| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 10:46
- Nahlásit
fromeli
, že po tom císaři vypadá ouplně v pohodě,
prej porod proběhl přirozenou cestou????
AOZ
už jenom rok a 2 měsíce
ok ale počítám ti to
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 10:51
- Nahlásit
takhle malé děti mi vhání slzy do očí
no a mě zase vhání slzy do očí doba, kdy budou ještě ty pubošky doma
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 10:52
- Nahlásit
Terri
je fakt nádherná...
sarax
hele, takovýhle fotky mi sem nedávej, jo? nebo mám zase mít depky??? Svatba a miminko, přesně ty věci, které se mi teď odložiy na nekonečno...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 10:56
- Nahlásit
prej porod proběhl přirozenou cestou????
sarax
no já nevím - psali plánovaným císařským řezem. No a včera zase spontánně císařským řezem
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 10:59
- Nahlásit
fromeli
prostě jí to dítě odrodili ať chtěla nebo nechtěla
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 11:02
- Nahlásit
Já taky začínám mít depky, vidím těhotnou ženskou a už se mi chce řvát, poslední dobou toho mám fakt plný kecky, jsme přestěhovaný v novým, sice ještě nedodělaným, ale...no na podzim mi vyndaj tu štítku a já si musím zakázat se na mimi soustředit...
Jinak fotešky nádherný, miminka jsou...prostě kouzelný..
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 11:08
- Nahlásit
sarax
no neboj, já to budoucímu otci taky odpočítávám
Syska
to je přesně ono, já na to taky nemůžu myslet, aslepoń že už jste přestěhovaní, nás to teprve čeká, koukám po bytech, teď jsem viděla pěkný 3+1 OV za 375.000 Kč, ale jenom 55 m tak nevím a bez balkonu
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 11:10
- Nahlásit
teď jsem viděla pěkný 3+1 OV za 375.000 Kč,
ježiš to je cena, to je někde v hornídolní, ne?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 11:10
- Nahlásit
Tak svatební fotky s miminem mě neberou.Při představě,jak bych po porodu vypadala,mě to spíš děsí.Ne,ne.Pěkně po pořádku.Nejdřív pěkná nevěsta a pak pěkné mimi
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 11:12
- Nahlásit
AOZ
375 tis. je strašně málo! No my v Brně jsme nejspíš zvyklí na jiný ceny, 55 máme taky, ale my máme 2+1 (obývák má strop 4m vysoko), takže se nám tam buduje dřevěné patro o velikosti 12 m2... , no a máme zahradu. Jsem tam fakt spokojená jak blecha, tuhle jsme byli u kamoše na návštěvě, kterej dostavěl barák, má reklamní agenturu a je mooooc šikovnej, zrovna maloval dětskej pokoj disney postavičkama, tak jsem si ho hned zamluvila na náš dětský pokoj...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 11:13
- Nahlásit
Náš 2+1 v ŘEčkovicích (docela žádaná lokalita) stál 1,200 tis. a to jsme ho ještě komplet rekonstruovali...
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 11:31
- Nahlásit
skoro horní dolní Meziboří, část Litvínova, ale slušná, odkaz na ten byt s fotkama mi sem nejde dát stránky
http://www.mosteckarealitni.cz/index.php?kat=1&lok alita=Litvínov
byt 1+3 prodej meziboří není špatný, ale zdá se mi malý
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 11:38
- Nahlásit
Za ty prachy mi přijde super, ale není to nějaký levný??? To vážně tam jsou tak levný byty??
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 11:43
- Nahlásit
Syska
no, když se koukneš na ceny všech těch bytů, tak tenhle patří ještě k těm dražším... to tady v Praze se člověk absolutně nechytá....
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 11:51
- Nahlásit
Mel
Ty ostatní byty jsou v části Janov, kam sestěhovávají určitý typ občanů, proto jsou tak levné. I v Litvínově se dá koupit byt do Ov za 800.000 záleží kde. V Praze bych si byt v životě nemohla koupit, to vám fakt nezávidím.
Syska
Jsou u nás družstvení 3+1 200.000, ale družstvo, tak pořád váhám OV x družstvo. přítel byl na návštěvě u rodiny v olomouci, taky nevěřili. ale zase je to cena, za málo práce a chemičku a doly.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 11:57
- Nahlásit
Mel
V Brně je to taky síla...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 12:03 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
AOZ
Je to malé.Na 3+1 bych si představovala min. o 20m2 větší.A určitě balkon.
syska mel
Můj 2+kk,DV má momentálně hodnotu 1,5mil.Síla.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 12:09
- Nahlásit
Náš byt taky není z největších, ale nevím proč, zamilovali jsme se do něho hned na první pohled a to fakt na něm bylo tolik práce, že jsme si to tehdy ani nedovedli představit, co to bude za makačku. Uchvátila mě poloha, blízkost lesa a zahrádečka. Při rekonstrukci jsme objevili různě "poklady", třeba zbouráním stropu se nám odhalil krásnej oblouk (kterej vypadá naprosto perfektně) a pak jsme přišli na to, že v celém přízemí tohoto baráku bylo kdysi divadlo, t akže takový kouzelný byt.. a těch pokladů tam bylo mnohem víc.. ducha jsem zatím nepotkala..
|
abby
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 12:12
- Nahlásit
Syska
já myslela,že ty bydlíš v Bílovicích?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 12:15
- Nahlásit
abby
Nene, tam mám rodiče a teď jsme tam bydleli 2 měsíce, protože jsme pustili podnájem ve městě a než jsme dodělali byt, tak jsme tam našli útočiště...od soboty jsme čerstvě přestěhovaní..
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 14:08
- Nahlásit
abby
Tak svatební fotky s miminem mě neberou.Při představě,jak bych po porodu vypadala,mě to spíš děsí.Ne,ne.Pěkně po pořádku.Nejdřív pěkná nevěsta a pak pěkné mimi
mno mimi měla půjčený..takže kombinace je to boží..krásná nevěsta a ještě všichni viděli jak jí to bude slušet
|
abby
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 15:51
- Nahlásit
sarax
tak ještě zjistit,kdo mi to mimčo půjčí
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 18:42
- Nahlásit
Ahoj hooolllkkkkýýýýý tak už mám internat, jak se tady máte? Já už to bez vás nemohla vydržet. Co je tu nového?
sarax co Vikča?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 18:48
- Nahlásit
Ty vado Terii ty už máš holčičku to ti mooooc grataluji a jak to šlo? a co Martina ta už taky něco má? já ještě nic až v září ale sotva chodím už jsem přibrala 17kg a ještě mi zbívá dost tak ještě určitě přiberu
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 20:52
- Nahlásit
abby
mno kdyže to bude...jako Vikča bude asi velká co..ale to neva něco splašíme
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 20:55
- Nahlásit
..ale to neva něco splašíme
myslím, že se bude stačit rozhlídnout kolem obřadního místa, dneska je to samý mimino, to je děsný, už z toho mám taky depky Když ženská netlačí kočár, tak má aspoń pupek
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 21:00
- Nahlásit
fromeli
Když ženská netlačí kočár, tak má aspoń pupek
a když jí zbyde pupek po porodu schová ho za kočárem
|
abby
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 21:13
- Nahlásit
fromeli
Že by jako na hradě měli v zásobě nějaký mimina,jo Třeba malý duchy
sarax
To už Vikča bude malá slečna
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 21:36 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Petra
Ty vado Terii ty už máš holčičku to ti mooooc grataluji a jak to šlo? a co Martina ta už taky něco má? já ještě nic až v září ale sotva chodím už jsem přibrala 17kg a ještě mi zbívá dost tak ještě určitě přiberu
Zdar a díky neboj, to už máš za pár...
No porod císařem, ale teď už jsem v pohodě... Šíleně to utíká, za chvíli bude mít Malá měsíc (a Vikča půl roku ). Dneska jsme byli s Malou kočárkem (jsem schovávala ten pupek )
Matky pluku, taky jste měly při kojení takovou chuť na sladké??
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 22:28
- Nahlásit
Terri
při kojení takovou chuť na sladké??
nééé...na slaný jako fakt...hlavně mám hlad...kojení mě baví,ale těším se až zhubnu
abby
To už Vikča bude malá slečna
tak bude krásná drůůůůžička
|