| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:38
- Nahlásit
Janiii
už jsou zamčený
todle bych řekla, že je podstatný bod celé věty
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:49
- Nahlásit
inuje podstatný bod celé věty
ale klíč ve dveřích zůstal takže bacha
naštěstí jsme balkonek téměř nepoužívali, tak snad tam nebudem chodit ze zvyku
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:50
- Nahlásit
Janiii
ale klíč ve dveřích zůstal
ty si umíš ve spánku odemknout? To jseš borec! Ale nebezpečnej, teda
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:51
- Nahlásit
ty si umíš ve spánku odemknout?
no já doufám že ne e ale čék nikdy neví - proto je v ložnici před těma dveřma postavený stojací zrcadlo abych se jako lekla, kdybych se viděla
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:53
- Nahlásit
abych se jako lekla, kdybych se viděla
hlavně abych pak sama před sebou z toho leknutí nevyskočila z okna
jdu spát!!! práce a pak rekonstrukce volá
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:54
- Nahlásit
Janiii
abych se jako lekla, kdybych se viděla
to nevíš, že upíři se v zrcadlech neodrážejí?
jdu spát!!!
tak dobrou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRAM
RRRRRRRRRRRRRAM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
edit - a ešče obrázek, aby nám bylo teploučko
FFAAAAAAAAAAAAAAAAAAJKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FOR EVRRRRRR!
Janiii
A hele, stavitelka tu byla a já jí zas prošvihla. Sem se učila germánsky,tak mám smolíčka pacholíčka zas.
Ale foto gůůtový - Bernie měla kámoše?
hlavně abych pak sama před sebou z toho leknutí nevyskočila z okna
pak by to pravda, bylo dost kontraproduktivní
a Míra prý jen doufá
až ho naštveš, tak ty dveře odemkne a bude doufat v pravej opak
Co děláte lidijové? Já jsem za pracující lid, už jsem vytvořila od rána mnoho nových hodnot. Už sem z toho celá zhodnocená
a taky hele:
http://naszviretnik.net/2010/06/15/psi-esus-%E2%80 %93-sam-a-zcela-opusten/?replytocom=22670#respond
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 10:18
- Nahlásit
PetraK
zase kradeš vobrázky?
Jinak dneska zatím jen probíhám, chytla mě tvůrčí slina, takže slinty slinty. ALe ešče asi přijdu dneska
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 10:22
- Nahlásit
inu
zase kradeš vobrázky?
jééjda, já se spletla!! Sme chtěla dát fotku z galerie vod nás odspodu a nějak sem se překlikla, vono je to dost podobný
chytla mě tvůrčí slina
jakááá?? Jakáá??
A co práce?
A co Orisláfka?
si nedávala nějak poslední dobou aktuální info.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 10:27
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
Tak, holka má za sebou zkoušku z pedagogiky a právě dělá anglinu. Už se těším, až bude mít po všech zkouškách, páč bude doma klid...teď je tak protivná a nervozní, že sem ráda, když odjede pryč
Včera jel synek 3,5 hodiny vlakem domů ( normálně trvá cesta hoďku), páč v Černošicích nějakej kluk hupsl pod vlak
Piraňa mi kašle ... ale jen při štěkání a větší námaze ( sprintu nebo výskoku), tak jsem nasadila céčko, jitrocelovej sirup a bylinkový čajík s medem. Sem zvědavá, jestli jí to zabere....
PetraK
sem nevědíla, že sem si vzala transvestítu prase
tsss, není transvestita a prase vůbec ne, ale je Anežkou a tak holt musí chodit dobově oblíkanej a i mít vši
takže taky Aneška? Ceš terpentýn?
nejsu Aneška, su unavená a nemocná ženština, páč mně bolí děsně moc v krčku a jsem jak wami šmrnclá piraňou, páč chrchlám skoro stejně jak ony dvě
no pravda, dyš zanáší.....
tahle nezanáší, ale snáší .... bohužel až tak moc, že se nestará o toho nejstaršího, páč ten je branej jako chůva k mrňousům
no ale nemusel bejt až jako takhle hnusnej. Já chápu, že ho prudil a dostal asi tak dvacetmilijounů varování,, ale jak říkám, víš co, trochu si hošíček tahal triko, však já ho taky nezmasila nějak
já tuším, že tvoje "zmasení" je asi tak na stejné úrovni jako moje , takže bych si z toho hlavu nedělala a Ešusek si alespoň vezme pro příště ponaučení, že je lepší se schovat paničce pod nohy
jo! A u nás se zase odváží z chalupy. Takže místo abychom jeli prázdný, když už jsme šécko sežrali, jedem plný zas s bordelem
to u nás taky platí, mužskej pokaždý brblá, že je to hrozný, páč jedeme naložený na chatu a naprosto stejně zpět
no hlavně jen magor by dával něco do rakve, která už je sama rozsypaná, že jo. to se rozumí
mno, by jsi se divila, do jakých rakví se kde co a kde kdo dává, aby se ušetřilo ....ale jinak máš naprostou pravdu, do těch inuitích by nikdo nic nedal, páč ty už i prošly žehem
inu
jména znát nemusíte! Já je taky neznám. Můj osobní favorit je vděčná čtenářka a po tom výblitku vo genetice i přítel
co jména, ale ty lidi, páč některý jsou fakt výlupkové blbosti ..... genetika se mi taky moc líbila, jen jsem nepochopila, co to s tím vším mělo společného a hlavně ten styl...
Vděčná čtenářka je jak ze základní školy, když se dvě Barbíny hádaj o rtěnku .... zrovna taková úroveň
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 10:35 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
PetraK
jakááá?? Jakáá??
A co práce?
A co Orisláfka?
si nedávala nějak poslední dobou aktuální info.
Jaká? Hektická!
Orisláfka utěšeně zarůstá, krom míst, kde byla rozřezána. Možná zůstane jizva, z který neporostou chlupy, takže Ořech bude celej Kuboj (ten na tý rozseklý palici taky na jednom místě nemá vlasy ), ale to je mě fučík, protože jinak je duševně fit, akorát neposlouchá, hajtra jedna protivná. A taky pelichá tak strašlivě, že už bychom mohli vobdarovat dvacet nahatejch čoklů. Nevyčesatelné
Práce se má momentálně tak, že sem si vyškemrala prodloužení vo další dva měsíce v současný práci, ALE asi to nebude na celej úvazek, takže utahuju opasek
Jinak asi není o čem mluvit, akití klub se opět mele (brůtofka dosvědčí), prioritou je napsání džíponcovi (ano, furt to ještě nemám ) a disertace (nadávám jak špaček u vobrázků).
Jinak novýho nic a asi dlouho nic nebude Jen bych chtěla, aby na duševní prácibylo lepčí počasí a to dneska zrovna je
brut
páč některý jsou fakt výlupkové blbosti
to víš, dostávají to ve vydatných injekčních dávkách. Ale já se na ně fakt nezlobím, taky jsem měla vymytej mozg, takže vím, jak je sugesce mocná
Genetika byla narážka na článek na jiným webu, někdo chtěl chytračit a udělal ze sebe akorát blpce.
když se dvě Barbíny hádaj o rtěnku
chudáci Barbíny, to si snad ani nezasloužej..
...
a teď du zase psááááát, ozvu se kolem poledního
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 10:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
Tak, holka má za sebou zkoušku z pedagogiky a právě dělá anglinu
DRRRRRRRRRRŽIM
páč bude doma klid
naifko
zas bude někdo srůstat, nebo přijde jiná zkouška... klid nečekej ani náhodou
nějakej kluk hupsl pod vlak
do..... proboha!!
Piraňa mi kašle
(
ak holt musí chodit dobově oblíkanej a i mít vši
O.Ká, řeknu mu že teda musí vyhodit šécky černý hadry, voblíct si sukni a skočit na nějakou základku než začnou prázdniny. Snad si stihne ty vši pořídit.
Ale rád teda nebude, myslim, že tendle styl voblíkání neni úpa jeho kafe
páč mně bolí děsně moc v krčku a jsem jak wami šmrnclá piraňou, páč chrchlám skoro stejně jak ony dvě
žiš cos dělala zas???
vidíš, řikala sem Ti, že čekat klid je bláhovost.
tahle nezanáší, ale snáší
no prostě je to nána!! Obří a olbřímí nána
EDIT - hergot to zas urážim NÁNU vod Davídkojc, tak jak mám tý čůze nadávat??
a Ešusek si alespoň vezme pro příště ponaučení,
ale dyk von je vůl. prostě no. Hele dneska ráno - potkal ze sousedního baráku takovýho malýho pséka - vypadá jako brácha vod Meluzínky, jen je to nějakej žampijón po rodičích. Ešus se k němu hrnul, mával vocáskem... a dostal přes držku . Koukal jak z jara. Tak sem sem mu smála, že aspoň viděl,jaký to je. řikám, je to vůl, no . Můj zrzavej vůl.
páč jedeme naložený na chatu a naprosto stejně zpět
řekni mu, že to je ZÁKON VO ZACHOVÁNÍ HMOTY. Množství co se veze zpět musí naprosto přesně odpovídat množství, který se vezlo tam! Bez ohledu na to, co už se sežralo či na chalupě ponechalo. Pořádek muší bejt!
do těch inuitích by nikdo nic nedal, páč ty už i prošly žehem
a tetkon si předstaf, kdyby začla péct URNU třá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 10:39
- Nahlásit
Janiii
zdravím velkostavitelku
Fotky super... koukám, že se stavba nejvíc líbí Bernííí
PetraK
a taky hele:
moooc prima čtení ... jako by čék Ešuska viděl a litoval scvrklýho tulipána
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 10:54
- Nahlásit
inu
to víš, dostávají to ve vydatných injekčních dávkách. Ale já se na ně fakt nezlobím, taky jsem měla vymytej mozg, takže vím, jak je sugesce mocná
nejhorší možná varianta
Genetika byla narážka na článek na jiným webu, někdo chtěl chytračit a udělal ze sebe akorát blpce.
tak to pak joooo, páč já nějak nepobrala souvislosti
chudáci Barbíny, to si snad ani nezasloužej..
mno a není to snad podobné?
a teď du zase psááááát, ozvu se kolem poledního
dobrou slinu
PetraK
DRRRRRRRRRRŽIM
nemusíš, páč jim anglinu zrušili s tím, že profesorka sedí u přijímaček či co ( to nevěděli dřív, že tam bude?:confused a tak je odložená snad o týden...
zas bude někdo srůstat, nebo přijde jiná zkouška... klid nečekej ani náhodou
... ještě ty začínej
do..... proboha!!
mno, prý snad přežil, ale je to hodně špatný, odvážel ho vrtulník do Motola...
Ká, řeknu mu že teda musí vyhodit šécky černý hadry, voblíct si sukni a skočit na nějakou základku než začnou prázdniny. Snad si stihne ty vši pořídit.
ať zkusí jít mezi cikány, ti je mají určitě
Ale rád teda nebude, myslim, že tendle styl voblíkání neni úpa jeho kafe
to chápu , ale když holt je tou Anežkou, tak má smolíka a musí dobře reprezentovat
žiš cos dělala zas???
vidíš, řikala sem Ti, že čekat klid je bláhovost
já? nic..... jen kombinace horko a ochlazení mi nějak nedělá dobře ... pokaždý mám ten samý problém ( škrábání v krku a chrchlání spojené s migrenama)
vidíš, řikala sem Ti, že čekat klid je bláhovost.
naštěstí vím, že mi zabere medík a za dva dny budu fit... teda musím, páč jinak bych nevydržela tu magnet.rezonanci..
Jo a segra teď do Kyrgystánu nejede, díky těm zmatkům, co tam jsou... ufff, sem si oddychla, páč bych celou dobu byla děsně nervozní
no prostě je to nána!! Obří a olbřímí nána
já jí občas říkám "nádhera", páč u nás je to druh nadávky
potkal ze sousedního baráku takovýho malýho pséka - vypadá jako brácha vod Meluzínky, jen je to nějakej žampijón po rodičích. Ešus se k němu hrnul, mával vocáskem... a dostal přes držku
trůůůpka je to a ne vůl...chudák Ešusek, už i ti mrňavý ho bijou
ZÁKON VO ZACHOVÁNÍ HMOTY. Množství co se veze zpět musí naprosto přesně odpovídat množství, který se vezlo tam! Bez ohledu na to, co už se sežralo či na chalupě ponechalo. Pořádek muší bejt!
jo a příště půjdu pěšky, viď?
a tetkon si předstaf, kdyby začla péct URNU třá
blpko, sem si poprskala monitor
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:06
- Nahlásit
brut
litoval scvrklýho tulipána
komediant je to! Vypadal ale fakt bombově, ten gezicht, to utrpení....
emusíš,
a no tak to měla dopředu, no
.. ještě ty začínej
jáá?? Snad ty a piraňa chrchláte, já nic. já sem jen vjedma
prý snad přežil, ale je to hodně špatný, odvážel ho vrtulník do Motola...
ach jo, to je pitomec, takhle si zkazit život
ať zkusí jít mezi cikány,
no esli tam pude v těch černejch hadrech a s čerstvě vystříhanou hlavou.... možná by bylo lepší, kdyby tam šel už v tý sukni
a musí dobře reprezentovat
zkusim mu to takhle podat, třá to polkne
( škrábání v krku a chrchlání spojené s migrenama)
no je fakt, že tyhle přeskoky vjědro/pepa Zíma nejsou vůbec dobře. A máš migrínu zas???
teda musím, páč jinak bych nevydržela tu magnet.rezonanci..
no to by to asi odložili, že jo?
Jo a segra teď do Kyrgystánu
je magor? Co tam chce dělat???
nádhera
GŮŮŮŮT!! to je moc dobrá nadáftka
růůůpka je to a ne vůl...chudák Ešusek, už i ti mrňavý ho bijou
hele to byl start ve vteřině, Ešus čuměl jak višeň , a že ho bijou malý je zvyklej- šak já nejsem zrovna čahoun
jo a příště půjdu pěšky, viď?
to ne, musíš to podat čistě vědecky a technicky, pak to polkne
blpko, sem si poprskala monito
no a to počkej , co si poprskáš, až ji fakt upeče
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 12:18
- Nahlásit
PetraK
komediant je to! Vypadal ale fakt bombově, ten gezicht, to utrpení....
se mu nedivím, když jste ho nechali chudáka doma
a no tak to měla dopředu, no
bohužel se to příští týden bude opakovat
jáá?? Snad ty a piraňa chrchláte, já nic. já sem jen vjedma
ty nic, ty muzikant a ne vjedma, že jo?
ach jo, to je pitomec, takhle si zkazit život
si tak nějak myslím, že jestli je to hodně špatný, tak by pro všechny bylo lepší, kdyby nebyl... páč když pak máš mít doma z aktivního super kluka trosku, tak je to tak strašný, že si to snad ani nechci představovat.... a furt se modlím, aby nikdy tahle situace ( teda vůbec žádná )u nás nenastala...
no esli tam pude v těch černejch hadrech a s čerstvě vystříhanou hlavou.... možná by bylo lepší, kdyby tam šel už v tý sukni
no samo, že v sukni, páč v černým by mohl s prominutím dostat na držtičku
zkusim mu to takhle podat, třá to polkne
nic nemusí polykat, by se mu to mohlo vzpříčit v krku a došlo by u něj k záchvatům kašle. což je v šatech a se všima veliký problém
no je fakt, že tyhle přeskoky vjědro/pepa Zíma nejsou vůbec dobře. A máš migrínu zas???
já normálně na nějaké výkyvy moc netrpím, páč preventivně nepiju nic ledovýho, nejím zmrzliny atd. , ale tentokrát jsem to o tom minulým víkendu přepískla,takže se tělo holt pere trošku hůř....ale papám poctivě medík a piju bylinkovej čaj, tak snad to bude lepší. Migrenu jako takovou zatím nemám, ale kedlubna mi bolí... jestli se vše zvrtne nebo zůstane, záleží na tlaku...
no to by to asi odložili, že jo?
no právě a já jí potřebuju mít hotovou, aby se dalo pokračovat dál.... navíc mně čeká ještě dvakrát, tak abych se zbytečně nezdržovala...
je magor? Co tam chce dělat???
sem myslela, že jsem ti psala, že má jet služebně do Kyrgystánu ..... naštěstí po dohodě s lidičkama z nadací se vše o 2 měsíce posunulo a tak pojede asi v půlce srpna...
GŮŮŮŮT!! to je moc dobrá nadáftka
a hlavně tě nikdo nemůže žalovat za urážku, páč by byl za debila
hele to byl start ve vteřině, Ešus čuměl jak višeň
že ho bijou malý je zvyklej- šak já nejsem zrovna čahoun
mno, ale trpajzlík taky nejseš
to ne, musíš to podat čistě vědecky a technicky, pak to polkne
polkne a řekne, že jsem mu to hezky vysvětlila a tak ať jdu pěšky, páč veze ten materiál, co neustále plní autíko
no a to počkej , co si poprskáš, až ji fakt upeče
nééééééééé, tak ošklivá by naše inuitka nebyla, aby mně nutila prskat na monitor, páč si ho pak musím uklízet
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 12:43
- Nahlásit
brut
se mu nedivím, když jste ho nechali chudáka doma
tss, za celej svůj život jsem ho na NECELEJ JEDEN DEN opustila čtyřikráte, když se jelo na koncík. Si má tak na co stěžovat, všade ho tahám s sebou a kam nemůže on, nejdu já.
bohužel se to příští týden bude opakovat
co? Anglina odhaduju, ne ta pedagogika, že jo?
ty muzikant
jistě, můj pěvecký talent zná celý naše pole, pole za chalupou a taky od minulýho týdne nádražáci na chalupě
no samo, že v sukni,
sem si ho představila , jak se ty dva metry v šůkni dokohátaj tam
že jestli je to hodně špatný, tak by pro všechny bylo lepší, kdyby nebyl..
no já taky to vidím takhle, ale prostě, proboha, co může mladýho člověka k tomuhle dohnat. ach jo, trouba jeden.
a furt se modlím, aby nikdy tahle situace
jo tomu rozumím, měla bych to stejně, člověk se prostě o ně bojí celý život
záchvatům kašle. což je v šatech a se všima veliký problém
a ešče mu to můžem zkomplikovat korzetem a pořádně ho utáhnout
Migrenu jako takovou zatím nemám, ale kedlubna mi bolí...
hele já zatim nebolíkuju, tak třeba žádná změna tlaku nebude??
no právě a já jí potřebuju mít hotovou, aby se dalo pokračovat dál...
tak když nemusim držet prsty anglicky mladý, mám je volný na chrchel Tobě
páč by byl za debila
no a to by u ní asi nebyla nějaká podstatná změna
ale trpajzlík taky nejseš
hele nevim, Brtnik vobčas řiká, že sem jak děcko , dyš se na mě dívá z tý svý vejšky. A dodává - myšleno nejen mentálně
páč veze ten materiál, co neustále plní autíko
a kdo ho tam do toho auta asi tak dal, no? Heh?
tak ošklivá by naše inuitka nebyla,
a to víš, že jo, na Imunitu se můžeš naprosto spolehnout
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 13:06
- Nahlásit
PetraK
tss, za celej svůj život jsem ho na NECELEJ JEDEN DEN opustila čtyřikráte, když se jelo na koncík. Si má tak na co stěžovat, všade ho tahám s sebou a kam nemůže on, nejdu já.
a stejně si stěžuje ... to já jsem proti tobě tyran, kterej nechává pséky doma ( buď jen Brua, když jedu třá k wami nebo oba, když musím do špitálu či sem byla loni se ségrou na dovče)
co? Anglina odhaduju, ne ta pedagogika, že jo?
anglina se přeložila, obyč pedagogiku má hotovou a spec. pedag. dělá ve čtvrtek
jistě, můj pěvecký talent zná celý naše pole, pole za chalupou a taky od minulýho týdne nádražáci na chalupě
... a ještě žijou, myslím, ti nádražáci?
sem si ho představila , jak se ty dva metry v šůkni dokohátaj tam
sem ho viděla jen jednou, ale představivost mám dost bujnou, abych si představila totéž a dusila se tu smíchy
no já taky to vidím takhle, ale prostě, proboha, co může mladýho člověka k tomuhle dohnat. ach jo, trouba jeden.
podle novin nepozornost , páč jeden vlak směrem na Beroun nechal odjet a nepočkal, až se zvednou závory a vlezl protijedoucímu vlaku pod kola....
jo tomu rozumím, měla bych to stejně, člověk se prostě o ně bojí celý život
právě .... a vzhledem k tomu, že jim nechci neustále stát za zadnicí a kontrolovat každej krok, tak se bojím dvakrát tolik a jen doufám, že vše, co jsem jim kdy vštěpovala, tak došlo k jejich uším a budou myslet....
a ešče mu to můžem zkomplikovat korzetem a pořádně ho utáhnout
tak to je už naprostej chudák...ale zase na druhou stranu bude mít alespoň mini místo, páč nemá prsa značně vyvinutá
hele já zatim nebolíkuju, tak třeba žádná změna tlaku nebude??
to doufám
tak když nemusim držet prsty anglicky mladý, mám je volný na chrchel Tobě
ooooo, dííííky moc
no a to by u ní asi nebyla nějaká podstatná změna
to by nebyla, ale možná by se i nad tímhle pozastavila
hele nevim, Brtnik vobčas řiká, že sem jak děcko , dyš se na mě dívá z tý svý vejšky. A dodává - myšleno nejen mentálně
mno jo, ale když on je jak ten můj mužskej... dlouhej jak tejden před vejplatou a to se jim pak snadno říká o těch nižších, že jsou prcci
a kdo ho tam do toho auta asi tak dal, no? Heh?
já a harantííí
a to víš, že jo, na Imunitu se můžeš naprosto spolehnout
nevěřím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 13:58
- Nahlásit
brut
a stejně si stěžuje
no páč je rozcapenej, to je jasný!! Příště ho před odjezdem zmlátim, aby byl rád, že už jedu pryč
Dovču bez něj si nějak nedovedu představit. Jsem hrozná, pořád bych přemýšlela, co se s ním děje. Ještě tak jedině, kdyby zvostali doma s Brtnikem, ale to nehrozí, že bychom jeli každej na dovču jinak. Takže musíme pospolu. Všichni
obyč pedagogiku má hotovou
tak. Já se lekla, že jí musí opakovat.
, ti nádražáci?
jestli ten v butce to nevim, ten na nádraží, ten se vylezl podívat, očka jak Hurvínek a stál, ještě, když jsem opouštěla nádraží. Možná stojí i doposud
dusila se tu smíchydusila se tu smíchy
ešče, že sem nechodí, páč asi by mi doma zakroutil krkem. Sem chudák - doma mě bijou a v práci taky!! U oběda právě pan řídící pravil, že nám nedá žádný odměny, místo toho nás seřeže
podle novin nepozornost, páč jeden vlak směrem na Beroun nechal odjet a nepočkal, až se zvednou závory a vlezl protijedoucímu vlaku pod kola...
do............. bože,
já myslela, že si chtěl ublížit, že tam chtěl skočit.
Ne že by to něco měnilo, to ne, jen takhle mi to přijde ještě horší. Ach jo.
a jen doufám,
jo, nezbývá jen doufat. Sem si teď vzpomněla, jak Honza
*odjel do Maroka, psal mámě SMS, že jdou s klukama skákat z útesů a pak se týden neozval
*jak byl ve Francii v té oblasti, kde tehdá hrozně hořelo - neozval se
*jak byl ve Španělsku, kde ho přepadli, zbili a okradli....
netřeba pokračovat asi, co?
, páč nemá prsa značně vyvinutá
ts, náhodou na nich tetkon dost maká, už má velký kozenky
ale možná by se i nad tímhle pozastavila
sim tě, takovádle to neodhalí. Nemá čim taky, když trpí mozkovou nedostatečností
to se jim pak snadno říká o těch nižších, že jsou prcci
viď? Je to nespravedlivý.
A vždycky se tak shovívavě usmívá a řiká: "Koláče! Seš jak malý dítě." a nebo taky :Koláče, Ty seš vážně jak malej
smrad!"- to když se čuřim a stekám
já a harantííí
a tady je ta technická ašíbka. Ty věci tam musí natahat von , víš?? Pak se nemůže už cukat
nevěřím
a dobře děláš, páč počkej až jí to zas popadne a bude píct nějaký houbový zvířectvo a URNU!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 17:33 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
nazdááááár
mušim vám sem mrsknout jednu horkou novinku, bráškova Ája
je v plné porodní a už jsou na světě 4 kluci a 1 hočička ale prý to vypadá, že je to už všechno
jen se nebudu poštět do debaty bez PP x s PP jo? hlavně aby byli zdraví a našli hodné páníčky
edit: je to všechno
|
wami
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 08:46
- Nahlásit
all
zas jen probíhám kolem, všechny pěkně zdravím...
neramštajnuju, neb to není můj šálek kafe, jsem spíš tichý nenápadný typ
brut
fčera jsem skončila v cca půlce, tak třá dneska nebo zítra budou...
a nějak mě to tu deptá, už přemejšlím, jak se zas dohrabat do krajů nad Berounkou...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 09:09
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
TAK TADY!!!!:
TADY byla Koláčeeeee!
FAAAAAAAAAAAAJKA FOOOOOOOOOOOOOR EVRRRRRRRRRR
3X SLÁVA SLÁVA SLÁVA NAŠEJ INU -ité, ité
a jestli někdo bude mít kecy vo kradení vobrázků, bude okamžitě vomezen víc než doposud
wami
tichý nenápadný typ
naprosto nepřehlédnutelný
jak se zas dohrabat do krajů nad Berounkou..
přijedeš?
brut
Brůtofko pani hele čtvrtek rozhodně neklapne, páč mastim do Bešónova. Musíme kafovat jindá, nevadí?
Janiii
bez PP x s PP
tys vůl jak anjel
Bernidlo fakt vypadá furt jak štěndo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 09:25
- Nahlásit
Hele lidi - hodím vám sem odkaz na nejlepší čtení, jaký jsem za poslední dobu četla. To si prostě musíte přečíst, musíte.
http://naszviretnik.net/2010/06/16/kone-a-jak-to-b ylo-dal/?#comment-22876
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:00
- Nahlásit
PetraK
zase krade vobrázky
Ale alespoň provolává slávu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inu
zase krade vobrázky
NEUMÍ ČÍST, NEBO CO?? CO??
VÁS VOMEZIM VY IMUNITO, ŽE SE NEPOSTAČÍTE DIVIT
Edit - do háje, je to tam zas ten nápis. Proč ale někdy z toho samýho místa vzít vobrázek můžu a někdy ne?? Tak tomu právě nerozumim ,
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:27
- Nahlásit
PetraK
do háje, je to tam zas ten nápis.
dyk říkám: krade a eště se k tomu neumí přiznat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:53
- Nahlásit
inu
krade
nekradu! Dyk si to enem pučuju a nemaj tam napsaný, že se to nesmí když to tam napižou, tak to je jasný, že to nechcou, aby se to vokazovalo někde jinde, ale takhle? Však když dám nějaký fotky, který jsem fotila někam na web, tak taky počítám, že to třeba někdo hodí někam jinam, ne? Dyk netvrdím, že jsem autor. To nechápu. A navíc, jak říkám, někdy jim to vadí, a jindy ne - na tom stejným místě, na tý stejný galerii to sem z toho jelena.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:59
- Nahlásit
PetraK
prostě se musíš smířit, že ten web to má tak nastavený. To, že to občas dělá a občas ne, moc nechápu, asi tam maj něco rozbitý. Každopádně to není doména z který bys mohla uplatňovat hotlinking
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 11:18
- Nahlásit
inu
Každopádně to není doména z který bys mohla uplatňovat hotlinking
o.ká, ale jak to zjistim? Mají to někde psaný? že jako aby čék vědíl dopředu?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 11:30
- Nahlásit
Dobré ráno milé dámy
Sem moooc pilná včelka, páč mám vypletou zahrádku, ostříhané růže, meduňku, šalvěj a oregáno. Dále vyprané a pověšené prádlo...a to vše za 2,5 hoďky. Tady to totiž vypadá na pořádný slejváky a tak jsem musela zahrádku předpřipravit....
Navíc zejtra budu v Práglu a tak na nic nebude čas. Piraňa kašle o hodně míň a to jen, když lítá jak pitomá nebo skáče. Už může štěkat a tak si myslím, že nejhorší máme za sebou ...ovšem céčko, jitrocelovej sirup a bylinkovej čaj s medem bude dostávat do konce týdne
PetraK
Příště ho před odjezdem zmlátim, aby byl rád, že už jedu pryč
chudák malej zrzavej
Dovču bez něj si nějak nedovedu představit. Jsem hrozná, pořád bych přemýšlela, co se s ním děje. Ještě tak jedině, kdyby zvostali doma s Brtnikem, ale to nehrozí, že bychom jeli každej na dovču jinak. Takže musíme pospolu. Všichni
no však doma zůstává páníček a harantíí, takže to se pak dá ...ale v tom Španělsku jsem byla furt nervozní. Naštěstí mi mužskej dával v pravidelných intervalech vědět, jak se plesnivcům daří, co dělají a jak baští
tak. Já se lekla, že jí musí opakovat.
nééééééééé, má jí za 2
jestli ten v butce to nevim, ten na nádraží, ten se vylezl podívat, očka jak Hurvínek a stál, ještě, když jsem opouštěla nádraží.
ešče, že sem nechodí, páč asi by mi doma zakroutil krkem. Sem chudák - doma mě bijou a v práci taky!! U oběda právě pan řídící pravil, že nám nedá žádný odměny, místo toho nás seřeže
nezakroutil, neboj
já myslela, že si chtěl ublížit, že tam chtěl skočit.
Ne že by to něco měnilo, to ne, jen takhle mi to přijde ještě horší. Ach jo.
mně taky
jo, nezbývá jen doufat. Sem si teď vzpomněla, jak Honza
*odjel do Maroka, psal mámě SMS, že jdou s klukama skákat z útesů a pak se týden neozval
*jak byl ve Francii v té oblasti, kde tehdá hrozně hořelo - neozval se
*jak byl ve Španělsku, kde ho přepadli, zbili a okradli....
netřeba pokračovat asi, co?
nepokračuj...tohle by byl můj konec.. nebo možná jeho po návratu, páč bych ho utloukla válečkem na nudle..
náhodou na nich tetkon dost maká, už má velký kozenky
trojky? ...aby to zase nepřehnal, páč Anežka je zase až tak velký neměla
sim tě, takovádle to neodhalí. Nemá čim taky, když trpí mozkovou nedostatečností
nedostatečností? Spíš mozkovou debilitou
viď? Je to nespravedlivý
děsně
vždycky se tak shovívavě usmívá a řiká: "Koláče! Seš jak malý dítě." a nebo taky :Koláče, Ty seš vážně jak malej
smrad!"- to když se čuřim a stekám
.... naštěstí se tohle u nás moc nepoužívá, páč já vždycky hlásím, že někdo se jen moc počůrával a jinej ne, tak proto je ten první větší
A občas sem taky použila "já jsem malá, ale velká duchem, což se nedá vždycky aplikovat na ty přerostlý"
tady je ta technická ašíbka. Ty věci tam musí natahat von , víš?? Pak se nemůže už cukat
on je jen do autíka skládá, páč podle něj to nikdo jinej tak dobře nezvládne
dobře děláš, páč počkej až jí to zas popadne a bude píct nějaký houbový zvířectvo a URNU!
náhodou, zajochy měla moc pěkné, se jí povedly
Janiii
bráškova Ája
je v plné porodní a už jsou na světě 4 kluci a 1 hočička ale prý to vypadá, že je to už všechno
tak hlavně ať jsou zdraví a mají hodné páníčky
wami
fčera jsem skončila v cca půlce, tak třá dneska nebo zítra budou...
nespěchej , u nás doma se na nic ještě nesáhlo
nějak mě to tu deptá, už přemejšlím, jak se zas dohrabat do krajů nad Berounkou...
no šak jo, už se těšíme .... nemáme nic v plánu, tak je to jen a jen na tobě
|