| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2007 21:59
- Nahlásit
jablunka
Jj,nemám holt na rozhazování
Bych to přeznačkovala na šetřivého ducha!
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2007 22:26
- Nahlásit
jablunka
Na ten jsem koukala, líbil se mi taky hlavně cenou, protože za to nehodlám dát patnáct stovek. Zdá se mi ze všech i nejdelší, tak snad by objemul i moji plnoštíhlou (jak říkal Růžičková spíš plno než štíhlou ) postavu. Tak děkuji moc, chtěla jsem od někoho slyšet co má vyzkoušené.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2007 22:31
- Nahlásit
jablunka
za to že jsi byla taková šikovná Ti sem dám jednu dnešní fotku.
Takhle byla naše princezna zmožená z výletu, který samozřejmě celý prospala.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2007 23:20
- Nahlásit
čau baby, miminka máte úúúžasný! Já už můžu očekávat pomalu vnoučata.
A kdože teď plánuje mimčo? Nemám přehled.
Určo jste si vzaly mustr, máte z čeho vybírat.
Ahoj sarax! Víktorka je krásná a ohromně povyrostla. Na straně 142 vypadá velmi kynologicky. Už jí sháníš štěně?
čus petro, už se ti to blíží, co? Už se těším, že doplníš fotky.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2007 09:03
- Nahlásit
Terri
Bych to přeznačkovala na šetřivého ducha!
Ó díky!
Martina
tak snad by objemul i moji plnoštíhlou (jak říkal Růžičková spíš plno než štíhlou ) postavu.
Kvůli tomu jsem ho kupovala.
za to že jsi byla taková šikovná Ti sem dám jednu dnešní fotku
Ničíte mě!Pomóóóóóc!
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2007 22:22 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
jablunka
Ničíte mě!Pomóóóóóc!
Ale neničíme, to se Ti jen zdá.
Holky úspěch, začíná se nám líbit koupání, už neřve jak malej pavián.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 01:35
- Nahlásit
Martina
Dorotka je nádherná
Vikča taky začla mít koupání v oblibě později
jablunka
Ničíte mě!Pomóóóóóc!
mám pro tebe něco na neděli..ale vložím to až po obranách
Lola1
Vikinka děkuje za kompliment a je fakt že když se podívám na její první fotky tak je vidět jak je jiná a štěně je v plánu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 09:03
- Nahlásit
Martina
[i]Ale neničíme, to se Ti jen zdá.
Já mám vůbec blbý sny.
sarax
mám pro tebe něco na neděli..ale vložím to až po obranách
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 10:17 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
no sem to fčéra nestihla a dneska taky moc ne,tak mám miniseriál včerejší
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 10:40
- Nahlásit
sarax
Ježíšššš, no to je úžasný, naprosto dokonalý, dvě kámošky... Teď jsem to teda ukázala kolegovi, a ten šel do kolen, oni svý roční princátko ani nikomu nedají pochovat, nevychází téměř ven, jen aby něco nechytl... tak tohle pro něj byla docela soda
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 10:47
- Nahlásit
sarax
jeziiis....kdo to kdy videl ..mimino a bojovy pes
uzasny
Jandula
jooo to mi pripomina moji svagrovou....
v lete je moc horko-musi byt doma....v zime je moc zima-musi byt doma...prsi-musi byt doma---pada snih-musi byt doma...a pak jednou vyleze a hned chytne vsechny nemoci co litaj
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 10:51
- Nahlásit
sarax
ty vado, paráda.... taky jsem zrovna přemejšlela, co na to lidi, kteří nejsou pejskaři-magoři jako my....
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 10:57
- Nahlásit
sarax
krááása
Mel
ty vado, paráda.... taky jsem zrovna přemejšlela, co na to lidi, kteří nejsou pejskaři-magoři jako my....
To vidět moje tchýně, tak jí trefí šlak.
Nebo jedni známý, ten magor, když se nám narodila malá, tak se mě zeptal: co budete teď dělat se psem? Asi si myslel, že ho schválně nechám pobíhat po ulici, aby ho přejelo auto jako jim.
Nevěděli jak se nejlílp zbavit starého jezevčíka, než že ho nepustili domů a pak s úsměvem oznamovali, že už pejska nemají. Zabít je málo. Pardon, jen jsem si na to teď vzpomněla a otvírá se mi kudla v kapse.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 11:00
- Nahlásit
Mel
Tak ty lidičky se určitě po…ou vzteky jakože copak to je, či to svět vyděl něco takového, no to je šíleny, no to jsou rodiče nezodpovědný atd….
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 11:02
- Nahlásit
Martina
jj, lidi jsou fakt hrozný... já takhle pomáhala sehnat nové majitele pro foxlíka. Nejdřív jsem pátrala, proč jako chtěj dát psa pryč, tak nejdřív to byl nový majitel bytu, ve kterém byli v pronájmu, pak malý byt a miminko na cestě (v garsonce přece nejde zavřít pes do jiného pokoje, aby k dítěti nemohl)... no nakonec to stejně skončilo tím, že už je prostě pes omrzel, tak hledají záminky, jak se ho zbavit. Naštěstí pes má super nové majitele, kteří perfektně vyhovují jeho temperamentu, takže se má mnohem líp, než v té původní "rodině"...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 11:31
- Nahlásit
Jandula
oni svý roční princátko ani nikomu nedají pochovat, nevychází téměř ven, jen aby něco nechytl... tak tohle pro něj byla docela soda
že bych pro něj udělala speciální edici???nafotila by to Mel a byl by tam i Gary
no ono se to nemá přehánět a já neb vyvařuju ty láhvičky a sem na ní opatrná tak jí chovat nechám a psi k ní můžou zatím největší kámoš co do velikosti co jí olízal byla argentinská doga
Mel
co na to lidi, kteří nejsou pejskaři-magoři jako my....
mno ty maj smolíka a můžou tiše závidět...kde voni najdou takovou chůvu?
na fotce 2 Trinča sonduje jestli je Vikinka po
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 11:38
- Nahlásit
sarax
přesně tak, oni jsou hrozně přecitlivělí, otec dítěte je v Praze, kde pracuje a jezdí na víkendy domů, matka a dítě jsou na venkově, protože v Praze není zdravý vzduch, na dovolenou nepojedou, protože by prcek i v tom Rakousku mohl něco chytit, do práce ho nepřinesou ukázat, protože je tu pět lidí a co kdyby... máma k němu pomalu přistupuje s rouškou...
Já neříkám, vyvařovat láhve, dudlíky (nesnáším, když někdo dítěti olizuje dudlík), nenechat cizí lidí bez umytí rukou šahat dítěti na ruce atd., ale oni to fakt přehánějí...
Pak sem přišla na návštěvu bývalá kolegyně s tříměsíční holčičkou, holčina putovala z náruče do náruče, šťastná jak blecha
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 11:45
- Nahlásit
Můžu?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 11:46
- Nahlásit
Jandula
(nesnáším, když někdo dítěti olizuje dudlík)
to já taky ne...vždycky se snažím mít náhradní dudlíky s sebou
mno co se týče mytí rukou..taky se něktěří tváří divně když je ženu se umejt a mezitím malou "meje" Trinča
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 11:59
- Nahlásit
sarax
no jo, na to já mám vysvětlení: pes s tím dítětem je denno-denně v kontaktu, ale ti lidi, co většinou na vesnici zastavují maminy s ušišlaným: jezisinku, to je klásný miminko, uka mi ti lučičky... atd...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 12:14
- Nahlásit
Jandula
sarax
nesnáším, když někdo dítěti olizuje dudlík)
no ale zase kdyz dite vyplivne dudklik na zem....tak je snad normalni ze mu ho mama ocucne aby na nem nemel ten bordel ze zeme ne?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 12:28 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
nika00
tak je snad normalni ze mu ho mama ocucne aby na nem nemel ten bordel ze zeme ne?
no mě to normální nepříjde...myslíš že pokud pominu že je to hnus by člověk pusou umyl ty psí a lidský nona a takovýhle věci??moc tomu nedávám...další věc že mám náhradní dudlíky v krabičkách a ty co spadnou doma umeju a vyvařím...víš třeba že zubní kaz má bakteriální původ???že i tímhle rodič může dítěti zadělat na skažený zuby?? jako normální je mít náhradní já sem prostě magor,ale dudlík bych nevolízla ani náhodou
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 12:59
- Nahlásit
sarax
no ja nad tim takhle neuvazovala...jasne ze kdyz ten dudlik spadne do nakyho hnusu...do huby ho nestrcim...ale tak nejak mi prislo normalni ze kdyz treba diteti spadne v kocarku...oliznu ho..aby na nem nemel treba chlup z deky apod...takhle to mama delala nam, segra svym detem a byli sme vsichni zdravy....ale praveze ta moje svagrova...vsechno vyvarovala...treba kdyz koupila dceri mikinu, hned ji vyprala...nereknu ze kdyz koupi neco jako treba kalhotky nebo natelnicek...ale ona proste vsechno dezinfikovala, vyvarovala a tak...a ta jeji holka je furt nemocna...zuby ma zkazeny jak cert a kdovico jeste...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:04
- Nahlásit
nika00
přenáší se tím zubní kaz a různé bakterie v puse, který má každý... já třeba trpím na afty, někdo na opary atd. atd., buď má mít mamina náhradního dudlíka a když nemá, tak stačí balená voda a polít...
Já jsem zastáncem přirozený výchovy, nevytírat třikrát denně, jen aby dítě něco nechytlo atd., ale zase na druhou stranu nic se nemá přehánět - ani ta volnost... oblečení bych taky po nákupu vyprala, nikdy nevíš, kdo na to šahal...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:31
- Nahlásit
nika00
jako oblečení malý peru taky cokoliv koupím..jak píše Jandula nevíš komu se to vyválelo po zemi a kdo na to hrabal...a dudlík v puse dospělejch ale i starších sourozenců prostě nemá co dělat...prostě fakt nosím krabky s náhradníma...jako to že peru a vyvařuju mi kompenzuje pes...a u tvý švagrový si myslím že pokud dítěti prala a vyvařovala tak tím mu neublížila...jako někdy peru věci i sobě ...záleží kde nakupuju..prádlo vždy
Jandula
Já jsem zastáncem přirozený výchovy, nevytírat třikrát denně, jen aby dítě něco nechytlo atd., ale zase na druhou stranu nic se nemá přehánět - ani ta volnost... oblečení bych taky po nákupu vyprala, nikdy nevíš, kdo na to šahal...
jop...taky nevytírám a neutírám prach denně ale zas odsad pocad prostě sou věci který mě nezabijou a mimčo sem chtěla..tak to prostě vyvařím..zvláště když si člověk dneska ten sterilizátor koupí a je to hnedka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 20:10
- Nahlásit
fromeli
je to ona, mají dost plno, tak se tam dojdi co nejdřív zeptat
Holky, všechny fotky jsou krásné.
Těším se, co zase dosáte, až se přijdu juknout
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 21:18 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
nika00
Tak o praní nových věcí radši ani nemluv.Já všechno peru.Mamka z toho chytla svrab a za to to nestojí.Paní doktorka jí tehdy řekla,že je toho poslední dobou celkem dost,protože lidi nenapadne si nové oblečení přeprat.
Sarax
ty fotečky s Trinčou jsou úžasné.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 21:59
- Nahlásit
abby
protože lidi nenapadne si nové oblečení přeprat.
většinou to taky radši přeperu
brut
taky nějak dorazíme
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 07:20
- Nahlásit
brut
už jsem se ptala, mám to zkusit koncem září.
Ale popravdě mě trochu vyděsilo, když mi někdo řekl, že po něm za těhotenství chtěli 12 tisíc. Ale já měla jinou info - 5000.
Tak uvidím, mám ještě jeden tip.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 08:13
- Nahlásit
sarax
POkud to příjde na holé tělo,tak peru všechno.A v létě,kdy jsou lidi při zkoušení zpocení,taky.Ale třeba nový kabát jsem vyčistit nedala
|