| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 10:16
- Nahlásit
abby
A v létě,kdy jsou lidi při zkoušení zpocení,taky.
jj a já mám ještě bujnou fantazii .) takže je mi skoro blbě a věci se snažím vybírat zezadu a od spodu a tak abych si mohla myslet že tyhle nikdo nezkusi..stejně peru..ale i tak
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:21
- Nahlásit
saraxjj a já mám ještě bujnou fantazii.) takže je mi skoro blbě a věci se snažím vybírat zezadu a od spodu a tak abych si mohla myslet že tyhle nikdo nezkusi..stejně peru..ale i tak
Mám ráda lidi s jakoukoliv neškodnou úchylkou.Potom se ujišťuji,že to co dělám já je zcela v normě.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 12:05
- Nahlásit
jablunka
Mám ráda lidi s jakoukoliv neškodnou úchylkou.
ale já vo ní vím a klidně se přiznám
a ještě se pochlubím jak jsme kolem 23 hodiny unavený
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 12:08
- Nahlásit
sarax
ještě se pochlubím jak jsme kolem 23 hodiny unavený
Tak mi teď už nějakou dobu spíme od 19:00 do 7:30,Začínám dohánět spánkový deficit.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 12:35
- Nahlásit
jablunka
hele já sem ráda že...krom dneška...se nebudí dřív jak po 6...ale taky se mi zdá o spánku a když usne malá po o tak jdu s ní
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 19:51
- Nahlásit
Ahoj holky moc Vám Všem děkuji za přání k svátku, dřív jsem nemohla přijít neustále vypadával internet asi ty bouřky, dali to dohromady až dneska.
Máte moooc krásný fotky
Holky předevčírem jsem mylsela že už pojedu rodit měla jsem stahy hodinu po 5minutách je to normální takle hodně a poslíčky?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 20:31
- Nahlásit
Petra
měla jsem stahy hodinu po 5minutách je to normální takle hodně a poslíčky?
Jj,je to normální,já dokonce naposledy po 2 min a snad 3 hodiny.A když jsem přijela do nemocnice,tak si mysleli,že si z nich dělám bžundu,protože ani ťuk.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 20:34
- Nahlásit
jablunka
díky za uklidnění, u prvního těhu jsem nic takového neměla prostě nic až porod tak proto jsem se ptala. Díky co že nekoukáš na TV
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 20:49
- Nahlásit
Petra
Díky co že nekoukáš na TV
A co dávaj???
Já vařím hafanů,tak se odreagovávám u kompu.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 21:27
- Nahlásit
Petra
já měla stahy posledních 14 dní-3 týdny..a po večerech i celkem pravidelný
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 21:31
- Nahlásit
sarax
já měla stahy posledních 14 dní-3 týdny..a po večerech i celkem pravidelný
Ty musíš mít vždycky něco extra.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 22:04
- Nahlásit
Petra
měla jsem stahy hodinu po 5minutách je to normální
Asi jo, protože já měla stahy asi čtyři hodiny taky po pěti minutách a při předchozích porodech nic, tak jsem z toho byla taky trošku paf. Ale nebóóój jednou to nebudou poslíčci a bude to tvrdá realita.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 22:28
- Nahlásit
jablunka
tyy jo...já se skoro vždycky těšila že už a vono nic..a pak 15 dní po termínu...tímto se tedka loučím a jedu se starší holčičkou na pohotovost...veze mi jí EX domů a nějakou rozbitou takže Vikča bude mít taky výlet...
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 06:39
- Nahlásit
mimča jsou skvělý, ale favoritkou stále zůstává Vikča a její miniseriál, hlavně to poslední foto.
Prádlo peru taky hned jak to koupím, i mikiny, bundy ne.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 08:42
- Nahlásit
sarax
Tak co bylo Míše??
