| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 15:49
- Nahlásit
sarax
Jsem ráda,že jsem tě pobavila,ale mám pocit,že mi z toho zákonitě musí brzo hrábnout.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 16:57
- Nahlásit
jablunka
,že mi z toho zákonitě musí brzo hrábnout.
ee ženská vydrží víc jak člověk sem si představila to děláme hají,děláme hají...
jako na hrábnutí je mi často eště že ten pes poslouchá..někdy
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 17:02
- Nahlásit
Terri
A počítá se do toho i obrana?...nebo to můžu dřív? A jízda na kole (spíš mírným terénem)?
Jestli chodíš jednou týdně na obrany,tak to v poho přežiješ -při tom snad používáš víc zádové svaly,než břišní-ne?(teda pokud neděláš figuranta:lol
No zadržet průjem se mi fakt nikdy nepodařilo to by byly svalíky... (tos mně rozesmála tímhle přirovnáním, bo většinou píšou "zadržet moč" a Ty hned takhle... )
No správné vtažení svalů pánevního dna je řádné vtažení i konečníku a jestli nezadržíš průjem tak to už se na to cvičení vykašli,bo to nemá cenu
To zas nevím kdo píše:zadržení moči-to určitě napsal nějakej chlap,bo každá ženská ví,že zadržet...je možno i nohama křížem,přešlapovat na místě....
|
abby
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 17:04
- Nahlásit
jablunka
sarax
To máte dobrý.mě je na hrábnutí taky někdy a ani k tomu nepotřebuju dítě
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 17:13
- Nahlásit
Petra
poraď mi ať mi jde rychle porod, vím že to asi tak dobře poradit nejde, ale za skoušku nic nedám.
No-co je to "rychle porod"?Jako při malých bolestech se dovalit na sál,stáhnout gatě,porodit a zase jít?
To se fakt nedá.Jsou ženský,který mají od přírody dar,že vůbec necítí bolesti a fakt rodí za pochodu-jsou to velmi vzácné úkazy.
K tomu,abys porodila včas ti pomůže manžel dpoledne dlouhá procházka2-3 hodiny chůze,potom hodně teplá půlhodinová koupel a potom dobrý sex,když do rána neporodíš,opakovat procedůru.Funguje to po staletí a pokud je vše v pořádku(poloha,připravené porodní cesty),tak to neselže.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 17:15
- Nahlásit
Neessi
K tomu,abys porodila včas ti pomůže manželdpoledne dlouhá procházka2-3 hodiny chůze,potom hodně teplá půlhodinová koupel a potom dobrý sex,když do rána neporodíš,opakovat procedůru.Funguje to po staletí a pokud je vše v pořádku(poloha,připravené porodní cesty),tak to neselže.
tak to mi pověz..tohle jsme dělali jako blázni a místo 15 sem rodila 30
blee.a když jsme u toho měla bych jeden technickej dotaz ale asi radši by mail
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 17:36
- Nahlásit
jablunka
Neessi
Koukám,že sis tady otevřela poradnu.
Já?Vždyť jsi mne sem vtáhla skoro za uši.Hele,pani-mazej dělat večeři,bo poradna končí.Mám sice ještě pár dní dovolený a je blbý počasí,tak chvílema sednu k PC a krafu tady s váma.Ale z toho sezení tady jsem už dvakrát měla porodní bolesti,začla mi růst pr... a povolily mi břišní svaly.Tak jsem raději ráno odjela k sousedům do Německa,bo snacha čeká miminko a navštívila jejich obchodní centrum potřeb pro miminka.Jednak jsem se nestačila divit,co všechno nastávající matka potřebuje do výbavy(a to jsem od fochu :lol ,takže jsem vsadila na kvalitu materiálu a nechala tam přes 200Euro za obrovskou tašku věciček.Do toho mi začala hárat starší čuba(1,5 roku),mladší (0,5roku) konečně přezubila.........to prostě nemá chybu.Jdu něco dělat.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 17:42
- Nahlásit
To zas nevím kdo píše:zadržení moči-to určitě napsal nějakej chlap,bo každá ženská ví,že zadržet...je možno i nohama křížem,přešlapovat na místě
Tak to sem se fakt pobavila
S tím pánevním dnem a vnitřním svalovým systémem nebo někdo říká hlubokým a kdo ví jak ještě, tak s cvičením na tuhle záležitost jsem se setkala hlavně v hodinách power jogy (předpokládám, že i u jogy to bude) a pak u pilates.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 17:43
- Nahlásit
Neessi
Já?Vždyť jsi mne sem vtáhla skoro za uši.
.Hele,pani-mazej dělat večeři,bo poradna končí
Velký se obsloužej sami,malej dostane flašku až v sedm do postýlky.
jsem se nestačila divit,co všechno nastávající matka potřebuje do výbavy
Viď,to je novinek a kravinek.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 17:48
- Nahlásit
jablunka
,malej dostane flašku až v sedm do postýlky.
počkéééj von papá v 7 a pak jen děláte hají až do rána??
grrr.my budeme papat na 8 pak 12 pak 3 grrrrrrrrr
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 17:53
- Nahlásit
sarax
počkéééj von papá v 7 a pak jen děláte hají až do rána??
Jj,normálně to u nás takhle funguje,teď nastal nějakej zkrat,ale doufám,že to brzo přejde.
grrr.my budeme papat na 8 pak 12 pak 3 grrrrrrrrr
Neboj,dokud jsem jen kojila,taky to tak fungovalo.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 18:14 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
Teda holky vy jste se rozjely. Nestíhám pročítat. Jen jsem Vám sem chtěla hodit fotku, byli jsme u bráchy na návštěvě. Abych sem nedávala jenom spící miminka, tak takhle to vypadá když řvou holky stereo.
Nahoře naše Dorotka, dole bráchova Emička:
ještě jsem zapomněla, jsou od sebe 7 týdnů.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 18:19
- Nahlásit
Martina
Tak to je úúúúúúúúžasná fotka.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 18:41
- Nahlásit
Martina
a trouběj dueta
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 19:23
- Nahlásit
Martina
tak to je hustý a v obličeji mi přídou uplně jak dvojčata, jen Dorotka je menší.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 19:42
- Nahlásit
Terri
nemáte někdo aktualizované ASPI?
já mám v práci. Co přesně mám hledat? Zítra ti na to mrknu...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 19:48
- Nahlásit
Martina
teda, to je fakt nádhera a vtipný
Koukám, že Ema je teď taky celkem populární jméno... v práci se nám v poslední době narodily dvě holčičky a obě jsou Emy, jen ta druhá, aby nebyla stejná, tak je s dvěma m
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 21:49
- Nahlásit
Martina
krásná fotka, až jim bude 20 nebo 60 a budou se na sebe dívat, ursčitě je to pobaví.
Petra
Ahoj Petro, jak se ti daří? Už jsem tě tady dlouho neviděla. Ale e pravda, že nestíhám všechno číst.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 22:06
- Nahlásit
Našemu Vojtínkovi bude 2.8. rok! To bude oslava....
I když je malinký a pořád něco řešíme různě po dr, je to naše zlatííííčkoooo
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 22:42
- Nahlásit
Baileys
teeda rok...a nějaká fotka?
Martina
tak fotka je báječná pobavili jsme se tím fšichni
jablunka
Neboj,dokud jsem jen kojila,taky to tak fungovalo.
mno my někdy dáváme mlíko..umělý a ani po něm nespí..prostě dokud asi cejtí že mlíkárna funguje tak nespolupracuje
ä teda příkrmy zeleninový jí jen namixlý v mlíku...je to asi hnus ale jí to chutná...doufám že se to srovná fakt že s tímhle zkušenost nemám..předtím sem nekojila a příkrmy a všechno papaly a krásně spaly
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 09:38
- Nahlásit
Martina
úžasný zpěvačky
sarax
Viky gratulace k "narozkám"
Terri
co nějaké foto??
teda stihli jste toho dost
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 09:56
- Nahlásit
Lola1
Ahoj já jsem tu dlouho nebyla páč jsem doma na neschopence a do teď jsem čekala na připojení internetu, máme tu moooc svižnou firmu.
Ness
děkuji za odpověď na rychlí porod, ten můj první to bylo hrůza 15 h bolesti po třech minutách, už jsem pak nestíhala dýchat, vůbec jsem se neotevírala. Kkyž už jsem se otevřela tak to byl fofr ale to před tím - fuj. Tak pevně doufám že to tak nebude i teď. Rodit jdu po sedmi letech myslíš še to taky hraje roli?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 10:49
- Nahlásit
Petra
Neplaš se dopředu...já rodila první 36hod a druhý bylo za 4hoďky venku. Pomalu jsem ani nestihla dojet do porodnice natož si užít klystýru a holení
Hodně se pohybuj a nenervuj, ať pak nemáš doma neurotický mimčo
Martina
holky jsou super...krásné duo
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 11:26
- Nahlásit
Petra
Rodit jdu po sedmi letech myslíš še to taky hraje roli?
Nehraje-to máš fuk,po kolika letech-je to druhý porod,mělo by to být kratší.Porodní cesty dobře měknou po odvaru ze lněného semínka .Dává se 3 týdny před termínem,tak 4-5lžiček toho slizu (vaří se jen do popraskání semínek za stálého míchání,utvoří se takový sliz...rosol)denně.A nelekej se-vím,že se to dává kobylám před porodem ,ale i lidským maminám.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 11:27
- Nahlásit
brut
Ahoj zas aš tak neplaším zatím jsem v poho, ale červíček hlodá, to víš už to mám za pár. Docela jsem sama překvapená jak jsem v poho. U Martínka jsem byla taky aktivní a stálo to za h....
Holčičky jsou super
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 12:16
- Nahlásit
Neessi
A nelekej se-vím,že se to dává kobylám před porodem,ale i lidským maminám.
kam se to dává:?
Nehraje-to máš fuk,po kolika letech-je to druhý porod,mělo by to být kratší
a třetí stojíííí za prd by mě zajímalo co čtvrtý??jablunko??
|
abby
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 12:18
- Nahlásit
Martina
Super fotečka
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 12:30
- Nahlásit
sarax
by mě zajímalo co čtvrtý??jablunko??
Přece nechceš vystrašit hned na staru???
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 13:09
- Nahlásit
jablunka
Přece nechceš vystrašit hned
to stačí pokud bude tak opravdu císařem
páč to byxch vo to asi už přišla
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 13:35
- Nahlásit
sarax
to stačí pokud bude tak opravdu císařem
Hele,vydržela jsem to já,tak vydržíš taky.
|