Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 15:06
- Nahlásit

Martina
Posíláme velikou gratulaci, přejeme hlavně pevné zdraví a spoustu štěstí. Vybrali jste krásné jméno

Terri
si počkám na fotečky s mazlíkem, ale nějakou novou malé by jsi mohla dát, aby jsme se mohly kochat

sarax
to sou hovadiny..miminko mám abych měla co mazlit
já vím, ale to je zbytečné vysvětlovat někomu, kdo to slyšet nechce....já jsem to už vzdala

brut
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 15:09
- Nahlásit

Petra
nějak se nám letos prázdniny nevyvedly....sádru už mám sice dole, ale stále chodím dost mizerně, takže vše domluvené padlo. Jen doufám, že zvládnu zbytek prázdnin bez problémů v chatě...už se tam těším

O autosedačce nevím, všichni okolo jí ještě používají

brut
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 15:10
- Nahlásit

sarax
btw:my už taky přispíváme na cz.psa
co se v mládí naučí....

šikulka ....ta fotečka je mooooc pěkná

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 16:13
- Nahlásit

brut
já vím, ale to je zbytečné vysvětlovat někomu, kdo to slyšet nechce....já jsem to už vzdala
¨jj vím...ale nechápu proč si nekoupila baby born

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 16:19
- Nahlásit

sarax
ti povím hlavně ten pohárek
Soráč,že ti sem lezu,ale prostě občas neodolám.
Můžu z vlastní zkušenosti říct,že je to nejůžasnější věc,co tihle ekológové vymysleli.

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 17:46
- Nahlásit

jablunka
že je to nejůžasnější věc,co tihle ekológové vymysleli.
počkej....jako vážně??
a seš tady vítaná ne?

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 17:53
- Nahlásit

tihle ekológové vymysleli
no já o tom dost četla, jednu dobu i uvažovala, ale nenašla jsem odvahu a taky mě odradila ta obr cena. Jak dát za zkoušku spoustu peněz a pak neužívat.
Ale většinou jsem na diskusích četla, že kdo okusil, tak byl spokojen.

Každopádně je fajn, že má člověk dneska na výběr

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 17:54
- Nahlásit

saraxpočkej....jako vážně??
Smrtelně!!!!!!!! Jenže to sem nepatří,tak se nebudu rozepisovat.Když budeš chtít,hodím ti sem link na diskuzi o kalíšku.

a seš tady vítaná ne?
Díky,díky,díky.........

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 18:07
- Nahlásit

jablunka
tož linkuj..zkušenost je vlastní?

Martina
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 18:11
- Nahlásit

Všem moc děkuji za gratulace, Dorotce jsem to vyřídila, ale je jí to nějak fuk, nejvíc jí zajímají moje cisterny s mlékem
Taky mě moc těší, že se Vám líbí jméno.

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 18:12
- Nahlásit

http://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThreadID= 25290&vGroupOffset=0

Martina
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 18:27 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Ještě jedna z porodnice:

Terri
Těším se na bližší popis záležitostí
Tak ve zkratce. Celou noc na pondělí jsem měla kontrakce, ne nějak pravidelně, takže jsem tomu nevěnovala pozornost, říkala jsem si, že poslíčci, pak celý den po deseti minutách a odpoledne mi odešla krvavá hlenová zátka, kontrakce už byly po sedmi a pěti minutách, tak jsem volala manželovi do práce, ať už přijede, že už to vypadá, má to tak půl hodinky z práce a pak ještě tak třičtvrtě do porodnice. Takže jsme do porodnice dorazili okolo páté hodiny a ve třičtvrtě na deset se malá narodila. Poslední hodinu už jsem myslela, že tam polezu po zdi,teď už si říkám, že to šlo docela rychle, ale tam se mi to zdála věčnost.
sarax
Slíbila jsem že napíšu, jak zabrala masáž hráze. Tentokrát jsem při porodu necítila, že by mě por. as. nastříhla, tak jsem se ptala a říkala, že trochu musela, že jsem měla hráz pevnou. Tak jsem jí říkala, tak to jsem masírovala zbytečně. To prej určitě ne. Pak když jsem zjistila, že mám stehy asi jenom 2 cm, tak jsem si pískala, protože při předchozích dvou porodech jsem byla tak střižená a šitá, že jsem ještě týden doma neseděla. Tady v pohodě druhý den na tvrdou židli. Nevím jestli to bylo masáží, ale rozhodně jsem dosáhla toho co jsem chtěla, být šitá co nejmíň. Takže bych to asi doporučila, rozhodně se tím nic nezkazí.

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 18:59
- Nahlásit

Martina
príma miminko
rozhodně se tím nic nezkazí.
mno je fajn že to trochu pomohlo...pokud budu ještě rodit chci císaře,problémy mám furt
koukej dodat nějakou fotku z doma)

Martina
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 19:06
- Nahlásit

sarax
pokud budu ještě rodit chci císaře
se mnou byla na pokoji paní po císaři a řeknu Ti, že byla zmordovaná, že jsem si říkala, co je lepší, jestli trpět před nebo po.
koukej dodat nějakou fotku z doma
určitě dodám, manžel je maniak na focení a od zítřka má dovolenou, tak si myslím, že mu gigová karta nebude stačit.

Petra
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 20:14
- Nahlásit

brut
tak to je škoda že napřijedeš, ale teď je to se susedem nějak nahnuté, né ža by chom se nebavili ale můj taťka je jaksi alergický na to že ta jeho smečka docela dost često řve, tak mají spolu nějaké dohady. Ale mi jsme spolu v míru ale je to opravdu někdy na zastřelení to víš on jich má moc
MartinaHolčičku máš krásnou, Taky jsem chtěla tohle jméno. Teď jsme u Ivanka a Klárka ale ještě bude určo zmněna, a bez tak to vypadá na kluka to máme Petra

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 20:26
- Nahlásit

Martina
že jsem si říkala, co je lepší, jestli trpět před nebo po.
já chci jen po..ne před,při a po...

Martina
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 20:28
- Nahlásit

sarax
to je pravda, pokud trpíš hodně i po, tak to je potom na ho...

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 20:32
- Nahlásit

Martina
hm a dneska a včera ještě navrch Vikča ječí a ječítakže mi hrabe ...asi zuby..a ještě bříško....přikrmujeme mrkví že

Martina
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 20:46
- Nahlásit

Petra
Nějak jsem zapomněla, kdy že máš termín?

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 20:51 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

jablunka
hele, nebuď a hoď to sem mně to taky zajímá
brut
fotky - provedu
sarax
add kojení, už se nám to, jak polevily vedra, ustálilo, pije už taky z obou (většinou) A jak chodíme ven, tak spí až 3,5-4 hodiny... je to ok? Ale furt mám "cisterny" jak tu Martina trefně napsala
Martina
Fajn žes neměla žádný problém

No kamarádka, co má 14 denního chlapečka mi teď psala - měla rychlý porod (5 hodin), ale psala o nástřihu..no teda fakt bych z tohohle měla hrůzu

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 21:01
- Nahlásit

Terri
hele, nebuď a hoď to sem
Už to tam dávinko je.A na tom samém fóru je i diskuze o látkových plenkách a bezplenkování,ale to já neprovozuju,na to jsem moc zaměstnaná.Vždyť i ten kalíšek používám,protože mi šetří čas.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 21:03
- Nahlásit

Martina
koukám koukám a co nevidím, miminko už je na světě. Tak to moc moc gratuluji že to máte za sebou a že jste obě v pořádku. A závidím že už to máš za sebou. Já jsem akorát v půlce tak si musím ještě do prosince počkat, ale od pátku už víme co to bude.

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 21:05
- Nahlásit

Ještě něco,Modrý Koník je vůbec nejlepší fórum pro maminky,co já jsem našla.A že jsem jich pár prolezla.

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 21:11
- Nahlásit

jablunka
Už to tam dávinko je
aha fakt No to jsou mi věci... by mně fakt ale ještě zajímal názor gynekologů.

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 21:43
- Nahlásit

Terri
by mně fakt ale ještě zajímal názor gynekologů.
Ten můj mi to schvaluje,protože jsou všechny moje problémy fuč,ale zkus se zeptat Neessi.

Mel
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 22:03
- Nahlásit

Ty vado, tady to teda jede, hotová porodnice....
Za chvíli fakt začnu mít depky

Martina
strašně moooc gratuluju ke krásné holčičce s krásným jménem.

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 22:09
- Nahlásit

Terri
ak spí až 3,5-4 hodiny... je to ok? Ale furt mám "cisterny" jak tu Martina trefně napsala
to je príma...my to máme obdobně přes den..ale celkově jsme na cca 3 kojení ,příkrm a štávičky,čajíčky

Neessi
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 22:17
- Nahlásit

jablunka
by mně fakt ale ještě zajímal názor gynekologů.
Ten můj mi to schvaluje,protože jsou všechny moje problémy fuč,ale zkus se zeptat Neessi

Máš na mysli kalíšek nebo stránky?
ad kalíšek-když se s ním dobře zachází,je určitě hygieničtější než tampony.Ale znáš to-lidé jsou různé....i blbé a pitomé.Návody nečtou,ignorují některé hygienické návyky a pak je průšvih jedna dvě.

ad Modrý koník - zrovna tak i Virtuální porodnice apod.-jsou to dobré možnosti k výměně názorů a zkušeností pro větší okruh lidí,ale občas slýchám názory typu:"Ale na internetu psali...."a berou to jako neotřesitelný fakt,i když je to jen názor.

A mimochodem,když jsi zmínila látkové pleny,tak já jsem stoprocentně pro ně,poněvadž když si představíš ty neskutečné 3tuny odpadu v jednorázových plenách na jedno dítě a jaká je to strašná hromada ,tak mám strach,aby se ty děti v dospělosti mohly taky někde pohybovat a nejen po skládkách vlastních plen.

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 22:19
- Nahlásit

Mel
žádný depky,,ty budeš mít rovnou trojčata
Vcelka
to uteče fofrem ..neboj

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2007 22:21
- Nahlásit

Neessi
átkové pleny,tak já jsem stoprocentně pro ně,poněvadž když si představíš ty neskutečné 3tuny odpadu
odpad je děsnej
ale normálka "levný"pleny co stojej 22 kč jedna a koupila sem jich asi 70 v dobré víře že budu používat je mě nakrkly..při druhé vyvářce se počaly rozpadat...a add jednorázovky...zrovna jdu studovat link od kamarádky..nějaký eko papírový a bezva výdrž..měla jsem jednu na zkoušku na noc a bezva...14 hodin a sucho...

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání