Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
monika
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 08:54 - Změnil/a: monika
- Nahlásit

no musím se přiznat, že ona měla chudák takovouhle spartánskou výchovu od mala. Má dva dnes už dospělé bráchy a slabší jedinec by u nás nepřežil Ona to ale fakt milovala a dycky natahovala ruce aby ji tam zase hodil.
já tuhle fotku nikdy nikomu ani neukazovala, bo by po náš šla sociálka a ještě by nám odebrali i ty velké kluky a všechny psiska.

Syska
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 09:09
- Nahlásit

Nazdra maminy!

monika
Hustý... Fotka super, ale měla bych strach, že blbě dopadne!

monika
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 09:27
- Nahlásit

Syska
baly tam vždycky hromada peřin připravená. Ona tohle vždycky vyžadovala když viděla že není ustláno. Když byly peřiny srovnané tak ji to ani nenapadlo. Chytrá holka po mamince, kaskadér po tatínkovi. Tím, že si mě vzal to jen potvrdil.

Syska
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 09:28
- Nahlásit

monika
Tak to jo, máte doma veselo, koukám..

monika
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 09:33
- Nahlásit

Syska
tak o tom nepochybuj

Syska
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 09:47
- Nahlásit

monika
A co, jedeš do Brna na výstavu? Nám to letos nevyjde, máti slaví padesátiny a nevim, jestli už v neděli dopoledne budem zpět v Brně

Jinak včera jsme měli sezení s kamarádem a kamarádkou, kamarádka je v osmým měsíci a čekaj dvojčátka, holky, tak jsem měla strašnou chuť jim dát nějaký dárek no a koupila jsem jim dvě navlas stejný růžový, flaušový, ale úplně krutý bundičky s kapucou, už aspoň vím, že velikost 56 je na novorozeně...

monika
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 09:56
- Nahlásit

Syska
Do Brna nejedu. Chtěla jsem, ale bude tam málo dogin tak se mi tam nechce. Mám hlášenou klubovku na Slovensku a pak Letňany, ale Fanka má začít hárat tak nevím jak to vyjde. Snad to někdy vyjde a potkáme se.
sarax
Jsem byla zase v Praze v úterý, ale protože jsem sklerotický debil, tak jsem Vás zase neviděla. Další návštěva matičky Prahy je na 9.10. Tak snad.

Syska
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 10:00
- Nahlásit

monika
Snad to někdy vyjde a potkáme se.

Určitě, akutální foto Tess z dovči:

brut
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 10:03
- Nahlásit

monika
nádherná fotka .....mně připomíná, jak si synáček vylezl v 11měsících na peřiňák a za strašného řevu se vrhnul dolů do postele. Naštěstí bylo ustláno, takže se mu nic nestalo

Píšu si, že 9.10. pojedeš do Prahy, tak se koukej ozvat a domluvíme setkání

brut
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 10:05
- Nahlásit

Syska
sem taky tuhle okukovala maličké oblečeníčko a slintala u toho

Syska
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 10:05
- Nahlásit

brut
To já si pamatuju, že jako děcko jsem skočila z patra z postele, měli jsme modrej koberec a já jakože do bazénu, na to jsem si hrála. Naštěstí se mi nic nestalo, jen jsem si narazila břicho, fakt si pamatuju, jak mi šíleně bolelo břicho. A pak měj děti..

Syska
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 10:07
- Nahlásit

brut
Já tam radši ani nechodím, do těch oddělení pro miminka. Včera jsem tam zabloudila za tím účelem a byla tam fakt půl hodiny. Nádhera. Dvojčátka bych ale nechtěla, kámoška má panděro fakt obrovský, jedna holčička už je hlavou dolů a ta druhá se prý furt točí, to bude asi pěkné kvítko...

brut
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 10:17
- Nahlásit

Syska
on mladej vůbec vyváděl věci...a vyvádí do dneška ........ "milovali" ho v nemocnici, když jim pokaždý "odjel" s postýlkou na druhý konec místnosti a zase zpět nebo když se rozhodl, že nebude zavřenej v postýlce, přelezl jí a šel se podívat na sestřičky atd.

Já do těch mimi věcí taky nechodím, ale občas nakouknu, abych měla přehled
Kamarádka má dvojčata...kluky stejně starý jak je můj kluk .....a do dneška má docela doma fofr ( a to má ještě starší holku ....opět stejně starou jako já svojí) Každý z kluků je jiný...jsou dvojvaječný ....jeden až moc akční, druhý takový trhlík...jeden se docela dobře učí, druhý je flink atd.

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 10:56
- Nahlásit

tak ještě spec.pro Martinu
fotka stará asi 5 minut

a stále spí a spí

monika
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 10:58
- Nahlásit

brut
ozvu se a domluvíme se.

Já měla všechny tři děti akční, ale to jsme si udělali sami. Jsou prostě po nás. Tchýně nám furt vyhrožovala, že nám je sebere a když se narodila po letech něžňoučká holčička - první po skoro 30ti letech v rodině mého manžela (rodili se samí kluci), tak tchýně byla naprosto vláčná a myslela si, že to bude princeznička. A on je to rabiát. S ničím s naprosto nedělá hlavu a jde do všeho. O tuhle si starost nedělám. Má kolem sebe samé dospělé a navíc chlapy, takže si umí poradit. Držku má po mě a to je taky docela vražedná kombinace.

Syska
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 10:59
- Nahlásit

To je andílek...ale úplně jí závidím!

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 11:02
- Nahlásit

Syska
já taky..se tu malinko nudím

monika
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 11:06
- Nahlásit

sarax
já tyhle chvilky milovala. Když spala tak já byla jak v laufu. To ticho bylo naprosto úžasné a balzám na moje nervy. Jen co se vyspala a začala se scházet banda domů, tak to začalo být na Bohnice. Jenže ona dacan přes den nespala vůbec. Zato
večer odpadla ve 20.00 a budila se ráno kolem 9,00 hod.

Martina
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 11:25
- Nahlásit

sarax
tak ještě spec.pro Martinu
tak si hrozně cením toho, že je to spec. pro mě.
ale víš co? Já Ti to přeju, protože se říká přej a bude Ti přáno ne? Dorotka teď taky spí, už asi hodinu, tak jsem normálně vyžehlila. Abych si to někam zapsala.
monika
fakt super fotka, někdo by řekl sociálku na Tebe, takhle se zachází s dětma. Já jednou nejstarší holku flákla do ustlaných peřin ze vzteku, když celou noc řvala. Dopadla do peřin a přestala, bohužel jen na chvilku, tak už jsme to dál nepraktikovali.

Martina
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 11:27
- Nahlásit

sarax
jééé já úplně zapomněla pochválit Viktorku, všímáš si jo, že chválím Viktorku jak je úžasná, krásná, nej nej, že nechválím fotku jo. Fakt jedno připomenutí a člověk si to hned pamatuje.

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 11:58
- Nahlásit

Martina
Fakt jedno připomenutí a člověk si to hned pamatuje.

Martina
hele sem to psala...s příkrmama spí víc..a na druhou stranu nám rostou horní zoubky..takže noci budou krušné
monika
dyž vona je fakt hodná spí přes den..ale večer na etapy..natrvrdo až po půl jedenáctý

monika
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 12:07
- Nahlásit

sarax
Eliška byla taky děsně hodné mimi. Já si tu mateřskou fakt s ní užila. Na Bohnice to začalo být až když se kluci vrátili ze školy a manžel z práce. To s ní začali dělat tyhle kraviny a bylo po klidu. Je ale fakt, že byla večer tak vyřízená, že sebou po koupání třískla a kdyby někdo střílel z děla vedle ní, bylo by jí to jedno. Ted je taky naprosto úžasná, ale mám pocit, že je na svůj věk až moc rozumná a samostatná. Hláškama typu "Ach jo kam ten svět spěje" mě fakt dostává.

Syska
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 12:08
- Nahlásit

monika

monika
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 12:17
- Nahlásit

Jo a teď zatoužila po dlouhém výletě v meluzíně. Trvalo nám všem skoro 10 minut než jsme z ní dostali čím to vlastně chce jet. A ono ejhle, vyklubala se z toho limuzína. Nekdě viděla nějakou svatbu a strašně se jí to auto líbilo.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 12:34
- Nahlásit

sarax
krásně spinká sluníčko
si jí asi někdy půjčím domů na mazlení

Martina
vidíš, však ona se to Dorotka taky naučí. I když u nás byla holka naprostý nespavec a mladej nebyl o nic lepší...za to teď abych je tahala z postele heverem

monika
se těším, snad už nám to setkání konečně vyjde

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 12:39
- Nahlásit

Ta lítací fotka je drsná
Jsem si vzpomněla jak jsme skákaly se sestřenkou babičce do těch nádherných péřových nadýchaných peřin (a pak je stlaly jakože aby to babička nevěděla ) - ale takové peřiny už neexistujou

Malá včera spala 7 hodin (od 6 do půl druhé) To má z toho jak přes den nespí. Já se stejně nevyspala, protože jsem furt musela odlévat prsa a byla jsem nervozní kdy už se vzbudí

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 13:01
- Nahlásit

Terri
ale takové peřiny už neexistujou
Existujou,mám je doma a nikdy se jich nevzdám!!!

monika
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 13:10
- Nahlásit

jablunka
nikdy neříkej nikdy

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 14:36
- Nahlásit

jablunka
Existujou,mám je doma a nikdy se jich nevzdám!!!
já mám teď ráda ty lehčí, ale pro Malou na skákání by byly ideální

PS: Zorráskovi se narodily další štěňátka! Je jich 9 ... Páník říká, že se Zorro nedoplatí na flaškách

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 16:02
- Nahlásit

Terri
Zorrásek je šikula ať páník nerejpe a je rád že nemá na jednou taky toilik malejch

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání