| Autor |
Zpráva |
fromeli
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:35
- Nahlásit
Ale pomáhá mi Rosalgin
no já si vystačím s živým jogurtem a řebříčkem
při operaci řízli do hlasivek a vona 14 dní nemluvila
s mámou byla na pokoji holka, cca 30 let, byla operovaná o dva dny dřív a ta taky měla pošramocenou hlasivku, ale na ORL jí řekli, že se to zhojí, že to nejni trvalé. Pravda, že za těch pár dnů udělala s hlasem pokrok.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:40
- Nahlásit
fromeli
Jojo, jí taky řekli, že se to samo zacelí a zacelilo.
Ten jogurt jsem nikdy nezkoušela ještě a řebříček předpokládám odvar?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:41
- Nahlásit
řebříček předpokládám odvar
odvar a sedací lázeň Normálně nalejt do lavorku a sedět
|
abby
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:41
- Nahlásit
ještě jsem vám zapomněla říct,že ten náš psí pošuk,vlítnul v pátek pod auto.Naštěstí jediné traumy,které z toho vzniklo,mám já s přítelem.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:44
- Nahlásit
Naštěstí jediné traumy,které z toho vzniklo,mám já s přítelem.
to je tedy klika
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:46
- Nahlásit
Syska
že ji při operaci řízli do hlasivek a vona 14 dní nemluvila..
známá nemluví dotedka..teda mluví..potichu říkala že má od tý doby nejspokojenější manželství...
fromeli
To bude pro mě po porodu děs.
mno se obávám že po porodu si to fakt užiješ..a ještě ty jejich vložky..ale zas byly fakt měkký tampon sem zatím zkoušet nemusela.. vono to kojení je fakt príma
abby
a je v pořádku??co dělala??
|
abby
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:46
- Nahlásit
fromeli
Mě to vykládej.Jsme paka,začátečnická chyba,která naštěstí skončila dobře.Ale to auto ani nezastavilo
|
abby
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:49
- Nahlásit
sarax
Běžela mě přivítat.Jenže já byla na druhé straně silnice než ona.Ani já,ani Zdenda jsme si toho auta nevšimli.Kdyby zastavilo,tak bych ho pěkně sprdla.tohle byla naše chyba,ale v té oblasti je předepsaná 20km/h a to on zdaleka nejel.Rychleji tam jede jen blázen,protože je to strašně nepřehledný a každou chvilku ti tam skočí nějaký dítě.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:50
- Nahlásit
SyskaTen pohárek je drsnej, teď až jsem si to našla, nemůže to vadit??
Myslím si,že když se používá jak má,tak ne.Já ho používám skoro rok a protože mám Ms dost silnou,byla jsem vždycky dost nešťastná.Tampony nesnesu,vysušovaly a množství spotřebovaných vložek a omezení při MS,to bylo hrozné.Teď jem naprosto v pohodě a dokonce jsem na jeden den zapoměla,že to mám,jak je to pohodové.
Neessi
Já si vyzkoušela oboje,i látkové u prvních dvou,teď u dvou jednorázovky.Bohužel jsem nikddy neměla tatínka,který by nějak extra pomáhal,tak jsem za jednorázovky vděčná.A i s jednorázovkama byl kluk ve dvou letech bez plín i na noc a uvidím u prcka.Navíc,opruzenin jsem si nejvíc zažila s holkou a ta měla látkové.A že bych ji přebalovala málo si nemyslím.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:57
- Nahlásit
jablunka
Teď jem naprosto v pohodě a dokonce jsem na jeden den zapoměla,že to mám,jak je to pohodové.
jako fakt???.) mě to hlodá..
jsem nikddy neměla tatínka,který by nějak extra pomáhal,
mno já mám tedka pomáhacího tatínka dost..ale vyvařovat nebude..prej radši ven anebo uvaří či vyžehlí
abby
Kdyby zastavilo,tak bych ho pěkně sprdla.tohle byla naše chyba,ale v té oblasti je předepsaná 20km/h a to on zdaleka nejel.
mno hele to je dvousečný...on jel rychle a vám vlítnul pes pod auto a ještě jste věděli že po silnici poběží...takový vítačky sou na prd...je to asi 3 týdny kamarádka jela s přítelem autem a viděli u nás na hlavní jak stojé chlap se štěnětem retrívra a přes čtyřproudovku vystoupila panička...zapoměl ho chytit
|
abby
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:05
- Nahlásit
sarax
Já bych ho nesprdla za našeho psa.Tohle byla naše chyba.Já to auto spozorovala až na poslední chvíli a Zdenda ho sice vidět mohl,ale neviděl.Takže víme,že příště žádné vítání nebude.Leda na vodítku.
Sprdla bych za to,že tam nedodržuje rychlost.Tam je to vážně o držku.Přechody jsou na tak blbých místech,že z jedné strany nevidíš ani ty auto,ani auto tebe.A pokud někdo výjde zpoza auta a nemá alespoň 150cm,tak ho jako řidič taky nevidíš.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:05
- Nahlásit
sarax
mno já mám tedka pomáhacího tatínka dost..
teď by tady měl bejt závistivej smajl
jako fakt???.)
Na mou duši, na psí uši!!!
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:10
- Nahlásit
jablunka
Supr, jsem si to tam pořádně pročetla a taky mě to docela zaujalo!! Jen je fakt že s tím měněním na veřejných toaletách to asi musí bejt docela nepříjemný..
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:12
- Nahlásit
jablunka
závistivej smajl
jako upřímně...kdybych mohla závidím si taky...to se mi fakt povedla perfektní výměna .jako naprosto objektivně...pomůže se vším..páč já se starám o dítě ne???
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:23
- Nahlásit
Syska
Jen je fakt že s tím měněním na veřejných toaletách to asi musí bejt docela nepříjemný..jestli to pojme tolik kolik píšou, že pojme, tak si myslím, že to není problém.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:29
- Nahlásit
fromeli
No to máš asi pravdu, to jednu cestu do města zvládne.. Ale stejně, ať žije pokrok co? Za chvíli už budou prodávat kalhotky, ve kterých ta krev bude mizet..
Když si vzpomenu jak mamka měla ty vložky v síťce..
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:33
- Nahlásit
Ale stejně, ať žije pokrok co?
no já si myslím, že tohle je spíš návrat někam do minulého století, aspoň mám dojem, že se inspirovali tehdy
jak mamka měla ty vložky v síťce
a jak byl problém je za komančů sehnat, aby vůbcce něco bylo
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:33
- Nahlásit
Syska
Jen je fakt že s tím měněním na veřejných toaletách to asi musí bejt docela nepříjemný..
Tak já mám MS opravdu silnou a ještě jsem ho nikde venku vymývat nemusela.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:42
- Nahlásit
jablunka
a koupání apohyb s tím kalíškem??třeba cvičák a tak????
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:43
- Nahlásit
No jo, co koupání?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:53 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
ještě že mě máte
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:58
- Nahlásit
sarax
Syska
a koupání apohyb s tím kalíškem??třeba cvičák a tak????
Úplně bez problémů,jen jsem s ním neskoušela dělat stojky(ale ty bych nedělala ani normálně).
blanulinka1
|
abby
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:58
- Nahlásit
sarax
Moje sestřenka plave,proto si to pořídila.tzakže na sport,je to super
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:59
- Nahlásit
jablunka
a tebe taky...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 12:22
- Nahlásit
blanulinka1
Ó díky.....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 12:35
- Nahlásit
jablunka
mno se to doporučuje až těm co rodily že??a koupí se to jen na netu????
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 12:37
- Nahlásit
mno se to doporučuje až těm co rodily že??a koupí se to jen na netu????
můžou to mít i nerodící, akorát menší velikost, tedy do určitého věku.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 12:37
- Nahlásit
sarax
Nosí to i mladé holky.Ale jak říkám,já bych do toho nešla.A dá se to koupit i v lékárně nebo u gynekologa.Prý
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 12:44
- Nahlásit
fromeli
můžou to mít i nerodící, akorát menší velikost, tedy do určitého věku.
hm tak to nevím jakou bych potřebovala já..jako fakt....se mi nějak moc smrsklo asi blbý šití..nejspíš půjdu na kudlu...brrrrr...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 12:46
- Nahlásit
sarax
tak tak, jsou dvě velikosti...jedna pro "před" a jedna pro "po"
|