| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 10:05
- Nahlásit
brut
holky nestíhají, však se zase všechno ustálí
No,nevím jak u holek,ale u mě se to MOŽNÁ!!! ustálí až v důchodu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 10:41
- Nahlásit
jablunka
neboj, taky se dočkáš....a určitě o něco dřív jak v důchodu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 11:25
- Nahlásit
brut
neboj, taky se dočkáš....a určitě o něco dřív jak v důchodu
Tolik štěstí najednou bych neunesla a skončila u Chocholouška.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 11:26
- Nahlásit
Petra
Ahojky miminy kde jste?????
to víš: kojíme, krkáme, chováme, nespíme, mezi tím vaříme a nevaříme, uklízíme a spíš neuklízíme atd. Jen si nemysli, že až se Ti narodí prtě, tak budeš sedět na netu jako teď.
tak už se holky asi týden smějeme, jen se nám to pořád nedařilo zachytit na fotoaparát, takže teď jedna konečně, sice není nijak kvalitní, ale pokus o úsměv tam je:
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 11:36
- Nahlásit
jablunka
No,nevím jak u holek,ale u mě se to MOŽNÁ!!! ustálí až v důchodu.
ehm...asi tak..někdy mám ten pocit
Martina
ta je krááásná a směje se žádnej pokus
a my zas děláme pápá tak třeba se vzbudí ve 3 ráno a když chci zuřit začne dělat pápá
ale na dnešek spala prvně v postýlce..kolíbka už byla malá nemohla se otáčet a spinkala od 22:30 do 7:15 a já byla f šoku
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:19
- Nahlásit
sarax
děkuji děkuji za pochvalu.
Dorotka včera usnula až v jedenáct hodin a spala do pěti, to je jeden z rekordů, ale jsem na vážkách, spí totiž na bříšku, na zádech by byla vzhůru za tu dobu dvakrát. Doktorka mi řekla, že se nedoporučuje na bříšku, jen přes den, když je pod dohledem. Ale naše holky spaly jedině na bříšku, tak fakt nevím. Vím, že jste to tady už rozebíraly, dáváte spát děti na bříško??
sarax, terri a další co???
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:35
- Nahlásit
Martina
no já to už neřeším Vikinka se otáčí sama dle potřeby
ale na bříško sem jí dávala fakt jen přes den a když sem byla u toho na noc sem jí nechala na boku...sem měla od Sassy takový ty zarážky aby se neotočila sama
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:42
- Nahlásit
Martina
nádherný úsměv, žádný pokus o něj
Já dávala spát v noci na bok, přes den na bříško..... i když holka byla blicí, takže spala se zvednutým slamníčkem občas na bříšku i k ránu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:43
- Nahlásit
sarax
jsem na malou zvědavá a moc se těším na pomazlení, už jsem jí takovou dobu neviděla
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:40
- Nahlásit
Ahoj holky, tak dneska pro změnu nestíhám já. Je mi jasný že až bude mimi že tady nebudu tak často, ono ani teď tu moc nejsem tak jako když jsem chodila do práce.
Martina
to je ale kočička
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:45
- Nahlásit
Martina
to je úplně úplný úsměv
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:23
- Nahlásit
holky kam se stratil Garfirld a jeho pěkný počteníčko
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:53
- Nahlásit
Petra
Gaf má moc práce, takže musíme počkat, až se trochu vzpamatuje
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 18:44
- Nahlásit
brut
chudák aby jí z toho nehráblo, a nemyslím to zle
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 19:20 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Martina
Inspirovalas mně fotečkou a dneska jsem nakoupila Malé teplejší oblečení Teda...hlavně větší. Teplejší jim prý příjde až příští týden, nebyli na tenhle listopadový čas připraveni.
Jinak v noci spí na zádech, přes den už nespí vůbec Ale jinak donedávna jsem ji dávala přes den spát na bříško a v noci na záda, i když spala míň. To se upravilo teď...
Sarax
Jakou má Vikča velikost oblečení?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 19:25
- Nahlásit
Terri
Ahoj taky jsem hned vyprala rychle rukavičky a přibalila do tašky deku do autosedačky aby nám to miminko nezmrzlo až ho povezeme domů. Už mi kleslo břich je to srandovní když jdu do schodů tak se do něj kopu, jen mám strach aby to nepřišlo v neděli manžel musí narychlo do Č.Buď. a já teda sama rodit nechci
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 19:50
- Nahlásit
Petra
jsem hned vyprala rychle rukavičky a přibalila do tašky deku do autosedačky
to jo, pořádně ho musíte zabalit mimušku maluškého ....
aby to nepřišlo v neděli
Tý brďo...
Tak ať už je to kdykoliv, tak držím palce!!! Ať vše dobře dopadne, ať jsi brzo doma a ať jsi fit a dodáš brzy fotečky
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 19:54
- Nahlásit
Terri
no přijít to může protože Martínka jsem měla taky 10dní před termínem a 20 je fakt za pár
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 20:08
- Nahlásit
Terri
no oblékne 68....74 je jí lépe a kupuju 80-84...má 7100g
po jídle a po lahvi mléka ale má...
Jinak v noci spí na zádech, přes den už nespí vůb
: my spíme dopoledne celý skoro..pak po O chvilku..a pak kolem 8 večer usne tak do půl 10 a pak je hodinku vzhůru a spí
Petra
Martínka jsem měla taky 10dní před termínem a 20 je fakt za pár
20. je za chvíli to jo..ale zas radši dřív než později
i když jasně že ne v neděli
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 20:09
- Nahlásit
Petra
Ahoj Petro, držím palce, příští týden tu nebudu, tak možná pak uvidím fotku.
Martina
malá je moc hezká a krásně se směje.
sarax
zdravím tě s Vikinkou, zase ji někdy vyfoť, jo? Když nemám ty vnoučata, ať se můžu aspoň kochat.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 21:46
- Nahlásit
sarax
no oblékne 68....74 je jí lépe a kupuju 80-84...má 7100g
Tak jste přibrali?
No právě že Malé je 62 malá, tak jsem koupila 68 a 74, tak jestli to vydrží do půl roku, tak to jsem ráda
my spíme dopoledne celý skoro..pak po O chvilku..a pak kolem 8 večer usne tak do půl 10 a pak je hodinku vzhůru a spí
Tak to máte dobrý režim. A co zoubky?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 21:53
- Nahlásit
sarax
my spíme dopoledne celý skoro..pak po O chvilku..a pak kolem 8 večer usne tak do půl 10 a pak je hodinku vzhůru a spí
hele paní, nezdá se Ti, že spí nějak moc?? To spí víc než moje šestitýdenní miminko. to se řekne.
¨
jinak všem děkuji za pochvalu, dneska večer se na mě malá smála a už i něco broukala, sice jsem jí moc nerozuměla, ale za chvilku si pokecáme.
tak teď prdelka spí, zase na bříšku, na zádech nějak nemohla usnout, tak jí ještě chvilku nechám a pokusím se jí otočit až trošku zabere. snad se nevzbudí.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 22:10
- Nahlásit
aha,tak obracení se nekoná, protože už je zase po půl hodince vyspalá. To je to jak jsem tady psala o tom, že má nějaké zvláštní schopnosti, že vždycky, když začnu něco dělat, tak v tu ránu vstává. Takže teď jsem zasedla k počítači s tím, že proberu maily a tak, takže zase nic. No tak třeba zítra, tak jdu chovat nebo kojit nebo já už fakt nevím.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 22:13
- Nahlásit
Martina
mno ona je moje miláček celá po mě...prostě jí spaní baví
jako já myslím že nespí moc..je malá ne..nestarš..bo v tom budu hledat bůhví co..ale ráno se nají kolem 6-7:15 a pak se vzbudí mezi 10:30-11:30
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 22:26
- Nahlásit
tak jsme jenom chovali, zachránil to dudlík, prso nechtěla.
sarax
prostě jí spaní baví
tak to normálně závidím. Malá kolikrát vstane třeba v sedm hodin a nespí celé doploledne kromě nějakých těch dvaceti minut kdy mi vytuhne u cisterničky.
jako já myslím že nespí moc..je malá ne
no je mála to jo, já jenom, že je o půl roku starší než ta naše, a z toho vyplývá, že čím menší miminko tak spí víc ne??? .... aspoň tak se to píše v chytrých knihách, no nic, my se vždycky trošku od těch tabulek vychylovali, tak nebudeme dělat výjimku ani u třetího dítka.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 22:29
- Nahlásit
Martina
já mám samej extrém...Michala nespala..Pepa celkem dobře a takhle hodně ..Kolik je malý???měsíc a půl??sem mimo...Viktorce bude 30.9. 8 měsíců
a u nás se spaní hodně srovnalo příkrmama..mateřský je dobrý..ale měla častěji hlad a kolik Dorotka váží??
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 22:34
- Nahlásit
sarax
teď v pondělí jí bylo šest týdnů, byli jsme na kontrole, váží 4280 g, (porodní měla 3640g), takže se mi zdá, že nějak moc nepřibírá, doktorka na to nic neříkala, ale to bude tím, že je dost blinkací, nakojíme, krkneme a stejně potom ublinkne někdy i víc, tuhle ohodila mladší dcerušku, když se oblekla do města, prej: mami, Dorotka pláče, já jí zvednu jestli si ještě nechce krknout. Chtěla, ohodila jí svetr i kalhoty.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 08:36
- Nahlásit
Přidávám jednu fotku naší dcerky. V té době jí bylo cca 10 měsíců. Manžel jí házel od dveří do postele. Tohle fakt milovala. Dnes je jí 5,5 roku a je to malá kaskadérka.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 08:48
- Nahlásit
monika
tp je fakt nářez...vidět tu fotku někdo bez komentáře tak toho chlapa nechá zavřít neb se pokouší dítě zabít
já bych se po*** strachy
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 08:53
- Nahlásit
monika
Tak to je drsný!
|