Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 693 . 694 . 695 . 696 . 697 . 698 . 699 . 700 . 701 . 702 . 703 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 20:17
- Nahlásit

jen malá ukázka

inu
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 20:26
- Nahlásit

Janiii
fuj, pani, dejte to pryč, dyť je tam sníh

Ne, dělám si srandu, moc hezká náladovka

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 20:38
- Nahlásit

inu

tak pak snad jedině tohle ale to na výstavě nenajdete

inu
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 20:46
- Nahlásit

Janiii
jé, to je škoda, protože todle je zelený gůt

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 20:49
- Nahlásit

inu
tak se můžete kochat tady

inu
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 20:52
- Nahlásit

Janiii
Jééé

čikovnej, opravdu čikovnej

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 09:20
- Nahlásit

Rááááááááááááááááááámštááááááááááááááááááááájn!!!! !!
Nesnáším déšť, mokrý boty a blbce co si nevidí do huby

Janiii
pak přijde na řadu komplet vystěhování, zboření štítů, sundání střechy, nová střecha, podlahy, stropy, vnitřní příčky, elektrika, voda, ....
Pane Looorenc.....uvezu to?????????

Nevím jak tu dneska budu, tak tu nezlobte, nehádejte se a pracujte at se konečně máme líp

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 09:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRAM RRRRRRRRRRRRAM RRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

Už sem fit. A zase mám zážitky. neuvěříte. Fakt neuvěříte. Včera jedu domu a na tom místě kde stál minule Kýnu Rívs stál... hádejte kdo??? Stál tam chlápek co vypadal jako králíček Bugs Bunny. Nekecám! Měl stejný veliký žuby, vypouklý tváře, naprosto pitomej pohled. Jen neměl uši a měl klobouk ALE FAKT VYPADAL JAK TEN KRÁLIK. Přísahám na holej pupek!! Měla jsem co dělat, abych se nesmála

No a dneska jdu na trambaj ráno a ........... místo trambají tam jezděj tydlety bagry už sem fakt myslela, že mi hráblo definitivně. Pak mi došlo, že už zahájili rekonstrukci TT to je vopruz největčí.

Fajka

a blbce co si nevidí do huby

to nemyslíte mě, že ne?? Kvůlivá tomu, že už nepíšu FAJKA FOOOR EVRRRRR!! Já to ale přestala psát, že aby to jako nebylo trapný to furt psát. Ale esli neni, tak du do toho:

FÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Á
FOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR
EVRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!

Janiii

jééé to sou krásný fotky, KRÁÁSNÝ A NEJHEZČEJŠÍ JE TA Z PRAHÉÉÉ. MILUJU TENHLE POHLED NA HRAD. A v zimě úpa nejvíc. Vyřiď, že je moooc a nejvíc čikovnej. Chce piškot?

no dostavujeme garáž plus nad to místnost, ale pak přijde na řadu komplet vystěhování, zboření štítů, sundání střechy, nová střecha, podlahy, stropy, vnitřní příčky, elektrika, voda, .... noooo a pak budem moct pomalu přemejšlet nad stěhováním zpátky

ty jo se mi vybavil ten váš malej domeček a polilo mě horko!

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 09:55
- Nahlásit

Fajka

Pane Looorenc.....uvezu to?????????

a teď?

NEHOUPAT....NE HOU PAT!!!

wami
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 10:37
- Nahlásit

strafím
lidi, bolí mě p*del, v krku a celá já...

mi včera pošla Jiřinka, startuje, ale nejede a z odpolední mi nic nejede zpátky nach uhlový zapadákov, tak jsem musela na kole. 25 km tam ve slejváku a večer 25km zpět. Sice potmě, ale aspoň bez deště.

sem chtěla aspoň fotky nějaký ukázat, jak se holčičky měly u brůtofky ale nic, mrkvá jsem zalezla do betličky, poňuchala čumáky a umřela...

a chčije tu průběžně furt. Já ci sluníčko...

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 10:40
- Nahlásit

wami

25 km tam ve slejváku a večer 25km zpět.
:- (

, jak se holčičky měly u brůtofky

myslíš na gauči???

a nebo v přepravce, když na ně Brůtofka řvala bože ta mě zabije

a chčije tu průběžně furt. Já ci sluníčko...

tohle je v háji. Totál. U vás je to naprosto nejhorší, Čechy dobrý, ale Morava to odnáší naprosto hrozně

wami
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 11:25
- Nahlásit

PetraK
hehe, holčičky jsou odolný, stejně něco vzápětí vyvedou zas...

tohle je v háji. Totál. U vás je to naprosto nejhorší, Čechy dobrý, ale Morava to odnáší naprosto hrozně
jako záplavy už jsou pryč, sice některý oblíbený místa u řek vypadají podstatně jinak, ale dobrý.
Ale trávníky jsou po kotníky plný vody, všude louže, když to na chvilku přestane, tak radostě vylezeš a v ten moment to luchne zas, nejlíp s kroupama...

se mi u Brut líbilo, jak se všichni dycky strašně báli, že promoknou, pak byl "strašnej slejvák" - rozuměj tak 8 kapek na hlavu - no a pak to celý přešlo
popřípadě se bouřkovalo všude okolo, jen nad náma ne...

ale je fakt, že to nepršlavo jsem si taky užila, bo v práci jsem si před 2 měsíci vylepila sluníčko na okno - a od tý doby je jediný, který vídám...

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 13:48
- Nahlásit

Zdravím milé dámy

Mám doma mužskýho a tak klasicky vůbec nic nestíhám

Tož si vás dočtu postupně.... ale na něco musím odpovědět hned

Fajka
šiš nepotřebujete drobátko taky prášečky na nervíky???

dyk já právě celej včerejšek nic nedělala jednak se mě nechtělo a druhák pak odpoledne se mě motala hlava kůli tý bouřce

jeden den je málo.... musíš i kvůli těm kráterům odpočivat víc, páč jinak se fakt složíš

PetraK
Brůtofko hele todle se dost vylučujee
néééééééé, já su normální, páč jsem dělala práci, která se mi líbila.... no a že se mi stýská? Komu by se chtělo být neustále doma

když fšichni tady vědí cos dělala
myslíš, že všicííí?

migrína?
jo a pěkně hnusná

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 13:59
- Nahlásit

vlk
a jinak zatím nějak není ci fotit.... furt leje, ven teď chodíme málo neb holky nějak nemusí když jim valí na hřbet..... a Yumítko na posteli, na gauči, v pelíšku... to je furt jedno a to samý....
Yumišátko je krásný... má takový baziliščí kukuč ... ovšem ten déšť u vás už je víc jak na palici, by se konečně mohlo udělat hezky

inu
Ani nemluv: jedna noc v autě, druhá v posteli, další v autě.. sem zjistila, že sem huž stará, bo tohle mi nedělá dobře
Jeli jsme do Itálie na Akita Trophy.. a že tropy nakonec byly, mám spálený ruce.

to je šílený... bych byla taky humřitá...tak hlavně regeneruj a dospávej
Stálo to alespoň za tu cestu a spaní v nespaní?

Jinak mě vzbudili telefonem z té potenciální práce a řeklo mě, že jsem se jim líbila moc, ale že díky tomu džíponsku mě nevemou, páč potřebujou nějakýho pracovníka, kerej jim nezdrhne, ALE, že by eventuelně mohli mít něco vod září na částečný úvazek, přičemž nevadí, že bych na jaře příštího roku zdrhla vdál...
tohle zní moooocinky dobře, tak snad by se v případě, že by nevyšlo džíponsko našla práce i natrvalo....

Janiii
no dostavujeme garáž plus nad to místnost, ale pak přijde na řadu komplet vystěhování, zboření štítů, sundání střechy, nová střecha, podlahy, stropy, vnitřní příčky, elektrika, voda, .... noooo a pak budem moct pomalu přemejšlet nad stěhováním zpátky jsem optimista, no nééé?
tak to fakt vidím na rok 2012 , ale pokud jste oba optimisti, tak vám nebudu brát iluze a budu držet palce, ať vás přejdou co nejpozději

Janiii
jen malá ukázka
ukázky jsou úžasné....do kdy vystavuje?

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:00
- Nahlásit

wami

hehe, holčičky jsou odolný, stejně něco vzápětí vyvedou zas...

šak jo, já jen žertovala Ivánku

pak byl "strašnej slejvák" - rozuměj tak 8 kapek na hlavu - no a pak to celý přešlo

no já jsem v sobotu hustě sprdla mámu, páč si furt stěžovala na počasí.... tak jsem to pak nevydržela a řekla, jí, že kdyby bydlela třeba v Bohumíně, tak si může stěžovat. Takhle ať drží kušnu a je ráda. Rozlobilo mě to.

brut

Mám doma mužskýho a tak klasicky vůbec nic nestíhám

znáju. Včera byl Brtnik služebkou. Stihla jsem si koupit tričko, dojít s psékem, uvařit poblifku, udělat večeři, psékovu večeři, převlíct postele, vyluxovat postele i pod postelema, vyluxovat celej byt, fšade vytřít, uklidit kópelku a záchod. A pak se svalit se slovíčkama a dobrým červeným a psékem na gauč a učit se. Kdyby byl doma nestihnu nic. nevim čim to je.

néééééééé, já su normální,

je Ti jasný, že ti to nikdo neuvěří?

myslíš, že všicííí?

rozhodně. Ty co to nevěděli, těm sme to řekli

jo a pěkně hnusná

au. To je to připo počasí a tlak. Brtnik měl minulej tejden dva dny za sebou . Nářez.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:06
- Nahlásit

wami
z odpolední mi nic nejede zpátky nach uhlový zapadákov, tak jsem musela na kole. 25 km tam ve slejváku a večer 25km zpět
...si nepsala, že jedeš na kole, pak se nedivím, že tě bolí v krku a jseš humřitá ...fotky nehoří, hlavně aby Jiřinka jezdila a ty jsi tohle ježdění neodnesla zápalem plic

se mi u Brut líbilo, jak se všichni dycky strašně báli, že promoknou, pak byl "strašnej slejvák" - rozuměj tak 8 kapek na hlavu - no a pak to celý přešlo
popřípadě se bouřkovalo všude okolo, jen nad náma ne

potfůrko

ale je fakt, že to nepršlavo jsem si taky užila,
a občas i nějaký ten paprsek sluníčka vylezl.... už aby jste ho tam měli taky ( i když momentálně tu fakt fest lije)...samozřejmě, že mám venku psí madrace a potah, páč jsem konečně vytřela chodbu

PetraK
myslíš na gauči???

a nebo v přepravce, když na ně Brůtofka řvala

počkej, tohle máš u mně jak v kasičce....
Sem na holčičky neřvala...sice jsem chvílema hudrala, ale neřvala

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:11
- Nahlásit

PetraK
znáju.
... navíc má bebíčko, páč mu včera večer museli vyříznout rychle se zvětšující pihu ( téměř v třísle a druhou hnusnou na břiše. Takže nechci, aby něco dělal, kvůli stehům... no a pak nic nestíhám

je Ti jasný, že ti to nikdo neuvěří?
rozhodně. Ty co to nevěděli, těm sme to řekli
uááááuáááááuááááuáááááá

au. To je to připo počasí a tlak. Brtnik měl minulej tejden dva dny za sebou . Nářez.
tentokrát fakt jo...většinou prášky zaberou hned, ovšem v neděli se jim nějak nechtělo.... naštěstí se v noci vyčistil vzduch a venčení pirani mi udělalo líp, takže jsem v klidu usnula

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:36
- Nahlásit

brut
počkej, tohle máš u mně jak v kasičce...

sem evidentně dost spořivá

.sice jsem chvílema hudrala, ale neřvala

jistěže, jistěže. To ti taky věříme

venčení pirani mi udělalo líp, takže jsem v klidu usnula

aspoň že tak. Je to teď fakt na pytel, jsi asi čtvrtý člověk co v migríně jede

navíc má bebíčko,

jau!! tak ať hezky srůstá!!

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 15:07
- Nahlásit

PetraK
sem evidentně dost spořivá
spoříš si průsery?

jistěže, jistěže. To ti taky věříme
tomu věř, páč jsem měla strach, že by sem se pak neměla s kým mazlit....řvu jen na harantííííí

aspoň že tak. Je to teď fakt na pytel, jsi asi čtvrtý člověk co v migríně jede
bohužel je tak hnusně ( tlak atd) že se o mně pokoušela včera a aji teď jsem tak trochu na vážkách, jestli si preventivně nehodím polohu ležmo a studenej hadr na kebuli, páč mi v ní už hoďku tepe .... myslím, že tohle zachrání jen slunečno a vyrovnanej tlak

jau!! tak ať hezky srůstá!!
vyřídím... naštěstí jsem ho zaměsnala tiskem všech papírů na víkendofku, takže se opravdu nenudí ( spíš sakruje a odvádí se tím jeho pozornost od bebíčka)

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 15:09
- Nahlásit

Dámy odcházím venčit a pokračovat v překonávání migrenky, snad se tu ještě dneska objevím...

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 15:18
- Nahlásit

brut

spoříš si průsery?

to mi de líp, než spořit prachy, v tom jsem dost slabá

tomu věř,
tomu sama nevěříš

pokoušela včera a aji teď jsem tak trochu na vážkách, jestli si preventivně nehodím polohu ležmo a studenej hadr na kebuli, páč mi v ní už hoďku tepe

blbý, blbý, je mi líto každýho kdo na tohle trpí, páč teď je to evidentně kolotoč

a odvádí se tím jeho pozornost od bebíčka

jistě, kdo si hraje nezlobí.

Tak mu ještě pusť to co jsem Ti poslala emilem. Bude to vzhledem k jeho činnosti tetkon dost aktuální. Jde o to - může se smát???

mishi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 15:55
- Nahlásit

BAF! Se omluvuju, nestíhám ani psát natož číst... Firma se nám vybarvila do nejčernější černý, takže furt řešíme průsery kolem baráku, do toho máme dvě svatby a mám toho fakt až nad hlavu. I Gastoňák mi nadává, že krom ranních procházek spolu nejsme. Tak se tu všici mějte a já vás snad i někdy dočtu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 16:05
- Nahlásit

mishi

Firma se nám vybarvila do nejčernější černý,

no potěš koště!! Existuje v týhle zemi nějaká stavební firma na kterou se dá spolehnout herdek?

inu
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 16:16
- Nahlásit

brut
bych byla taky humřitá...tak hlavně regeneruj a dospávej

snažím se, ale to víš, musím zarábať

Stálo to alespoň za tu cestu a spaní v nespaní?
Ale jo, jo, stálo

tohle zní moooocinky dobře,
to joo, ale jásat budu, haž bude smlouva.. už jednou jsem měla slíbenej flek a nakonec z toho nic nebylo

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 16:20
- Nahlásit

Sem zpět, ale jen na skok.... jdu vařit, páč se mi tu za chvíli slezou hladofcííí

PetraK
to mi de líp, než spořit prachy, v tom jsem dost slabá
koukám, že spoření/nebo spíš nespoření prachů je problémem i jinde než u mně...sem ráda, že v tom nelítám sama

tomu sama nevěříš
já jo, ale jak vidím, tak ty ne

blbý, blbý, je mi líto každýho kdo na tohle trpí, páč teď je to evidentně kolotoč
jestli tohle počasí vydrží ještě další měsíc, tak se ze spousty lidí stanou narkomani, páč bez prášků to prostě neustojíš

jistě, kdo si hraje nezlobí.
bych řekla, kdo tiskne cca 1000 papírů,, tak má jiný starosti než zlobit

Jde o to - může se smát???
jj, smát se může...jedny stehy má skoro v podbříšku a druhý v třísle....dokonce může i normálně chodit v hodně volných gatích, které má na kšandách

mishi
... Firma se nám vybarvila do nejčernější černý, takže furt řešíme průsery kolem baráku, do toho máme dvě svatby a mám toho fakt až nad hlavu
týýý brďo... tohle je noční můra všech stavebníků... nějkaou obranu na ní máte? Svatby jsou spíš odpočinkový, ale ten barák je šílený Tak Gastoňáka alespoń podrbej a doufám, že se chlapec v tomhle bláznivým počasí drží

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 16:23
- Nahlásit

inu
snažím se, ale to víš, musím zarábať
já vím , ale do víkendu je daleko, tak alespoň doma si dej pohov

Ale jo, jo, stálo
tak to je fajn, bylo by blbý, kdyby jsi absolvovala takouvou cestu a spací mučení, když by vše bylo na prd...

to joo, ale jásat budu, haž bude smlouva..
no, to je jasný, páč pokud v ruce nic nemáš, tak je to jen slib, na který se dá zapomenout....ale snad to dobře dopadne, holt teď si na řadě s držením palců ty, když Orísek je fit

inu
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 16:26
- Nahlásit

brut
ale do víkendu je daleko, tak alespoň doma si dej pohov
jj, snad nebude Kuba moc bručet

když by vše bylo na prd...
tak neříkám, že to bylo všechno jenom pozitivní, ale zase jsem se naučila mnoho nového a to pozitivní rozhodně bylo

.ale snad to dobře dopadne, holt teď si na řadě s držením palců ty,
Děkuju a pak ještě budu potřebovat držet něco na to džíponsko

mishi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 16:27
- Nahlásit

brut
On se kupodivu drží líp jak v létě, je pro něj tohle počásko upe ideální. Je to sice fajnovka, takže v dešti na zahradu nepůjde, ale ráno na procházku můžou padat trakaře a je mu to šumák. Spíš Báře to nesvědčí - začíná nám pajdat na přední a blbě se zvedá. Pro ní je už dlouho moc mokro a zima. Kor ty bouřky - Gastonovi je to šumák, ale Barča se neskutečně bojí. Minule se nám narvala do baráku půlmetrovým okýnkem...

Jinak na firmu máme páky, ale muselo by to jít všecko přes soud, tak se teď už jen modlíme, aby to konečně dodělali a vypadli a snad se pak nějak domluvíme. O víkendu nás čeká poslední malování a pak se můžem stěhovat, i když teda zatím nemáme fasádu a plot, ale to můžou dělat, když budem bydlet. Ať už máme konečně klid...

Jdu dom, dneska musíme rozmontovat kuchyň, protože vodák se mě nějak nezeptal, kde a jak bude dřezová baterie a narval jí přímo do pracovní desky. Truhlář se mohl zbláznit a já taky - takhle bych to mohla za rok měnit. Tak se to dneska rozmontuje a udělá znova, jenže to je další zdržení, než dorazí nová pracovka...

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 16:54
- Nahlásit

inu
jj, snad nebude Kuba moc bručet
neboooj, nebude

že to bylo všechno jenom pozitivní, ale zase jsem se naučila mnoho nového a to pozitivní rozhodně bylo
kdyby bylo vše jen pozitivní, tak bych v tom hledala nějakou chybku, ale takhle věřím, že jsi si to užila a naučené zužitkuješ

Děkuju a pak ještě budu potřebovat držet něco na to džíponsko
koukám, že budu mít place ouplně placatý, než u vás bude vše dořešeno.... ale budiž, držím i na džíponsko

mishi
On se kupodivu drží líp jak v létě, je pro něj tohle počásko upe ideální.
supééér, alespoň někomu to vyhovuje a je mu líp

Spíš Báře to nesvědčí - začíná nám pajdat na přední a blbě se zvedá. Pro ní je už dlouho moc mokro a zima.
ajajajaj, tohle je ale blbý, chuděrka malá

Kor ty bouřky - Gastonovi je to šumák, ale Barča se neskutečně bojí. Minule se nám narvala do baráku půlmetrovým okýnkem...

Jinak na firmu máme páky, ale muselo by to jít všecko přes soud, tak se teď už jen modlíme, aby to konečně dodělali a vypadli a snad se pak nějak domluvíme.
to doufej... asi jsem po zkušenostech s firmama skeptik, ale moc tomu nevěřím

O víkendu nás čeká poslední malování a pak se můžem stěhovat, i když teda zatím nemáme fasádu a plot, ale to můžou dělat, když budem bydlet. Ať už máme konečně klid...
aspoň že tak.... fasáda a plot je v tomhle případě to nejmenší

dneska musíme rozmontovat kuchyň, protože vodák se mě nějak nezeptal, kde a jak bude dřezová baterie a narval jí přímo do pracovní desky. Truhlář se mohl zbláznit a já taky - takhle bych to mohla za rok měnit. Tak se to dneska rozmontuje a udělá znova, jenže to je další zdržení, než dorazí nová pracovka...
... to snad nééééé

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 18:09 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

brut
výstava by tam měla být zhruba měsíc, ale přesné datum nevím...
edit: už vím do 30.6.

<< 1 ... 693 . 694 . 695 . 696 . 697 . 698 . 699 . 700 . 701 . 702 . 703 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání