| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 13:09
- Nahlásit
Fajka
tak krátery v klidu nebolej bolej ale při každým kroku při chůzi dycky v nich píchne..se řiká že v těle je všechno spojený se všim ale že až takhle???
bohužel je v těle opravdu skoro vše nějak provázaný a tak i tyhle "kráteryů budou ještě nějaký čas při chůzi, prudkém pohybu či zvedání těžkých věcí bolet
nám naštěstí né ale venku neroste nic krom trávy a když se na jadno odpoledne trochu vybere tak to sotva stačí uschnout aby se to posekalo a už zase ščije
ani si nedovedeš představit, jak jsem ráda, že u nás je to jen a jen občasný deštík a ne nic moc dlouho trvajícího.... ale rychle rostoucí trávu tu máme bohužel taky..
Krom toho mě bylo tak včera před buřinou normálka na vomdlení, motala se mě hlava tak že sem nebyla schopná skoro stát na nohách
včera byl nějaký divný tlak či co, páč jinak si nedovedu vysvětlit tolik "popadaných" lidiček..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 13:42
- Nahlásit
vlk
... a teď nám to dá sežrat....
no , každej se nějak brání.
ale ať huš nelejéééééééééé
se bojim, že nebudu mít úplně dobrý zprávy
nemám důvod, páč přesně to mi při pohledu na triko napadlo
se nedivim, že se Ti po Tvý práci stejská, páč nemůžeš popustit ventil svejm ouchylárnám
nenávidím Máchu, tak ne.
bylo to dobrý ale.
Fajka
lituju lidi jak vlk a wami že jim to ještě teče do domu
no přesně tohle jsem včera říkala mámě, když nadávala na počasí. že by taky mohla v bytě chodit v gumákách, tak ať jinak řečeno sklapne a váží si toho co má, kurnik. Co maj říkat ty co maj doma rybnik
tak to sotva stačí uschnout aby se to posekalo
vim, vo čem mluvíte, víkend opět ve znamení sekačky
Krom toho mě bylo tak včera před buřinou normálka na vomdlení, motala se mě hlava tak že sem nebyla schopná skoro stát na nohách
FAJKO!! NEŠTVI už sež za bodem, kdy jsi rovnejma nohama v průseru. prosim Tě věř mi kurnik!!!
brut
včera byl nějaký divný tlak či co, páč jinak si nedovedu vysvětlit tolik "popadaných" lidiček..
enemže u ní je to ešče něco jinýho než tlak a taky jsou v tom ty růžový pilule tetkon. NEMŮŽETE JÍ NĚKDO KURVA PŘIVÁZAT DOMA??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 13:57
- Nahlásit
PetraK
se nedivim, že se Ti po Tvý práci stejská, páč nemůžeš popustit ventil svejm ouchylárnám
pchchchchchchchchchch, sem normální a žádnej ouchyl, páč jsem měla práci ráda
bylo to dobrý ale.
to je možný, ale já jak něco nemám ráda, tak se i na zpracování dívám skepticky, navíc jsem ležela s hadrem na palici, takže jsem byla ráda za klid...
enemže u ní je to ešče něco jinýho než tlak a taky jsou v tom ty růžový pilule tetkon. NEMŮŽETE JÍ NĚKDO KURVA PŘIVÁZAT DOMA??
myslím, že ona si stejně říct nedá, dokud někde nepadne a nebude ležet měsíc ve špitále , kde bude mít dost času na přemýšlení a litování, že nevysadila včas...tam si snad konečně uvědomí, že hazardovat se dá s čímkoli ale ne se zdravím, což momentálně dělá...... a to nemluvím o tom, že Fajka jí bude za chvíli setsakra potřebovat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 14:18
- Nahlásit
brut
PetraK
šiš nepotřebujete drobátko taky prášečky na nervíky???
dyk já právě celej včerejšek nic nedělala jednak se mě nechtělo a druhák pak odpoledne se mě motala hlava kůli tý bouřce
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 14:39
- Nahlásit
PetraK
se bojim, že nebudu mít úplně dobrý zprávy
.. a kuš, nemám náhodou začít stavět archu ?????
Fajka
čítala jsem na stránkách že budou Fajčičátka.... takže doufám, že nás zahrnete fotkama.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 15:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
Brůtofko hele todle se dost vylučujee
sem normální a žádnej ouchyl,
páč jsem měla práci ráda
když fšichni tady vědí cos dělala
hadrem na palici, takže jsem byla ráda za klid
migrína?
, že hazardovat se dá s čímkoli ale ne se zdravím, což momentálně dělá..
ano. Moje nej kámoška ze střední si takhle vyhazardovala v pětatřiceti cukrovku tělo se nas...lo a dneska si 4x denně musí píchat
Edit - inzulín, aby někdo nemyyslel
Fajka
dyk já právě celej včerejšek nic nedělala
jeden den
čítala jsem na stránkách že budou Fajčičátka.
JOOOOOOOOOOO? BUDOU??? BUDOUUUU??? GRATULUJU!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 15:07
- Nahlásit
PetraK
JOOOOOOOOOOO? BUDOU??? BUDOUUUU??? GRATULUJU!!!
já ěšče nehííííím, jen se hodila na stránky info o tom že jsme se o ně pokusili ale dyž budou tak určo budu pravidelně fotograficky informovat
jeden den
jo jeden ale víš jakej to je luxus v době kdy stěhujem firmu a předěláváme dům???? musí přece pospíšit bo pak se budu doma válet dva měsíce na mateřský teda snad rolleyes:
vlk
čítala jsem na stránkách že budou Fajčičátka.... takže doufám, že nás zahrnete fotkama
no joo pani budem budem ale apropoooo gde sou fotešky Yumátka????
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 15:21
- Nahlásit
Fajka
ale apropoooo gde sou fotešky Yumátka????
na Rajčeti přeciž..... a jinak zatím nějak není ci fotit.... furt leje, ven teď chodíme málo neb holky nějak nemusí když jim valí na hřbet..... a Yumítko na posteli, na gauči, v pelíšku... to je furt jedno a to samý....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 15:22
- Nahlásit
Fajka
já ěšče nehííííím, jen se hodila na stránky info o tom že jsme se o ně pokusil
a kdy huž se bude vědít??
jo jeden ale víš jakej to je luxus
pani, to je jako s dubem, jako s dubem. Tělo máte jen jedno. Ať sem třebas za krafku co sejčkuje, ale napsat to musim:
Nedávno sem to stejný řikala jedný šílenkyni ze Zvířetníku , úspěch jsem měla jako u vás. nechci vás strašit - ale skončila v nemocnici. Víme? Prosim vás pani OPRAVDOVĚ potřebujete chvilinku zvolnit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 15:23
- Nahlásit
vlk
... a Yumítko na posteli, na gauči, v pelíšku...
pani!! co to je za psa?? Vy ste toho malýho medvídka vyměnila za moc velkýho psa!!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 15:25
- Nahlásit
PetraK
pani!! co to je za psa?? Vy ste toho malýho medvídka vyměnila za moc velkýho psa!!
no jo pani, medvídci rostou až ouplně vyrostou......gdyby to malý kuásný štěnítko vydrželo aspoň rok....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 15:26
- Nahlásit
vlk
šiš ta je roztomiloučkááááááááááááááááá
no jo to je fakt dyž leje tak se fotit moc nedá..teda dá ale fotky sou stejnak na prd
PetraK
kdy huž se bude vědít??
hm tak za dva tejdny na tutovku už asi musíte vydržať a já taky
úspěch jsem měla jako u vás. nechci vás strašit - ale skončila v nemocnici. Víme? Pros
paní vim...dyj já už to zažila a vím přesně vo co gou ale u mě je to naštěstí tak že to moje tělo a vlastní lenost mě se přetáhnout prostě nedovolí nebujte vono bude zasejc líp a vůbec já se hlavně těším na ty dva měsíce prázdnin doma tak koukejte držet palčáky!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 15:27
- Nahlásit
vlk
a ty pacinky jak má poskladanýýýýýý!!!!!!!!!!
je to dáma dáááma dáááááááámaaaaaa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 15:34
- Nahlásit
vlk
to neni cizí péf? To je Jumišídlo??
gdyby to malý kuásný štěnítko vydrželo aspoň rok..
že jo?? Kurnik taky, neměli by růst tak rychle. sem zrovinka koukala tuhle na hošíčka, jak byl malilinkatej, jak vypadal jako velká zrzavá obtloustlá hruška
Fajka
musíte vydržať a
no dva tejdny ešče??
u mě je to naštěstí t
no nevim právě. Totiž. Víte??
tak koukejte držet palčáky!!!
to držim, páč to je pak asi jediný, jak vás udržet v klidu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 15:35
- Nahlásit
Fajka
je to dáma dáááma dáááááááámaaaaaa
už si viděla dámu, aby se hrabala v květniku??
|
inu
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 16:22
- Nahlásit
PetraK
Inu je evidentně hodně zle
jj, to si piš, jsem úplně na sračky, navíc jsem zjistila, že odjet, pro mě znamená lukcus nejtěžšího kalibru, bo jsem se zjevně obklopila samými neschopnými existencemi, na který se evidentně nemůžu spolehnout... aneb.. udělej si sám
A navíc mě ta Ořechová důra nešla ani uvítat Von je snad naprdnutej, že jsem si dovolila na dva dny zmizet!!!
brut
huš ste humřitá? Páč pro netrénovaného je to šibeniční doba.... co jste vyváděla?
Ani nemluv: jedna noc v autě, druhá v posteli, další v autě.. sem zjistila, že sem huž stará, bo tohle mi nedělá dobře
Jeli jsme do Itálie na Akita Trophy.. a že tropy nakonec byly, mám spálený ruce.
Fajka
Se přiznám že mě na jednu stranu mrzelo že jsme nejeli (i když sem byla hlavní důvod já proč se nejelo) na druhou stranu sem děsně ráda bo bych musšela jistou osobu asi překousnout vejpůl ... tudíš bych dneska byla vražedkyně zavřitá flágru.... takle nejsem jsem volná ale bohužel na světě je vo jednoho ftáka furt víc ...essi mě rozumíte
No, pani, plakalo se po vás, plakalo... chyběla ste, chyběla.. a to tak, že mě vopčas bylo líto, že se neumím transformovat do podoby někoho jinýho
Ale na druhou stranu, pani, ste neutrpěla další těžké deziluze, takže možná, že je lepčí, že ste zvostala doma a nekazila si chuť
Něco sem vám dovezla (a čífoj též), ale pošlu to asi haž ve středu, bo dneska jsem ded a zejtra budu muset makat jak barevná..
Jinak mě vzbudili telefonem z té potenciální práce a řeklo mě, že jsem se jim líbila moc, ale že díky tomu džíponsku mě nevemou, páč potřebujou nějakýho pracovníka, kerej jim nezdrhne, ALE, že by eventuelně mohli mít něco vod září na částečný úvazek, přičemž nevadí, že bych na jaře příštího roku zdrhla vdál...
tož inu tak
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 16:36 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
inu
jéééé vyhuž nespinkááátéééééé
Ale na druhou stranu, pani, ste neutrpěla další těžké deziluze, takže možná, že je lepčí, že ste zvostala doma a nekazila si chuť
no mě stačilo co sem zaslechla
sem to sem psala že bejt tam tak už sem vražedkyně
sem zjistila, že sem huž stará, bo tohle mi nedělá dobře
todle prosim řiká čékl vo 10 let mlatší jak my
něco vod září na částečný úvazek, přičemž nevadí, že bych na jaře příštího roku zdrhla vdál...
no ale to je bombááááááá takže budete mít dlouhý práázdniny akurát
navíc mě ta Ořechová důra nešla ani uvítat
šiš toje truhlík... a přitom posledně to bylo v pohodě že?
No, pani, plakalo se po vás, plakalo... chyběla ste, chyběla.. a to tak, že mě vopčas bylo líto, že se neumím transformovat do podoby někoho jinýho
no pani udělat ze sebe pako jako su já to zas neni takovej velkej problém což?
PetraK
no dva tejdny ešče
no jooo co nadělám..nííííc čekát mušíme šici
to držim, páč to je pak asi jediný, jak vás udržet v klidu
noo jasně jináč budete mít průser že ste držela málo
už si viděla dámu, aby se hrabala v květniku
hmmm sebe???
|
inu
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 16:44
- Nahlásit
Fajka
jéééé vyhuž nespinkááátéééééé
nééé, huž sem i po sprše, takže jen sirky do vočí a hurá k PC
o mě stačilo co sem zaslechla
sem to sem psala že bejt tam tak už sem vražedkyně
mě stačilo, co za sračky sem tady zase našla po návratu... zdá se, že jistá skupina lidí potřebuje tu práci eště víc, než já, bo očividně nemá co dělat
todle prosim řiká čékl vo 10 let mlatší jak my
pani, vy zapomínáte, že sem celej tejden předtím proseděla na perdeli u PéCé, čiliže můj zadek potřebuje dovolenou
no ale to je bombááááááá
nooo, dokaď nemám smlouvu a tydlecty, zaměstnanecký jistoty, tak sem vopatrná, bo v předchozí nabídce to taky nejdřív vypadalo, že nejdřív joooo na tuty a pak néééé.
Na druhou stranu, aspoň někgdo si myslí, že sem čikovná a byla bych přínosem a to zahřeje pod levou plicí
takže budete mít dlouhý práázdniny akurát
u kasy v Kauflandu Uvidíme, třá zkusím hodit řeč se současným čífoj, esli by se nedalo eventuelně něco eště vyhrabat na ty dva měsíce...
šiš toje truhlík... a přitom posledně to bylo v pohodě že?
prevít je to a to se mě podařilo získat pro něj tři kila granclí zdarma
stojíte vo repku po mailu, nebo huž víte fšechno?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 16:51
- Nahlásit
Fajka
no pani udělat ze sebe pako jako su já to zas neni takovej velkej problém což?
pro mě jo, já jsu introvert, takže většinu času potichu a snažím se si nestěžovat, takzvaně držet hubu, krok, a moč abych nebyla na obtíž
Jen mě mrzí, že nebyl čas procourat si trošičku vokolí, páč ty hory k tomu vábily a taky k tomu vábila pizza
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 16:52
- Nahlásit
inu
stojíte vo repku po mailu, nebo huž víte fšechno
no pani!!!!!! už ji tu dááávno vyhlížím !!!!
mě stačilo, co za sračky sem tady zase našla po návratu
Na druhou stranu, aspoň někgdo si myslí, že sem čikovná a byla bych přínosem a to zahřeje pod levou plicí
no vidíte dyk já to řikám furt že ste čikovná !
tak šup šup já čakám
|
inu
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 16:56
- Nahlásit
Fajka
no pani!!!!!! už ji tu dááávno vyhlížím !!
dyš já nevím, jestli mi na ni vodpovíte
co za sračky
to není k smíchu... zase budu muset klást nepříjemné otázky a vytahovat svůj titul
dyk já to řikám furt že ste čikovná
pokud mě teda zrovna nechcete zabít
ak šup šup já čakám
tak čekejte, eště se mě rozjíždějí trochu voči, tak to krapítek potrvá..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 17:00
- Nahlásit
inu
dyš já nevím, jestli mi na ni vodpovíte
no to si eště rozmyslím podle toho esi mě budete chválit nebo ne
zase budu muset klást nepříjemné otázky a vytahovat svůj titul
já teda se taky chystám ale nevim esi můžu dyž právě nemám ten titul, děti ani sem nic nevodchovala
tak čekejte, eště se mě rozjíždějí trochu voči, tak to krapítek potrvá..
tak už nehulte
|
inu
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 17:07
- Nahlásit
Fajka
odle toho esi mě budete chválit nebo ne
chválit, vás? a za co? Dyš ste tam nebyla?
já teda se taky chystám ale nevim esi můžu dyž právě nemám ten titul, děti ani sem nic nevodchovala
tak si něco vymyslete, taky mám chuť si tam huž psát to PhD., což je otázka dvou měsíců
tak už nehulte
to řekněte jinejm
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 17:10
- Nahlásit
inu
chválit, vás? a za co? Dyš ste tam nebyla?
taaak preventivně
tak si něco vymyslete
třá ikvé tykve ?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 17:20
- Nahlásit
Fajka
taaak preventivně
čikovná, dostane piškůůůtek stačí?
třá ikvé tykve
vy jo? To pochybuju... spíš jistí lidi, co si dávaj ty svý sranda tituly všude
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 17:27
- Nahlásit
inu
čikovná, dostane piškůůůtek
no celá Ešusová...jak je po koncertu a akci Fň tak žádný 3x sláva... ... to je hnet tu máš pičkot a zalez
kam ten svět spěje? nevděk světem vládne!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 17:51
- Nahlásit
Fajka
no celá Ešusová...jak je po koncertu a akci Fň tak žádný 3x sláva... ... to je hnet tu máš pičkot a zalez
voe, co chceš po třech hodinách spánku?
už dopisuju mejl, tak vydržte
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 17:56
- Nahlásit
inu
nespěchejte bo ted mizim
|
inu
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:12
- Nahlásit
Fajka
nespěchejte bo ted mizim
konečně dopsáno, jdu si koupit něco k jídlu ))
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 20:14
- Nahlásit
zdar lidi,
nestíhám dočítat, takže zdravím
brut
no dostavujeme garáž plus nad to místnost, ale pak přijde na řadu komplet vystěhování, zboření štítů, sundání střechy, nová střecha, podlahy, stropy, vnitřní příčky, elektrika, voda, .... noooo a pak budem moct pomalu přemejšlet nad stěhováním zpátky jsem optimista, no nééé?
lidičky, kdo máte kousek do Vršovic, doporučuju výstavu fotek našeho kamaráda - teda on je autor, nikoliv objekt na fotkách jsou to černobílé fotky Prahy a jsou prostě božíííí - právě jsme se vrátili z vernisáže je to v 4D Center v Kodaňské (takový ten duhově barevný veliký barák - tak v suterénu v hale)
|