Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
blanulinka1
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 16:40
- Nahlásit

brut
jo Beďule má čerstvý příběh a pár fotek u toho...

brut
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 17:55
- Nahlásit

blanulinka1
já jsem taky na Chocholouška...sháním přepravku na Bruta a samozřejmě jí potřebuju pokud možno včera....takže jsem obtelefonovala kde co a kde koho....všude je buď dovolená nebo dovolená bude, popř. dodací doba přes Českou poštu min. týden.....tak mám rozjednány dvě, které by mohly být zítra - pevně doufám, že nakonec obě vyjdou a my budeme "hrdými" majiteli dvou přepravek
Hehe, Beďa pěkně roste, už je z ní velká paní jezevčíková

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 18:02
- Nahlásit

brut
tak tak...dneska dokonce poprvý spala se "svým chlapcem" bez přítomnosti paničky...!!! Přijela mi na návštěvu kámoška, s tím RR - Bassinem, no a Béďa si ustlala místo s paničkou v ložnici tak s Bassim a Bassiho paničkou vedle v obýváku...a spala tam celou noc! Nevěrnice nevěrná Až nad ránem, po tom co ji Tom vyvenčil si přišla zalézt za mnou pod duchnu...

petra06
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 20:38
- Nahlásit

blanulinka1
Omlouvám se, že do toho vstupuju, ale nedá mi to.
Já myslím, že ona všechno to, cos jí řekla, ve skrytu duše moc dobře ví, ale je to fakt hodně těžké, bohužel mluvím i z vlastní zkušenosti. V těch chvílích jsem já osobně nejvíc potřebovala vrbu nebo rameno, na kterém bych se mohla vybrečet a ne někoho, kdo mně bude soudit nebo mi říkat, co všechno dělám špatně. Samozřejmě jsem věděla, že všichni okolo mají pravdu, ale dokud se člověk nerozhodne opravdu sám za sebe, nemá smysl na něj nějak naléhat. Dej jí čas, určitě se to mezi Vámi dá zase dopořádku.

Terri
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 20:47
- Nahlásit

Ahojte všichni
Sarax velká gratulece k ZUB ZOP

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 21:56
- Nahlásit

Terri
mooooc děkujem...ještě je jeden ZUB a ZZO
a co Michalka????nějaké foto??

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 07:27
- Nahlásit

sarax
nějaké foto??
Začínám z vás mít tik!!!Ženský nebláznětéééééééééééééé.

Petra
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 09:10
- Nahlásit

Terri
Ahoj šoupni sem Michalku.
Holky představte si jak je svět malí. Moje Neteř pracuje v Praze(je to od nás 50km) na Černém Mostě v Hotelu Pohádka, a její majitel má psa BO tervueren a Markét(neteř) protože BO zná od nás tak ho hned na první schůzce poznala a šév s toho měl radost, protože málo kdo ví že je to BO a né kříženec NO s kolii a taky asi i toto poznání přimělo milého majitele mojí neteř zaměstnat. A včera jeli milí pan majitel a Markétka na nějakou schůzku do Dětenic-víborná restaurace kousek od nás a cestou zpátky se zastavili u nás a představ te si že ten jeho pejsek je opravdoví pokrevní bratr mé feny, to je co docela jsme byli všichni překvapení

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 09:59
- Nahlásit

jablunka
a jak moc tikáš???
Petra
v Dětěnicích je ta staročeská hospoda ne?

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 10:05
- Nahlásit

sarax
a jak moc tikáš???
Móóóóóóóóc!!!

Petra
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 11:27
- Nahlásit

sarax
jo to je vono je to tam moc hezký už si tam byla?

Petra
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 11:29
- Nahlásit

jablunka
no tak šup na to to je dřín jak na nové boty

Martina
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 11:34
- Nahlásit

Petra
Všechno nejlepšííííííííííííííí k svátku, hlavně hodně zdravíčka Tobě i miminku a vůbec .... celé rodince, to je prostě to nejdůležitější !!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 11:48
- Nahlásit

Petra
no tak šup na to to je dřín jak na nové boty
Jsem silná,jsem silná,jsem silná,jsem silná,jsem silná.............

Fšecko nej,nej k svátku!

Terri
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 14:22 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Tak fotó náhodou mám.
Jedna pro Jablunku "kuky kuk" :

Petra
Vše nej k svátku

Sarax
Jen ty ZUBY ZOPY sypte

Terri
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 14:25
- Nahlásit

Když nedáte dudlík...

No a hlásím že máme DKK 0/0 a vážíme 5 kg!

Terri
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 14:28
- Nahlásit

Kontrola...no co kdyby byla pokaděná?
(Vzápětí po fotce byl pesa mírně napomenut, že vstupuje na výsostná území nejmladšího člena smečky.)

Orry
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 14:30
- Nahlásit

Terri
krasne fotky

a jeste jsi mi nerekla, jestli je "to" (mit mimco a psa) tak hrozne jak te vsichni strasili....

Terri
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 14:30
- Nahlásit

A už končím a dávám prostor dalším (např. Martině...kterážto je na řadě )

Jo a byla jsem u gyn a vše ok a ptala jsem se na kolo, obrany atd. Tak vše s rozumem povoleno (Krom vysloveně posilování alá činky).
Doma jsem dostala sprda, protože zádrhel byl spatřen v tom "s rozumem" jakože já ho nemám

Terri
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 14:33
- Nahlásit

Orry
a jeste jsi mi nerekla, jestli je "to" (mit mimco a psa) tak hrozne jak te vsichni strasili....
No akorát je blbé to, že pokud máš hodně aktivního sportovně vytíženého psa, tak mu to bude chybět... Ta pauza je dost dlouhá a jak mu vynahradíš kolo nebo obrany? Taky toho času ze začátku (až se narodí mimi) není tolik. A pokud máš závisláka (jako já), tak se Ti odmění vytím sotva vyrazíš s kočárkem bez něj...
Ale vlastní soužití s Mimi je ok

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 14:34
- Nahlásit

Terri
Jedna pro Jablunku "kuky kuk"
Díky!Ale je krásná!
No a hlásím že máme DKK 0/0 a vážíme 5 kg!
Z dobrýho chovu.

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 14:38
- Nahlásit

no já teda na řadě nejsem ale ještě sem našla neštastnou Trinitku,páč jí sebrali mimi

Terri
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 14:45
- Nahlásit

sarax
To je krásná fotka To Zorra ještě nenapadlo, čumí vrchem, možná až malá bude dole..

Jablunka

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 15:00
- Nahlásit

Terri
a to si naše pipi vylezla na postel aby lépe viděla ona je taky menší jak Zoro
jinak fakt kojení balím...během dvou hodin kojím 2krát a malá brečí...takže kojíme jen pro radost dvakrát denně a jinak dlabem umělýza to spokojený mimi to stojí

fromeli
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 15:43 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

BRUT

nechodí tvoje ségra sem?
http://www.gynekologie-praha.cz/index.php

Chci změnit gyndu, tak hledám reference.

abby
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 17:53
- Nahlásit

Hele,tady na to fórum se nedá chodit.Co chuudinky moje mateřský chutě.tenhle nápor nemůžou přežít.

Krásné dětičky

Martina
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 19:55
- Nahlásit

ahoj holky,
mám prosbu, uvažuji dlouho, že si koupím kojící polštář, máte s tím některá zkušenosti a jestli mi můžete nějaký doporučit, je toho tolik, že nevím který. Ale už jsem se rozhodla pro koupi, protože mě bolí dost zádá, jak se u toho kojení hrbím, takže bych to asi využila. Takže jakýkoliv odkaz a radu přijimám. díky

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 20:04
- Nahlásit

Martina
http://www.astratex.cz/produkt/kojici-polstar/
Já měla tenhle a nemůžu si ho vynachválit.Odpočívalla jsem s ním ještě nedávno i bez kojení.Roztrhal mi ho před 14 ti dny ten můj bílej běs!!!

Terri
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 21:35
- Nahlásit

jablunka
A ten Tvůj odkaz je navíc opravdu jeden z nejlevnějších (myslím Terrabag u různých eshopů ) (taky jsem hledala kojící polštáře, protože už mně štve ten můj obyčejný, je to nepohodlné co do manipulace)

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 21:53
- Nahlásit

Terri
A ten Tvůj odkaz je navíc opravdu jeden z nejlevnějších
Jj,nemám holt na rozhazování.

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání