| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 14:18
- Nahlásit
Garfield
ale já jsem proti trojkolkám, ten Nomad mě zaujal mnohem v
a proč jseš proti trojkolkám??já jen že já byla taky..než sem si s ní zkusila na Piláku pocestovat...fakt je to bomba vezmu na sraz a půjčím
teda jinak..pokud chceš kočár do města Nomad je super volba...Slalom je spíš do terénu,ale město v pohodě
Jirikovo
isdpch
jj máme pěkný PF..večer vezmu klidně vobě a můžete předvést nějakou tu kulturní vložku hendka po tancích
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 14:26
- Nahlásit
isdpch
ty vogo tu chcu
ti jeste nalepime bily fousy a budes takovej nas Santa Fernet
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 15:12
- Nahlásit
sarax
Mně se u trojkolek moc nezdá stabilita. Neumím si to představit někde v lese, nebo nakládat do MHD s psákem a nákupem a tak. Ale je to jen teoretická úvaha, praxi samozřejmě neznám.
Nicméně tady asi o kočárkách vědí ženský svý, protože mají všechny psáky, všechny musejí chodit venčit a tím pádem se dostanou i do různých terénů. No a když se k tomu přidá zkušenost s kojencem, batoletem a spratkovitým věkem dítěte, tak si už umí každá jistě udělat dobrou představu, jaké řešení kočárků je nejlepší.
Já vím houbelec, jak dítě roste, kde chce zůstat a kde ne, kolik váží kočár, kolik dítě, kolik nákup a kolik pes skákající dítěti po hlavě, tak ať je aspoň ten kočár připravenej na všechny situace (město, les, MHD, nakládání a vykládání z auta, nákupy apod.)
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 15:21
- Nahlásit
Garfield
tak ať je aspoň ten kočár připravenej na všechny situace (město, les, MHD, nakládání a vykládání z auta, nákupy apod.)
mam pro tebe nabidku. vsechno co chces ti zajiste splni obrneny transporter. ted pry budou levnejsi, kdyz je nechce koupit vlada a jsou uz vyrobeny .... a muze zaroven slouzit jako ukryt male mysmi pred rozzurenym Garfieldem ...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 15:21
- Nahlásit
Garfield
mno stabilita trojkolky je v pořádku košíky na těhle novejch kočárech jsou jen tak na okrasu žádný velký nákupy nebo batoh na záda
a jak říkám terén na coursingovejch víkendovkách bejvá zůznej a trojkolka ho ustála vždy ale je fakt že tvůj požadavek nákupní nesplnuje...jinak skládá se dobře...dají se sundat i kolečka když je potřeba...takže pohoda..
se zeptej Lucky a Zdendy..na Piláku kočár vezli taky
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 16:12
- Nahlásit
Garfield
sarax
Souhlasíme,my o trojkolce básníme pořád.Jen nevím,proč se o ni doma bavíme,když do toho nemáme,co dát.Abby v tom prostě neposedí a neposedí
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 16:22
- Nahlásit
Mar
hele, tak sem se byla podívat na byt,kam se budem stěhovat, který je jak ty říkáš "intim" - no nevim, já v něm trpěla pocitem klaustrofobie
to si právě musíš přeznačkovat, no uznej, že intim zní líp
Garfield
Pro malé Mrně (se kterým nepůjdeš do lesa, neb bys z něho duši vytřásla) je hluboký robustný těžký (tudíš trojkombinace) fajn. Ty nafukovací kola a velkou stabilitu u nás na kotlárech oceňuju
Sporťák máš v tom a golfky pak koupíš.
Jináč ještě v trojkombinaci bych volila spíš tu přenosnou tašku než autosedačku.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 16:25
- Nahlásit
Terri
tam bych aj sama měla "intim" ako prase, ve dvou se tam pozabíjíme a druhýho psa asi mít nikdy nebudu , bo ten by se tam fakt nevlez
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 16:28
- Nahlásit
Mar
1+1 je naprd , nemůžete jinam? Nebo je to aspoň napřechodnou?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 16:32
- Nahlásit
Mar
My taky byli na bytě.Máme ho větší než ty i tak mi přišel malej.Ještě,že s náma byl kámoš,co se pořád rozplýval,jak je velkej A těch chyb,co tam nadělali ....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 16:49
- Nahlásit
Garfield
My měli trojkolku taky a vzhledem k tomu,že jsme se s ní dost nacestovali i autobusovou dopravou,můžu soudit i tohle.nikdy jsme s ní neměli sebemenší problém,složit se dala v pohodě a nafukovací kolečka bezva,jen nesmíš najet dvakrát do měsíce na připínák,jako my! Jo a stabilita taky v poho!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 17:05
- Nahlásit
Terri
Jináč ještě v trojkombinaci bych volila spíš tu přenosnou tašku než autosedačku.
to sem měla a štvalo mě to tašku sem skoro nikam nevyužila..sedačka se používala častěji
je hluboký robustný těžký (tudíš trojkombinace) fajn. Ty nafukovací kola a velkou stabilitu u nás na kotlárech oceňuju
no jo ale je to těžký...ta trojková kombinace tohle splní taky..stabilita je i vlese dobrá a nevleču nálož
Garfield
stejně koupíš co se ti bude líbit
já se těším na zítra na golfáče
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 17:39
- Nahlásit
abby
aj mně! hájzli! ale mi taky tvrdí,že je větší než standart jednopokojáč,ale prostě dyž sem to viděla, tak sem se fakt lekla!!!
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 17:42
- Nahlásit
Mar3
To je tím,že to je ještě ve fázi stavby.neboj,až to budete mít načisto omítnuté,tak se ti to bude zdát větší Kolik to má m2?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 18:29 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
sarax
to sem měla a štvalo mě to tašku sem skoro nikam nevyužila..sedačka se používala častěji
my to využíváme právě furt a oceňuju to, že kočár nechám venku a nemotám Malou z toho ven, doma v tašce dospí...
ALE - už jí začíná být malá
ta trojková kombinace tohle splní taky
u nás rozhodovala i cena... (má to o kolečko míň, ale je to dražší ) ale zatím jsem fakt spokojena, uvidíme potom
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 18:35
- Nahlásit
sarax
Sem debil a úplně sem zapoměla pochválit PFky!!!
No samo,že sou LUXUSNÍ!
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 18:36
- Nahlásit
abby
tjo ani nevim, prostě prej asi vo 10m větší jenopokoják než normálně
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 18:37
- Nahlásit
veprostřed pokoj mi v pondělí stála míchačka bo co to bylo
ale dívala se m se i na dvojpokojáč - a to byla teprve trága tákový pidipokojíky . . .
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 22:55
- Nahlásit
sarax
pfky supéééér a aspoň už víme co doma chlasčíte.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 09:44
- Nahlásit
Já teda děti ještě nemám, ale vyzkoušela jsem u příbuzenstva téměř vše, hrozně se mi líbí ty kočárky Jané, ale nadruhou stranu jsem si pro svoje dítě představovala kočárek, který půjde houpat, tyhle kombinace, když chceš pohoupat buď rozvržeš nebo prostě nejdou...
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 10:14
- Nahlásit
sarax
Vikča i Trinča úžasné díky
Mar3
v 1+1 bydlíme už 7 let s jedním psem a dva lidi, dá se to
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 11:00
- Nahlásit
Tak my bydleli v 1+1 dva dospělí a dvě děti, plocha 36 m2, dokonce tři roky a dalo se to. Když jde člověk z baráku do paneláku je to hrozný, ale já vyrostla s bráchou taky ve 2+1 a řekla bych, že to na nás nějaký následky nezanechalo.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 11:30 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
Jinak holky, už mi přišly ty golfky. Jsou super, až prodám potom trojkombinaci, tak nám zůstanou a myslím, že když mají větší kolečka, že s nima bude dobrá manipulace a nechám si jen tyhle. Mám nové, ale našla jsem teď na mimibazaru pěkné fotky, tak vám to sem hodím, protože většinou na eshopech je jedna fotka, tady má paní více detailů, tak koukněte, jo mám přesně tuhle barvičku.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=9940473&tab=1
já k nim mám ještě madlo.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 20:41
- Nahlásit
Ahojky,
dneska jsme byli v televizi
http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/19.12.2007/20 7411030911219-18:00-1-vecernik-z-cech.html?index=1 22131
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 21:08
- Nahlásit
Vcelka
jééé, vy jste slavní, hvězdy, celebrity. Gratulujeme
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 21:37
- Nahlásit
Martina
a zítra možná budeme v Mladé Frontě Dnes
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 21:42
- Nahlásit
Vcelka
to říkám pořád celebrita. Budete aspoň na jedné straně s Geislerovou, Bendovou, Partyšovou apod.? Nebo s nima jdete dokonce na mejdan?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 21:42
- Nahlásit
Vcelka
jsem vás viděla moc vám to slušelo
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 21:48
- Nahlásit
Martina
Teď byla upoutávka na MF, tak prej tam bude taky Kostková a Talmanová. Ještě se začnete kamarádit s Topolánkovejma, to je mazec.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 23:12
- Nahlásit
Vcelka
velká gratulace
Karolínka je krásná
|