Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 693 . 694 . 695 . 696 . 697 . 698 . 699 . 700 . 701 . 702 . 703 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 10:37
- Nahlásit

PetraK
jojo, to je model 2010 model 2009 je už z mody

nasratej asi Neměl očividně náladu na to, aby ho otravná matka furt fotila Nebo mu bylo už nic moc, páč pak večer měl horečku... Kdo ví, ale prostě jsem si tu fotku odpustit nemohla, aby lidi viděli, že není furt jen v pohodě a usměvavej

kachna_
Já bych chtěla maličký mímo nebo aspoň normálně velký... Jsem si nedávno chovala holčičku, která je o měsíc starší než mrňous, ale taky je skoro o dvě kila lehčí už aby se ten náš valibuk naučil chodit a nemusela jsem ho tolik nosit

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 10:47
- Nahlásit

kachna_
vono je to navíc starší než Eimátko

fákt?? Si děláš srandu ne?? mám v tom bramboračku, evidentně.
Eimy

to je model 2010 model 2009 je už z mody

vy lidi co se řídíte módou máte těžkej život

si tu fotku odpustit nemohla

no to jistěže!§ Čim bys ho vydírala, až bude velkej a najde si babu, ž ejo?

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 10:52
- Nahlásit

PetraK
Si děláš srandu ne??
nee, 27.6.jí bude rok.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 11:04
- Nahlásit

kachna_

nee, 27.6.jí bude rok.

bože! Proč ten čas tak hrozně letí??? To není možný- si vymejšlíš, abys mě sválně vyděsila

mishi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 11:07
- Nahlásit

PetraK
pani, von ten domek stojí už dávno. Jen tam furt ešče voxidujou. Jsme se rozhodli, že to nebudem hrotit a stěhujem se první víkend v červenci. Vono jako už zbejvá jenom pár drobností jako třeba vymalovat chodbu, položit lišty a namontovat světla a dodělat kuchyň, ale dyž na to máme jenom ty víkendy a kor dyž příští víkend kopeme kanaldu a ten další jedeme na vodu, to se asi tendle měsíc moc nechytáme huž. Takže no stress, my to s našima už ten měsíc nějak zvládnem.

Helejte dámy, nějaká nová móda tady asi. Zřejmě upustim od koupi auta (chtěla jsem model 2007) a pořídim si taky bejby, zřejmě model 2011, abych vás trumfla.

Von ten čas fakt letí!

PetraK
Kdy jedete na ten koncert, že huž se vám zdaj takový divoký sny?

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 11:12
- Nahlásit

mishiZřejmě upustim od koupi auta (chtěla jsem model 2007) a pořídim si taky bejby, zřejmě model 2011
pche, jestli to vyjde, tak mě netrumfnete, bych chtěla ještě jedno, taky model 2011. A 2012 svatbu , heč

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 11:14
- Nahlásit

Zdravím milé dámy

Asi vás nebudu dočítat, páč jste toho naškrabaly docela dost.

Jinak jsem včera večír dojuchala dom chvíli před smrští krup a lijavce. Víkend byl naprosto dokonalej. Vše se povedlo ( až na drobné chybičky jako třá spálený ruce a následnou horečku či na totální vyčerpání). Brutík vyhrál v sobotu naprosto vše, takže jsme stěhovali obrovskou krabici plnou dobrůtek, hraček, granulek, piškotů, pohárů atd. Něco ještě pobrala do auta Hanka s Fredym, páč by jsme se tam nevešli a spoustu jsem toho ještě rozdala.
V neděli byl hošíček naštěstí třetí, ale myslím, že to bylo více méně zásluhou toho, že rozhodčí slyšela, jak se děsím, že se nevejdeme do auta

Musím říct, že celkově akce opravdu vyšla, dokonce nad očekávání dobře a hlavně v docela dobrém duchu.

Od nedělního večera jsme byli u tety na Moravě, takže jsem jela domů s plným batohem reberbory ( pokrájené ), kopru, šnitlíku a libečku. Musím říct, že jsem v pondělí celý den jen krájela a sekala zásoby na zimu. Psi byli naštěstí z toho vedra tak umlácení, že většinu času leželi na dlažbě a večer se při procházce s chutí vrhli do rybníka

Od včerejšího večera tu mám tři chlupáče, páč k nám přijuchala Balča. Všichni tři od rána leží v chodbě a odmítají jakoukoli činnost vyžadující rychlejší pohyb.

Teď jdu vymýšlet oběd tak, abych nemusela moc dlouho vařit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 11:19
- Nahlásit

mishi

pani, von ten domek stojí už dávno

já vim,ale myslela sem jako že komplet. -ale takhle už to skorem komplet je, takže za měsíc je kolaudačka? Se tu sejdem a hromadně se vožerem, což?

pořídim si taky bejby, zřejmě model 2011, abych vás trumfla

ale nevim, esli je to lepčí nápad než auto- koukni na Kukačku a Kachnu, musej to každej rok obměňovat. To s autem můžeš jezdit do furt

Kdy jedete na ten koncert, že huž se vám zdaj takový divoký sny?

HŮŮŮŮŽ BÝÝÝL a byl DOKONALEJ. A ten dnešní v sokolovně taky.
To sou dozvuky prostě no. A doufám, že ešče dlouho budou, tak minimálně přes léto, páč to se na žádnej koncert neprobijem. Tak doufám, že s podzimkem vylepčíme skóre

kachna_

bych chtěla ještě jedno, taky model 2011. A 2012 svatbu

dete na to moc dobře. všichni vás čekaj vod lesa a vy přídete vod brodu

mishi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 11:24
- Nahlásit

kachna_
Jo, pani, tak vás už asi netrumfnu. Svatbu už máme bohužel za sebou. Hnedle bych si dala repete. A dva modely je víc jak jeden, no, tak holt trhnu partu.

PetraK
Jéééé, to sem zaspala! Kdy to bylo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 11:25
- Nahlásit

brut

Zdravím milé dámy

no ty vado, organizátorka se tu taky zjevila! Už sem si řikala, esli neděláš kojot, nebo bojkot

dojuchala dom chvíli před smrští krup a lijavce
slušnej závar, což??

Víkend byl naprosto dokonalej.

tak supr, supr, to má člověk dobře u osrdí, což?

Brutík vyhrál v sobotu naprosto vše

no tydle velký dycky fšechno vyhrajou
GRATULUJEME!!

Musím říct, že celkově akce opravdu vyšla, dokonce nad očekávání dobře a hlavně v docela dobrém duchu.

Sem na vás myslela, jak vám k tomu klaplo dobře počasí (když pominu ty spáleniny )

vrhli do rybníka

taky od pondělka Ešusa vrhám do rybnika. jen včera nás tam otravoval nějakej hlídač z okolního objektu evidentně se řídil heslem malý Lucky od kachny_ a nakládal se do lihu, táhlo z něj jak z palírny. Když Ešusovi předváděl, že mu sebere tenisák, doufala sem - marně - že mu uhryzne hlavu. Ten na něj jen zabublal a plaval s tenisákem rychlostí blesku obloukem pryč

mishi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 11:25
- Nahlásit

A na virtuální kolaudačku vás samozřejmě pozvu. To bude párty!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 11:28
- Nahlásit

mishi

Kdy to bylo?

tetkon nedávno - před 14 dny a kousíčkem . Tadykle jsme býýli někde tam vepředu jsmééé hele:

http://www.youtube.com/watch?v=_dg279u8lA4

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 11:29
- Nahlásit

mishi
A na virtuální kolaudačku vás samozřejmě pozvu

no to se rozumí samo. Jinak bychom se pozvaly dovopravdy a to si nepřej tady se trénuje už od útlýho mládí, máme novou generaci alkahůlikůch

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 12:08
- Nahlásit

Už sem zase tu..... musím všechny ty ceny narvat do mini skříňky a nějak se tam nevejdou, tak to různě přerovnávám a doufám, že se skříňka nafoukne

mishi
ááá, koukám, že začátkem července vypukne stěhovací bůůůům, tak to držím palce, páč neznám nic horšího než stěhování ( a požár)

kachna
týýý jo, malá už bude mít rok, toto utíká..... hlavně ať model 2011 vyjde ve zdraví a model II 2012 v pohodě.

Eimy
koukám, jak se malej umí šklebit.... vypadá na tý fotce děsně na*aně, co jsi mu dělala ?
Ale roste do krásy, pacholíček jeden

Já jsem si o víkendu taky chovala miminko.... tříměsíčního klučíka a moc se mi to líbilo. Navíc byl děsně hodnej a vůbec neplakal... za celý víkend tak minutku, jinak se furt tlemil a rozprávěl.....
Druhé mimi bylo přesně pravý opak... tlemení a rozprávění bylo tu minutku, jinak neustálý pláč a rodiče ho museli nosit. Dost blbě si ho naučili, se postupem času z toho zblázněj, oba dva....

PetraK
no ty vado, organizátorka se tu taky zjevila! Už sem si řikala, esli neděláš kojot, nebo bojkot
sem se byla ještě "rekreovat" u tety, páč se k ní jinak moc nedostanu

slušnej závar, což??
šílenej, dokonce nám pršelo do kuchyně, což mně děsně překvapilo....

tak supr, supr, to má člověk dobře u osrdí, což?
hlavně jsem ráda, že už je za náma, páč jsem byla celá hotová jak z přípravy, tak z celého vyvrcholení

no tydle velký dycky fšechno vyhrajou
GRATULUJEME!!

děkujeme.... on byl děsně šikovnej a hlavně jsem byla šťastná, že i v tom vedru běžel jak o život a nechrchlal.
Za to piraňa si vzpomněla na to, že jí loni na trati srazil těžkej labrador a přeběhl přes ní.
Takže vždycky nadšeně vyběhla a po pár metrech jí docvaklo, že by se něco takového mohlo zase stát a skončila...odpočítali jsme přesně délku toho běhu, zastavila se na stejnou vzdálenost. Holt má holka hroznej blok, takže budeme začínat od začátku a to pomalinku.....však není všem dnům konec a třeba se nám postupně vrátí do normálu.

Sem na vás myslela, jak vám k tomu klaplo dobře počasí (když pominu ty spáleniny
počasí bylo dokonalé.... jen jsem si objednávla teploty pod 20 stupňů, páč tohle byl šílenej masakr nejen pro lidi, ale i pro psy

taky od pondělka Ešusa vrhám do rybnika. jen včera nás tam otravoval nějakej hlídač z okolního objektu evidentně se řídil heslem malý Lucky od kachny_ a nakládal se do lihu, táhlo z něj jak z palírny.
u tety skoro nikdo nevenčí a tak jsme tam za exoty. Navíc mužskej viděl myslivce na posedu a moji chlupatci byli za vzorňáky, páč na povel "lehni a zůstaň" sebou plácli do polí a počkali na páníčka než se domluví s myslivcem.
Od něj slyšel nejen pochvalu za vzornou výchovu ( hahahaha, jim bylo děsný vedro, takže si rádi odpočinuli ve stínu), ale i to, že tohle plemeno nezná a navíc ono takové zastřelení psa není jen tak jednoduchá věc, páč se docela složitě řeší a ten daný čék nesmí po tu dobu používat zbraň....Myslivec si je prý bude pamatovat a kdyby se cokoli stalo, tak se máme obrátit na místní sdružení a oni o nás budou jím informovaní.... což mi udělalo radost, páč jeden nikdy neví....

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 12:18
- Nahlásit

brut
co jsi mu dělala ?

neukázala mu levi. A taky mu vyhrožovala výměnou za novej model určitě.A taky mu určitě nedala pořádný pití, jako dostala Lucka

hodnej a vůbec neplakal..
jinak se furt tlemil a rozprávěl..

"rekreovat" u tety, páč se k ní jinak moc nedostanu

sem si říkala, že ses někde zadrhla drápem. A co Wamijofka?

což mně děsně překvapilo....

mě překvapila spíš voda v posteli , páč jsem překvapivě nezavřela okno v ložnici

, páč jsem byla celá hotová jak z přípravy, tak z celého vyvrcholení

mluvíme furt vo těch závodech, že jo?

pardon, pardon, pardon. mi to jen připomněl tu mou oblíbenou scénku, kdy jsem se drápala na Praděd, volal kamarád a chtěl něco přeložit. Já sem funěla a řikám mu, ať zavolá za chvíli, že sem právě před vrcholem .

a seš si jistá, že to byl opravdu hošíček???

ak o život a nechrchlal.

hlavně to poslední, což? Je čikovnej, čikovnej. Velkej ale čikovnej

po pár metrech jí docvaklo, že by se něco takového mohlo zase stát a skončila.

todle je debilníííííííííí, debilní. naprosto. Já vím, že se to stát může, ale je to škoda, páč pes kterej je na sebe vopatrnej /viz náš hošíček a jeho zadrcnutí nohou o drát/, tak je to pak těžký

jen jsem si objednávla teploty pod 20 stupňů.

ste se měli dohodnout pořádně s těma co si zas vobjednávali tropiko

. což mi udělalo radost, páč jeden nikdy neví...

jéén houšť takovejchhle myslivců . i když ono se to pochopitelně taky odvíjí i od těch pejskařů. No.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 15:32
- Nahlásit

PetraK
neukázala mu levi. A taky mu vyhrožovala výměnou za novej model určitě.A taky mu určitě nedala pořádný pití, jako dostala Lucka
tak to se pak nelze divit, že se mračánkuje... páč bez levů a chlastu by chlap do zoo chodit neměl

sem si říkala, že ses někde zadrhla drápem. A co Wamijofka?
sem hlásila, že budu až ve středu, páč u tety se nic většinou nestíhá.... jinak Wamijofka při odjezdu vypadala dost spokojeně a celý víkend byla moooooocinky dobře naladěná a veselá ( některé fotečky to potvrzují), navíc utahala běháním chlupatce, takže i to splnilo účel. , odvážela si spoustu dobrůtek, páč já je rozdala mezi čtyři lidičky

mě překvapila spíš voda v posteli , páč jsem překvapivě nezavřela okno v ložnici
trupkáááááááá, alespoň dneska si se poučila? Páč jinak tam budeš mít vodu zas... má opět cedit

mluvíme furt vo těch závodech, že jo?
hmhmhmhm a o čem asi jiném bych na veřejném foru mluvila

pardon, pardon, pardon. mi to jen připomněl tu mou oblíbenou scénku, kdy jsem se drápala na Praděd,...........
vždyť říkám, že jsi trupkáááááá, ale fakt si na víkendofce chyběla... by se ti mezi námi líbilo. Příští rok holt budeš muset jet s námi

a seš si jistá, že to byl opravdu hošíček???
jj, zůčastnila jsem se přebalování

hlavně to poslední, což? Je čikovnej, čikovnej. Velkej ale čikovnej
jj, páč já měla docela strach v tom vedru... on toho hodně vychlemtal a byl zavřenej v chladném pokoji, takže si mezi běhy měl možnost odpočinout, ale dal tomu všechno a bylo to vidět bez chrchlání. Tím se podařilo eliminovat onemocnění srdce... holt to budou ty plíce a asi i prostředí, kde se pohybuje. Páč se běhalo na posekané louce, kde mu to asi vyhovuje víc než někde na prašném poli....

todle je debilníííííííííí, debilní. naprosto. Já vím, že se to stát může, ale je to škoda, páč pes kterej je na sebe vopatrnej /viz náš hošíček a jeho zadrcnutí nohou o drát/, tak je to pak těžký
tohle bude děsně těžký a hlavně se na ní bude muset pomalu, takže si myslím, že než se strach "zlomí" a zase bude běhat v pohodě, tak to bude několik let trvat... ale jak jsem hlásila, jsem šťastná za každý, byť sebemenší, pokrok a tak jsem děsně jásala, že si v sobotu v druhém "běhu" kousla do střapečku a v neděli neodskočila o dva metry, když se pohnul v trávě fotograf...
Jen by jsme potřebovali běhat častěji, aby si ty dobré věi oživovala rychleji....

ste se měli dohodnout pořádně s těma co si zas vobjednávali tropiko
blázni... po těch hnusnejch zimách je prudké tropiko děsivé a hrozně namáhavé...

jéén houšť takovejchhle myslivců . i když ono se to pochopitelně taky odvíjí i od těch pejskařů. No.
taky jsem měla radost a hlavně tohle je vesnice, kde každý každého zná, takže i ti myslivci na to koukají trošinku jinak...navíc tam téměř nikdo nevenčí ( sem tam nějaký chalupář, když náhodou ho napadne a my)

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 15:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

páč bez levů a chlastu by chlap do zoo chodit neměl

stejnýho názoru byl kdysi i Brtnik

jinak Wamijofka při odjezdu vypadala dost spokojeně

to je gůůt!!!
musíme se zase nějak slézt v Prahé

Příští rok holt budeš muset jet s námi

pani já vám nechci kazit ilůze, budu ráda, když to klapne s tou Peckou.

jj, zůčastnila jsem se přebalování

aha, no ale divný to je, to uznáš

kde mu to asi vyhovuje víc než někde na prašném poli...

no ty jo, ale na prašným poli by chrchlal kde kdo. a když zmáknul tohle vedro, tak dobrý

zase bude běhat v pohodě, tak to bude několik let trvat

hele jási Ešusa rozběhala sama právě - na chalupě s tím svým pseudotrenažérem. Až přijedeš jednou, tak to můžem zkusit. Páč vono je to tak jiný a přes to podobný, že jí to třebas nenapadne.

po těch hnusnejch zimách je prudké tropiko děsivé a hrozně namáhavé...

no musim říct, že to moc nedávám. Já ty vjědra neumim zpracovat. Umim zpracovat dobře zimu, ale tohle ne. Umírám. Dneska ani nejsem v černým - když pominu spodní prádlo . Má to ovšem výhodu - nikdo mě nepoznává, nikdo mě nezdraví, pro asociála jako jsem já, gůtová věc :-D Sou to vlastně takový mimikry jako - páč mimikry sou, když neni vidět .

Heh, jak jsi psala, žes připálená- já jsem na tom podobně. V pindělí jsem musela Brtnikoj ukrást jeho jedinou jednací košili, abych mohla jít venčit. Všechno co má dlouhej rukáf je černý s výjimkou týhle jediný košile. Jen asi nebylo dobrý jí brát k rybníčku, nevypadá tetkon moc jako jednací košile . Bude průser

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 19:10
- Nahlásit

PetraK
stejnýho názoru byl kdysi i Brtnik
teď už ne?

to je gůůt!!!
musíme se zase nějak slézt v Prahé

to určitě klapne, však dá brzy vědět, kdy se objeví

pani já vám nechci kazit ilůze, budu ráda, když to klapne s tou Peckou.
tak je nekažte a doufejte, že se s Ešuskem vlezete do nějakého autíka a pojedete s námi .... Brtník bude mít volný víkend

aha, no ale divný to je, to uznáš
nezapomeň, že je ještě malinkej... vše se začne projevovat později

no ty jo, ale na prašným poli by chrchlal kde kdo. a když zmáknul tohle vedro, tak dobrý
no, on chcrchlá i na zarostlým poli, ale myslím, že je to tím prachem, kterýho je víc než na louce

hele jási Ešusa rozběhala sama právě - na chalupě s tím svým pseudotrenažérem. Až přijedeš jednou, tak to můžem zkusit. Páč vono je to tak jiný a přes to podobný, že jí to třebas nenapadne.
ok, vyzkoušíme, však za každou pomoc budu ráda, páč je mi jí líto.... kor, když jsem viděla s jakou radostí vyrazila a jak pak byla skleslá

no musim říct, že to moc nedávám. Já ty vjědra neumim zpracovat. Umim zpracovat dobře zimu, ale tohle ne. Umírám. Dneska ani nejsem v černým
já sem byla od rána zalezlá doma a se psama jsem šla až teď navečer, kdy pršelo a vyčistil a ochladil se vzduch ...taky nedávám vedra, právě proto mi bylo v sobotu i neděli večer zle

V pindělí jsem musela Brtnikoj ukrást jeho jedinou jednací košili, abych mohla jít venčit. Všechno co má dlouhej rukáf je černý s výjimkou týhle jediný košile. Jen asi nebylo dobrý jí brát k rybníčku, nevypadá tetkon moc jako jednací košile . Bude průser
tys fakt trůůůůpka ...ale chápu, já chodím taky ve volné košili..ovšem s tím rozdílem, že jich mám spoustu, páč jsem je zabavila mužskýmu ( jsou staré, seprané a nesmírně pohodlné )

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 20:03
- Nahlásit

brut
teď už ne?

už ne, už do žoloo nechodí

však dá brzy vědět, kdy se objeví

to je dobře, půjdem zas na zmrzku

.... Brtník bude mít volný víkend

no to je právě ta potíž. Nemůžu ho nechat na Apaluše samotnýho, von by se tam voddělal a navrch by umřel hlady, přes fakt, že má navařeno jako pro čtyři. Znám ho - jediný jídlo, který by ten den dal by byla snídaně, to jo. Voběd by si neohřál, protože by na něj neměl čas, musel by pracůvat. Přes to, že by mu hlady bylo špatně. a večer by usnul dřív, než by si něco stihnul ohřát to není o lenosti, to je o jeho posedlosti prací. Já musím na chalupě vždycky hrozně nadávat, aby šel jíst, vyhrožuju vyhlazením, když okamžitě nepoloží tu blbou lžíci do malty a nevypne míchačku Je to magoooooooor.

vše se začne projevovat později
pravda že, to je fakt

kterýho je víc než na louce

fakt?? bych myslela, že v zeleným to bude v cajku.

ok, vyzkoušíme, však za každou pomoc budu ráda, páč je mi jí líto.... kor, když jsem viděla s jakou radostí vyrazila a jak pak byla skleslá

no v poho, ono je to krátký a rychlý jen tak jak velkej psovi nechám náskok a jak mám rychlý nohy . Nikde nic nataženýho, nikde žádnej jinej péf - Ešusa zavřem. Bude tam sama,navíc jí na střapec můžem navázat hračku, nebo kost

jsem šla až teď navečer, kdy pršelo a vyčistil

no u nás pršelo až tetkon před chvilkou. Zkazilo mi to procházku - to že nepršelo. vyrazila jsem s hošíčkem na koupání a vono to začlo bouřkovat, tak jsem zbaběle prchla do sídliště a courali jsme civilizací. V sídláku na mě tolik blesk nemůže

tys fakt trůůůůpka
no ne - ale v čem jsem měla jít? Spálená jako blázen - v práci mi řikaj Ty prase! , ale vjědro bylo hrozný, sluníčko pálilo, tak jsem se musela chránit. Jak se budu chránit až Brtnik zjistí, že jednací košile již více jednací neni - to nevim ešče.
Ale budu ešče dělat že sem na něj z dnešní noci - kdy zapomněl ty lístky doma a museli jsme jet z Ostravy do Prahy a zpátky a málem jsme to do tej sokolovny kvůlivá němu nestihli - načtvatá. A von pak bude rád, že už načtvatá nejsem a tu košulu mi vodpustí!! a už i vim, jak mu to sdělim . Zazpívám mu: "Ej bačo bačooo nááááš, černůůů košůůůlkuuu máááš, kdo Ti ju vypere, dyš maměnky nemáááš?" A esi ani todle neklapne, je se mnou ámen

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 07:50 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Raáááámštáááááááááájn vespolek
zdravíme šecky připálený, vycoursingovaný, vybetonovaný, čekající na kolaudaci, s dětma i bez dětí, ty co byli na pseudo koncertě i ty mrtvý co zapoměli lístky, no šééécky prostě

Sem doma takže i na netu chvilu, kancelář je přestěhovaná, sice né úplně všecko uklizený na svým místě ale to musí počkat bo dneska stěhujeme zase doma ...už si připadám jak zaměstnanec stěhovací kompeny ...v pátek nám budou zateplovat střechu takže vyklízíme půdu no děs.. páč tam 5 let nikdo nic nevyhodil..naopak jen věcí přibývalo

hele to je ale logický, ne? páč deset děcek = že přijdou na buben. Takže ten buben bude tim pádem až na konci celý akce (bude mít radost Fajfka, až si todle bude číst
co já, co já??? ale ty vostatní
jináč jako abyste byli im bilde jo... akití komunita je rozdělená do několika skupinek kerý spolu pečou a nepečou s těma ostatníma skupinkama jo...a hele mě se povedlo za ty 4 roky co Fajušku mám nakrknout uúplně šecky tydle skupinky... ted tím krytím sem zvládla už i tu poslední
prostě jsme holky šiškovný
sákra sem to zapoměla zvýraznit...tak teda eště jednou:

Rááááááááááááááááááááááááámštáááááááááááááááájn

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 09:15
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAM
RRRRRRRRRRRRRAM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

FÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJKAAAAAAAAAAAA FOOOOR EVRRRRRRRRRRRR
A
FAAAAAAAJKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FOR PREZIDENT (tetkon už by to klaplo

Fajka

ty mrtvý co zapoměli lístky,

jedině to, že jsme to stihli ho zachránilo vod tichý domácnosti ale řekla sem mu svoje a upozornila ho,ž e todle už se nesmí vopakovat

kancelář je přestěhovaná,
dneska stěhujeme zase doma

to je nějaká návyková činnost todleto??

vyklízíme půdu
ááááááááááááá to budou pokladyyy, to budou poklady

a hele mě se povedlo za ty 4 roky co Fajušku mám nakrknout uúplně šecky tydle skupinky... ted tím krytím sem zvládla už i tu poslední

ty si ale čikovná holka z hor čék nikdá nemá bejt se stádem

hele a kdy už přestanu bejt tou gumou u spoďárů? Kdy se to dovíme?

sákra sem to zapoměla zvýraznit.

no proto , no proto!! Sem si včéra díky jednomu týpkovi, který byl na tom stejným koncíku jako my a měl s sebou kameru, projela znovu celej ten koncert áááááááá - pani děkuju ešče tisíckráááááááááááááááááte krááááááááááte děleno děleno!!!

mishi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 09:25
- Nahlásit

Brý den vinšuju!

PetraK
Voběd by si neohřál, protože by na něj neměl čas, musel by pracůvat
To znááááám! Dejv nesnídá, ale když se jde na barák, dá si teda kousek buchty a čaj. K obědu mu ve tři pod výhružkama smrti vnutim aspoň polivku. A večer v devět jde obědvat druhý jídlo. Se jim divim, že nemaj hlad. Fakt že jo. Já nemít každou chvíli něco v puse (jídlo tim myslim), tak jsem nevrlá...

Zazpívám mu: "Ej bačo bačooo nááááš, černůůů košůůůlkuuu máááš, kdo Ti ju vypere, dyš maměnky nemáááš?" A esi ani todle neklapne, je se mnou ámen
Jo tak to by se mnou byl ámen, jen bych spustila. Pani, necete rači poslat novou košili? My jich máme hafo.

Já su teda za to teplo fakt ráda, jen nechápu, proč je vedro, když jsem v práci, když jedu dom a jen dorazim dom, zatáhne se a začne chcandit. Ale miluju tu chvilku před tim, než začne pršet. Jak je cítit voda ve vzduchu. Jsem si to včera docela užívala. Hlavně jsme tu měli dobrou buřinu, vypadával proud (asi tak každou minutu), tak jsem jen koukala z okna a strašně se mi to líbilo. Teda do chvíle, než jsem viděla Barunu, jak vyvádí. Vona má fakt panickou hrůzu z bouřky...

brut
neznám nic horšího než stěhování ( a požár)
A já momentálně neznám nic lepčího než stěhování. Jinak taky gratulujem k vítězství!!!

Fajka
Helejte, vy snad stěhujete celej Jablonec, ne? Tak pani, první víkend v červenci, dyž huž máte tu praxi, tak byste mohla dorazit, což?

Helejte, kde mám v Liberci bo v Jablonci najít bez, dyž ani nevim, jak vypadá? Chjo, jsem si zase něco vymyslela. Jináč hlásim, že dělníci dělaj naschvály - od včerejška nás úmyslně buděj brzo ráno, ale práce udělaj míň jak jindy, takže předpokládám, že po obědě už se nevracej. Jsme měli včera zase veselo. Mám nový hobby - toho jednoho prudim, páč si to zaslouží, je to idiot a je na mě drzej, tak ho vytáčim, jak to jen jde.

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 09:38
- Nahlásit

PetraK
Zazpívám mu: "Ej bačo bačooo nááááš, černůůů košůůůlkuuu máááš, kdo Ti ju vypere, dyš maměnky nemáááš?" A esi ani todle neklapne, je se mnou ámen

ááááááááááááá to budou pokladyyy, to budou poklady
no nevim teda..zatim jen haraburdí

ty si ale čikovná holka z hor čék nikdá nemá bejt se stádem no to sem fakt nebyla nikdy halt to maj se mnou lidi těžký

hele a kdy už přestanu bejt tou gumou u spoďárů? Kdy se to dovíme? nevim pudu se zeptat madam..pak dám vědít ...
mishi
Hlavně jsme tu měli dobrou buřinu, vypadával proud (asi tak každou minutu), tak jsem jen koukala z okna a strašně se mi to líbilo. Teda do chvíle, než jsem viděla Barunu, jak vyvádí. Vona má fakt panickou hrůzu z bouřky...
to teda ta byla..Fajuše ani nechtěla jít večer venčit...tak měla do rána nohy křížem

Helejte, vy snad stěhujete celej Jablonec, ne
to ste na to kápla pani už si tak skorem připadám...

Tak pani, první víkend v červenci, dyž huž máte tu praxi, tak byste mohla dorazit, což?
pani né že bych vám nerada helfla ale to pořádáme akití dogtrek a to by se beze mě bohužel nevobešlo dyž to organizuju tak tož pardoooo...leda až se budete stěhovat příště

kde mám v Liberci bo v Jablonci najít bez, dyž ani nevim, jak vypadá
keř kvete bíle a má červený nebo černý plody
Mám nový hobby - toho jednoho prudim, páč si to zaslouží, je to idiot a je na mě drzej, tak ho vytáčim, jak to jen jde
na hrubej pytel hrubá záplata !taky si to někdy už užívám....

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 10:26
- Nahlásit

mishi

Se jim divim, že nemaj hlad.

maj, ale nedbaj. Tvárnice sou přednější

Jo tak to by se mnou byl ámen, jen bych spustila.

no u mě právě bude ámen s nim.Páč zpívám naprosto hrozně. Můj zpěv je zbraň hromadnýho ničení a mučící nástroj

Já su teda za to teplo fakt ráda,

no když já můžu teplo jen do určitý teploty a ty už sou dávno tetkon za horizontem , tělo zimního člověka na todle neni připravený právě

Vona má fakt panickou hrůzu z bouřky...

Baruna je můj člověk mám taky panickou hrůzu

Helejte, kde mám v Liberci bo v Jablonci najít bez

hele a neni to tak, že máš bejt v Jablonci nebo v Liberci BEZ???

Fajka

co se mi směješ? nějak se bránit musim. Nejlepčí obrana je útok. Nemám horší zbraň, než je můj zpěv

zatim jen haraburdí

to příde!! Počkej. Na každý půdě, jsou poklady- jen o nich člověk neví.

nevim pudu se zeptat madam..pak dám vědít ...

hm, to sme tam, kde sme byli předtim.

.tak měla do rána nohy křížem

hehe, tohle jsem zažila tetkon o víkendu. Hošíček byl v subótu utahanej, nechtělo se mu slejzat z gauče, tak jen pootevřel očičko a zas ho zaklap, že čurikat nepotřebuje. Ráno vypálil ze zahrady na louku......... a stál.......... a stál.............. stál....... asi půl hodiny čůral na holčičku, páč kdyby měl zvednutou nohu, tak jí tak dlouho neudrží

brut
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 11:20
- Nahlásit

Zdravím milé dámy

Sem dodělala pozávodní agendu i s dopisem ohledně storno poplatků a doufám, že už je to vše.
Dneska jdu na kurz batky a docela se tam těším. Si odpočinu a pobavím zase trošku jinak

PetraK
už ne, už do žoloo nechodí
se mu nedivím... já tam byla po sto letech a ač se mi žoo líbila, tak je to nadlouho naposled

to je dobře, půjdem zas na zmrzku
určitě a možná stihneme i kafíčko

no to je právě ta potíž. Nemůžu ho nechat na Apaluše samotnýho, von by se tam voddělal a navrch by umřel hlady, přes fakt, že má navařeno jako pro čtyři. Znám ho - jediný jídlo, který by ten den dal by byla snídaně, to jo. Voběd by si neohřál, protože by na něj neměl čas, musel by pracůvat. Přes to, že by mu hlady bylo špatně. a večer by usnul dřív, než by si něco stihnul ohřát to není o lenosti, to je o jeho posedlosti prací.
jeden víkendík by snad zvládnul, ne? Mám doma taky něco podobnýho..... ale když je doma sám, tak se i nají, páč ví, že mu nestojím za zadncí a nehoním ho ke stolu...

fakt?? bych myslela, že v zeleným to bude v cajku.
právě že ne...alespoň co jsem vypozorovala. Přece jen v tom poli není pokrytá plocha, ale řádky či něco takovýho a rostlinky jsou vyšší ...

no v poho, ono je to krátký a rychlý jen tak jak velkej psovi nechám náskok a jak mám rychlý nohy
supéééér

no u nás pršelo až tetkon před chvilkou. Zkazilo mi to procházku - to že nepršelo. vyrazila jsem s hošíčkem na koupání a vono to začlo bouřkovat, tak jsem zbaběle prchla do sídliště a courali jsme civilizací. V sídláku na mě tolik blesk nemůže
u nás včera práskalo všude okolo, ale u nás nic... sice pršelo ale žádná velká sláva to nebyla. Ovšem vzduch se pročistil... jen pak to bylo jak v prádelně, takže sem zbaběle zdrhla domů

no ne - ale v čem jsem měla jít? Spálená jako blázen - v práci mi řikaj Ty prase! , ale vjědro bylo hrozný, sluníčko pálilo, tak jsem se musela chránit. Jak se budu chránit až Brtnik zjistí, že jednací košile již více jednací neni - to nevim ešče.
mu kup novou a budeš mít po starostech

a už i vim, jak mu to sdělim . Zazpívám mu: "Ej bačo bačooo nááááš, černůůů košůůůlkuuu máááš, kdo Ti ju vypere, dyš maměnky nemáááš?" A esi ani todle neklapne, je se mnou ámen

Fajka
Sem doma takže i na netu chvilu, kancelář je přestěhovaná, sice né úplně všecko uklizený na svým místě ale to musí počkat bo dneska stěhujeme zase doma ...už si připadám jak zaměstnanec stěhovací kompeny ...v pátek nám budou zateplovat střechu takže vyklízíme půdu no děs.. páč tam 5 let nikdo nic nevyhodil..naopak jen věcí přibývalo
šílená představa..... hlavně v tom horku, co na zítra hlásej a představu mám, páč něco podobnýho máme na půdě taky

akití komunita je rozdělená do několika skupinek kerý spolu pečou a nepečou s těma ostatníma skupinkama jo...a hele mě se povedlo za ty 4 roky co Fajušku mám nakrknout uúplně šecky tydle skupinky... ted tím krytím sem zvládla už i tu poslední
sem slyšela, že se část odtrhla od KCHMPP a založila vlastní klub.
Tak nějak jsem počítala s tím, že se nám podaří taky se odtrhnout, ale není prostě vůle a hlavně chybí někdo, kdy by to vedl...

mishi
A já momentálně neznám nic lepčího než stěhování. Jinak taky gratulujem k vítězství!!!
to jsem si myslela taky...do chvíle než jsem začala balit a zjistila, že je toho víc než jsem předpokládala a že s tím bude trojnásob práce
Děkujeme za gratulaci

Teda do chvíle, než jsem viděla Barunu, jak vyvádí. Vona má fakt panickou hrůzu z bouřky...
chuděrka

brut
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 11:25
- Nahlásit

Tady je prvních pár foteček z ACD speciálu ( fotili jedni ze zůčastněných)
http://coursingacd.rajce.idnes.cz/ACD_vikend_Slave tin_-_5.6.2010/

Druhá várka od jiných
http://linzie.rajce.idnes.cz/ACD_coursing_special/

Jestli chcete, tak se jukněte

mishi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 12:06
- Nahlásit

Do prkýnka, proč ta sladká chilli omáčka tak strašně pálí???????? Dyž je sladká, má pálit jen sladce, ne? A já debil ještě koušu ty zrníčka...

mishi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 12:08
- Nahlásit

PetraK
hele a neni to tak, že máš bejt v Jablonci nebo v Liberci BEZ???

Vidite, to mě nenapadlo! To zkusim, ale rači až večer, aby mě neodvezli do blázince...

inu
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 12:50
- Nahlásit

Fajka
hele, gdo vylez z díry

jináč jako abyste byli im bilde jo... akití komunita je rozdělená do několika skupinek kerý spolu pečou a nepečou s těma ostatníma skupinkama jo...a hele mě se povedlo za ty 4 roky co Fajušku mám nakrknout uúplně šecky tydle skupinky... ted tím krytím sem zvládla už i tu poslední

hé, vo co dé? Jinak si nefandi, příborníkem v nasírání akitářů su zásadně já.

inu
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 12:52
- Nahlásit

brut
em slyšela, že se část odtrhla od KCHMPP a založila vlastní klub.
Tak nějak jsem počítala s tím, že se nám podaří taky se odtrhnout, ale není prostě vůle a hlavně chybí někdo, kdy by to ved

paní, vy ste mimo vobrazofku.. to, co se vodtrhlo jsou vesměs další zmanipulovanci pí velkodůležitou, kerá má zjevně pocit, že na starým písku huž jí to neposype, tak potřebuje nový ksichty, kteří s ní ještě nemaj negativní zkušenosti a neví, která bije..

jestli jste z toho získala dojem, že jsou to lidi, kterým jde o psy, tak doporučuju přečíst patřičný článeček a hlavně NK haguro kensha

<< 1 ... 693 . 694 . 695 . 696 . 697 . 698 . 699 . 700 . 701 . 702 . 703 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání