříká to jak o život, ale on už nedudá, odsávačku mám, ty chceš ještě jedno mimi?????
váhu už řeším děkuji
v pondělí mám přijít k Dr. a vzít sebou pokakanou plenu, budu po ní chtít výtěr abych byla klidná.
Jak se pozná hladoví dítě??? dneska se na první krmení po koupání (v 20h) vzbudil ve 2ráno tak snad hladovej není
|
abby
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 09:59
- Nahlásit
Martina
Ježíš,to dítě je hezký
sarax
Rychle s fotečkama,jsem na ně moc zvědavá.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 20:11
- Nahlásit
Teda holky to tady nejste?????
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 07:19
- Nahlásit
fotky budou později......
od 4:50 nespím,neb jsem budila Míšu ,aby se ještě napila...momentálně čeká ve špitále na operaci a já má nervy a čekám na telefon v kolik že jí to budou dělat...brrrrrrrrrrrrr
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 07:23
- Nahlásit
sarax
Jakou operaci?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 07:27
- Nahlásit
Garfield
sekat palce....má haluxy jak blázen..na pravý noze takže jí noha bolí pořád....
takže za chvíli,páč tedka už vím že jde první na řadu,bude narkoza,pak přijde na řadu pilka a uříznou kus kosti..nohu v tom místě vlastně zloměj...a pak zašijou,je to prej zákrok tak na 45 minut...ale mi tady mikne...
jinak a jak ti je???celkem se těším na nějaký fota Gárfielděte ,pokud sem nějaký dáš? a mohla bys i nějaký z UZ
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 07:47
- Nahlásit
sarax
Míše držíme palce, ať vše dobře dopadne a moc nebolí , kdy jí pustí domů?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 07:48
- Nahlásit
sarax
Tak od nás Míšu moc pozdravuj a vyřiď jí,že na ní všichni moc myslíme a držíme jí palečky!!!
a tebe nemikne,páč gdo by se ti vofšechny potom postaral!!!
Myslíme na vás holky!
|