| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:50
- Nahlásit
Martina
Ty jsi už byla píchat náušničky?
Jsem myslela že se to dělá standardně pozdějc....?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:53 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
Martina
tak nemůžu vědět všechno nééé.
si piš....já se taky radši na fšechno zeptám..at si myslej co chtěj
Terri
dělá se to mezi 3-6 měsícem
jinak sem dneska jak válečnej veterán..madam mi celej večer škube vlasy a sem úplně vorvaná..ale máma je má dlouhý a bááááječně se trhaj
jablunka
by mě s genciánou asi hnala
ale vitamín zkusíme i s tím od Martiny
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:56
- Nahlásit
sarax
dělá se to mezi 3-6 měsícem
to už zní rozumně
madam mi celej večer škube vlasy a sem
víš že jsem na to dnes myslela, kdy to udělá i mi? Bo jsem si vzpomněla na líbezné fousí štěňátko, kterak jsem ho k sobě po příjezdu domů přitiskla a on raf raf a měla jsem část vlasů skalpovaných
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 23:00
- Nahlásit
Terri
je to fakt síl...vyndavám jí hrsti vlasů...a fakt to bolí
ale vona má takovou radost
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 23:04
- Nahlásit
sarax
ale vona má takovou radost
a co bys pro dítko neudělala
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 00:40
- Nahlásit
sarax
Na afty používáme Mundisal gel, sice trošku pálí, ale zabírá hodně rychle.
Hlavně, že už je Míše líp
fromeli
ceny nevím, ségra jen tak děti mít nebude, takže zatím využívá jen klasických služeb
Martina
moučnivka je pěkné svinstvo..... genciánka je na ní dobrá, jen budeš mít všechno opatlané
Terri
jsem se těšila na další fotečky.......doufám, že nějaké budou až se zase objevím
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 07:02 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Mamicky, nejake fotecky poprosim Nejak malo ich tu je Na tejto strane este ziadna!!!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 07:32
- Nahlásit
sarax
Já na afty trpím docela dost a jediný, co zabírá je kombinace vitamínu B (používám v přírodní formě - vždycky si udělám kopec drožďové pomazánky) a Tea Tree olejíčku... Ale chce to mazat furt a neustále...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 07:53
- Nahlásit
Jandula
to můžem vyzkoušet taky
pigie
já udělala jednu ranní možná se nacpu dneska ještě s jednou...zítra zas na týden jedem na další psí tábor tak se bude miminko utužovat
Terri
a co bys pro dítko neudělala
jj kdybys viděla můj večerní účes
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 08:02
- Nahlásit
sarax
dik
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 08:03
- Nahlásit
pigie
no já se těším už na nějaký tvoje...foto s Hugem bude bomba
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 08:07
- Nahlásit
Terri
Ty jsi už byla píchat náušničky?
Jsem myslela že se to dělá standardně pozdějc....?
Jasně, že pozdějc, podle lékařů nejlépe od třetího měsíce, protože se očkuje, tak chtějí až po očkování, ale obvolávala jsem si tady kde koho kdo ouška píchá, protože naše dětská doktorka to nedělá, takže mi všude řekli co nejdřív. Moje sestřenice přijela s holčičkou s náušničkama rovnou z porodnice, takže to je zase jak kde, jak kdo.
brut
genciánka je na ní dobrá, jen budeš mít všechno opatlané
Noo, tak to máš pravdu, dneska potřebuju zajít pro něco do města, tak spíš s Dorotkou vypadáme, že jdeme na válečnou výpravu. O tom co mám všechno poplácaný doma ani nemluvím.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 08:09
- Nahlásit
sarax
Ahoj,
jak se máme paní, copak je Míše?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 08:29
- Nahlásit
Martina
my byli nějak v těch 3 měsících a kousek a taky dobrý zas prej před tím vočkováním se nemá..ale každej řekne něco jinýho....
Jimmi
ahojda...moje zodpovědný velký dítě angínuje vo prázdninách...nechce si to nechat na školní rok...akorát jdeme na kontrolu tak sem zvědavá..převážíme Vikču u toho..vlastně jí bude tedka 7 měsíců a děti okolo ve stejným věku mají kolem 8 kil a sou pěkný...možná budem mít už taky nějak tak
počítám že třá začátkem září bude garážový dýchánek??? ;)
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 09:20
- Nahlásit
sarax
nechci otravovat, ale co odepsat na mejl
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:36
- Nahlásit
sarax
moc pěkný ten miniseriál tak nějak to asi bude vypadat u nás, s tím že na to mimčo budou dva boxeři, bude to asi masakr.
Nevim jestli nemam koupit radši nějakou tu ohrádku, aby ho ještě neušlapali, když bych ho nechala takhle na zemi, přeci jenom jeden má 33 kilo a druhý už se na třicet taky dotahuje. Já taky furt slyšim otázky a co uděláme se psama, no co s nima asi uděláme, asi nic, až se to narodí tak bude zima tak budou stejně doma, takže se to prostě nějak udělá a bude se to řešit až ta situace nastane. Nevim co na to mam vždycky řikat. A taky razim názor že s tou hygienou se to nemá přehánět, dítě pak nemá žádnou imnunitu.
Jinak dětičky máte moc hezký. a díky za tip na kojící polštář. Ještě se zeptám jestli jste náhodou někdo nepoužívali ten těhotenský podpůrný pás, jestli to k něčemu je. Bolí mně docela dost záda a jelikož mně čeká do porodu ještě cca 15 týdnů tak nevim jak si ulevit.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:55
- Nahlásit
sarax
zítra zas na týden jedem na další psí tábor tak se bude miminko utužovat
a co nedelni coursing?
|
handula
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 11:14
- Nahlásit
sarax
já na afty taky docela trpim, ale fakt jedinej způsob, kterej zkrátí dobu léčení o polovinu, je stará dobrá slivovice. V tu chvíli to strašně pálí, ale po vyplivnutí hrozná úleva a v podstatě hned se začnou zatahovat.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 11:49
- Nahlásit
Jimmi
mno asi sem psala že jdem na kontrolu že...takže jsme asi dorazily až tedka
nika00
tam přejíždíme z Kunžaku hele pokud bych to náááhodou zapomněla..tak ti to v tejdnu někam dopraví starší ratolest
Vcelka
jako myslím že pesani si dají majzla sami...postě malá je na dece a pesa tam "NESMÍ" takže sem rozbalila deku na prázdno..dostala zákaz..a pak s miminem..prostě ví že nesmí..na to focení jsme jí fakt volali..jinak se tý dece vyhejbá...a leží vedle ní a kouká na malou
handula
mno to je sice fajn..ale svýmu dítěti pod zákonem slivku nedám
dostali jsme vitamín B...Imudon,Tantum verde a kloktat šalvěj....
my nemáme totiž afty...ale AFTY stomatitidu od nich k tý angině a afty jsou normálka v puse a končí na oblouku nad mandlema..takže gelem se to nenamaže neb se tam nedošáhne
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 11:55
- Nahlásit
sarax
ten mejl je psanej fčera
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 11:57 - Změnil/a: nika00
- Nahlásit
sarax
hele pokud bych to náááhodou zapomněla
no to nezkousej..se na to tesim jak maly dite
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 12:23
- Nahlásit
nika00
mno to na tebe nezkouším..konstatuju fakta...balíme se a jedem na tábor a tam budem v 4:30 vstávat abychom fše stihli...takže stát se může vše
Jimmi
nekeee??jenže já taky nejsem furt na netu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 12:31
- Nahlásit
sarax
nekecej, vidim kdy píšeš , ale na mě!! prdíš
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 12:32
- Nahlásit
sarax
hele hezkej tábor, uží si to, já z achvilku pádím a budu na netu asi až příští týden, tak čus babo
|
handula
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 12:52
- Nahlásit
mno to je sice fajn..ale svýmu dítěti pod zákonem slivku nedám
no samozrejme ze by to musela vyplivnout....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 13:05
- Nahlásit
Jimmi
nekecej, vidim kdy píšeš
mno hodně večer ale to sem línááá čumět na maily
hezkej tábor, uží si to,
se posnažím..ale nejede mi chůva takže to bude honička..jedem s kamarádkou a bereme synátory a já miminko
handula
no samozrejme ze by to musela vyplivnout....
se obávám že to by neproběhlo
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 13:58
- Nahlásit
Vcelka
kojící polštář už mám doma a nemůžu si ho vynachválit. Jestli Tě bolí záda, tak si ho sežeň hned a nemusíš čekat na kojení, je to dobrá věc i na odpočinek.
objednávala jsem ho tady:
http://www.zdravotnipotreby.cz/vyberte-darek/kojic i-polstar-terabag-quot-standard-quot/
Mají tam napsáno, že se dodávka o 10 dní prodlužuje, ale já tam volala a říkala, že už je to v pořádku, tak jsem ho objednala a druhý den jsem ho měla na poště.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 15:22
- Nahlásit
Martina
skvělý, díky ti moc, po výplatě hned objednávám.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 19:44
- Nahlásit
Vcelka
není zač, jestli Ti ještě můžu poradit, objednej si hned to náhradní balení náplně 10l za 69,- Kč, budeš to mít při jednom poštovném. Na tom příbalovém letáku u polštáře píšou, že nejdřív je polštář hodně naplněný, že je dobré si trochu usypat. Ale postupně se to trošku slehne, tak abys pak měla na dosypání a nemusela to někde shánět, já to objednala taky rovnou, ty prachy už mě nezabijou.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 22:19 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Taky jsem si ho už objednala (i s náplní), tak jsem zvědavá...
Fotky mám...stále ve foťáku...
|