Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 15:49
- Nahlásit

sarax
Jsem ráda,že jsem tě pobavila,ale mám pocit,že mi z toho zákonitě musí brzo hrábnout.

sarax
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 16:57
- Nahlásit

jablunka
,že mi z toho zákonitě musí brzo hrábnout.

ee ženská vydrží víc jak člověk sem si představila to děláme hají,děláme hají...
jako na hrábnutí je mi často eště že ten pes poslouchá..někdy

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 17:02
- Nahlásit

Terri
A počítá se do toho i obrana?...nebo to můžu dřív? A jízda na kole (spíš mírným terénem)?
Jestli chodíš jednou týdně na obrany,tak to v poho přežiješ -při tom snad používáš víc zádové svaly,než břišní-ne?(teda pokud neděláš figuranta:lol

No zadržet průjem se mi fakt nikdy nepodařilo to by byly svalíky... (tos mně rozesmála tímhle přirovnáním, bo většinou píšou "zadržet moč" a Ty hned takhle... )

No správné vtažení svalů pánevního dna je řádné vtažení i konečníku a jestli nezadržíš průjem tak to už se na to cvičení vykašli,bo to nemá cenu
To zas nevím kdo píše:zadržení moči-to určitě napsal nějakej chlap,bo každá ženská ví,že zadržet...je možno i nohama křížem,přešlapovat na místě....

abby
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 17:04
- Nahlásit

jablunka
sarax

To máte dobrý.mě je na hrábnutí taky někdy a ani k tomu nepotřebuju dítě

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 17:13
- Nahlásit

Petra
poraď mi ať mi jde rychle porod, vím že to asi tak dobře poradit nejde, ale za skoušku nic nedám.

No-co je to "rychle porod"?Jako při malých bolestech se dovalit na sál,stáhnout gatě,porodit a zase jít?
To se fakt nedá.Jsou ženský,který mají od přírody dar,že vůbec necítí bolesti a fakt rodí za pochodu-jsou to velmi vzácné úkazy.
K tomu,abys porodila včas ti pomůže manželdpoledne dlouhá procházka2-3 hodiny chůze,potom hodně teplá půlhodinová koupel a potom dobrý sex,když do rána neporodíš,opakovat procedůru.Funguje to po staletí a pokud je vše v pořádku(poloha,připravené porodní cesty),tak to neselže.

sarax
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 17:15
- Nahlásit

Neessi
K tomu,abys porodila včas ti pomůže manželdpoledne dlouhá procházka2-3 hodiny chůze,potom hodně teplá půlhodinová koupel a potom dobrý sex,když do rána neporodíš,opakovat procedůru.Funguje to po staletí a pokud je vše v pořádku(poloha,připravené porodní cesty),tak to neselže.
tak to mi pověz..tohle jsme dělali jako blázni a místo 15 sem rodila 30
blee.a když jsme u toho měla bych jeden technickej dotaz ale asi radši by mail

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 17:36
- Nahlásit

jablunka
Neessi
Koukám,že sis tady otevřela poradnu.

Já?Vždyť jsi mne sem vtáhla skoro za uši.Hele,pani-mazej dělat večeři,bo poradna končí.Mám sice ještě pár dní dovolený a je blbý počasí,tak chvílema sednu k PC a krafu tady s váma.Ale z toho sezení tady jsem už dvakrát měla porodní bolesti,začla mi růst pr... a povolily mi břišní svaly.Tak jsem raději ráno odjela k sousedům do Německa,bo snacha čeká miminko a navštívila jejich obchodní centrum potřeb pro miminka.Jednak jsem se nestačila divit,co všechno nastávající matka potřebuje do výbavy(a to jsem od fochu :lol,takže jsem vsadila na kvalitu materiálu a nechala tam přes 200Euro za obrovskou tašku věciček.Do toho mi začala hárat starší čuba(1,5 roku),mladší (0,5roku) konečně přezubila.........to prostě nemá chybu.Jdu něco dělat.

fromeli
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 17:42
- Nahlásit

To zas nevím kdo píše:zadržení moči-to určitě napsal nějakej chlap,bo každá ženská ví,že zadržet...je možno i nohama křížem,přešlapovat na místě
Tak to sem se fakt pobavila

S tím pánevním dnem a vnitřním svalovým systémem nebo někdo říká hlubokým a kdo ví jak ještě, tak s cvičením na tuhle záležitost jsem se setkala hlavně v hodinách power jogy (předpokládám, že i u jogy to bude) a pak u pilates.

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 17:43
- Nahlásit

Neessi
Já?Vždyť jsi mne sem vtáhla skoro za uši.

.Hele,pani-mazej dělat večeři,bo poradna končí
Velký se obsloužej sami,malej dostane flašku až v sedm do postýlky.
jsem se nestačila divit,co všechno nastávající matka potřebuje do výbavy
Viď,to je novinek a kravinek.

sarax
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 17:48
- Nahlásit

jablunka
,malej dostane flašku až v sedm do postýlky.
počkéééj von papá v 7 a pak jen děláte hají až do rána??
grrr.my budeme papat na 8 pak 12 pak 3 grrrrrrrrr

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 17:53
- Nahlásit

sarax
počkéééj von papá v 7 a pak jen děláte hají až do rána??
Jj,normálně to u nás takhle funguje,teď nastal nějakej zkrat,ale doufám,že to brzo přejde.
grrr.my budeme papat na 8 pak 12 pak 3 grrrrrrrrr
Neboj,dokud jsem jen kojila,taky to tak fungovalo.

Martina
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 18:14 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Teda holky vy jste se rozjely. Nestíhám pročítat. Jen jsem Vám sem chtěla hodit fotku, byli jsme u bráchy na návštěvě. Abych sem nedávala jenom spící miminka, tak takhle to vypadá když řvou holky stereo.
Nahoře naše Dorotka, dole bráchova Emička:

ještě jsem zapomněla, jsou od sebe 7 týdnů.

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 18:19
- Nahlásit

Martina
Tak to je úúúúúúúúžasná fotka.

fromeli
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 18:41
- Nahlásit

Martina
a trouběj dueta

Vcelka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 19:23
- Nahlásit

Martina
tak to je hustý a v obličeji mi přídou uplně jak dvojčata, jen Dorotka je menší.

Mel
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 19:42
- Nahlásit

Terri
nemáte někdo aktualizované ASPI?
já mám v práci. Co přesně mám hledat? Zítra ti na to mrknu...

Mel
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 19:48
- Nahlásit

Martina
teda, to je fakt nádhera a vtipný
Koukám, že Ema je teď taky celkem populární jméno... v práci se nám v poslední době narodily dvě holčičky a obě jsou Emy, jen ta druhá, aby nebyla stejná, tak je s dvěma m

Lola1
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 21:49
- Nahlásit

Martina
krásná fotka, až jim bude 20 nebo 60 a budou se na sebe dívat, ursčitě je to pobaví.
Petra
Ahoj Petro, jak se ti daří? Už jsem tě tady dlouho neviděla. Ale e pravda, že nestíhám všechno číst.

Baileys
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 22:06
- Nahlásit

Našemu Vojtínkovi bude 2.8. rok! To bude oslava....
I když je malinký a pořád něco řešíme různě po dr, je to naše zlatííííčkoooo

sarax
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 22:42
- Nahlásit

Baileys
teeda rok...a nějaká fotka?
Martina
tak fotka je báječná pobavili jsme se tím fšichni
jablunka
Neboj,dokud jsem jen kojila,taky to tak fungovalo.
mno my někdy dáváme mlíko..umělý a ani po něm nespí..prostě dokud asi cejtí že mlíkárna funguje tak nespolupracuje
ä teda příkrmy zeleninový jí jen namixlý v mlíku...je to asi hnus ale jí to chutná...doufám že se to srovná fakt že s tímhle zkušenost nemám..předtím sem nekojila a příkrmy a všechno papaly a krásně spaly

AOZ
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 09:38
- Nahlásit

Martina
úžasný zpěvačky

sarax
Viky gratulace k "narozkám"

Terri
co nějaké foto??

teda stihli jste toho dost

Petra
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 09:56
- Nahlásit

Lola1
Ahoj já jsem tu dlouho nebyla páč jsem doma na neschopence a do teď jsem čekala na připojení internetu, máme tu moooc svižnou firmu.
Ness
děkuji za odpověď na rychlí porod, ten můj první to bylo hrůza 15 h bolesti po třech minutách, už jsem pak nestíhala dýchat, vůbec jsem se neotevírala. Kkyž už jsem se otevřela tak to byl fofr ale to před tím - fuj. Tak pevně doufám že to tak nebude i teď. Rodit jdu po sedmi letech myslíš še to taky hraje roli?

brut
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 10:49
- Nahlásit

Petra
Neplaš se dopředu...já rodila první 36hod a druhý bylo za 4hoďky venku. Pomalu jsem ani nestihla dojet do porodnice natož si užít klystýru a holení
Hodně se pohybuj a nenervuj, ať pak nemáš doma neurotický mimčo

Martina
holky jsou super...krásné duo

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 11:26
- Nahlásit

Petra
Rodit jdu po sedmi letech myslíš še to taky hraje roli?

Nehraje-to máš fuk,po kolika letech-je to druhý porod,mělo by to být kratší.Porodní cesty dobře měknou po odvaru ze lněného semínka .Dává se 3 týdny před termínem,tak 4-5lžiček toho slizu (vaří se jen do popraskání semínek za stálého míchání,utvoří se takový sliz...rosol)denně.A nelekej se-vím,že se to dává kobylám před porodem,ale i lidským maminám.

Petra
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 11:27
- Nahlásit

brut
Ahoj zas aš tak neplaším zatím jsem v poho, ale červíček hlodá, to víš už to mám za pár. Docela jsem sama překvapená jak jsem v poho. U Martínka jsem byla taky aktivní a stálo to za h....
Holčičky jsou super

sarax
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 12:16
- Nahlásit

Neessi
A nelekej se-vím,že se to dává kobylám před porodem,ale i lidským maminám.

kam se to dává:?
Nehraje-to máš fuk,po kolika letech-je to druhý porod,mělo by to být kratší
a třetí stojíííí za prdby mě zajímalo co čtvrtý??jablunko??

abby
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 12:18
- Nahlásit

Martina

Super fotečka

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 12:30
- Nahlásit

sarax
by mě zajímalo co čtvrtý??jablunko??
Přece nechceš vystrašit hned na staru???

sarax
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 13:09
- Nahlásit

jablunka
Přece nechceš vystrašit hned
to stačí pokud bude tak opravdu císařem
páč to byxch vo to asi už přišla

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 13:35
- Nahlásit

sarax
to stačí pokud bude tak opravdu císařem
Hele,vydržela jsem to já,tak vydržíš taky.

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání