| Autor |
Zpráva |
mishi
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 12:01
- Nahlásit
čus všici, vy tady hrozně krafáte. čék tu pár dní není a tady je zas popsanejch listů!!! že se enstydíte, žencký! Jak pak mám bejt v obraze?
Jináč hlásim, že Gastoňák CHODÍ a žere normálně. Teda žere normálně, chodí furt blbě, ale chodí. Jen je na sebe najednou opatrnější. Každopádně to nejhorší máme za sebou a teď už snad bude zase dobře. Vylekal nás ale pěkně, hošíček.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 12:02
- Nahlásit
PetraK
MOJE UMĚLECKÝ DÍLO - NEBOLI JEŠTĚ NEDOKONČENÉ PÍTKO PRO PTÁČKY:
sem mezi těma šutrama hledala pítko, než jsem si přečetla, že tam ještě není dodělaný ....ale jinak moc hezkej nápad
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 12:05
- Nahlásit
mishi
Jak pak mám bejt v obraze?
se tu nic novýho nestalo.... jestli chceš, tak nahoře na týhle stránce jsou fotky z našeho acd speciálu, tak se jukni
Jináč hlásim, že Gastoňák CHODÍ a žere normálně. Teda žere normálně, chodí furt blbě, ale chodí. Jen je na sebe najednou opatrnější. Každopádně to nejhorší máme za sebou a teď už snad bude zase dobře.
hurááááááááááááááááááááááááá
tohle je super zpráva, tak teď už snad budete mít klid.
Jo a někde jsem tu psala dotaz ohledně těch fotek - ponožkopsůch..... děláš je pro někoho na charitu nebo jen tak a napíšeš mi návod, prosím? Bych je vyrobila ségře pro děti na tábor jako odměny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 12:22
- Nahlásit
brut
óó, jsem vyjímka
no pani vy bezpochyby, vy ste totiž eksemplář
jen tam v širokém okolí nesmí být žádný z harantíííí
to bych viděla jako problém, haranti sou stejný jako blechy, taky vlezou fšade
jenže aport je víc o poslušnosti a výcviku než o hře a radosti z ní
hm pravda no,
proč je tolik problematických dětí a skoro dospěláků
no jasně, víš co nechápu? Proč si lidi pořizujou děti, když pak na ně nemaj čas. Nebo si ho nechtěj udělat . Když chci dítě, tak snad musim počítat, že mě to bude "něco stát" . Ale co to je zas jen taková debata, která nic nevyřeší. Jen se divim prostě.
paboky nejím
a to Ti mám věřit, jo? TOBĚ, JO??
á pro jistotu dopředu,
hm tak to já cholera fakt nestíhám
"čistím" vzduch hodně málo kdy ale pak to stojí za všechny drobný
tak to já říct nemůžu. Teda to že by jako málo. Ty drobný, to bude nastejno, taky to stojí za všechny prachy.
Si tak tetkon řikám, proč von se mnou vůbec je? Asi si mě naordinoval za trest
že ho "magor" ty moc nepřekvapí
asi jo. No kdybych tetkon začla bejt normální, to by mu asi přišlo, že je doma moc klid, že mu něco chybí. DollAnešce mojí zlatý
Spíš vypadal tak trošičku překvapeně
no, von prostě lidi nemusí. Von je takhle "překvapenej" dycky
naprosto dokonalý
jo ta hláška je prostě skvělá, se vždycky děsně tlemíme, když s tim vyrukuju. Ftip je, že velí víc, než si uvědomuje. Organizační věci má na hrbu von. Já sem jen zásobovač
, on mně tam dokonale přivláčel
taks nemohla bejt unavená, maximálně přivláčená
omluvit plesnivcům,
tu omluvu bych směřovala jinam. Nebo tě práásknuuu!
nechtěla, páč děsně chrápou
to je jejich jediná vada. Když opominu určitou dost velkou zaťatost
on tak moc chce ten kus igelitu, že je schopnej se přerazit
no to je jasný, noženky nestačej běžeckýmu úsilí
sem mezi těma šutrama hledala pítko,
ach jo, některý lidi.... , až to bude hotový, udělám ti šipku, kde to pítko hledat, páč psát, že nahoře, to je asi zbytečný
....ale jinak moc hezkej nápa
že jo?? Jen mě mrzí, že těch kamenů není víc, páč bych toho rozestavěla po zahradě víc. A taky si postavím lavičku Budu děsně tvořivá . Furt mi všade píšou, že vě mě dřímou umělecký sklony - no já doposud myslela, že se jedná o zpěf asi sem se spletla. Budu teda sochařka
mishi
Každopádně to nejhorší máme za sebou a teď už snad bude zase dobře.
UUUUUUUUUUUUF!!! HURÁ!! Dovedu si představit ty nervy. Tak ho podrb na makovici, trupku jednoho
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 13:11
- Nahlásit
PetraK
no pani vy bezpochyby, vy ste totiž eksemplář
no šak, jednou budu v můzeu
to bych viděla jako problém, haranti sou stejný jako blechy, taky vlezou fšade
pak máš ale problém
hm pravda no,
Proč si lidi pořizujou děti, když pak na ně nemaj čas. Nebo si ho nechtěj udělat . Když chci dítě, tak snad musim počítat, že mě to bude "něco stát" . Ale co to je zas jen taková debata, která nic nevyřeší. Jen se divim prostě.
proč? Protože je to buď v modě nebo to splňuje nějaký pomyslný trendy svět, popř. kvůli udržení partnera či nějaké takové blbosti ( bych to napsala jinak, ale to nejde...)
Já se už ani nedivím, sem viděla tolik hnusu, že nějak nemám na divení sílu...akorát mně to dovede vždycky nadzvednout ze židle
a to Ti mám věřit, jo? TOBĚ, JO??
by mi nožičkama šimrali v krku a navíc nejsem prase
hm tak to já cholera fakt nestíhám
já si to opakuju furt, páč po těch zkušenostech mi to za to stojí ( cholera jsem taky, ale na něj moc ne, páč on je v tom pokaždý téměř nevinně )
tak to já říct nemůžu. Teda to že by jako málo. Ty drobný, to bude nastejno, taky to stojí za všechny prachy.
myslím, že výbušnost bude asi nějaký náš společný rys
Si tak tetkon řikám, proč von se mnou vůbec je? Asi si mě naordinoval za trest
to vím, nikde by se neměl tak dobře a nikdo by ho neudržoval v neustálém napětí, co se stane za deset minut
asi jo. No kdybych tetkon začla bejt normální, to by mu asi přišlo, že je doma moc klid, že mu něco chybí. DollAnešce mojí zlatý
by si pak třá našel nějakej adrenalínovej sport, páč by byl chudák z toho klidu nesvůj
no, von prostě lidi nemusí. Von je takhle "překvapenej" dycky
.. mi spíš přišlo, že je malinko překvapenej z lidí, ale když to říkáš ty, tak ti musím věřit
jo ta hláška je prostě skvělá, se vždycky děsně tlemíme, když s tim vyrukuju. Ftip je, že velí víc, než si uvědomuje. Organizační věci má na hrbu von. Já sem jen zásobovač
máme taky pár ftípků, který nás dostávají do kolen....a harantííí jim vůbec nerozumí, což je fajn, páč s nima čék moc naprostýho soukromí nemá ( a řekla bych, že čím jsou starší, tím je to horší, páč mají papírový ušiska)
U nás mám na hrbu organizační věci já, ale je to dáno tím, že na ně mám víc času...ale pro změnu zásobovačem je spíš má drahá polovička, jezdí autí a tak tak dostává "bojové" úkoly
taks nemohla bejt unavená, maximálně přivláčená
sem byla přivláčená, unavená, spálená a hlavně úpalová...takže vodrovnaná
tu omluvu bych směřovala jinam. Nebo tě práásknuuu!
a kááááááááááám?
to je jejich jediná vada. Když opominu určitou dost velkou zaťatost
myslím, že ta zaťatost by mi ani moc nevadila, ale to chrápání bych teda nevydejchala ani náhodou .... mi stačí, když se stavíme u kamarádů a jejich Emička náhodou usne v mé blízkosti ( nejlépe na mém klíně)
no to je jasný, noženky nestačej běžeckýmu úsilí
spíš bych řekla, že noženky nestačí tý prdlý kedlubně
ach jo, některý lidi.... , až to bude hotový, udělám ti šipku, kde to pítko hledat, páč psát, že nahoře, to je asi zbytečný
jj, šipka by byla dobrá, ale třá uvidím vše na vlastní oko....sme pozvaný na grilovačku k chovateli, tak by jsme to mohli spojit
Jen mě mrzí, že těch kamenů není víc, páč bych toho rozestavěla po zahradě víc. A taky si postavím lavičku
si přijeďte k nám na chatu...tam je šutrů, že by jsi mohla stavět paláce
Budu děsně tvořivá . Furt mi všade píšou, že vě mě dřímou umělecký sklony - no já doposud myslela, že se jedná o zpěf asi sem se spletla. Budu teda sochařka
no, základ by byl ... je nezapomeň na šipky i v reálu, aby každej pochopil...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 13:36
- Nahlásit
brut
no šak, jednou budu v můzeu
taky voskofcovejch figurín jako Davídkojc s Bendou, který tam budou dělat píp šou?
pak máš ale problém
DDT ho pořeší
Protože je to buď v modě nebo to splňuje nějaký pomyslný trendy svět
no vidím to dost podobně. Hm máme tady jednu takovou kolegyňu, kde mám pocit, že dítě jí supluje módní doplněk. Zvlášť když o něm mluví jako "o tom dítěti" To by se jeden steknul. Ale tak nevyřešíme nic, stejnak
by mi nožičkama šimrali v krku
no fuj! buď zticha!! jako by nestačila ta představa, jak mě nožičkama šimrá na ruce třeba fuj, fuj, asi vyhodim do talíře znova tu vobalovanou píchafku, co sem si včera doma uklonila.
a navíc nejsem prase
no nevim. no
cholera jsem taky, ale na něj moc ne, páč on je v tom pokaždý téměř nevinně
jehehééé jehehéé to je jak u nás doma. Jenže to zjistim až pozdě dycky. Ale prostě já se nestačim vodchytit dřív než chytnu. Chytám z první. Hned sem na pjest
že výbušnost bude asi nějaký náš společný ry
výbušnost? člověče to je slabý slovo. Já fakt nechápu, že to vydrží, já bych se sebou nebyla teda ani minutu.
Asi mám i nějaký jiný kvality, jinak nechápu
a nikdo by ho neudržoval v neustálém napětí, co se stane za deset minut
zas by ale mohl klidně dejchat. Takhle to nestíhá
by si pak třá našel nějakej adrenalínovej sport,
no! A třeba by při seskoku padákem umřel. Na pád. Takhle umře jen na infarkt
mi spíš přišlo, že je malinko překvapenej z lidí
no fakt, von lidi nerad. Já taky nejsem lidi, proto mě rád
a tím pádem jsem vyřešila, jak to, že se mnou vydrží. I peklo je asi lepší než lidi- takhle to vidí (a sem si to rovnou i zbásnila-v rámci toho uměleckýho tvořivýho já! )
..a harantííí jim vůbec nerozumí, což je fajn, páč s nima čék moc naprostýho soukromí nemá
jojojojooooo! Dva musej mít svoje území !!! Dobře to vedete, musíte mít svoje věci, dobře to vedete - jen ať čuměj harantíci, taky nemusej vědít šécko.
U nás mám na hrbu organizační věci já, ale je to dáno tím, že na ně mám víc času...ale pro změnu zásobovačem je spíš má drahá polovička, jezdí autí a tak tak dostává "bojové" úkoly
no já jako chaotik bych toho tak naorganizovala bože, bože, to by byly konce a Brtnik se svým odporem jít cokoliv koupit, by nás nechal vyhladovět
Heh, jak to v každý dvojce fungá pěkně jinak
.takže vodrovnaná
no a on Ti chtěl plesnivec laskavej tak pomoct
a kááááááááááám?
do zásobovací centra, řediteli zásobovačů
a jejich Emička náhodou usne v mé blízkosti
hele tak jí zkus používat na ty papírový uši vod harantí!!
myslím, že ta zaťatost by mi ani moc nevadila,
já si taky myslim, ale poté co Bruno ondynoj předvedl, si už Ti čéče tak úplně nejsem jistá v kramflíčkách
že noženky nestačí tý prdlý kedlubně
asi sem Brůt páč si takhle dost často otloukám hlavu o zavřený dveře, který otvírám a jdu zároveň
sme pozvaný na grilovačku k chovateli, tak by jsme to mohli spojit
KDY??- hele to je ten pán s kloboukem na fotkách, ž ejo?
i přijeďte k nám na chatu...
neřikej to, neřikej to!! Já mám slíbeno, že se NĚKDY pojede na Litáfku pro valouny, ale KDY?? KDY??? Natož jet někam ešče jinam.
. je nezapomeň na šipky i v reálu, aby každej pochopil...
tak tetkon sem se urazila asi!! Dyk to musí bejt každýmu jasný!! nejsem Pinkas kubista!! nebo jo??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 13:55 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Raaaaaaaaaamštajn všem grafomankáááám
vy toho stíháte nadatlit zatím co já nestíhám ničehož nic a su v práci bez netu
PetraK
to pítko je krááásnýýýý! Ale čím to lepíš dohromady? Sliny asi nestačej což?
U nás choděj ptáci do mýho okrasnýho rybníčku..báhňáčku a dokonce se tam i koupou někdy k Fája teda
Za chvili mě vyzvedávám Kazišová a jdem trasovat ten trek...to sem zvědavá esi neumřu dneska..myslím že spíš jooo
Jednu extra trasičku si vymyslím pro nevomezený Inuitky bo je ted stejnak bolí prdel jak furt dřepí nad disertačkou tak at se drobátko protáhnou
Ještě sem ale nevymyslela jak vyhrát první místo když se vůbec nebudu zůčastnovat??? má někdo nějakej Rath?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 14:09
- Nahlásit
Dámy odcházím venčit a pak se tu ještě stavím.... musím hodit další fotky na rajče ( nějak je wami už téměř rok dlužím:lol
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 15:30
- Nahlásit
PetraK
taky voskofcovejch figurín jako Davídkojc s Bendou, který tam budou dělat píp šou?
tam nééé, tohle nechám Davídkojc, bych si vedle ní připadala jak bečka
DDT ho pořeší
ty na sobě budeš mít ve čtvrtek DDT? To nevím, jestli cukrárna či něco podobného nás pustí dovnitř
no vidím to dost podobně. Hm máme tady jednu takovou kolegyňu, kde mám pocit, že dítě jí supluje módní doplněk. Zvlášť když o něm mluví jako "o tom dítěti"
by potřebovala pořádně natlouct rozum do kebule, nána pitomá ...chudák dítě
no fuj! buď zticha!! jako by nestačila ta představa, jak mě nožičkama šimrá na ruce třeba
už mlčím, jako ryba...kapr.... tuňák....losos.....a paboook
no nevim. no
a to je jako cooooo?
jehehééé jehehéé to je jak u nás doma. Jenže to zjistim až pozdě dycky. Ale prostě já se nestačim vodchytit dřív než chytnu. Chytám z první. Hned
já běžně taky, ale u něj dělám vyjímku, páč vím, že většinou bývá nevinný
výbušnost? člověče to je slabý slovo. Já fakt nechápu, že to vydrží, já bych se sebou nebyla teda ani minutu.
Asi mám i nějaký jiný kvality, jinak nechápu
hlavně, že s tebou vydrží Brtník
zas by ale mohl klidně dejchat. Takhle to nestíhá
tohle určitě stíhá, ale jen tak tak
no! A třeba by při seskoku padákem umřel. Na pád. Takhle umře jen na infarkt
ale doma a na někde ve vzduchu nebo na poli
no fakt, von lidi nerad. Já taky nejsem lidi, proto mě rád
a tím pádem jsem vyřešila, jak to, že se mnou vydrží. I peklo je asi lepší než lidi- takhle to vidí (a sem si to rovnou i zbásnila-v rámci toho uměleckýho tvořivýho já!
jojojojooooo! Dva musej mít svoje území !!! Dobře to vedete, musíte mít svoje věci, dobře to vedete - jen ať čuměj harantíci, taky nemusej vědít šécko.
to víš, tohle je obrana organizmu
no já jako chaotik bych toho tak naorganizovala bože, bože, to by byly konce
se tu dost dobře bavím ...ach ty představy
Brtnik se svým odporem jít cokoliv koupit, by nás nechal vyhladovět
Heh, jak to v každý dvojce fungá pěkně jinak
u nás mužskej taky nerad nakupuje, ale co mu zbejvá jinýho než aby se snažil, páč jinak by byl o hladu a to on zase nééééé
no a on Ti chtěl plesnivec laskavej tak pomoct
on mi chtěl přivést do brzkého hrobu a ne pomoct
do zásobovací centra, řediteli zásobovačů
tak to jo a já jsem ředitel zásobovačů? Tak to je doooost dobrý
hele tak jí zkus používat na ty papírový uši vod harantí!!
by ohluchli a já bych pak neměla nikoho na práci, páč by mně neslyšeli...
já si taky myslim, ale poté co Bruno ondynoj předvedl, si už Ti čéče tak úplně nejsem jistá v kramflíčkách
že by zmenšenej australák?
asi sem Brůt páč si takhle dost často otloukám hlavu o zavřený dveře, který otvírám a jdu zároveň
ty si fakt trůůůůpka
KDY??- hele to je ten pán s kloboukem na fotkách, ž ejo?
někdy v červenci, ale přesný datum ještě nevím .... pán z velkým břichem a dvěma psy ( se musím kouknout, jestli má klobouk, ale asi jo, páč ho nosí furt)
neřikej to, neřikej to!! Já mám slíbeno, že se NĚKDY pojede na Litáfku pro valouny, ale KDY??
to netůchám
KDY??? Natož jet někam ešče jinam.
tak tetkon sem se urazila asi!! Dyk to musí bejt každýmu jasný!! nejsem Pinkas kubista!! nebo jo??
pardooooon, sem myslela, že budou pítka na více místech
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 15:36
- Nahlásit
Fajka
Jednu extra trasičku si vymyslím pro nevomezený Inuitky bo je ted stejnak bolí prdel jak furt dřepí nad disertačkou tak at se drobátko protáhnou
co to tady zase čtu?
Ještě sem ale nevymyslela jak vyhrát první místo když se vůbec nebudu zůčastnovat???
snadnej Ráth: vyčíhej si vítěze a pak mu to šlohni
Jináč nestíhám dočítat, furt píšu jak jelito-kopyto-plati to (huž mám stranu č.2 ), ale měla bych intimní dotázek na brůtofku
Pani, dělala jste někdy čoko pralinky do formiček?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 15:39
- Nahlásit
Fajka.
nadatlit
to je nemoc, grafomana nezastavíš
to pítko je krááásnýýýý!
díky, díky, jsem na sebe nezřízeně pyšná
Ale čím to lepíš dohromady? Sliny asi nestačej což?
sliny asi ne teda, ale ty jsem nezkoušela . Šla jsem rovnou do betonu. Musí být takový spíš sušší
jak vyhrát první místo když se vůbec nebudu zůčastnovat??? má někdo nějakej Rath?
jistě, vyhlaš kategorii jen pro sebe
někdy k Fája teda
vona je taky ptáček??
si vymyslím pro nevomezený Inuitky
a na hrob jí dáme červenou růži
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 15:44
- Nahlásit
PetraK
a na hrob jí dáme červenou růži
komu jako? Mněěěěěěěěěě???????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 15:54
- Nahlásit
brut
tohle nechám Davídkojc,
to je fakt, vystačej si Bendou sami, zvlášť esli konečně pan Benda najde ty kozy
To nevím, jestli cukrárna či něco podobného nás pustí dovnitř
se nebudu ptát
by potřebovala pořádně natlouct rozum do kebule, nána pitomá
týdle? Marná lásky snaha. Ale je fakt, že je krásná, to ano.
Jo, chudák TO dítě
..a paboook
pozor na to, s pabookama nekámošim, natož abych s nima šla s DDT do cuckárny
a to je jako cooooo
seš jako pan agrošek. Taky nepznáš rozpaky??
že s tebou vydrží Brtník
Aneška no
ale doma a na někde ve vzduchu nebo na poli
že bych mu nakonec udělala největčí radost, kdybych mu koupila fakt ten seskok padákem
to víš, tohle je obrana organizmu
no ale to je fakt dobře, když ti dva mají taky jen svoje "území" Nejhůř je, když se upíchnou jen děti
páč jinak by byl o hladu a to on zase nééééé
no Brtnik by si vystačil se skývou chleba koupenou na rohu v pekařství
přivést do brzkého hrobu
prt, srdéčko plesnivé milující by tohle neudělalo
tak to jo a já jsem ředitel zásobovačů?
Ne!!!! tys organizátor. Zásobovač je muš!
já bych pak neměla nikoho na práci, páč by mně neslyšel
naučíš se znakofku a je to v cajku
že by zmenšenej australák?
může bejt, ale hlavně hroznej smeták drzej urputnej. Pánčičky mi bylo dost líto, byla jen krůček od žinfárktu
le asi jo, páč ho nosí furt)
to si právě pamatuju. Tak v červenci? No to by mohlo krásně klapnout!
že budou pítka
nene bude jedno pítko nahoře, taková nějaká mělká jakobymistička. ještě nevím jak to vyrobím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 15:57
- Nahlásit
inu
píšu jak jelito-kopyto
my víme.
komu jako?
áááále tu asi nebudeš znát. Škoda, by se Ti líbila
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 16:13
- Nahlásit
PetraK
Škoda, by se Ti líbila
ehm, já jsem ale hetero.. pani
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 16:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inu
, já jsem ale hetero
seš hlavě hetero jelito!
copak sem myslela že hned jako todle?? Sem myslela, že by ti třá byla sympatická. Ale asi nebyla, páč je to hrozný jelito
ale měla bych intimní dotázek na brůtofku
řiká heteráč
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 20:17
- Nahlásit
Děckáááá sem mrtvolnááááá v nohách skorem třicet kiláků v horským terénu ...ale bylo krásně suprový fotečky dneska to házím na webky... účástníci zájezdu se maj na co těšit trasa bue močálem černým podél bílejch skal
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 20:34
- Nahlásit
Fajka
Jak nevyhubíš komáry, tak nejdu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 21:09
- Nahlásit
Fajka
účástníci zájezdu se maj na co těšit trasa bue močálem černým podél bílejch skal
nevíš, budou mezi nima nějaký vegetarijání?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 21:20
- Nahlásit
inu
ale měla bych intimní dotázek na brůtofku
Pani, dělala jste někdy čoko pralinky do formiček?
myslíš jako pečený v troubě nebo jen klasiku zalité a ztuhlé v lednici? Dělala jsem obojí, ale ty pečený nám nechutnaly a navíc byly docela pracné. Ty klasický jsou zase moc tučný a to u nás taky nikdo nejí... Co potřebuješ vědět?
PetraK
to je fakt, vystačej si Bendou sami, zvlášť esli konečně pan Benda najde ty kozy
nenajde, páč je hledá na blbým místě
se nebudu ptát
ale oni možná jo..a to nás
týdle? Marná lásky snaha. Ale je fakt, že je krásná, to ano.
k čemu je to, že je krásná, když je naprosto blbá?
Jo, chudák TO dítě
pozor na to, s pabookama nekámošim, natož abych s nima šla s DDT do cuckárny
si nějakýho vezmu s sebou
seš jako pan agrošek. Taky nepznáš rozpaky??
to byly rozpaky? Ahááá, sem nějako nepobrala
Aneška no
mám najít to jméno?
že bych mu nakonec udělala největčí radost, kdybych mu koupila fakt ten seskok padákem
to nééé, víš jak blbě by vypadal po dopadu na zem?
no ale to je fakt dobře, když ti dva mají taky jen svoje "území" Nejhůř je, když se upíchnou jen děti
u nás jsou hlavně upíchnutý děti, páč je od nich klid .... my zatím tu svou část nemáme dodělanou, ale časem bude i ta
no Brtnik by si vystačil se skývou chleba koupenou na rohu v pekařství
jak dlouho?
prt, srdéčko plesnivé milující by tohle neudělalo
ale udělalo, páč v tu chvíli nemyslí mozkem, ale tlapama .... navíc jsem od něj měla už tolik úrazů, že jeden navíc by se ztratil
Ne!!!! tys organizátor. Zásobovač je muš!
tak to pak jooooo
naučíš se znakofku a je to v cajku
to by nestačilo.... neměla bych na koho křičet
může bejt, ale hlavně hroznej smeták drzej urputnej. Pánčičky mi bylo dost líto, byla jen krůček od žinfárktu
tak to byl převlečenej australák
to si právě pamatuju. Tak v červenci? No to by mohlo krásně klapnout!
taky doufám
nene bude jedno pítko nahoře, taková nějaká mělká jakobymistička. ještě nevím jak to vyrobím
vezmeš jednu menší mističku a obložíš jí kaminkama... no a máš hotový pítko
Fajka
v nohách skorem třicet kiláků v horským terénu ...ale bylo krásně
ty jsi magor, tolik kiláků? ....vždyť ti tam někdo humře
účástníci zájezdu se maj na co těšit trasa bue močálem černým podél bílejch skal
jéééééééééé, to by se mi líbilo...ale 30kiláčků při sebelepší vůli neujdu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 21:21
- Nahlásit
Fajka
pani smim mít skromnej dotaz, jak to vypadá s CéDé z Pecky? že Páju zdravííííím
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 21:23
- Nahlásit
Tak dámy....loučím se, zítra tu budu až někdy odpolko, páč ráno jsem u lékařský vědy
PetraK
napadlo mně, že by jsme mohly jít ve čtvrtek do tý cukrárky, kde jsme si dávaly s wami zmrzku....co říkáš? A čas bych nechala na tobě, páč já budu do 11.30 hotová
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 21:35
- Nahlásit
brut
nenajde, páč je hledá na blbým místě
jojo, je to s nim už špatný, ani ty kozy neuhlídá a pak je hledá na blbým místě
ale oni možná jo..a to nás
ať se zeptaj, já jim na co budu chtít vodpovim
k čemu je to, že je krásná,
se zeptej jejího manžela, co nosí to krásný paroží
si nějakýho vezmu s sebou
NIKAM NEJDU!!
Ahááá, sem nějako nepobrala
Esi vy nejste příbuzný nějak?
mám najít to jméno?
snad radši ne, kdyby nááhodou načíhnul přes rameno.......
víš jak blbě by vypadal po dopadu na zem?
jako plakát, no. Pověsila bych si ho na dveře
.... my zatím tu svou část nemáme dodělanou, ale časem bude i ta
sem myslela pomyslný území, takovýhle tyhle srandičky, něco co máte společnýho jen vy dva.
jak dlouho?
velmi, velmi, velmi dlouho
nemyslí mozkem, ale tlapama
však ještě hůř je, když začne přemýšlet tím co mezi tlapama má
Dneska jsme potkali dobrmanku Dinu. Panička si povídala s nějakou paní, Hošíček si tak hásky s Dinou hrál a pak se panička plácla do čela a uvědomila si, že Dina hárá čuměla jsem, že dokázal vnímnout -úhyl jeden
neměla bych na koho křičet
můžeš je mlátit!!!
tak to byl převlečenej australák
no prostě v nich ten bull je. Bylo mi tý holky fakt líto. Jsem jí říkala, vyprdni se na něj, jdi na druhou stranu..... tomu hovádovi to bylo naprosto jedno, ešče se radostně rozběhnul na druhou stranu, holka vobešla barák (jsem to jistila) A NIC. ten kretén si to naprosto užíval . Byl by mrtvej.
vezmeš jednu menší mističku
o tohle nejde ani. Jde mi o tvar. Až ho budu mít, tak ho opatlám nahrubo betonem, naplácám na to kamínky, jako kamufláž, ale potřebuju ten TVAR, ten zatim právě nemám
kde jsme si dávaly s wami zmrzku....co říkáš
gůůt - klíďo. čas bych viděla tak kolem jedný asi, ale Neva??? ještě upřesním a zkusím to posunout.
Janiii
jéééééééé hele osoba Benešofská - jsme se pěkně minuly
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 21:39
- Nahlásit
PetraK
a pani víte že to minutí mě stálo spooooustu peněz jo? jsem utrácela jak Brůůtofka
a chci taky na zmrzlinu!!! jenže volno už zasejc dlouho neuvidim, páč jsem si hodila neplánovaně ještě den včera, měla jsem bolehlav a nebyla jsem schopná ani řídit ani čučet do kompu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 21:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
a chci taky na zmrzlinu!!!
no a cestu do Prahé někdy nemáte?
měla jsem bolehlav
a huž dobrý?
schopná ani řídit
no když jsme u toho řízení..... JÁ DNESKA PO 150.000.000 let ŘÍDILA!!! AUTO!! SAMA!!! Brtnik byl v Pardubkách a mi přivezli 19 kg masa. HROZNOU DÁLKU JSEM JELA. Z ŘEP AŽ DO STODŮLEK ČI KAM!!! A musela jsem odbočovat doleva. To neumim a nemám to ráda. Musela jsem odbočovat doleva celkem 3x. Takže pěkný nervy to byly
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 21:58
- Nahlásit
PetraKMusela jsem odbočovat do leva celkem 3x
3x slááááááááva!!! za každý odbočení jednou sláva
no a cestu do Prahé někdy nemáte?
zatim si nejsem vědoma kdybyjo, ihned vás budu informovat!!
jdu chrnět, ráno mušim brzo vstávat ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 22:00
- Nahlásit
Janiii
3x slááááááááva!!!
zapomněla ste na slívu!
kdybyjo, ihned vás budu informovat!!
gůt, já možná časem - časem budu mít ve všední den cestu do Bešonova, ale to asi zas nebudete mít volno. To mi fakt mrzí, že jsme se nesešly
Dooobrou, jdu taky, sem vyčerpaná tim vodbočováním
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 22:01
- Nahlásit
brut
zalité a ztuhlé v lednici
no, tydle. Mám formičku na pralinky vzor dýňosaurus a koketuju, že bych nadělala krabičku bonbonů bráchovi k svátku (až v září), ale jaksi nevím jak na to..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 22:02
- Nahlásit
inu
Jak nevyhubíš komáry, tak nejdu
chran te pánbu...tu žádný stejnak nejsou
PetraK
nevíš, budou mezi nima nějaký vegetarijání
nefím ..měli by?
brut
ty jsi magor, tolik kiláků? ....vždyť ti tam někdo humře
jsme dali dneska obě trasy najednou... tak proto 30..ale ve skutečnosti je to 21 a 8,5
Kdo humře má smůlu a nedostane žádnou cenu
tu krátkou bys dala určitě
Janiii
pani smim mít skromnej dotaz, jak to vypadá s CéDé z Pecky tyvogo..nedráždit hada bosou nohou je nějakej nerfní bo ted musíme udělat zakázku co musí do 1.7 odejít..az PAK mohu míti nějaké dotazy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 22:03
- Nahlásit
inu
jo a ta spešl trasa pro vede přes nuda pláš
pani takže nový plafky kupovat nemušíte
|