Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 693 . 694 . 695 . 696 . 697 . 698 . 699 . 700 . 701 . 702 . 703 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 21:41
- Nahlásit

Janiii
díííky, se půjdu podívat.... kamarád se mi zdá moc šikovný a fotky Prahy já ráda

mishi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 11:30
- Nahlásit

brý den vinšuju! Od rána tu chčí a já už 14 dní jak blázen sháním šaty na svatbu a ještě si divim, že v červnu nemaj letní šaty. )) No, jenže oni nemaj ani pláštěnky a holinky, tak co to je za bordel toto? Páni podnikatelé asi nevěděj, jak využít počasí ku prospěchu svému... Bych si zrovna koupila hezkou kytičkovanou bo sluníčkovanou pláštěnku a holinky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 12:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

FAAAAAAAAAAAJKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FOR EVRRRRRRRRRRRR

INU TAKY CHCE PROVOLAT 3X SLÁVA?? esi jo tak:

3x SLÁVA, SLÁVA, SLÁVA NAŠÍ INU.

Mám naprosto vosypanej gezicht, vypadám absolutně syfiliticky. A na Moravě znova prší, znova je to v hajzlu. Jsem zvědavá co chudák Vlk . Peťa má strach, jestli zas nebude muset stěhovat koníky...., ve sklepě už mají vodu.... KRUCINÁÁÁL NECHCI ABY UŽ PRŠELO. NEBO AŤ SE TO ZAS NASTĚHUJE KURNIK NA CHVÍLI SEM.

mishi

No, jenže oni nemaj ani pláštěnky a holinky

jo a nezapomeňte změnit svarební píseň na:
http://www.youtube.com/watch?v=ECtCvP6y0Ps

to bude pro letošek bych tak tipla nejpříhodnější

když to tak čtu ty vaše stavební eskapády - tak radši snad nestavět

brut

i jinde než u mně...sem ráda, že v tom nelítám sama

no ježiš!! Jsem hrozná s penězima. Neberou mě. Brtnik říká, že kdyby se s ním něco stalo, přijdu o všechno a vystěhujou mě. . Nějak je neřeším. Ale zase to má svoje plus, dycky prachy někam založim a pak jsem překvapená. Jako dneska. Oblíknu si džíny, sáhnu dozadu do kapsy a tam je výplatní páska stará a u ní stovka. Primaaa! Mrtvý prachy- jak já řikám - ty potěšej dycky. Šup s nima do kradačský krabičky (tam si syslim prachy bokem na dárky pro Brtnika, aby pak podle výpisu netůchal co chystám), od dubna jsem takhle z rodinýho rozpočtu nakradla sedum stováků!! teď už ale vlastně devět, páč v práci sáhnu do druhý kapcy a.......... tam DVOUSTOFKAAA!! Vypadá to, že ty kalhoty nějak vyráběj v určitým intervalu peníze . Po obědě se chystám sáhnout do třetí kapcy, jestli už natiskly

ale jak vidím, tak ty ne

ano vidíš správně , asi sis koupila dobrý brejle. Ono ..... jen člověk naprosto slepej by věřil, že někdo koho baví rozřezávat lidi a dávat je petrovi do misky, je normální

tak se ze spousty lidí stanou narkomani, páč bez prášků to prostě neustojíš

já vim. Jednou se to dá, ale jak to jde ve vlnách, je to v háji. Dneska mě taky začla bolet hlava - a že na to moc netrpím teda . Asi nechci trhat partu, či co.

cca 1000 papírů,,
už mu hráblo?

Eimy
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 12:45
- Nahlásit

ahoj, tentokrát nekukám, ale mám něco pro wami (pokud o tom ještě teda neví )

http://www.zoopraha.cz/cs/kalendar/2010-06-25

mít auto, asi bychom tam s mrnětem vyrazili, ale takhle to pro nás je asi na prd

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 12:59
- Nahlásit

Eimy

čůs kukačko

Eimy
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:14
- Nahlásit

PetraK
čau pani

brut
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 14:24
- Nahlásit

Zdravím dámy

Morava je na tom zase zle ...sem mluvila s holkama od Otrokovic a už mají rozvodněné potoky a vypadá to na vzestup řeky Moravy + dalších přítoků. O Ostravě a okolí ani nemluvím.
Doufám, že tohle je poslední vlna a od zítra už jim tam bude jen a jen svítit sluníčko, vše vysychat a konečně se udělá léto.

Já byla dneska pro granulky, vyzvednout ofocené papíry a doladit nákup pro harantííí na prodloužený víkend neb budu od pátečního rána do úterního večera pryč... nejdřív na coursingový víkendovce a pak u tetky. V úterý večer mi ségra přiveze Balču, takže tu budu mít povyražení...
No a synek včera přišel od zubařky s tím, že mu opraví čelist a zuby, ale cena bude "lidová" 20 000,- Sem šla do mdlob a ještě teď se poroučím k zemi, jen si na to vzpomenu....

mishi
ještě si divim, že v červnu nemaj letní šaty. )) No, jenže oni nemaj ani pláštěnky a holinky, tak co to je za bordel toto?
oni v těch krámech nemají mimo plavek nic jinýho... by mně zajímalo, kolik lidí si v tomhle počasí bude kupovat plavky

PetraK
no ježiš!! Jsem hrozná s penězima. Neberou mě. Brtnik říká, že kdyby se s ním něco stalo, přijdu o všechno a vystěhujou mě. . Nějak je neřeším
já bych je i řešila, ale nemám z čeho a mužskej je pomalu zralej na prášky, páč prostě mizej závratnou rychlostí neznámo kam...a to jsme omezili veškeré aktivity mimo ty nasmlouvané od loňska nebo nezbytně nutné

Vypadá to, že ty kalhoty nějak vyráběj v určitým intervalu peníze .
taky cííí gatě s kapsama plnýma peněz

asi sis koupila dobrý brejle. Ono ..... jen člověk naprosto slepej by věřil, že někdo koho baví rozřezávat lidi a dávat je petrovi do misky, je normální
nový brejličky už mám hotový, ale stále v optice, páč jsem se tam nedostala....ale jsem normální, páč někdo tohle dělat musí a holt já nemám žádné oubytě a hlavně je tam klííídek, pohodička, žádnej stres ( pokud nedorazí hysterický pozůstalí..), zkrátka to mám ráda

Jednou se to dá, ale jak to jde ve vlnách, je to v háji. Dneska mě taky začla bolet hlava - a že na to moc netrpím teda . Asi nechci trhat partu, či co.
vzhledem k tomu, že začalo pršet, tak je mi o fous líp...se vyrovnávají tlaky a je to hned lepší

už mu hráblo?
jo, právě chrní, aby se vzpamatoval...

Eimy
tentokrát nekukám, ale mám něco pro wami (pokud o tom ještě teda neví
sme spolu byly minulou středu v Práglu v zoo a nc takovýho tam nebylo....jí sem pošlu

mít auto, asi bychom tam s mrnětem vyrazili, ale takhle to pro nás je asi na prd
cesta je moc dlouhá na takovýho prcka a hlavně si nejsem jistá, jestli by z toho něco měl....však oni tuhle akci určitě budou opakovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 14:40
- Nahlásit

brut

Morava je na tom zase zle

přesně tak, já zrovna teď dotelefonovala s Peťou, leze to nahoru, sice už neprší, ale leze to
, ale cena bude "lidová" 20 000,-

COOOOOOOOOOOOOO???

neznámo kam..

známo. mizej do harantí.

někdo tohle dělat musí

no jistě, nějakej úchylák se dycky najde

zkrátka to mám ráda

my víme....

že začalo pršet, tak je mi o fous líp.

mně ne , mi začla bolet škeble mnohem víc.

a gezicht se mi taky vosypává víc
právě chrní
hm a ešče asi dlouho i bude

brut
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 14:57
- Nahlásit

PetraK
přesně tak, já zrovna teď dotelefonovala s Peťou, leze to nahoru, sice už neprší, ale leze to
snad to nejhorší mají za sebou, doufám.... sem právě koukala, že k nám se žene jejich mrak a už u nás varují lidi, že se rozvodní menší říčky a potoky....

COOOOOOOOOOOOOO???
jo, přesně takovou jsem měla včera reakci taky

známo. mizej do harantí
to je fakt, páč ještě před dvěma lety jsme byli schopní něco ušetřit...teď jsme spíš v mínusu a jediné, co se změnilo, jsou harantí a jejich školy...

zkrátka to mám ráda
my víme....

přesně to je ono

mně ne , mi začla bolet škeble mnohem víc.
až se to přežene, tak bude líp...jo a wami už jezdí do práce autíkem, ale je pěkně nastydlá

a gezicht se mi taky vosypává víc
se mi taky udělal nějaká vyrážka a vůbec nevím z čeho

hm a ešče asi dlouho i bude
doufám, páč má dost blbou náladu

brut
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 15:10
- Nahlásit

Dámy jdu venčit, páč trochu přestalo pršet.... zase se tu objevím ... později

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 15:27
- Nahlásit

brut
doufám

Člověče, začínám být hodně skeptická , navíc to kurefský počasí nedovoluje aby to vysychalo . Mám zteka.

a ráno sem měla taky, páč mi přišlo prostě naprosto trapný, když jsem potkala děfčicu, vyfiknutou a na nohouch měla hypersupermódní holínečky. Já vím, že to je blbost naprostá, ale mě ti to tak s ohledem na ty lidi, který teď nenosej nic jinýho než blbý holiny, přišlo prostě naprosto trapný
No já vim, nejsem úplně normální

jo, přesně takovou jsem měla včera reakci taky
to mu tu hubu snad zasaděj do zlata nebo co??

jsou harantí a jejich školy..

voni jak ty mrchy malý rostou, tak s tim roste jejich hlat a potřeby . Jediný řešení - dyš maj hlat nafukovat je brčkem a když maj potřeby, dát jim dřevěnej špalíček ať si ho votloukaj. Malej Bobeš si s tim taky vystačil

jojo, pro pravdu se každej škaredí

až se to přežene, tak bude líp.

ale tak víš co, to je bolest hlavy, to neni migrína, takže si nestěžuju. ale na ten gezicht jo, to si stěžuju, páč vypadám jak syfl nějakej

a vůbec nevím z čeho

možná z toho bordelu nahoře

jo a wami už jezdí do práce autíkem, ale je pěkně nastydlá

se nedivim, když jezdí na kole- ségra je na tom dneska stejně jako Wami - na kole a bez pořádnýho oblečení..... počasí stejný.... výsledek si tipnu, že se taky lišit nebude

Eimy
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 15:47
- Nahlásit

brut
My jsme s malým jeli k manžovejm rodičům (3 hodinky vlakem) a byl celkem v pohodě cestou se prospal hodku ve vlaku a pak byl jak sluníčko

Ale asi si tam zajedem někdy normálně ve dne no

wami
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:24
- Nahlásit

all
lidi, zašlápněte mě ať se netrápím...

jsem kráva blbá, a páč jsem byla v pondělí bez autí, jela jsem na kole a nastydla jsem se. Včera ještě jakžtak, dneska jsem odpadla i z práce, bo mám hlavu jak balon, v krku bolavej kneedl a šecky dutiny plný bordela...

a jak jsem se před chvíli vzbudila, koukám na zprávy z regionu... byla tam majitelka ranče v Bohumíně, znám ji, běhali jsme u ní ty coursingy, lidi, to je hrozný, jak to tam vypadá, voda už opadla, ale všechno pod blátem, voda nemá kam vsáknout... no a do toho ten strach, že to přijde znova...

tady je klid, Stonávka je zvedlá, ale v mezích, a od odpoledne neprší, díky bohu - no a já místo vylítání psů ležím a stonám... Beru mi už asi 6x dupla do oka, neví, co by...

a když jste u těch penězí... u mě na ně asi chodí vlci, asi ti dva plyšoví, co mám na televizi. Jinak nevím. A to budu muset nechat opravit autí a co jsem slyšela odhady, bude to horší, než jsem myslela...

wami
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 20:59 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

ochutnávka z dovči u brůůtofky...

a jdu zas do betle...

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:00 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Ráááááááááááááááááááááámštáááááááááááááááááááááájn !!!!!!!
Brej večír..jako já nechci nadávat pač fakt vím že se lidi potápěj ve vodě a sou na tom stokrát hůř ale pardon mě už to počasí fakt sere věčne zlitá při venčení, všechno mokrý, zima a tma jak v listopadu po tak dlouhý a hnusný zimě je fakt už na pováženou ani rači nechci myslet na to že za 4 tejdny se začne zkracovat den a my se ještě snad ani jeden den neohřáli na sluníčku

Fakt nejlepší je naplánovat rekonstrukce v baráku a u domu na letošek (viď Janii) to sme se na to mohli rovnou vykašlat a začít až napřesrok

brut
No a synek včera přišel od zubařky s tím, že mu opraví čelist a zuby, ale cena bude "lidová" 20 000,- Sem šla do mdlob a ještě teď se poroučím k zemi, jen si na to vzpomenu
no tak to se ani nedivím bo mě stálo jen vyrvání těch dvou moudráku 2 tisíce a za minut bylo hotovo

Dočítat vás celý nemám čas musím dělat debilní nabídku kterou stejnak zákazník nevobjedná ale musí bejt

mishi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 08:58
- Nahlásit

Brý ranko... Dneska se mi po dlouhý době stalo, že jsem šla ranní prochajdu bez kapuce a nemusela jsem Gastoňáka sušit ručníkem. Von teda čekal v chodbě, až mu utřu tlapy a pak koukal, jako že chce ještě drbkat ručníkem, tak se asi těší, až bude zase zlitej a budu ho sušit bo co. No nevim, jsem ho moc nepochopila. Každopádně tma je furt stejná, zima taky a mokro je furt, ale aspoň nějakej náznak zlepšení tu je...

Fajka
Hele, pani, dycky může bejt hůř. Fakt, věř mi. Já už se kvůli baráku nenervuju, normálně mi to tak zocelilo nerv, že zvládnu snad už všecko (nezvládnu, ale myslet si to můžu, že jo?). Momentálně jsem ve stadiu, kdy mi je úplně šumák, kdy to dodělaj a že dělaj pravej opak toho, co jim řeknem. Normálně si o víkendu domalujem, co potřebujem a pak začnem pomalu stěhovat. A jestli si ty krámy neukliděj (už maj vnitřky prý hotový, ale jsou tam troje štafle, žebřík, asi deset kýblů a spousta strašně důležitýho nářadí - věci, který na fasádu nepotřebujou), normálně jim je vyhodim ven. A udělám z toho obřad. Jim říkáme už tejden, ať si to odvezou, tak když to neodvezou, přijdou o to, no. Se s nima nebudu párat, že jo. Mě táta taky řikal ukliď si ten botník a když jsem neposlechla, vyházel mi všechny boty na zahradu, aby si měli psi s čim hrát. :-D

Jináč se těšim an sobotu, jedeme si užít svatební dar - sami na hradě houska. Pudem prostudovat tu bránu do pekel. :-D

Přeju vám všem krásnej den a ešusová, prosim tě, nechceš nechat kolovat ty tvoje gatě, co vyráběj prašule?

brut
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 09:32
- Nahlásit

Dobré ránko milé dámy

Jsem tu jen na skok, pak musím zabalit, juknout sem, upéct, juknout sem a uvařit v klidu s vámi

PetraK
Člověče, začínám být hodně skeptická , navíc to kurefský počasí nedovoluje aby to vysychalo . Mám zteka.
si myslím, že se to bude už jen a jen zlepšovat... páč snad už všechna voda spadla u nás, tak ať si teď užijí taky někde jinde na západě

No já vim, nejsem úplně normální
jsem ráda, že to paní uznáte, páč my všichni to o vás víme

to mu tu hubu snad zasaděj do zlata nebo co??
vůbec tomu nerozumím, takže jsem mladýho objednala jinam a půjdu s ním, abych se mohla pozeptat rovnou....

voni jak ty mrchy malý rostou, tak s tim roste jejich hlat a potřeby
to je fakt ...a to mladí skuhraj, jak se maj blbě, když musí kupovat mlíko a pleny.... sem zvědavá, co budou říkat, až jim dětičky povyrostou a půjdou do škol

jojo, pro pravdu se každej škaredí
se neškaredím, přiznávám, že se mi práce líbila... jen nejsem úchylná, páč jsem byla vždycky v klídku a nemusela si huntovat nervíky se zákazníkama

to je bolest hlavy, to neni migrína, takže si nestěžuju. ale na ten gezicht jo, to si stěžuju, páč vypadám jak syfl nějakej
jak dneska hlava? Mně bolí jako střep .... nemůžeš mít osypanej ksichtík z nějakého krému nebo mýdla? Vzhledem k tomu, že jsem na určitéá složení přecitlivělá, tak vím o čem mluvím

možná z toho bordelu nahoře
a nebo možná z nedostatku sluníčka v kombinaci s blbě zvoleným šamponem či mýdlem

se nedivim, když jezdí na kole- ségra je na tom dneska stejně jako Wami - na kole a bez pořádnýho oblečení..... počasí stejný.... výsledek si tipnu, že se taky lišit nebude
taky se ségře rozbilo autí jako wami nebo jezdí prostě proto, že jí to baví? Jsem na wami zvědavá, zítra jí uvidím na australáčí víkendofce, snad už jí bude líp

Eimy
My jsme s malým jeli k manžovejm rodičům (3 hodinky vlakem) a byl celkem v pohodě cestou se prospal hodku ve vlaku a pak byl jak sluníčko
hodné dítko máš, páč ti moji by chtěli čučet ven a mladej by se sápal na zem, aby mohl chodit

Ale asi si tam zajedem někdy normálně ve dne no
ve dne se mu to bude víc líbit...a hlavně celá zoo je na úplně celý den

wami
jsem kráva blbá, a páč jsem byla v pondělí bez autí, jela jsem na kole a nastydla jsem se. Včera ještě jakžtak, dneska jsem odpadla i z práce, bo mám hlavu jak balon, v krku bolavej kneedl a šecky dutiny plný bordela...
doufám, že ti poleženíčko v pelíšku pomohlo a je ti líp

budu muset nechat opravit autí a co jsem slyšela odhady, bude to horší, než jsem myslela...
.... bez auta ale být nemůžeš

ochutnávka z dovči u brůůtofky...
hezky jsi vybrala

Fajka
jako já nechci nadávat pač fakt vím že se lidi potápěj ve vodě a sou na tom stokrát hůř ale pardon mě už to počasí fakt sere věčne zlitá při venčení, všechno mokrý, zima a tma jak v listopadu po tak dlouhý a hnusný zimě je fakt už na pováženou ani rači nechci myslet na to že za 4 tejdny se začne zkracovat den a my se ještě snad ani jeden den neohřáli na sluníčku
něco podobnýho jsem říkala včera mužskýmu... jen s tím rozdílem, že u nás je většinu času jen zamračeno a neprší...

Fakt nejlepší je naplánovat rekonstrukce v baráku a u domu na letošek (viď Janii) to sme se na to mohli rovnou vykašlat a začít až napřesrok
kde bereš jistotu, že to příští rok nebude minimálně podobné? Mluvil tuhle nějaký meteorolog a říkal, že lidi vše svádějí na spoku, ale to není pravda, páč už na začátku letošního roku hlásili, že sem jde studená a vlhká dekáda, která se opakuje po určitých cyklech od dob, kdy se počasí sleduje....tzn. příští rok nebude o moc lepší

no tak to se ani nedivím bo mě stálo jen vyrvání těch dvou moudráku 2 tisíce a za minut bylo hotovo
jo, tomu rozumím, ale nechápu, kde vzali částku jen z pohledu synkovi do papule, páč tak jak to popisovala ona, to udělat nepůjde a hlavně mi byla před 5 lety vyčíslena částka o víc jak půlku menší ( i kdyby jsem počítala s navýšením cen, tak by jsem se dostala na polovinu )

mishi
Dneska se mi po dlouhý době stalo, že jsem šla ranní prochajdu bez kapuce a nemusela jsem Gastoňáka sušit ručníkem. Von teda čekal v chodbě, až mu utřu tlapy a pak koukal, jako že chce ještě drbkat ručníkem, tak se asi těší, až bude zase zlitej a budu ho sušit bo co. No nevim, jsem ho moc nepochopila.
u nás pro změnu od včerejška leje a na nějakou změnu to zatím nevypadá, ale podle satelitních map se blíží pomalu a jistě....

Já už se kvůli baráku nenervuju, normálně mi to tak zocelilo nerv, že zvládnu snad už všecko (nezvládnu, ale myslet si to můžu, že jo?).
děláš dobře, jinak by jsi už visela někde na trámě.... ovšem dělníci jsou koukám všude stejná pakáž...

Jináč se těšim an sobotu, jedeme si užít svatební dar - sami na hradě houska. Pudem prostudovat tu bránu do pekel. :-D
tak ať se vám tam líbí a vyjde i to počasí

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 12:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

FAAAAAAAAAAAAJKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FOR EVRRRRRRRRRRRRRRR

3X SLÁÁÁVA NAŠÍ INU

LIDI VČERA JSEM:
1) ROZLOŽILA SCHŮZI

2) ZLIKVIDOVALA PSÍÍÍCHYCKY JEDNOHO PŘEMOUDŘELÝHO IMBECILA NA SCHŮZI

3)OPAŘILA SI NOHU

První dva body dne dobrý, ale ten třetí ten mě teda nepotěšil, nemůžu se totiž vejít do bot, mám převeliký hnusný žlutý puchýř, bolí to a doma mě odmítli politovat. budu tedy rozvedená vdova. Asi. Nejspíš. Pravděpodobně

Fajka
.
věčne zlitá

FAJKOOOOO????

ani rači nechci myslet na to že za 4 tejdny se začne zkracovat den

no tak na to nejen nemysli, ale HLAVNĚ VO TOM NEPIŠ LASKAVĚ!! Někdo by to taky nemusel unýst. Třeba já

mishi

až bude zase zlitej

ty vole! Tady se všade chlastá jak za nároďák

kdy mi je úplně šumák, kdy to dodělaj

taky asi zlitá

Pudem prostudovat tu bránu do pekel.

sem netůchala, že čekáme návštěvu

tak si to pěkně užijte
ešusová, prosim tě, nechceš nechat kolovat ty tvoje gatě, co vyráběj prašule?

čéče, zatim sme furt na třech stofkách, dál to nedalo zatim nic. asi se to vyčerpalo . Možná sem měla do tý druhý kapcy sáhnout až odpolko?? . Tetkon odpočívaj doma, tak se třeba vzpamatujou

brut

si myslím, že se to bude už jen a jen zlepšovat..

no tož kdybys měla pravdu

sem ráda, že to paní uznáte, páč my všichni to o vás víme

řiká úchyláků královna

vůbec tomu nerozumím

no to se taky nedivim. Proboha co mu maj v tej puse dělat?

zvědavá, co budou říkat,

se zblázněj, no Chocholoušek bude mít narváno

. jen nejsem úchylná,

ale di ty brepto : D

.... nemůžeš mít osypanej ksichtík z nějakého krému nebo mýdla?
neměla bych, páč jedu furt v tom stejným - tzn. indulona a dětský mýdlo.

A hlava?? No ta mě dneska bolí taky a taky jako střep. ale to jsem přičítala tomu, že jsem se skrz tu vopařenou haxnu moc nevyspala.

nebo jezdí prostě proto, že jí to baví?

aby ušetřila za benzín jezdí takhle furt

zítra jí uvidím na australáčí víkendofce,
to už je zítra??? Ten australskej kůrsing?? Jo?? To tak uteklo???

Wami pozdravuj a vyřiď že fotky super.

brut
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:15
- Nahlásit

Sem nakouknu, jak jsem slíbila a koho nevidím....velkomajitelka fora se na nás přišla kouknout ... zdravím madam

PetraK
LIDI VČERA JSEM:
1) ROZLOŽILA SCHŮZI
2) ZLIKVIDOVALA PSÍÍÍCHYCKY JEDNOHO PŘEMOUDŘELÝHO IMBECILA NA SCHŮZI
3)OPAŘILA SI NOHU

prosím tě, jak jsi rozložila schůzi a zlikvidovala imbecila? Návody se hodí vždycky
A co jsi dělala, že máš opařenou nohu? Jakmile tam máš puchejř, máš to nateklý a děsně to bolí, tak maž k doktorovi než se ti tam dostane nějakej hnus a budeš mít polízanici.... vzpomeň si na ispdcha, jak dopadl....

no tož kdybys měla pravdu
zatím to tak vypadá, tak jen aby vše vyšlo a bude určitě líp

řiká úchyláků královna
nemůžu bejt královna, páč nejsem majestátní, sem jen státní... důchodce

no to se taky nedivim. Proboha co mu maj v tej puse dělat?
nějakým záhadným způsobem poposunout čelist víc dopředu a srovnat jeden křivej zub tak, aby se vešel mezi ostatní... jen netuchám, jak chtěl udělat tu první část, páč už před těma pěti lety říkali, že kluk má prostě čelist malou a zřejmě by musel přijít o jeden zadní zub a pak mu zámečkovýma rovnátkama srovnají ten křivý...

se zblázněj, no Chocholoušek bude mít narváno
nebo to dopadne ještě hůř

ale di ty brepto : D

neměla bych, páč jedu furt v tom stejným - tzn. indulona a dětský mýdlo.
voda?

aby ušetřila za benzín jezdí takhle furt
ach jo

to už je zítra??? Ten australskej kůrsing?? Jo?? To tak uteklo???

Wami pozdravuj a vyřiď že fotky super.

jj, zítra a až do neděle , vyřídím

mishi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:43
- Nahlásit

PetraK
Taky ci návod jak zničit imbecila!!! To se fakt hodí!

brut
Taky se mi tam jeden zub nevejde, roste mi tam našikmo, vlastně už vyrostl. Už pár let mi vyhrožujou rovnátkama, což by mi teda až tak nevadilo, ale oni by mi ho vyškubli a pak dali rovnátka a to teda jako nééé, tak jsem se holt skamarádila s křivym zubem, no. Vono se to nepo... že?

HLÁSIM SLUNÍČKO! A KLEPU NA VŠECKO VOKOLO, ABYCH HO NEZAHNALA.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

ak jsi rozložila schůzi

když se chtěl zapojit nějakej potížsta, tak sem hrozně moc vykřikovala

a zlikvidovala imbecila?
no sedla jsem si hned za něj, dělala sem, že vůbec nevim, kdo to je a mluvila vo něm - aniž bych jmenovala - tak aby mě slyšel ale nemohl na to nic říct a hlavně jsem pořád zdůrazňovala, že takový ty přemoudřelý chytráčci, co všemu rozumněj a všechno kritizujou jsou nejlepší A že nechápu, proč teda , když ví takovejdle chytráček všechno nejlíp, proč to teda nedělá jako von?? Ne???. To byla první fáze, to sem ho nasrala teprv. Pak když pouštěl rozumy, tak sem vykřikovala. taky jsem mu zkurvila záměrně jméno a pak jsem i předstírala, že jsem zapomněla, jak se ta nicka jmenuje , když mluvil použila jsem arzenál středoškolskýho spratka- koukala jsem mu přímo do gezichtu, výsměšně se na něj šlebila , houpala sem se na židli, žvejkala a ironicky pokyvovala a pošklebovala se mu. To taky nemohl nic dělat To už nebyl jen nasranej, to už byl i hodně nerfózní. když pak vlítnul do řeči ekonomce z výboru, tak to už jsem na něj zařvala jako fest, jesli by byl tak laskavej, a nechal jí mluvit. že mě dost zajímá co chce říct ona, narozdíl od toho co říká von . Taky jsem mu řekla, že kdyby měl skutečný zájem o věc, tak může jako kdokoliv z nás zajít na schůzi výboru, zeptat se na co potřebuje a nahlídnout kam chce a ne je nařknout, že jsou podvodníci. A ta jeho přemoudřelá kámoška si taky vyslechla svoje Huf ale já pak měla tlak 10000 na 10000

a pak sem si vopařila tu nohu. U dochtorky sem byla právě, páč ten puchejř je ošklivoučkej.

. vzpomeň si na ispdcha, jak dopadl....

a jak dopadl? Nic nevim dochtorka mi na to nedala nic. Jen mi prostě prej nesmí ten puchejř prasknout - to ale nevim, jak mu domluvit, když nosim boty, že jo.

nemůžu bejt královna,

můžeš, když jsem mohla povýšit svýho šéfa, tak proč bych nemohla korunovat tebe?

zatím to tak vypadá

se obávám že ne, že má zas prchat

nějakým záhadným způsobem poposunout čelist víc dopředu

jéžiš marja!!

voda?

potřebuješ?

ach jo

no blbý no, já vim.
Taky vždycky když mě kluci naštvou, tak jim otříškám o hlavu, aby si laskavě uvědomili, že máma uškrtí svoje potřeby, aby oni mohli uspokojit ty svoje, takže ať se srovnaj a nenasazujou jí psí hlavu.

jj, zítra a až do neděle

ty jo no tak si to užijte a hlavně - ať to počo fakt vyjde.

inu
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 20:13
- Nahlásit

auoiouuuuuuuuuuuuuu

Tak jsem si ulevila a můžu zase jít

brut
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 00:09
- Nahlásit

mishi
tak jsem se holt skamarádila s křivym zubem, no. Vono se to nepo... že?
přesně tak... než aby mu trhali zdravej zub nebo dělali kdo ví co, tak ať ho má raději křivej

PetraK
když se chtěl zapojit nějakej potížsta, tak sem hrozně moc vykřikovala

NÁVOD na zrušení imbecila je super... jen já nemám tu výdrž a většinou bouchnu hned s tím, ať jsou zticha a melou až na konci ( to vím, že už nikdo poslouchat nebude) .... naštěstí už na žádné schůze nemusím, páč se mi z těhle lidí akorát zvedá kufr

a pak sem si vopařila tu nohu. U dochtorky sem byla právě, páč ten puchejř je ošklivoučkej
pokud bude puchejř hnusnej ještě zítra, tak mazej na popáleniny nebo alespoň na chíru.....

a jak dopadl? Nic nevim
marosil s tím děsně dlouho a dost ho to bolelo

můžeš, když jsem mohla povýšit svýho šéfa, tak proč bych nemohla korunovat tebe?
nejsi kardinál

se obávám že ne, že má zas prchat
nééééééééé, až v pondělí možná trochu, ale víkend bude krásnej

jéžiš marja!!
viď?

potřebuješ?
já? Nééééééééé

Taky vždycky když mě kluci naštvou, tak jim otříškám o hlavu, aby si laskavě uvědomili, že máma uškrtí svoje potřeby, aby oni mohli uspokojit ty svoje, takže ať se srovnaj a nenasazujou jí psí hlavu.
nejhorší je, že si spoustu věcí neuvědomují a berou je jako samozřejmost... holt musí pořádně dospět

Tak milé dámy... mějte se tu krásně, o víkendu přeji hodně sluníčka a pozor na spáleniny, objevím se tu asi až v úterý večer, páč budu na Moravě

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 10:23
- Nahlásit

brut
..a to mladí skuhraj, jak se maj blbě, když musí kupovat mlíko a pleny.... sem zvědavá, co budou říkat, až jim dětičky povyrostou a půjdou do škol
No coby, už nebudeme moc mladý, ale budeme zdatně skuhrat dál .
PetraK
Jsem si takhle nedávno opařila prs. Vypadalo to veeeelmi ošklivě, zejména proto, že kdykoliv jsem kojila, tak se to prokrvilo a začalo to krvácet.
Mám tam jizvu. A protože na druhym mám jizvu od zánětu prsu, vypadám, když jsem svlečená, jako věstonická venuše s vokatejma a navíc šilhavejma prsama.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 10:47
- Nahlásit

kachna_

Jsem si takhle nedávno opařila prs

muselo to bejt hrozný, hroznýýýýý!!

je ešče čikovnější než já

vypadám, když jsem svlečená, jako věstonická venuše s vokatejma a navíc šilhavejma prsama.

seš naprosto blbá věstonická venuše

hele, maž si to obyčejným sádlem, dobře to zahojuje i starší jizvy.

Hele do Dášenky jsem psala, zatím nic, psala jsem i do návštěvní knihy, ale vím, že paní Kubištová lítá jak hadr na holi, takže zatím nic.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 10:48
- Nahlásit

JO A SEM ZAPOMNĚLA

RRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!!!!!!!!

AŤ ŽIJE FAJKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, FAJKA FOOOOOOOOOOR EVRRRRRRRRRRRRR
3X SLÁVA NAŠÍ INUUUUUUUUUUUUUUUU

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 11:21
- Nahlásit

PetraK
Hele do Dášenky jsem psala,
pani psová je ve výběru, nijak to nespěchá
http://spic.plivnik.cz/

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 11:35
- Nahlásit

kachna_

pani psová je ve výběru, nijak to nespěchá

gůt. Díky. Ale neměla jsem se dívat.
a) dostal mě totálně Turbo v takovej moment se vždycky na Brtnika vnitřně naštvu, krucinál

b) na**ali mě majitelé Viga. NESKUTEČNĚ MĚ NA**ALI

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 11:41 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
Turbo je boží. Nechápu, proč tam ještě trčí . My máme nadstav a i po Hasky budem mít. Dohodli jsme se na třech
Viga taky nechápu. Mail je na holku, co ho pomáhá udat, ne na majitelku. To aby to nááááhodou nějakou horkou hlavu nenapadlo řešit

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 12:03
- Nahlásit

kachna_
To aby to nááááhodou nějakou horkou hlavu nenapadlo řešit

nééé slibuju, že nikam psát nebudu to by se člověk upsal.

Tubro je natuty dokonalej pes. Má to v xichtě. Nuda s ním nehrozí. No - nebudu komentovat, že my máme nadstav podle Brtnika i s jednim psem. nebo takhle, abych mu zas nekřivdila úplně. Stop stav, to je přesnější.

<< 1 ... 693 . 694 . 695 . 696 . 697 . 698 . 699 . 700 . 701 . 702 . 703 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání