Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 13:31
- Nahlásit

abby
tak to budeme držet palečky... Abynka bude určitě v pořádku ( Bali za dva dny byla k neudržení...sice jen chvílema- zbytek prospala, ale stačilo to )

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 13:34
- Nahlásit

ad spaní

brut
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 13:37
- Nahlásit

blanulinka1
že ty se v práci nudíš
opět nám začaly kvést růže...a víno máme obsypané hroznama, asi jim tohle bláznivé počasí vyhovuje

abby
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 13:38
- Nahlásit

brut

uvidímekaždopádně si beru dovču a budu s ní doma.Fakt je,že volno stejně potřebuju

brut
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 13:43
- Nahlásit

abby
dobrá záminka na získání dovolený ...ještě že já nic nepotřebuju a taky asi odjedu doléčit nožku na chatu. Tam Brut lítá sám, celý den je v lese a budou tam děti, které si s ním hrajou

abby
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 13:44
- Nahlásit

brut

Krásně vymyšlenéBruťák je ďábel

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 13:44
- Nahlásit

NeessiTřísloviny
Jó,to je ono!Ještě že tě máme.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 13:55
- Nahlásit

abby
Ďábel je, to zas jóó ....ale taky se hrozně těší, že už se mnou konečně bude chodit na procházky....pokaždý, když se oblíkám, tak mi nosí vodítko, hračky a běhá radostně k vrátkům. Pak je hrozně smutnej, že s ním nikam nejdu. Začíná mít "raději" páníčka, když s ním stále chodí ven
Tak si říkám, že v tý chatě to bude o dost jednodušší ( teda pokud zrovna nebude stát někde poblíž stádo muflonů, daňků nebo srnky), přece jen bude "chodit" se mnou a nebude smutnit

abby
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 13:58 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

brut

Nás poslední dobou překvapuje Ebča.Je strašně živá a mazlí se víc než kdy jindy.Jakmile jsem na gauči,už je u mě a chce se drbat.Děláme si srandu,že jí při té nehodě praskla nějaká žilka

To bude dobrý.On si zvykne,že panička je teď na něco jinýho

brut
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 14:03
- Nahlásit

abby
panička je na podávání bašty, hlazení, vyčesávání a taky na zlobení ...páníček na venčení Páníček se těší, až budu fit, jak si odpočine a nebude muset kvůli rannímu venčení vstávat o hoďku dřív

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 14:11
- Nahlásit

Neessi
Z čeho si myslíš,že při kosterních nálezech odhadují,jestli rodila a kolikrát rodila(teda ta nalezená kostra )
ty jo nechci vidět jak taková spona vypadá potřetí počtvrtý
brut
máme kousátka..ovšem by si je ťunťa musela dát do pusiny...dneska je to malilinko lepší
Neessi
jablunka
červený víno?nebudu mít z holky alkoholika??doma jim stačím já
blanulinka1
mno vidíš já jí spát dávám většinou na záda..hlavičku má nádhernou...ale fakt je že když vzpomenu na synka tak by mu na půlce hlavy klidně stál půllitr

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 14:15
- Nahlásit

sarax
červený víno?nebudu mít z holky alkoholika??doma jim stačím já
Píšu potírat dásničky,né abys jí dala vyžahnout 2 decky.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 14:19
- Nahlásit

brut
neměla bych to říkat, ale jo...jsou prázdniny...nikdo tu není...vokurková sezóna...představa, že tu budu sedět dneska do 19:00...
ad růže...moje balkonový popínavky vyhnaly nový výhony...čekám na poupata

Syska
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 14:35
- Nahlásit

blanulinka1
Se na ně mrknu, na ty růžičky..

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 14:48
- Nahlásit

Syska
ok...naplánuju kvetení přesně na den Říkejte mi Mičurynka :P

abby
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 15:05
- Nahlásit

brut

Krásně to máte rozdělenénám ty role poněkud splývajíObzvláště,když cvičím,tak Abby nějak nemůžu vysvětlit,že si spolu nebudeme hrát na pejsky

brut
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 15:15
- Nahlásit

blanulinka1
neboj, za chvíli bude po dovolených a zase budeš v jednom kole
Víno je chuťově moc dobré, takže děťátka si užijí sklizně....alespoň něco pozitivního ( já na ně budu pěkně ze židličky koukat a papat sklizené)
Před chvílí jsem našla další poupata, takže budu mít keř krásně rozkvetlý ( na to jak se o ně nestarám, jsou docela pěkný)

abby
Jj, rozdělený to máme...ono zatím nic jiného nezbývá. Babču venčím sama a i s kočkou chodím ven ( od té doby, co jí napadl sousedovic kocour tak chodí jen na vodítku a nic se nikde nesmí hnout, jinak má hysterák), teď už jen Brut a budu spokojená.
Necvičím, takže nehrozí, že by si psi se mnou chtěli hrát na pejsky , ale pro změnu venku věším prádlo a to pak má Brut pocit, že je plný košík něčeho zajímavého, takže se do něj "jde" podívat ( skokem ve chvíli, kdy ho nesu)

abby
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 15:28
- Nahlásit

brut

tak to my máme s ponožkama.Oni z toho sušáku tak pěkně visí.No netahej to dolů

brut
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 15:30
- Nahlásit

abby
Na ponožky je ulítlá Sněhule, Bruta prádlo nebere, ale asi si pamatuje, jak Martin v košíku přivezl maso a od té doby se musí přesvědčit, jestli náhodou taky nějaké nenesu.....naštěstí už skáče tak šikovně, že nejsem celá podrápaná

abby
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 15:36
- Nahlásit

brut

Vidíš,jak je chytrej

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 17:23
- Nahlásit

Holky pořád jsem si myslela, že je malá celej táta, ale teď mám důkaz. Takhle se šklebí jen on.

abby
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 17:31
- Nahlásit

Martina

To potírání vínem bylo na Sarax a ne na tebe

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 17:32
- Nahlásit

abby
No vidíš, takhle to vypadá a to jsme ještě s tím vínem nezačali. To budou teprve škleby.

abby
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 17:36
- Nahlásit

Sarax

jo,s tím vínem je to prý naprostá blbost.To jen tak pro informaci,že z Viktorky nemusíš dělat alkoholika.Ale zase na druhou stranu,zkusit se má všechno

brut
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 17:39
- Nahlásit

Martina
hezký šklebík

fromeli
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 20:29
- Nahlásit

Holky pořád jsem si myslela, že je malá celej táta, ale teď mám důkaz. Takhle se šklebí jen on
tak ta je hustá

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 20:46
- Nahlásit

jedna po dnešním koupání, zase jsem z Dorotky udělala sardinku v oleji:

abby
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 21:13
- Nahlásit

Martina

Ale je to krásná sardinka

fromeli
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 21:28
- Nahlásit

já miluju ty pěstičky

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2007 00:44
- Nahlásit

abby
jo,s tím vínem je to prý naprostá blbost.To jen tak pro informaci,že z Viktorky nemusíš dělat alkoholika.Ale zase na druhou stranu,zkusit se má všechno
do toho zatím nejdu..uvidíme jak nám bude po táboře...budu se na vás těšit a dovezu nějaký akční foto
fromeli
ty sou děsně boží
Martina
je nááádherná fakt úplně děsně krásná....
tak tady hezky fotte a za tejden ahoj

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání