| Autor |
Zpráva |
pigie
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 22:39
- Nahlásit
sarax
no já se těším už na nějaký tvoje...foto s Hugem bude bomba
sa nacakas. Kuchyna sa odklada kvoli Hugovym rozsypanym noham a tym sa posuva cely plan
Mimochodom, boli sme na vystave a samozrejme, kopec deti. Keby ste videli jedno ledva stojace dievcatko (tak male, nie tak chore ), ktore sa s radostou doslova zavesilo okolo krku Hugovi, ktory to bral s mojim velkym prekvapenim ako samozrejmost. Bol vyssi ako ona, hlavu mala pod rovinou jeho chrbta. Pritlacila sa celym jednym lickom o neho, tymi malymi pastickami mu vzala chlpy do ruky a tak sa k nemu tisla, hlavka polozena na jeho boku, jednou rukou drzala chlpy na ramene, druhou na na boku. Pes sa ani nepohol a drzal, akoby vedel, ze je jedina opora. Myslim, ze vtedy fotilo asi 150 ludi, len ja som stala a bola som z toho akosi... namakko.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 23:23
- Nahlásit
pigie
len ja som stala a bola som z toho akosi... namakko.
dovedu si to představit taky mě takový věci dojímaj
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 13:29
- Nahlásit
Potřebuji dvě rady do života
- Malou v noci poštípali komáři...mám jí to něčím (a čím) natřit?
- Jak zabavit mimčo, které prostě celý den nespí? (a kdybych šla s kočárkem, tak spí, ale nespí v noci...)
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 14:01
- Nahlásit
Terri
na štípance Fenistil gel..ale jen přímo na něj malinko...ale ne na ruce třeba aby to neolízla
a zabavit mimčo:?nooo Vikinka si porůznu vyhraje s novejma věcma..krabičky od krémů...multivitamín co rachtá na dece se taky zabaví a různý ty hraco blikací hračky nám taky fungujou
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 14:04
- Nahlásit
Terri
Malou v noci poštípali komáři...mám jí to něčím (a čím) natřit?
Jedině snad Fenistil gel.
Jak zabavit mimčo, které prostě celý den nespí? (a kdybych šla s kočárkem, tak spí, ale nespí v noci...)
Tady je každá rada drahá,ale mě se osvědčila lehačka,kde mě kluci meli porád na očích a hrazdička.A na 2-3 hodiny bych ji do kočáru dala,aby spala aspoˇtrochu.Samo,že venku.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 14:37
- Nahlásit
Terri
Jak zabavit mimčo, které prostě celý den nespí? (a kdybych šla s kočárkem, tak spí, ale nespí v noci...)
No jak psala jablunka-mít několik pozorovatelen,aby neměla pocit,že je sama,kočárem jezdit,co se dá (teda viděla jsem v nabídce i houpadlo na kočárek-je na elektřinu-zaparkuješ tam předníma kolama,nastavíš frekvenci a můžeš si jít třeba klidně číst.Když to najdu,tak sem dám odkaz),nebo si pořídit vázačku na záda a nosit ji
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 14:45
- Nahlásit
jablunka
Neessi
sarax
Fenistil gel mně taky napadl, tak snad se to může.
nooo Vikinka si porůznu vyhraje s novejma věcma..krabičky od krémů
no jo, jenže moje je ještě na tohle malá eště nechňape po předmětech.
lehačka,kde mě kluci meli porád na očích a hrazdička
snažím se, ovšem nevím, zda mně Malá až zas tak ráda vidí No ne, to je jasný že chce být se mnou, ale fakt nejraději v pohybu, tj. nosit. Na hrazdě leží, dívá se, já ležím s ní, štěrkám a tak. A za chvíli siréna jakože změnit téma.
Ale napadlo mně třeba přemístit postýlku (tu cestovní).
V kočárku vozíme, bo já jdu se psem a manžel vozí
Houpadlo na kočárek - to je dobrý A co takové to houpadlo doma? Nevím, jestli se to ale v ČR prodává, mají to Jemerikánci co jsem viděla...
K vázačce - ještě než se narodila, tak jsem si malovala, jak si šátek pořídím. ALe jak vidím, jak je Malá křehká...tak si říkám, že počkám až bude držet hlavičku...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 14:51
- Nahlásit
Terri
K vázačce - ještě než se narodila, tak jsem si malovala, jak si šátek pořídím. ALe jak vidím, jak je Malá křehká...tak si říkám, že počkám až bude držet hlavičku...
Já měla Baby vak a bylo to skvělý.Vlastně ho ještě občes vytáhnu,když jdeme na delší prochajdu s čoklama a vím,že kočár tudy neprojede.Tak si mladýho uvážu na záda a jde se.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 15:05
- Nahlásit
jablunka
Teď se na to dívám... vypadá to praktičtěji než šátky. No ale Miška se nejraději nosí na "tygříka", jakože chce čumět do prostoru. Tak nevím, jestli by se jí to v tom líbilo...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 15:43
- Nahlásit
Terri
Houpadlo na kočárek - to je dobrý
už hodinu to hledám,ale nemůžu to najít- cena byla cca 3-4 tisíce,je to na domů a je u toho videiko,jak se to nastavuje a jak se u toho v pohodě mamina rozvaluje s knížkou na gauči.Bylo to na nějakých stránkách pro maminky-ale fakt to nenajdu.Sorry.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 15:49
- Nahlásit
Martina
jo tak to objednám i s tou náplní a jak sem na ty stránky zběžně koukala tak tam asi objednám i jiný věci, který budou potřeba ať mám zase nějaký věci z krku, stejně bych je musela kupovat.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 15:51
- Nahlásit
Neessi
Díky Neva, to je stejně docela drahé Spíš to nosítko se bude hodit, akorát jsem zamýšlela spíš až klokánku, takže asi fakt počkám až bude držet hlavu. AKorát že nám v kurzu tloukli do hlavy že klokánka je to nejhorší co můžem pro páteř dítka udělat...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 15:55 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 15:58 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
hm-tak zkopírovat to nejde-tak to přepíšu růčo,ale hlavně,že jsem to našla
http://www.babybaby.cz/kocarky-doplnky-kekocarkům /kocarkove-houpadlo-uspavadlo-2-1.html
cena 3 330,-kc
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 16:49
- Nahlásit
Neessi
Týjo,to je zas vychytávka.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 18:12
- Nahlásit
Neessi
týýýý vado, na co lidi nepřijdou, až odroste mimčo, tak to můžeme dát chlapovi na křeslo ne?? I když ten vytuhne i bez houpání.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 20:56
- Nahlásit
Martina
tak to můžeme dát chlapovi na křeslo ne?? I když ten vytuhne i bez houpání.
I bez křesla.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 21:01
- Nahlásit
jablunka
tak to můžeme dát chlapovi na křeslo ne?? I když ten vytuhne i bez houpání.
I bez křesla.
a třá by se tím pak dalo utloukat máslo-drc drc....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 21:08
- Nahlásit
Neessi
a třá by se tím pak dalo utloukat máslo-drc drc...
Že bych si po dítěti pořídila krávu,jo?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 21:25
- Nahlásit
jablunka
Že bych si po dítěti pořídila krávu,jo?
ještě toho trochu-já myslela třá brát mlíko od krávy někde od souseda a doma si na houpadle tlouct to máslo
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 21:28
- Nahlásit
Neessi
já myslela třá brát mlíko od krávy někde od souseda a
Souseda mám na houno,ne na mlíko.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 22:48 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Neessi
To je teda dobrá šílenost
Spinkáme v mamině posteli....
Né, já teda pryč z téhle postele nepůjdu...
Copak se nám asi hezkého zdá...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 06:54
- Nahlásit
Terri, to jsou tedy úlovky Moc pěkný
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 09:10
- Nahlásit
Terri
Ahoj ta je tak kráááásná, super fotky.Ale že jí ta maminčina postel svědčí
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 10:11
- Nahlásit
Terri
ahoj,
musim ti rict ze mas mooooc nadherneeeeeeeeeeee miminko...je fakt krasna!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 10:34
- Nahlásit
Terri
Je sladká......
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 11:15
- Nahlásit
Děkujeme
jablunka
no tak...
Dámy, pily jste při kojení kafe? Já se snažím o čaj-nečaj (ovocný), pivo-nepivo (birell) a kafe-nekafe (bez kofeinu), ale někdy jsem tak zbitá, že si výjimečně to jedno dám...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 11:53
- Nahlásit
Terri
Michalkaje úžasná, pěknej miniseriál.
pily jste při kojení kafe?
Já normálně i před těhotenstvím pila takový to kafe (moje mamka tomu říká brynda), půl lžičky kafe, zalít do půlky vodou a zbytek dolít mlékem. Takže fakt brynda, takže tyhle dvě bryndy denně si dávám normálně. Švagrová kojí a kafe pije normálně silný, nevím kolik denně, asi jedno někdy dvě, jestli máš na něj chuť tak podle mne jedno denně nemůže vadit.
Ani pivo Ti neublíží, nebo sklenička vína. Když nebudeš chodit opilá na kaši, tak v malém množství příležitostně nic neublíží.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 11:59
- Nahlásit
Terri
Dámy, pily jste při kojení kafe?
Každý ráno a žádný rozpustný,ale turka,žádnou extra sílu,ale ani žádnou bryndu.Bez něj bych nenastartovala.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 12:42
- Nahlásit
Martina
jablunka
Tož jo Bo mně strašili že nebude spát (to nespí ani tak) a že jí zvýším tlak a tak ... Rozumní pak říkali, jedno neškodí určitě...
Mohu mít ještě naprosto delikátní dotaz? Jaktože kojení nechrání, když není menstruace...?
|