| Autor |
Zpráva |
Martina
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 17:41
- Nahlásit
Terri
samozřejmě NEBUDIT, my taky spíme nejdýl do toho prvního kojení po koupání, tak mám takový tendence rychle zalehnout, abych toho co nejvíc naspala. Ale u nás je do jedenácti hodin pořád živo. Včera jsem tu vyřvávala, že budou max. v půl desáté v posteli, prej tak brzo jo? Tak uvidíme dneska, jestli se zadaří.
Uvidíš, že je ten kojící polštář dobrá investice, už mi ani nevadí, že kojíme tak dlouho, pustím telku a čučím u toho a hlavně mě nebolí záda, jen v noci kojím v posteli v leže, jinak používám polštář pořád. Jakej Ti poslali povlak a jakej jsi chtěla?
Petra
Neboj dočkáš se, i když ty poslední týdny jsou fakt hrozný. A zbytečně se porodem nestresuj, musíš si říct, že to támhle kdejaká baba porodí u struhy nebo na nádraží bez pomoci a je v pohodě, tak ty to za dohledu lékařů a por. as. zvládneš levou zadní ne? I když dobře se to kecá, já vím, mě nejvíc vadilo, že mi všichni říkali, že po tolika letech je to jako rodit první, že je to delší, ale nebylo to tak hrozný. I když znám příjemnější věci.
sarax
fotky opět moc hezký, už se těším až tu přibydou fotky od Petry, aby měly adeptky na maminy pořádnou motivaci praštit do toho co nejdřív.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 17:56
- Nahlásit
holky moc děkuju za podporu.
sarax
teda ty fotky jsou super
Martina
ještě jsem nepřišla na to jak sem vložit foto, teda je pravda že jsem to ještě nezkoušela. Digi foťák mám tak to zítra skusím půjdu nafotit moje čokly (oba jsou na kost vylínalí nevím co je to napadlo) a zkusím to abych byla ve cviku
s porodem jsem se už nějak smířila a že jsou příjemnější věci to ti teda věřím
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 18:01
- Nahlásit
Petra
Martina
mě nejvíc vadilo, že mi všichni říkali, že po tolika letech je to jako rodit první, že je to delší, ale nebylo to tak hrozný. I když znám příjemnější věci.
no pro mě to děs byl..jen to časem vyšumí ten zážitek
příště císaře
ale jasně že se to dalo
sím vás chvalte hlavně Vikinku a nééé fotky
ta ješitnost
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 18:05
- Nahlásit
sarax
To je ale sldícto......
Petra
To už máš za pár,počkej,ještě budeš vzpomínat na v klidu přečtenej časopis,na jeden zátah snědenej oběd(a i jiné jídlo),polehávání jen tak a jiné a jiné věci.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 18:11
- Nahlásit
jablunka
já vím ale to břicho mi nějak překáží
sarax
jasně že chválím Vikču a né fotky, je krásná a dračice
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 18:13
- Nahlásit
sarax
jo císaře nechci, ale mám dojednanou epidurál, tak to snad bude lepší než tan první, taky je mám dlouho zasebou
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 18:36
- Nahlásit
Petra
ale mám dojednanou epidurál, tak to snad bude lepší než tan první, taky je mám dlouho zasebou
já ho měla takiy domluvenej a pak to byl takovej fofr že se nestihl ale zas to bylo nakonec rychle
jablunka
To je ale sldícto..
že jo paní???sem z ní nějak mimo ještě pořád ale kvůli ní potřebuju zhubnout aspon něco
abych jí stačila
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 18:39
- Nahlásit
sarax
ale kvůli ní potřebuju zhubnout aspon něco
abych jí stačila
Já jen přemejšlím nad tím,jak je možné,že když jsem se 16 měsíců nezastavila,protože tohle není dítě,ale převtělená nespící blecha,jakto,že jsem nezhubla ani kilo!!!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 18:47
- Nahlásit
jablunka
páč nemyslíš pozitivně já jen myslím na to že přestanu kojit a mám půl kila dole...ale ne kecám..prostě se mnou bude mladá denně cvičit a já nebudu žrát to musí jít..páč jinak to 4 nebude to bych pak měla rozměry tanku
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 18:50
- Nahlásit
sarax
chvalte hlavně Vikinku
co bysme chválili Vikinku, když je kočka od narození! Ale je moc sympatická. Že ji s Gerrym pozdavujeme. (To bude mít obzvláštní radost.)
Petra
Ahoj Petro, držím Ti palce, ať to máš brzy za sebou. Hlavně pak dodej foto prďouska.
Ahoj Brut - zdravím tě též. I ostatní dámy.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 18:57
- Nahlásit
Lola1
když je kočka od narození! Ale je moc sympatická. Že ji s Gerrym pozdavujeme. (To bude mít obzvláštní radost.)
všechno vyřízeno
jasně že je kočka..ale je ti jasný že mě to dělá moooc dobře momentálně sem se rozplývala nad Michalkou a Dorotkou tak si to musím nechat pochválit
a tedka letím do hospody
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 20:25
- Nahlásit
sarax
ssssssssem ale nemožná chválit fotky, samozřejmě Vikinku chválím, ale opravdu je to maminko trapné, takhle si o to říct.
ale zase mě těší že se rozplýváš i nad Dorotkou.
Sem teď ulovila jednu fotku, jak naše mladá chová, ale řvala: ať je tam beze mne jasný? Takže opravdu jen malá. Pracovně jsme fotku nazvaly: čučím do blba.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 20:29
- Nahlásit
Terri
taky zdravím....malá za těch pár dní hrozně vyrostla, už se těším na další fotečky . Zánět ti brzy zmizí, to že máš míň mlíka nevadí, až budeš zase fit, budeš ho mít dost a dost, hlavně, že Michalka nemá hlad.
Lola1
Taky zdravím a nejen já, ale i Brut a Martin
sarax
jablunka
teda já nemůžu radit, když jsem pokaždý byla stejná jako před těhotenstvím, ale kamarádka zhubla až ve chvíli, kdy malá odrostla a šla do školky. To teprve byl čas na pravidelné cvičení, chození do sauny, plavání atd. Z 85 kg matrony byla během roku 65 kg ženská....jo a taky si došla do poradny, kde si nechala sestavit jídelníček a kde jí kontrolovali, aby to s tím hubnutím nepřehnala
Petra
tak to už máš za pár....... návštěvu posunuju až na dobu minimálně listopadovou, aby jsi měla už doma vše hotovo a byla v poklidu
sarax
teda Vikča hrozně vyrostla...asi budu muset brzy dorazit nebo to fakt dopadne přesně podle Honzovi předpovědi nebo dorazíte vy? I když v nejhorším jí uvidím na víkendovce a zamlouvám si mazlení
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 20:32
- Nahlásit
Martina
je úžasná....teda Dorotka, abych byla přesná
Trochu mi připomíná ( promiň za to přirovnání, ale vhodnější mi nenapadá) pas, když kouká na pamlsek, aby zůstal chvíli v klidu a mohl se vyfotit ....ještě jednou se omlouvám za přirovnání, ale koukání do blba to teda není
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 20:49
- Nahlásit
brut
nebudeš tomu věřit, ale fakt tak čučela i bez pamlsku, momentálně nejvíc miluje moje cisterny (jak to nazval manžel, vždycky když malá řve, tak jí vysvětluje: naplakej, cisterničky už jedou), takže bych musela být nahoře bez a pak by možná takhle zírala taky.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 21:13
- Nahlásit
sarax
Krásné fotky krásné Vikči To srdíčko je perfekt
Tak ten kojící polštář...bych se do něj vlezla nadvakrát, tak jsem zvědavá, jak to budem dělat. Ale odpočívá se na něm fakt dobře.
Petra
Budem držet pěsti ať je to rychle a ok!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 21:36
- Nahlásit
sarax
páč nemyslíš pozitivně já jen myslím na to že přestanu kojit a mám půl kila dole
Asi sem kojila moc dlouho!
brut
Z 85 kg matrony byla během roku 65 kg ženská..
Kamarádka byla štíhlá...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 08:41
- Nahlásit
Ahoj holky děkuji za povzbuzení.
s tím hubnutím neblbněte ono to půjde
sarax
teď když už přestáváš kojit tak to půjde uvidíš.
U martínka jsem přibrala 28kg byla jsem jek mašina a po roce a kousek už to bylo skoro na svém, jen asi 3kg. No a to jsem začla chodit na cvičení a koně a bylo vymalováno
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 09:07
- Nahlásit
jablunka
Kamarádka byla štíhlá...
Martina
ale opravdu je to maminko trapné, takhle si o to říct.
ty mě to není trapný ani trochu
Dorotka je kouzelná...já prostě miminka žeru ty kecy jako fotte to beze mě znám taky
Terri
To srdíčko je perfekt
to jsou umělecké výtvory naší Michalky
Petra
eď když už přestáváš kojit tak to půjde uvidíš.
to bych si teda radila,jinak nevím no
brut
a tenhle víken děláte co?
jablunka
Asi sem kojila moc dlouho!
jak moc??abych věděla jestli jí to sebrat já kojím stabilně jen ráno...jinak není ale je fakt že prej trvá rok než se prsa vzpamatujou...momentálně sou divný
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 10:25
- Nahlásit
sarax
v sobotu dorazí Martinův brácha s manželkou, v neděli nevím, ale máme všechny tři děti, takže večer povezeme Jindru k mámě. Jsem s ním byla pro změnu na ortopedii.....dostal předepsaný speciální vložky do bot ( ty podle mámy už nepotřebuje), rehabilitační cvičení, aby si posílil zádové svalstvo, jinak by mu hrozil korzet. Doktor se hrozně divil, že vůbec nikam nechodí cvičit, když při poslední kontrole matce doporučoval, aby ho někam dala, protože potřebuje pohyb....jsem si připadala jak idiot ( o tom nám samozřejmě vůbec nic neřekla)
jablunka
neboj, taky budeš štíhlá, jen si ještě tělo ukládá pro jistotu zásoby....to víš, málo spánku, hodně krátkého pohybu......však ono to půjde
Martina
se jí ani nedivím....má baštu skoro u nosánku, tak aby "cisterny" nemilovala
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 13:37
- Nahlásit
Nazdar Maminy,netíhám vás číst.Tak jen koukám,jak nám to saraxátko pěkně roste.Dětem zdar,zdar,zdar
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 13:46
- Nahlásit
sarax
jak moc??abych věděla jestli jí to sebrat
Plnejch 9 měsíců a kousek a odstavil se sám.Ale mi jeli bez jakéhokoliv příkrmu.
Martina
vždycky když malá řve, tak jí vysvětluje: naplakej, cisterničky už jedou
U nás to byl Kunín....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 13:58
- Nahlásit
jablunka
mno mě řekli že přikrmovat jo... a bylo nám 7
tak na to kašlu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 14:03
- Nahlásit
sarax
Mě mladej prostě příkrmy nechtěl a doktorka mi řekla,že prospívá nádherně,tak ať mu to nenutím.Prej je plno maminek co nepřikrmujou klidně do roka.A teď sežere na co příde,doma mu říkáme Ota Sánek.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 14:05
- Nahlásit
sarax
Ahoj pani, nevím, kde vás dohonit, mám objednaný coursing, tak doufám, že v listopadu pojedete, páč na vás spolehám pani, včera byla nulová domluva, tak kdy se přijedete podívat k nám?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 14:21
- Nahlásit
jablunka
doma mu říkáme Ota Sánek.
Vikča je fakt že příkrmy v mlíce..poprvý snědla fčéra a dneska zeleninovou omáčku s rýží a kuřetem a chutnalo
ovocný nám jdou príma
Jimmi
ahoj paní...co víkend??
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 14:22
- Nahlásit
Ahojky miminy kde jste?????
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 08:25
- Nahlásit
teda holkykaždý den je to téma zapadlé
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 08:29
- Nahlásit
Petra
Není čas na hrdinství.
Já toho mám tolik,že už se začínám potkávat ve dveřích.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 10:02
- Nahlásit
zdravím vás všechny
Petra
holky nestíhají, však se zase všechno ustálí a bude tu spousta příspěvků i foteček
|