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 09:54
- Nahlásit
sarax
.veze mi jí EX domů a nějakou rozbitou
....fšechny EX by měli zakázat!!! Tak co se stalo,je Míša v pohodě?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 11:10
- Nahlásit
jablunka
Syska
no můj EX je debil..to je dámy jasný páč s ním nejsem že
z Michaly vylezlo že jí bylo 3 dny zle..tatínek sehnal teploměr až 3 den a ejhle měla 39,5...ale nádobí uklidit musela..a tak..páč na mýho EX se naštvala seho žena a ujela mu z chaty a nechala mu na krku 5 dětí v rozmezí 4(dvojčata)-15
mno doktorka mě seřvala jakože Angína kterou neviděla dlouho..že u doktora měla bejt dávno a máme penclen a uvidíme...jako Míša je faaaakt zelená a leží..ani na net nejde..je jí blbě
zajímavý je držet tu fšechny od sebe..prý aspon do soboty..pak nebude infekční
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 11:23
- Nahlásit
sarax
jakože Angína kterou neviděla dlouho
Tak to mi jsme si užili na začátku prázdnin,pamatuješ?Postupně tři děti ze čtyř a nakonec já.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 11:34
- Nahlásit
Ahoj holky moc děkuji za uklidnění, že to jsou fak poslíčci, měla jsem docela strach a včera opět potvory jedny. Zítra se asi pojedu podívat do porodnice a hlavně si vyjednat epidurál, bez něj rodit nejdu, nevím teda jak to jako udělám ale prostě nejdu
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 12:09
- Nahlásit
jablunka
a jo....doufám že to zvládnem...michala je vyděděná do pokojíku....takže má sama marodku....snad to zvládnem...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 12:34
- Nahlásit
sarax
To bude v pohodě.Jen ji dej k ant jaště nějká probiotika,Penclen ji pořádně rozhází střeva.Mi bereme Terrapin Probio,nebo Biopron Valosun.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 12:50
- Nahlásit
jablunka
koupí se v lékárně??a za kolik??
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 13:05
- Nahlásit
sarax
Jj,v lékárně,ale kolik to stojí,to opravdu nevím,ale počítám tak kolem 150kč.Ale zase to nevyužíváš najednou a máš to na víckrát.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 13:07
- Nahlásit
sarax
http://www.lekarnadodomu.cz/valosun-biopron-9-it
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 13:08
- Nahlásit
sarax
http://www.mojedomacnost.cz/prozdravi/p1764-terrap in-probio-20-tbl-pri-a-po-lecbe-antibiotiky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 13:09
- Nahlásit
sarax
Takhle na internetu,ale myslím,že v lékárně to nebude zas tak velkej rozdíl.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 13:59
- Nahlásit
sarax
Hele paní,tak jak je Míše???
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 19:22
- Nahlásit
jablunka
nazdar paní...začíná jí bejt dobře
takže už zas pubertí...ale má plnou držku aftů a já na to nikdy netrpěla a nevím co s tím????nějaká rada by nebyla??se jí vysypaly i pupeny..vapadá sqěle
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 19:25
- Nahlásit
sarax
Na afty já používám jen genciánovou violet a jeden vitamím,tuším že B,ale když si řekneš v lékárně o Riboflavin,tak ti to dají.
Hlavně,že je jí líp.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 21:33
- Nahlásit
sarax
nějaká rada by nebyla??
holka, když měla horečky, tak se jí taky vyházely afty a jediný co zabralo byl ... opisuji z krabičky: dentální gel Citrogrep, na péči o dásně, s antiseptickou přísadou. Matlali jsme to vším možným a tohle fakt jediný účinkovalo.
jablunka
o genciánce, či jak se to správně jmenuje mi ani nemluv. Dneska jsem ji kupovala v lékarně a dala mi tu flaštičku prej pro jistotu ještě do sáčku od bonbonů, že prej někdy ráda teče. Doma hrábnu do sáčku, aniž bych se tam podívala a jsem ještě teď fialová, prsty, asi tři plínky, Dorotka takovej klááásnej bílej kabátek. No prostě jsem strašně šikovná. Byli jsme totiž píchat dírky na náušničky (už je ještě větší princezna než byla ) a jak plakala, tak si sestra všimla, že má potaženej jazýček takovým bílým sajrajtem, prej je to moučnivka a že to mám natřít, jinak, že by jí to za chvilku bolelo a přestala mi pít. Holky já si připadala jak blbka, že jsem na to nepřišla sama, ta tě si řekla, třetí dítě a diví se tomu jak telátko, ale holky to neměly, tak nemůžu vědět všechno nééé.
|