Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
fromeli
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 07:57
- Nahlásit

no u nás ve státní správě se ty vyhazovy dělají velice nenápadně
Jandula
taky jsem ve státním, sice smlouva na neurčito, ale stejně se člověka dokážou elegantně zbavit
Někdy mám dojem, že říďa dostane spešl premie z ministerstva, když se takhle někoho zbaví ikdyby musel někoho přijmout, tak na něm ušetří platově, protože po těch 13 letech jsem si už "nahrabala" a někomu, kdo tu bude rok nebude tolik platit.

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 08:05
- Nahlásit

fromeli
já už jsem si naštěstí taky vybojovala smlouvu na dobu neurčitou... ale všem vyprávím historku, jak jsem těsně po škole sem přišla a oni mi dali podepsat smlouvu na dobu určitou (tj. na jeden rok) a já, že to nemůžou, protože jsem absolvent bez praxe atd. atd. atd., paní se na mě usmála a řekla, berte nebo nechte být... tak jsem podepsala... ale u nás je to dost specifický, tím, že se jezdí ven se tu střídá lidí, a pravda, že když spousta lidí zjistí, jaký je tu plat, tak tu smlouvu na dobu určitou bere jako určitý vysvobození...

Někdy mám dojem, že říďa dostane spešl premie z ministerstva, když se takhle někoho zb
no to víš, přece se furt opakuje, jak se do roku 2009 musí zeštíhlit státní správa o několik procent...

abby
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 08:06
- Nahlásit

fromeli

Já teda nevím,nový zákoník práce jsem nestudovala,ale dle starého jsi byla v ochranné skupině a vyhodit tě nemohli (legálně).A nebo jsem se na státnice učila úplně blbě

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 08:09
- Nahlásit

Jandula
přece se furt opakuje, jak se do roku 2009 musí zeštíhlit státní správa o několik procent...
takze jsi na diete?? a to zestihli i vsichni namestkove?? tak to se budu muset jit nekdy podivat na svy byvaly kolegy ve statnim, jak hubnou a stihli .... ale co do roku 2009 maji dost casu a kdyztak nejak osidi vahu pri kontrolnim vazeni ....

Vcelka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 08:13
- Nahlásit

fromeli
jojo tak to sem tu taky slyšela že je pro ně lepší přijmout novýho člověka než přidat člověku který tu už je roky, takže ten se pak nakonec naštve a odejde a oni přijmou někoho uplně novýho i když někdy mi příde že nakonec za větší peníze než měl ten co odešel, takže tim nějak nechápu tu logiku věci. To ale nedělám ve státní správě. I když co se týče těhotenství v naší firmě tak myslim že to je v pohodě, že se nesnaží nikoho zbavit.

fromeli
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 08:16
- Nahlásit

Vcelka
no u nás se jede podle tabulek a léta tam hrajou roli, takže nově příchozí nedostane prostě tolik.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 08:21
- Nahlásit

fromeli
no u nás se jede podle tabulek a léta tam hrajou roli, takže nově příchozí nedostane prostě tolik.
pokud se nemylim (a to delam jen velmi nerad), tak se do tabulek zapocitava veskera odborna praxe, ne jen na tom urade. takze napriklad pokud vyhodi nekoho s desetiletou praxi, ale misto nej prijmou nekoho, kdo delal treba v soukromy firme v administrative 20 let, tak mu naopak daji vic, nez kolik bral ten co ho vyhodili ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 08:34
- Nahlásit

fromeli
Jirikovo
to sice jo, ale všichni víme, jaká kouzla se dají dělat s osobními příplatky...

fromeli
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 09:02 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

Jirikovo
možná na ministerstvu, ale my jsme příspěvkovka.
Takže sice nedostane plat jako absolvent, tedy pokud nepřijmou toho absolventa. Ale nedostane prostě tak vysokej základ a že by měl 35% premie si může nechat zdát.
Stačí, když ho nezařadí na místo samostatnýho odbornýho referenta, ale šoupne mu tam referent.....

No a v jedný třídě je v našem předpisu rozpětí třeba 5 tisíc a když se k tomu připočtou prémie ze základu, tak to hodí slušnej rozdíl.

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 09:19
- Nahlásit

Neessi
Koukám,že sis tady otevřela poradnu.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 10:04
- Nahlásit

Neessi
k té výpovědi v těhotenství- můžou dát výpověď komukoliv-těhotná,netěhotná.Těhotenství neskýtá žádnou imunitu proti vyhazovu,jako to bývalo dříve.Jen je to ta nejhnusnější sviňárna po stránce společenské.Těhotná má jen v Zákoníku práce ochrannou lhůtu 45 dní po skončení pracovního poměru.bohužel jsem v práci zažila i opačný případ, naše firma se k těhotným a k maminám chová fakt ukázkově, bohužel se našla "jedna taková" která se toho jala , tři dny po nástupu, zneužít...

fromeli
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 10:09
- Nahlásit

bohužel jsem v práci zažila i opačný případ, naše firma se k těhotným a k maminám chová fakt ukázkově
blanulinka1
někteří hold ví, kde pracovat

U nás to dřív bývalo OK, i částečný úvazky, ale změna vedení, novej přístup.

sarax
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 10:54
- Nahlásit

tak
a já bych zas nějaký fotky miminek a tak
jako po dnešní noci sem jak vegetativní typ..reaguju na světlo a vodu takže myslet zatím moc nemůžu..až po nějakém kafi
tak sem s fotkama

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 11:05
- Nahlásit

sarax
já bych zas nějaký fotky miminek a tak
Hle neblázni,mě hrábne,gdyž se budu ještě chvilku koukat na fotky těch vašich krásnejch holčiček,potom mě už nedohoníš.
po dnešní noci sem jak vegetativní typ..reaguju na světlo a vodu
Tak to jme na tom dneska stejně,asi nám lezou poslední stoličky.

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 11:11
- Nahlásit

sarax
tak ti sem taky něco strčím,ale jen takhle,já ty fotky prostě vkládat neumím.
http://www.modrykonik.cz/album/album.php?vAlbumID= 40099&vReferer=%2Falbum%2Findex_basic.php%3FvOffse t%3D420%26vOrderBy%3D2

sarax
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 11:12
- Nahlásit

jablunka
,asi nám lezou poslední stoličky.

nám asi první jedničky..je to síla..to sem nějak zapoměla...a taky nevím jak do reálu zavést noční spaní..děti mi spaly obě..a ona je furt vzhůru
potom mě už nedohoníš.
uvidíme

my zas máme dudlík určo správně nasazenej když to dělá sama že...

sarax
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 11:14
- Nahlásit

jablunka
pěkný...naší Míše se líbí tvoje miminko

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 11:18
- Nahlásit

sarax
my zas máme dudlík určo správně nasazenej
Čéče nevím,my dudlíky nee.
.naší Míše se líbí tvoje miminko
Tak je to jasný!

taky nevím jak do reálu zavést noční spaní.
Co to je,noční spaní?????

sarax
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 11:22
- Nahlásit

jablunka
Čéče nevím,my dudlíky nee.
my taky moc nééé.radši palec..a jen někdy..teda jak lezou zuby tak má f puse furt něco...
Co to je,noční spaní?????
počkej počkej...kolik mu je??nespí v noci..nestraš a porad

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 11:30
- Nahlásit

sarax
my taky moc nééé.radši palec..
My máme zase plíny mazlilky a na těch jsme těžce závisláci.

počkej počkej...kolik mu je??nespí v noci..nestraš a porad
Štěpánkovi je 14 měsíců,ale moc ti neporadím,u nás to chodí ve vlnách.Chvíli mám pocit,že jsme za vodou,krásně spí a pak přijde rýmička(přece jen je to chlap),nebo zuby a jsme zase na začátku.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 11:44
- Nahlásit

jablunka
kolik to máš těch dětí? Podle fotek mi to příde že aspoň čtyři.

sarax
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 11:45
- Nahlásit

jablunka
My máme zase plíny mazlilky a na těch jsme těžce závisláci.

tak mazlící věci máme taky..někdy plena..ale barevná(to víš je to holka) a nebo má plyšovýho placatýho mazla s hlavou
.Chvíli mám pocit,že jsme za vodou,krásně spí a pak přijde rýmička(přece jen je to chlap),nebo zuby a jsme zase na začátku.

mno tak pocit že jsme za vodou sem měla asi 3 dny zpět...a zas nic...a ta rýmička stačí i nám...je to k zbláznění...krmíš ho v noci???

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 11:58
- Nahlásit

sarax
..ale barevná(to víš je to holka) a nebo má plyšovýho placatýho mazla s hlavou
Tak to máme úplně stejný.

.krmíš ho v noci???
Ještě měsíc zpátky ano,je totiž šíleně mlíkovej.

sarax
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 12:22
- Nahlásit

jablunka
Ještě měsíc zpátky ano,je totiž šíleně mlíkovej.
a kojíš bo měl lahev???a co s ním děláš tedka??nejí...pije??nebo jen nespí???

Terri
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 12:41 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Neessi
Ke cvičení po Císaři:na plno posilovat břišní svaly se doporučuje až po 3 měsících,ale drobné -spíš protahovací cviky-je možné provádět po 14dnech.
Tý jo, to je docela ještě za dlouho
A počítá se do toho i obrana?...nebo to můžu dřív? A jízda na kole (spíš mírným terénem)?

No zadržet průjem se mi fakt nikdy nepodařilo to by byly svalíky... (tos mně rozesmála tímhle přirovnáním, bo většinou píšou "zadržet moč" a Ty hned takhle... )

No a jak teda poznám, jestli mi ty břišní svaly dali k sobě nebo ne?

Od 1.1.2007 platí nový zákoník, nemáte někdo aktualizované ASPI? Tam určitě bude ošetření... (žen v těhotenství v pracovním poměru)

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 13:52 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

sarax
a kojíš bo měl lahev???a co s ním děláš tedka??nejí...pije??nebo jen nespí???
Do ukončeného 9 měsíce jsem plně kojila,žádné příkrmy nepozřel.Po tom se najednou sám odstavil,začal jíst bez problémů cokoliv,ale musel mít ráno,večer a v noci mlíko.Před měsícem začal v noci pěkně spát a mléko nebylo potřeba,stačil čaj.Ale teď prostě nespí,ale prudí a já už nechci s mlékem na noc zase začínat.Tak trpělivě půl noci opakuji,děláme hají,děláme hají,děláme hají.......... A já jsem ráno na ránu.

Petra
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 13:54
- Nahlásit

Ahoj holky teda vy jedete
Nees děkuji za odpověď a je faj že si gynekolog-prosím poraď mi ať mi jde rychle porod, vím že to asi tak dobře poradit nejde, ale za skoušku nic nedám.

Petra
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 14:01
- Nahlásit

Terri
No zadržet průjem se mi fakt nikdy nepodařilo - tak to mi taky moc dlouho nešlo, s udržením moče to bylo jaksi lepší

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 14:13
- Nahlásit

ad hubnutí

sarax
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 15:34
- Nahlásit

jablunka
Do ukončeného 9 měsíce jsem plně kojila,žádné příkrmy nepozřel.Po tom se najednou sám odstavil,začal jíst bez problémů cokoliv,ale musel mít ráno,večer a v noci mlíko.Před měsícem začal v noci pěkně spát a mléko nebylo potřeba,stačil čaj.Ale teď prostě nespí,ale prudí a já už nechci s mlékem na noc zase začínat.Tak trpělivě půl noci opakuji,děláme hají,děláme hají,děláme hají.......... A já jsem ráno na ránu.

my přikrmujem už druhej tejden páč jí to nestačiloale v noci a večer a ráno a někdy i mezi tím furt kojím
blanulinka1
ty joo...mno miluju rady typu udržte si váhu
s prvním sem ležela ve špitále...nejedla a tloustla ten článek vyznívá jakže nehubnout když bude ještě mimčo

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání