Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 00:39 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

argosek
pokud se jedno o zenu v domacnosti, je ji vzorem stroj.

mno jo pokrok nezastavíš

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 00:40
- Nahlásit

argosek
ale zas to ještě furt bez vás nejde..teda jde..ale asi to nebude taková zábava

AOZ
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 00:41
- Nahlásit

argosek
vzdávám se

fromeli
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 06:37
- Nahlásit

Já jsem sice pro alternativu, ale co se týče plen - ať žijou jednorázovky. Už dost na tom, že bych ty hromady látkovek neměla kde sušit. Jsem ráda když urvu v sušárně 2 šňůry, když tři, tak je skoro svátek. A ještě v našem pidi bytě poskakovat přes obr hrnec na plíny.
V některých ohledech pokrok připouštím.

Jinak obě děti mojí sestry maj za sebou jednorázovky a v roce lítaly bez nich.

Neessi
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 06:39
- Nahlásit

sarax

Je vidět,že jsi teď utahaná a těžko budeš akceptovat nějaké přidávání práce a jakékoli změny.
Ale ty sama jsi měla zabalenou :lolr..lku v látkových plenách a všechny ročníky do roku 1989.Sice na trhu byly ty příšerné jednorázovky ,ve kterých děti šustily jako chřestýši .
Na otázku-kolik mám dětí-tak dvě(už dospělé) a když se cestovalo,tak jsem ty papírovky taky používala
A obě děti jsem,hned jak se jim zpevnily zádíčka,od 4 měsíců vysazovala na nočníček(v sedě na zemi,dítě opřené o sebe,nočník mezi nohama)a když se zadařilo obrovská radost a pochvala.Při těch sedánkách se zpívalo,povídalo-takže to mělo ještě další plus-obě děti v pohodě mluvili bez šišlání (syn na 10 měsících,dcera na roce) v holých větách.Oba byli na roce bez plen i v noci.
Vím,že je každá mamina děsně citlivá na to,že by jí někdo upozornil,že něco "zanedbává"-to jsem nechtěla,abys to vztahovala na sebe.Jde přeci o zkušenost a o názor.
Mně jen vadí,jak lidi nemyslí na další pokolení ,na budoucnost svých dětí a jejich dětí a produkují nesmyslné haldy skládek i tam,kde to nemusí být.Navíc mne může trefit šlak,když v nádherném starém lese na Šumavě u kmene 400 let starého dubu vidíš na zemi balíček použité pleny a nejen tam.

Martina
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 08:19
- Nahlásit

Mel
Taky děkuji ke gratulaci, jsem ráda, že se dalšímu člověku líbí jméno. Většině vrstevnic se líbí, samozřejmě kromě švagrové, jen starší generace na mě vždycky kouká, jak kdybych to s tím jménem neměla myslet vážně. Ale ať si škubnou.

Martina
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 08:48
- Nahlásit

Teď jsem přečetla tu diskusi o plenách.
Já jsem sice pro alternativu, ale co se týče plen - ať žijou jednorázovky. Už dost na tom, že bych ty hromady látkovek neměla kde sušit. Jsem ráda když urvu v sušárně 2 šňůry, když tři, tak je skoro svátek. A ještě v našem pidi bytě poskakovat přes obr hrnec na plíny.
Naprostý souhlas a ještě jednu větu dodám. Ekologie neekologie, na praní, sušení a žehlení bych se mohla .... víte co. Doufám, že nebude mít malá na jednorázovky nějakou alergii, abych se k látkovým nemusela vracet. To by mě kleplo.

Syska
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 09:18
- Nahlásit

Martina
Ahoj, gratuluji ke krásné holčičce s překrásným jménem...

Martina
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 09:28
- Nahlásit

Syska
Děkuji, děkuji moc.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 09:51
- Nahlásit

sarax
a nemáš nějaký odkaz na ty eko pleny co s nima má tvá kámoška dobrou zkušenost? Docela mně to zajímá.
Jinak já sem taky člověk který si práci rád ulehčí, takže spíš budu volit jednorázovky. Akorát si s toho množsví vybrat ty dobrý, někdy už mi z těch všech věcí co budou potřeba jde hlava kolem. Prase aby se v tom vyznalo

fromeli
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 09:56
- Nahlásit

Vcelka
já viděla tyhle

abby
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:00
- Nahlásit

Martina

moc,moc gratuluji.Holčička je krásná a má moc pěkné jméno

Ke kalíšku,co vím,tak si ho každý chválí.Dokud nemám děti,tak s takovýma věcma nechci experimentovat.Bohužel mám alergii na vložky,takže můžu jen tampóny.

fromeli
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:01
- Nahlásit

Bohužel mám alergii na vložky,takže můžu jen tampóny
tak já ji mám taky, ale spíš pocitovou, nijak jinak se to neprojevuje díky bohu, že nemám tu skutečnou na tampáče

Vcelka
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:04
- Nahlásit

fromeli
to sou vjecy tedy....

ještě že to čekám až v prosinci, vy to tady zatim vyzkoušíte a pak mi podáte informace který jsou nakonec nejlepší

abby
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:08
- Nahlásit

fromeli

tak já ji mám taky, ale spíš pocitovou
ono je to jedno s druhý.Ale já se z nich osypávám.Ten kalíšek je prý dobrý na sport a pro ženy,co mají alergii na tampóny.

Syska
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:09
- Nahlásit

Bohužel mám alergii na vložky,takže můžu jen tampóny.

Mám to naopak, můžu tampon měnit často jak chci a stejně potom lapnu cosi hnusného a vlekoucího se, takže bohužel jedině vložky, ač nepohodlný, raděj to nepokouším..

fromeli
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:11
- Nahlásit

Ale já se z nich osypávám
no já bych se taky možná osypala, kdybych je použila Ale je to peklo, když člověk nemá moc možnost volit.

Syska
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:11
- Nahlásit

Ten pohárek je drsnej, teď až jsem si to našla, nemůže to vadit??

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:13
- Nahlásit

Neessi
A obě děti jsem,hned jak se jim zpevnily zádíčka,od 4 měsíců vysazovala na nočníček(v sedě na zemi,dítě opřené o sebe,nočník mezi nohama)a když se zadařilo
mno to je myslím celkem brzo...jako od 4 měsíčního chtít tohle...kvůli zádům by se neměly dětičky posazovat dřív jak jim to samo půjde...protože se jim zas zadělává na skoliozu...já sem děti na nočník dávala ve chvíli kdy seděly samy a myslím že v pohodě..
Navíc mne může trefit šlak,když v nádherném starém lese na Šumavě u kmene 400 let starého dubu vidíš na zemi balíček použité pleny a nejen tam.

mno stejně tak tam uvidíš plechovku,vajgly apodobně...

Je vidět,že jsi teď utahaná a těžko budeš akceptovat nějaké přidávání práce a jakékoli změny.

jo a k tomuhle..utahaná ani moc nejdem-ale rozhodně nehodlám bejt...prostě nebudu šidit ostatní členy na úkor tohohle..denně 26 plen v hrnvi..vyvařit,3 máchat pověsit vyžehlit..mno..takže hodinka až dvě na 26 plen...tak to ani nápad
Martina
Doufám, že nebude mít malá na jednorázovky nějakou alergii, abych se k látkovým nemusela vracet. To by mě kleplo.
jako co jsem sondovala mezi maminama a miminama za poslední dva roky..teda ve svém okolí tak pohoda...když se to skombinuje s kvalitní péčí..používám Sebamed...
Vcelka
mno tyhle sem našla taky..ale to od kámošky bylo něco jinýho..zjistím a poreferuju

fromeli
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:13
- Nahlásit

Ten pohárek je drsnej, teď až jsem si to našla, nemůže to vadit??
Syska
mno já nevím, mně se dost líbil. Možná někdy seberu odvahu to zkusit Ikdyž doufám, že co nejdřív nějakou dobu nebudu potřebovat žádný tento inštrument.

Syska
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:16
- Nahlásit

fromeli
Držím pěstičky, aby jsi co nejdřív nemusela!! Já jdu dnes na odběr a jsem zvědavá, jestli mi zas hodnoty klesly a jestli zas snížím prášky, teď už beru jenom tři a až prý to bude půlka jednoho, valím pod kudlu a snad už budu mít klid!!

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:18
- Nahlásit

Neessi
Ale ty sama jsi měla zabalenou :lolr..lku v látkových plenách a všechny ročníky do roku 1989.Sice na trhu byly ty příšerné jednorázovky ,ve kterých děti šustily jako chřestýši .
sím tě to je sice fakt že jsem měla...taky jsme neměla monitor dechu..cestovní postýlku,plastový lahve(musím nerada skonstatovat že nejlépe vyhovují Avent,a netečou),jako pokud by jsme dělali vše jako ročníky do roku 89...tak asi nemáme co dělat u kompu na netu
ale fakt si hájím to že ač má dítě papírovky,vtah máme ..jako 26 plen...26 krát přebalit..párkát nakojit ..si dělám srandu....ale teda my zas masírujeme..byl návod v mamince a denně masírujeme tělíčko..příjemný pro obě a kontakt asi taky bude
Syska
jako z každýho tamponu???to je síla...
ten pohárek mě mooc zajímá...

fromeli
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:18
- Nahlásit

valím pod kudlu a snad už budu mít klid!!
moje máti je 11 měsíců po operaci a v pohodě. Sice tedy přibrala, ale ty si myslím psala, že jsi zhubla, tak to vadit nebude Asi ty dva měsíce byla taková unavenější, než si tělo zvyklo.

Mel
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:20
- Nahlásit

Bohužel mám alergii na vložky,takže můžu jen tampóny.
já sice alergii nemám, ale nedokážu si představit, že bych nosila vložky.... takže to mám asi stejnou "alergii" jako fromeli

Syska
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:21
- Nahlásit

sarax
No prostě to vůbec nemůžu mít "vevnitř"...prostě mudr mi řekl, že musím přejít zas na vložky, tak sice na trhu teď jsou takový výběry a voňavý apod, ale stejně to není vončo..

fromeli
No s tím trochu počítám, ale na mě to myslím vadit nebude, hlavně že bude pokoj, co jizvu, má ji hodně viditelnou?

Petra
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:23
- Nahlásit

Martina
teda holky vy jedete, ani nestíhám číst, synek mi přijel z tábora a tak peru a žehlím jak blázen,
Termín mám 21.září

fromeli
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:26
- Nahlásit

co jizvu, má ji hodně viditelnou?
no já o ní vím, takže ji vidím, ale jinak ji má ve vrásce, takže to není tak děsný. Ač existují teď hyper super přípravky na hojení jizev, tak máti používala klasický sádlo a zhojilo se to naprsto bez problémů.

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:29
- Nahlásit

Syska
nezávidím...
já to mám s vložkama jako Mel a Fromeli....ale zas mi říkal doktor že aspon na noc by si tělo mělo odpočinout

fromeli
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:30
- Nahlásit

ale zas mi říkal doktor že aspon na noc by si tělo mělo odpočinou
no vzhledem k tomu, že stejně behem noci chodím na záchod, tak to neřeším Já bych se asi nevyspala.
To bude pro mě po porodu děs.

Syska
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:32
- Nahlásit

sarax
Hmm, fakt není co, já byla na gyndě pečená vařená a on se mě pak zeptal, jestli nepoužívám tampony a bylo to. Ale aspoň mám jakž takž klid, ikdyž jsem náchylnější a třeba vlízt do špinavýho rybníku, konec. Ale pomáhá mi Rosalgin..

fromeli
Mně to jako neva, že budu mít jizvu, jsou horší věci, jedna kolegyně v práci má štítku taky pryč a má ji fakt sotva viditelnou, ale představ si, že ji při operaci řízli do hlasivek a vona 14 dní nemluvila..

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání