Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 693 . 694 . 695 . 696 . 697 . 698 . 699 . 700 . 701 . 702 . 703 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 13:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

VONO MU JE TO SNAD MÁLO???

Dneska jdu na kurz batky
hm, to vám bude dělat školitele asi Brtnik myslim

ale když je doma sám, tak se i nají,

nene, nenají. Fakt ne. Vim co mám doma On by se umřel.To není o lenosti si něco udělat, ale prostě JSOU DŮLEŽITĚJŠÍ VĚCI NEŽ JÍDLO PŘECE čék by ho zasřelil Tetkon to zrovna řeším - kolegyně se vdává, chce abych šla na svarbu - je to v sobotu..... asi to neklapne. Páč chce abych pak byla i na večírku, tzn. že by to nebyla jen sobota ale i neděle.

určitě a možná stihneme i kafíčko .
se těšim

Přece jen v tom poli není pokrytá plocha, ale řádky
a jo, to je pravda, to mi nedošlo, že není pokrytá celá ta plocha.

supéééér

pro Brůta by to bylo na prt, páč by igelitku drapnul z první, ale pro Alůroše by to bylo myslím na rozběhání fajn. Ale tetkon mi napadá, šak to můžete prubnout normoš s mužikem venku někde na louce kde je strom - okolo něj natáhneš moc provazu, moc. Alu odložíš hodně daleko od střapce, mužik vezme druhej konec do tlapy, s náskokem vyrazí a utikááááááááááááá . Tam umře, protože utikááááááát musí moc rychle utiká pochopitelně s tim provazem na opačnou stranu, než běží Aluš. Mi se to na rozběhání osvědčilo celkem dobře. Jediný co prostě potřeješ je louka se stromem, moc provazu a moc rychlý nohy.

ra práskalo všude okolo, ale u nás nic... sice pršelo

to stejný u nás, byla jsem načtvatá, že jsem k tej vodě nakonec nešla, ale tak jsem dala zas delší noční procházku.

mu kup novou a budeš mít po starostech

no jo, ale k tomu ho potřebuju, tzn. že mu musim říct, že sem tu původní zrušila. Bude načtvatej, že mu tahám nejen jeho mikiny, ale taky už i košily. Bude řikat, že mi taky potprdy nekrade

a nesměj se, budu muset fakt zpívat, abych přežila

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 13:04
- Nahlásit

mishi
proč ta sladká chilli omáčka tak strašně pálí?

A já debil ještě koušu ty zrníčka...

protože si debil a koušeš ty zrníčka

Vidite, to mě nenapadlo! To zkusim

ŽÁDÁME TIMTO FAJFKU, ABY BYLA TAK HODNÁ A ZDOKUMENTOVALA ODCHYT NUDISTKY V JABLONCI/LIBERCI

wami
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 13:29
- Nahlásit

all
kukám z práce, žiju, ale nedejchám a nemluvím... pustili nám tu klimu, což dycky zdravotně odnesu...

víkend byl fajn, acedéčkáři jsou veskrze fajn lidi, až na některé výjimky... ty jsem fakt nerozdejchávala do té míry, že jsem se pokoušela s nimi ani nebýt v jedné místnosti a musím říct, že Brut je naprosto ženiální diplomat, páč já bych z pár lidí nadělala několik malejch do školy...

takže až na zážitky typu poměrně průchozí kotce, lezoucí pružiny z gauče a smečky vyjuchanejch lousiánů bylo fajn. A valstně ani to mi náladu nezkazilo, neb kotce se nakonec ňák pořešily, místo na pružinkách jsem něžně chrápala do ouška celýmu pokoji z patra, a jsem děsivější než banda lousiánů, bo jak jsem na ně zařvala, stáhli ocasy a metli zpátky. Je teda fakt, že metli ode mě pryč i kámoška a pan brutofčák, neb jsem je vyděsila taky, ale co už

zkrátka bylo fajn...

wami
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 13:31
- Nahlásit

PetraK
Alu odložíš hodně daleko od střapce, mužik vezme druhej konec do tlapy, s náskokem vyrazí a utikááááááááááááá . Tam umře, protože utikááááááát musí moc rychle

já ho běžet viděla... to by museli alunce naložit tak 15kg záteže, aby se ryhclosti vyrovnaly...

wami
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 13:49
- Nahlásit

jo, a taky už má fotky Pes Jíra...

http://www.pesjira.cz/coursing10.htm

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 13:52
- Nahlásit

wami

páč já bych z pár lidí nadělala několik malejch do školy...

jehehéé, koukám, žes taky jako já nestudovala vysokou diplomatickou

neb jsem je vyděsila taky

dycky je lepší, když se Tě bojí víc lidí

to by museli alunce naložit tak 15kg záteže, aby se ryhclosti vyrovnaly...

zátěže netřeba, pouze se tedy přizpůsobí vzdálenost odložené Alů holt poběží na Beroun už vod Kadlé Vadlé, no

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 13:55
- Nahlásit

PetraK
ŽÁDÁME TIMTO FAJFKU, ABY BYLA TAK HODNÁ A ZDOKUMENTOVALA ODCHYT NUDISTKY V JABLONCI/LIBERCI
ajéééje ...ale co už mám na to doma votborníka a tohle focení se mu bude líbit

inu
hele, gdo vylez z díry
si pleteš...sem slezla z půdy

Jinak si nefandi, příborníkem v nasírání akitářů su zásadně já. by ses měla pochlapit bo ti už pěkně šlapu na zádíčka

Brut
chápu to dobře že Brut zorganizova víkendovej coursing pro australáky a pak to tam s Brutíkem ty ceny šecky vybrala???

to je dobrá inšpirace na tan náš dogtrek
ale jináč jako nezávidíme fakt néééé, naopak GRATULUJEM!!!

wami
jsem děsivější než banda lousiánů, bo jak jsem na ně zařvala, stáhli ocasy a metli zpátky. Je teda fakt, že metli ode mě pryč i kámoška a pan brutofčák, neb jsem je vyděsila taky, ale co už
jo jo a pak prej že klimatizace

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 13:59
- Nahlásit

Fajka

a tohle focení se mu bude líbit

úpablb, seš úpablb

si pleteš...sem slezla z půdy

vona nemá ty směry ešče vychytaný .

Jo a víš co?? Včera psali, že pan Jón řek, že než sestavěj vládu, musej vomezit Inuitu . To bude zbytečná práce, ne?

a pak to tam s Brutíkem ty ceny šecky vybrala???

a proč jako myslíš, že to vorganizovala asi? Si fakt hlopá teda

aspoň že se necháš inspirovat, dyš už nemáš vlastní nápady

no vona totiž, krom toho, že je strašně uřvaná, tak je taky hrozně ulhaná

asi bych měla jít, páč mě půlka fóry asi přizabije

brut
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:02
- Nahlásit

inu
paní, vy ste mimo vobrazofku.. to, co se vodtrhlo jsou vesměs další zmanipulovanci pí velkodůležitou, kerá má zjevně pocit, že na starým písku huž jí to neposype, tak potřebuje nový ksichty, kteří s ní ještě nemaj negativní zkušenosti a neví, která bije..
aháááá, já jen vím, že se vaše část odtrhla, páč mi to říkala předsedkyně KCHMPP, když jsem s ní řešila medaile

jestli jste z toho získala dojem, že jsou to lidi, kterým jde o psy, tak doporučuju přečíst patřičný článeček a hlavně NK haguro kensha
prosím odkaz, ať si můžu počíst v klídku

PetraK
spíš řve zoufalstvím, páč v jedné z těch mnoha tašek byla uzená haksna a on jí děsně chtěl,ale nakonec si jí odvezla Alušky ségra Aldorka

hm, to vám bude dělat školitele asi Brtnik myslim
sem si říkala, jestli tam nebudete vy

nene, nenají. Fakt ne. Vim co mám doma
zase na druhou stranu... je snad dospělej a má alespoň trochu rozumu, nééé? I když je to sameček, tak má záchrannou brzdu.... bych ho zase až tak moc neřešila.

a jo, to je pravda, to mi nedošlo, že není pokrytá celá ta plocha.
já právě taky pořád dumala, proč na poli jo a na louce néé, no a mužskej to měl během chvíle vyřešný. Teď si jen potvrzuju náš předpoklad....

pro Brůta by to bylo na prt, páč by igelitku drapnul z první,
ten to fakt nepotřebuje a hlavně by jsme ho k vám vůbec nebrali, páč by se mohl chtít prsit a to za ty problémy nestojí

Ale tetkon mi napadá, šak to můžete prubnout normoš s mužikem venku někde na louce kde je strom - okolo něj natáhneš moc provazu, moc. Alu odložíš hodně daleko od střapce, mužik vezme druhej konec do tlapy, s náskokem vyrazí a utikááááááááááááá . Tam umře, protože utikááááááát musí moc rychle utiká pochopitelně s tim provazem na opačnou stranu, než běží Aluš. Mi se to na rozběhání osvědčilo celkem dobře. Jediný co prostě potřeješ je louka se stromem, moc provazu a moc rychlý nohy.
ty jsi asi nikdy neviděla mýho mužskýho....ten teda běhat nebude ani náhodou, páč nemá rychlý nohy ....ale možná to vyzkouším se synkem, až sroste

to stejný u nás, byla jsem načtvatá, že jsem k tej vodě nakonec nešla, ale tak jsem dala zas delší noční procházku.
já bych dneska chtěla, aby se šli vykoupat..tak jen doufám, že páníček dorazí brzy z práce

no jo, ale k tomu ho potřebuju, tzn. že mu musim říct, že sem tu původní zrušila. Bude načtvatej, že mu tahám nejen jeho mikiny, ale taky už i košily. Bude řikat, že mi taky potprdy nekrade
ho s sebou mít nemusíš... jukni do košile na velkost a kup jí podle toho, popř. se v krámu domluv na výměně, pokud by mu neseděla. Tak a má po potprdách

nesměj se, budu muset fakt zpívat, abych přežila
nejen že se řehtám, ale i lituju Brtníka, páč jestli zpíváš tak hrozně jak si představuju, tak je mi ho moooooocinky líto

mishi
Do prkýnka, proč ta sladká chilli omáčka tak strašně pálí???????? Dyž je sladká, má pálit jen sladce, ne? A já debil ještě koušu ty zrníčka...
sladká ale nikdy není ouplně sladká a navíc se zrníčka nekoušou, páč pak pálej

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:03
- Nahlásit

PetraK
Včera psali, že pan Jón řek, že než sestavěj vládu, musej vomezit Inuitu . To bude zbytečná práce, ne

šiš ty si vůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůl!!!!!!!

omluva ostatním za výraz, ale to se fakt nedáááááááááááááááááá.........................

a proč jako myslíš, že to vorganizovala asi? Si fakt hlopá teda no já jak mám ted asi tak měsíc zpoždění tak mě to došlo až tedkonc

aspoň že se necháš inspirovat, dyš už nemáš vlastní nápady no ale musím někde asi sehnat psa...nebo vemu plyšovýho tomu nebude vedro a nebudou ho bolet nohy

asi bych měla jít, páč mě půlka fóry asi přizabije

neboooj už tě znáááj

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:11
- Nahlásit

brut

byla uzená haksna a on jí děsně chtěl,

no to se rozhodně nedá přehlídnout

ale nakonec si jí odvezla Alušky ségra Aldorka

seš svině převlečená za kamarádku. Cos mu to udělala? Hošíčkovi plesnivýmu??

sem si říkala, jestli tam nebudete vy

nenene, batikování má u nás v domácnosti na starosti von. Minule když barvil černý hadry, krásně vobatikoval nejen pračku, ale i celou kópelku a půl předsíně
Mám doma poklad

je snad dospělej a má alespoň trochu rozumu,

PROBOHA, jak tohle můžeš napsat o chlapovi?? Dyk patnáct už Ti bylo??

...ale možná to vyzkouším se synkem, až sroste

jehehééé, kdyby věděl co na něj matka vrah chystá, tak nesroste a nesroste

já bych dneska chtěla, aby se šli vykoupat

no já taky, ale tak hrozně mě bolí tykef - fakt hrozně, nevim proč zas

popř. se v krámu domluv na výměně, pokud by mu neseděla.

no von má takovýjako delší ruce, takže se to blbě vybírá. leda bych chtěla ať mi daj košili na orangutána?
/bože ešče, že to nečte , to už by mě nezachránil ani zpěf /

Tak a má po potprdách

nebude Tě mít rád, nebude

, páč jestli zpíváš tak hrozně jak si představuju

hůř, mnohem hůř. To by Ti dozajista potvrdil i ten běžkař vo kterým jsem netůchala, když jsem na celý pole lány pěla:

"Ráááááááájn.... Rááááááááááus Týýýféééééééééé, TÝÝÝÝÝÝFÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!! "

Myslim, že tak tetkon na těch běžkách teprf dobrťuje někde u Káhiry

brut
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:15
- Nahlásit

wami
ukám z práce, žiju, ale nedejchám a nemluvím... pustili nám tu klimu, což dycky zdravotně odnesu.
navíc jsi skorem nemluvila už ve Slavětíně, takže si hezky vše přiživuješ

acedéčkáři jsou veskrze fajn lidi, až na některé výjimky... ty jsem fakt nerozdejchávala do té míry, že jsem se pokoušela s nimi ani nebýt v jedné místnosti a musím říct, že Brut je naprosto ženiální diplomat, páč já bych z pár lidí nadělala několik malejch do školy...
... to víš, vyjímky potvrzují pravidlo
Nejsem diplomat, ale už jsem neměla sílu ( po těch letech tuplem), abych se ozývala a řešila neřešitelný či neskutečný pitomostě. Veškerou energii na tohle jsem vydala v pátek při příjezdu.....

na zážitky typu poměrně průchozí kotce, lezoucí pružiny z gauče a smečky vyjuchanejch lousiánů bylo fajn.
a ty fotečky z gauče s Kačkou a každá v ruce misku

Je teda fakt, že metli ode mě pryč i kámoška a pan brutofčák, neb jsem je vyděsila taky, ale co už
taky říkal, že by nikdy neřek, že se umíš tak nádherně naštvat a řvát, když předtím sotva mluvíš

já ho běžet viděla... to by museli alunce naložit tak 15kg záteže, aby se ryhclosti vyrovnaly...
trupko, si tu prskám na monitor

PetraK
zátěže netřeba, pouze se tedy přizpůsobí vzdálenost odložené Alů holt poběží na Beroun už vod Kadlé Vadlé, no
aháááá, takže Al bude u plotu a mužskej u startu, páč jedině tak by to možná vyšlo

Fajka
chápu to dobře že Brut zorganizova víkendovej coursing pro australáky a pak to tam s Brutíkem ty ceny šecky vybrala???
chápeš dobře , ale jsem v tom těžce nevinně, páč miss a missáka si volili páníčci sami ( Brut vyhrál, prý pro svou velikost) a běhy hodnotila rozhodčí co jezdí na závody od MSC či CCC. On Brut dlouho neběhal a tak to nadšení z něj přímo tryskalo.... vyhrál nejen svou kategorii, ale i nejlepšího psa a celkového vítěze...sem myslela, že mně omejou, páč jsem jak trotl táhla plný auto tam a půl auta zpět ( a to jsem ještě půlku věcí rozdala, páč bych jinak neměla kam co dát...)

nabízím radu... dlouho nic nedělejte a vyhrajete

ale jináč jako nezávidíme fakt néééé, naopak GRATULUJEM!!!
děkujemééééééé

částečně nemluvila už před touhle příhodou

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:19
- Nahlásit

Fajka

šiš ty si vůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůl!!!!!!!

Já?? To Jón se chce pouště do něčeho , co už je hotový!

tak mě to došlo až tedkonc

vono je to k vám taky kapek dál asi z Berouna, než k nám do Prahé

ebo vemu plyšovýho

a co kdybys vzala zrzavýho. Jednoho. Hošíčka. Z Prahé. Ale teda netahá, to ne. Ale chodí. Stačilo by, že chodí?

neboooj už tě znáááj

no víš jak. Brtnik mě taky zná a někdy řiká, že by mě nejradši přizabil

brut
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:26
- Nahlásit

PetraK
proč jako myslíš, že to vorganizovala asi? Si fakt hlopá teda
a co teprve příští rok, až poběží i piraňa ..... jen tak mimochodem, ta byla druhá ze dvou, takže taky přispěla cenou do krabice

aspoň že se necháš inspirovat, dyš už nemáš vlastní nápady
jen s ní nesmí předem nic dělat

Fajkooooo
chceš seznam cen od nás? Myslím jako inspiraci....

PetraK
no to se rozhodně nedá přehlídnout
co přehlídnout, ale přečmuchnout.. ?

seš svině převlečená za kamarádku. Cos mu to udělala? Hošíčkovi plesnivýmu??
hošíček má od tý otravy smůlu a nic uzenýho nedostává ....se bojím

batikování má u nás v domácnosti na starosti von. Minule když barvil černý hadry, krásně vobatikoval nejen pračku, ale i celou kópelku a půl předsíně
Mám doma poklad

občas ten poklad nakopat je málo, že?

PROBOHA, jak tohle můžeš napsat o chlapovi?? Dyk patnáct už Ti bylo??
právě, že bylo a tak se s nima moc nemažu... bych se z nich jinak opupínkovala

jehehééé, kdyby věděl co na něj matka vrah chystá, tak nesroste a nesroste
raději ať neví, páč se těším, že bude malovat a to nejen u nás, ale i u tetky

no já taky, ale tak hrozně mě bolí tykef - fakt hrozně, nevim proč zas
blbej tlak, bych to viděla...

no von má takovýjako delší ruce, takže se to blbě vybírá. leda bych chtěla ať mi daj košili na orangutána?
/bože ešče, že to nečte , to už by mě nezachránil ani zpěf

tak změř u tý zničený košile rukáv ( dýlku) a pak jí změř v krámu u nový... to je materiál, tohle to, ještě abych jí učila kupovat košile ( u nás by se mnou nešel ani jeden mužskej, takže to řeším tímhle způsobem a vždycky jsem se strefila)

nebude Tě mít rád, nebude
bude, pokud nebudeš bonzák

hůř, mnohem hůř. To by Ti dozajista potvrdil i ten běžkař vo kterým jsem netůchala, když jsem na celý pole lány pěla:
"Ráááááááájn.... Rááááááááááus Týýýféééééééééé, TÝÝÝÝÝÝFÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!! "
Myslim, že tak tetkon na těch běžkách teprf dobrťuje někde u Káhiry

..ty jsi fakt trůůůůůůůpka

brut
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:28
- Nahlásit

Dámy, omlouvám se, ale jdu věšet prádlo, pak vyvenčit plesnivce se zrzkou a šupajdy na batiku....tak budu asi až večír nebo zítra ráno

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:38
- Nahlásit

brut

a co teprve příští rok,

No to je mi jasný, navíc se budou bodovat jen první dvě místa...

jen s ní nesmí předem nic dělat

to klapne, stejně je tetkon furt na půdě a nebo míchá čudliky.

aději ať neví, páč se těším, že bude malovat a to nejen u nás, ale i u tetky

zatimco von si rozhodně maluje naprosto jiný aktivity

a nic uzenýho nedostává ....se bojím

aha! Sem nevědíla, že byl votrávenej . oDvolávám co sem odvolala, nejsi svině. Si prosíravá.

občas ten poklad nakopat je málo, že?

blbej tlak, bych to viděla..

asi jo, ale je to votravný furt

abych jí učila kupovat košile

a proč myslíš, že má doposud jen jednu košili asi?? Páč neumim nakupovat víme.

bude, pokud nebudeš bonzák

no podle toho co nabídneš- uzenou haxnu si ale nech.

no , krumpáč je furt v pohotovosti

.ty jsi fakt trůůůůůůůpka

todle von teda neřikal, ale asi že údivem přišel vo hlas Narozdíl ode mne

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

ale jdu věšet prádlo, pak vyvenčit plesnivce se zrzkou a šupajdy na batiku....tak budu asi až večír nebo zítra ráno

tady píšu Vojnu a Mír a vona už cvičí s utěrkama na zahradě to sem to nestihla teda

inu
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 15:36
- Nahlásit

brut
že se vaše část odtrhla, páč mi to říkala předsedkyně KCHMPP, když jsem s ní řešila medaile
vodtrhla se jen "vyvolená" část, zbytku to bylo utajeno a nesměl to vědět...

odkaz máš zde a pak volně pokračuj ve směru jízdy do návštěvní knihy na těch samých stránkách..
URL

inu
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 15:37
- Nahlásit

PetraK
musej vomezit Inuitu
voe, asi tě taky brzo omezím

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 15:50
- Nahlásit

inu

vodtrhla se jen "vyhulená" část

tak tědlech asi škoda nebude ne?

oe, asi tě taky brzo omezím

to už stihnuli jinčí před tebou : sis nefšimla?

inu
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 15:55
- Nahlásit

PetraK
ak tědlech asi škoda nebude ne?
škoda jich není, ale škodu můžou napáchat značnou

sis nefšimla?
nefšimla..furt máš stejně drzej čumák

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 16:01
- Nahlásit

inu
ale škodu můžou napáchat značnou

pani takovejchdle je - kdyby se to mělo vymítit, zbude nás tu pár
/pofšimněte si, jak nás cenim vysoko /
ne ale blbý je, že prostě šancí moc neni

nefšimla..furt máš stejně drzej čumák.
to už taky jiný nebude, sem dycky byla drzej spratek, to mi řekla dokonce i jedna pani na socijálnim vodboru . To sem ale po ní chtěla, aby pracovala no

ale ste mě nepochopila úpa jako. Sem vás chtěla potěšit, že jako nejste jediná vomezená chápete uš?

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 16:02
- Nahlásit

inu
hele vy imunito vomezená ...máte maila

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 16:08
- Nahlásit

Fajka

hele vy imunito vomezená .

a může za to pan Jǒooon Já neeee, já nic, já muzikááánt!!

a tak vám zaspívám:

BIIIIIIIIIN NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE ZUFRÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝDEEEEN
ES GIIIIBT KAAAJN CÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝL

inu
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 16:12
- Nahlásit

PetraK
Sem vás chtěla potěšit,
tsts, to nechcu vědět, jak by to vypadalo, dybyste mě potěšit nechtěla

Fajka
hele vy imunito vomezená ...máte maila
hele, vy drzá osobo č.2, huž smolím komentář

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 16:16
- Nahlásit

inu

dybyste mě potěšit nechtěla

no ale já sem veskrze hodný a přející stvoření. Dělám ráda lidem radost.

Podivejte se například, jako má Fajka radost z omezený imunity

hele, vy drzá osobo č.2,
jojo, to bylo furt Miluju Fajku, Miluju Fajfku, 2x miluju Fajfku a.... měsíc se ani ešče jednou nevotočil kolem matičky země a huž na ní pohlíží jako na drzou osobu číslo dvě . Noo, to sou mi změny

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 16:18
- Nahlásit

PetraK
jojo, to bylo furt Miluju Fajku, Miluju Fajfku, 2x miluju Fajfku a.... měsíc se ani ešče jednou nevotočil kolem matičky země a huž na ní pohlíží jako na drzou osobu číslo dvě . Noo, to sou mi z
sákra musím tu omezenou inuitu načtvat nák víc bo sem AŽ druhá

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 16:28
- Nahlásit

Fajka

AŽ druhá

to je vidět, jak málo tě miluje

mě evidentně miluje mnohem, mnohem VÍÍÍÍÍÍÍÍC. MÉÉÉÉÉÉÉHR!!

inu
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 16:30
- Nahlásit

Fajka
načtvat nák víc bo sem AŽ druhá
f klidu, pani, ten mejl mě tak ňák vytočil, takže huž ste zase první

PetraK
o je vidět, jak málo tě miluje
voe, já nesmím! Dyš ji miluju, tak mě vyhrožuje číf, dyš miluju čífa, tak mě vyhrožuje vona bordel je na tom světě

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 16:36
- Nahlásit

inu
f klidu, pani, ten mejl mě tak ňák vytočil, takže huž ste zase první
no vida jak málo ke štěstí stačí

Dyš ji miluju, tak mě vyhrožuje číf, dyš miluju čífa, tak mě vyhrožuje vona bordel je na tom světě
co na světě..ale u nás na půdě

<< 1 ... 693 . 694 . 695 . 696 . 697 . 698 . 699 . 700 . 701 . 702 . 703 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání