| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 13:21
- Nahlásit
Fajka
vy sta byla někdy mladá? a to si to eště pamatujete jo???
a já jsem prej drzá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 13:47
- Nahlásit
inu
a já jsem prej drzá
klít.... já huž sem taky...jukněte víte kam
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 13:51
- Nahlásit
Fajka
Ohlala, vy jste taky držka, pani.. teď se tam rozpoutá bitva o to, estli je Inu chudák.. nebo chudák
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 13:54
- Nahlásit
inu
vy jste taky držka
no prosím a to mě ten gesicht ještě Ešuska nestihla ani zmastit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 13:56
- Nahlásit
inu
teď se tam rozpoutá bitva o to, estli je Inu chudák.. nebo chudák
ale vo vo tom to nejni.... ale tonoucí se stébla chytá že... bo o ničem jiným sveřepě diskutovat nemůžou tak to je jasný že to zase stočej jinám
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 13:56
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
Jsem zpět a řádně nas*aná, páč se nejmladšího zuby měly samozřejmě řešit už v jeho 7 letech a ne ve třinácti. Paní doktorka byla děsně milá a vše hodně důkladně vysvětlila ( včetně toho, že vše co se teď bude klukovi se zubama dělat už bude bolet a bude to stát děsnou fůru peněz). Tak jsem na oplátku vysvětlila, že holt na něj máma nemá čas a tak se o něj alespoň takhle starám já. Doktorka jen zírala...
PetraK
Hošíček dostal opravdu na budku, páč mě rozčílil a to mě předtim hodně potěšil, páč jsme byli v polích a on vypíchnul srnca - krásnýho, tak nádherně zabarvenýho Zvednul ho a v zápěstí, aniž bych musela volat se otočil a běžel si pro dobrotu. A pak se tak předvedl na návštěvě, že fakt dostal na díru
víkend plný rozporů
tak je vyměň za ňáký jiný?
tuhle velikost už né, páč bych si zase musela zvykat a to je náročný
tak nevim tetkon to vypadá, jak ten váš kůrsing , tam taky dostali dárečky fšicí
šak jooo, to je správný princip... nikdo tě pak nemůže pomlouvat, že jsi zapomněla či že si nic neodnesl
esli nebudu u doktora mimo Prahé. Ten gezicht je úpa hroznej a chci zkusit, jestli by mě nevzali u ségry v nemocnici. jo? Dám vědít.
v klidu, však já jedu příští týden opět a to dvakrát po sobě
Hlavně aby jsi měla hubku zase v pořádku ..
no vono už by to byla asi dost děsivá kombinace- střelená, šílená matla
huf, ta představa je fakt děsivá
seš jako ten náš péf . Vyješ taky v noci?? Ešus tetkon v sobotu vyl jak vlkodlak. lekla sem se fest, se divim, že sem se neznečistila
nevyju, ale courám a neustále běhám na kadibutku, páč jak moc piju, tak to pak musí i v noci ven... děsnýýýýý
Asi tak 150 km od nás to bouchlo. A máma jen viděla jak jsem rozhodila ručičky, doprava letěl kýblik, doleva lopatka a Koláče urychleně opustilo prostor a zajelo do baráku
inu
Fajka
názef máte a co hudba? Třá "akití ráj to napohled"
Sem se dolouskala o další kus dál a musím říct, že je to na velký štos suchých kapesníků a na ránu do rypáku jistým osobám
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 13:59
- Nahlásit
Fajka
ale vo vo tom to nejni...
to já taky vím, že ne. Jen ichtyl může napsat, že jsem si nechala čokla s vadou, jen abych mohla zahlcovat návštěvky ukřivděností
Nakonec se dozvím eště něco zajímavýho, třá, že sem mu tu kouli na dálku ovlivnila negativníma vibracema..
ale máš pravdu, oni ani diskutovat nechtějí, chtějí jen špinit. Mám takové podezření, že madam anonymní má nejen psa, ale rovnou akitu a dokonce se známe..
proto mě to nemůže rozházet,jen pobavit Jestli chtěli ukázat, jací jsme chudáci, ukázali jen, jací jsou oni.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 14:01
- Nahlásit
brut
íků a na ránu do rypáku jistým osobám
a co čteš pěknýho tentokrát?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 14:01
- Nahlásit
inu
voe, to výjmečně nebylo myšlený na todle forum
A TODLE VÁM MÁM VĚŘIT JAKO JO???
Hm, hm, to já se některých bouřek bojím a jiných ne
nesměj se mi cyniku!!
Se bojim všech bouřek i těch v sousedních státech. Ondynoj jsme šli z chalupy a bůřilo ve vedlejší vesnici, kolem velkých stromů jsem probíhala a volala:" Jáá se nebooojim, jáá se nebooojim!" kdyby bylo sucho, což při bouřce tak nějak většinou nebejvá, tak se mi za patama dost prášilo
Za mejch mladejch let ste taková nebejvala
to už je dávno, ne? ty pekařko
Fajka
a další co se mi směje!!!
inu
Nejvíc mi naštvalo, že VLASTNÍ MATKA číhala cynicky co se bude dít a smála se mi , až jí tekla voda z vočí. Macecha jedna krkafčí
í vomezaná inuita
tomu řikám titul
a to si to eště pamatujete jo???
hele nic proti ničemu, jako, ale jen..... esli si uvědomujete, že se fakt může snadno stát, že vám ten gezicht někdo zrichtuje, dyš máte takovýdle řeči
Proč ste držka?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 14:03
- Nahlásit
brut
a co hudba
jedině carmina burana, pani. A pak jako kulisa nepřetržitá kulometná palba
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 14:06
- Nahlásit
PetraK
A TODLE VÁM MÁM VĚŘIT JAKO JO???
věř nebo ne a pak šupky hupky do NK Haguro Kensha... bo vaše forum je slabej vodvárek, pani
Se bojim všech bouřek i těch v sousedních státech.
Fakt jo? To máte sakra dobrej sluch.. ale není to tak trochu paradox? neprovází pekelníkův příchod hromy a blesky?
to už je dávno, ne?
ts, ts, eště dva roky a měsíc mám legální právo prohlašovat se za mladou
Proč ste držka?
ty huž to nechlastej. v jednu chvíli ji tak voznačíš a v další huž nevíš proč
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 14:07
- Nahlásit
brut
Tak jsem na oplátku vysvětlila, že holt na něj máma nemá čas a tak se o něj alespoň takhle starám
no ty vole!! Mám to komentovat, nebo rovnou vyrazit za Ričrdem pro tébich? , chudák malej!!
víkend plný rozporů
co víkend!! max. půlhodina to byla. Vůl jeden pitomej. I když na druhou stranu, Sam je fakt hrozný otravovadlo. Ale byl na svým doma a ten hovád zrzavej se taky může kapek ovládat.
tuhle velikost už né,
tak něco vjětčího?
Ale máš to prašť jako uhoď, šécko sou to smetáci
že si nic neodnesl
no hlavně někteří si toho odnesli fakt hodně, že jo Brůtofko!!
Hlavně aby jsi měla hubku zase v pořádku ..
no to se bojim, že asi neklapne, ale huvidíme. Možná to nebude tenhle týden - i když moc bych to potřebovala, to u toho oka už i bolí
páč jak moc piju,
nemáš chlastat!
sem si myslela, že aspoň jeden člověk na světě se najde, co mě pochopí, když ani vlastní matka, ani muš nemaj pochopení pro mou bouřkovou paniku, ale tady na týdle fóře se teda evidentně pochopení taky nedočkám
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 14:10
- Nahlásit
inu
co čteš pěknýho tentokrát?
návštěvní knihu ... to se totiž nedá na jeden zápřah přečíst, páč se z toho fakt člověku zvedá kufr a rosí čelo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 14:11
- Nahlásit
inu
burana
kdo je buran?
Haguro Kensha...
to budou nějaký výživný diskůůze asi , což?
neprovází pekelníkův příchod hromy a blesky?
bordel kterej dělám já, mi nevadí, bordel co na mě posílaj zeshora mi vadí dost. Co dyš mě trefí? No?
eště dva roky a měsíc mám legální právo
to huž dete do důchodu?
ty huž to nechlastej.
potíž je asi opačnýho rázu, že sem dlouho nechlastala. Budu muset začít!
v jednu chvíli ji tak voznačíš a v další huž nevíš proč
nene, sem řekla že jí zmasim gezicht.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 14:16
- Nahlásit
brut
to se totiž nedá na jeden zápřah přečíst, páč se z toho fakt člověku zvedá kufr a rosí čelo
Jo, loni jsem to cítila stejně. Letos, po všech těch událostech, už se tomu můžu jenom smát. Tady aspoň vidíš, co tvoří jádro toho novýho klubu. Kdyby to nemělo fatální dopad na čokly, tak si řeknu, že si to zasloužej a dobře jim tak
PetraK
o budou nějaký výživný diskůůze asi , což?
jo, ale vemte si holinky, páč tam nešlápnout do sračky, to mušíte bejt baletka z Národního..
bordel co na mě posílaj zeshora mi vadí dost. Co dyš mě trefí? No?
děláš svou práci mizerně, že se bojíš kontroly shora?
to huž dete do důchodu?
jasně, dokavaď ho eště mám šanci dostat
Budu muset začít!
asi si přidám
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 14:23
- Nahlásit
PetraK
no ty vole!! Mám to komentovat, nebo rovnou vyrazit za Ričrdem pro tébich? , chudák malej!!
mno, on si z toho naštěstí nic nedělá a se mnou jezdí rád, páč se k němu chovám jak k velkýmu a navíc cestujeme dopravníma prostředkama, což on miluje .....ale zbytek je "bez komentáře", páč já bych musela použít ten tébich minimálně dvojitě, aby to mělo správnej efekt
co víkend!! max. půlhodina to byla. Vůl jeden pitomej.
však občas stačí pět minut....ale on se zase hošíček uklidní a bude fajn...tohle byl prostě už zkrat z neustálýho prudění
tak něco vjětčího?
Ale máš to prašť jako uhoď, šécko sou to smetáci
si myslím, že ám dost a nic většího necííííí, kor když pak jsou z toho smetáci
no hlavně někteří si toho odnesli fakt hodně, že jo Brůtofko!!
myslím, že nejen někteří, páč já poctivě dělila dary na potřebné, méně potřebné a důležité, míň důležité, dobré a nedobré ...sem si nechávala jen ty potřebné, důležité a dobré , vše ostatní šlo do světa australáčků
no to se bojim, že asi neklapne, ale huvidíme. Možná to nebude tenhle týden - i když moc bych to potřebovala, to u toho oka už i bolí
nemáš nějakou alergii? Tohle by mohl být druh ekzému.... vyzkoušela jsi přestat pít kafe, čaje mimo bylinkových, šťávy a džusíky ( voda čistá bez bublinek se smí), vynechat vše sladké hlavně čokoládu, kakao .... jíst jen zeleninu a bílé maso, z příloh jen tmavé těstoviny, ne bílou rýži a hlavně vynechat knedle... nebaštit dráždivé ovoce ( třá jahody) .... jo a v pračce máchat všechno prádlo ještě jednou a bez aviváže...
nemáš chlastat!
tak to říkáš tý pravý
sem si myslela, že aspoň jeden člověk na světě se najde, co mě pochopí, když ani vlastní matka, ani muš nemaj pochopení pro mou bouřkovou paniku
tě chápu, páč já tuhle paniku viděla pokaždý, když někde bouchlo u holky... naštěstí se to z věkem zlepšilo ( a taky tím, že jsem jí pokaždý preventivně naštvala, takže se neměla čas zaobírat burácením hromů :lol
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 14:26
- Nahlásit
inu
Jo, loni jsem to cítila stejně.
Kdyby to nemělo fatální dopad na čokly, tak si řeknu, že si to zasloužej a dobře jim tak
se obávám, že tohle jen tak někdo nezastaví, páč je to holé šílenství a čoklíky to tak jako tak už poškodilo
jasně, dokavaď ho eště mám šanci dostat
se obávám, že už to stejně nestihneš, tak raději buď mladá a veselá
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 14:28
- Nahlásit
brut
páč je to holé šílenství
máte svého oblíbeného anonyma? Kterého?
čoklíky to tak jako tak už poškodilo
spíš jsem to myslela do budoucna: vymývání hlav, podvádění nových zájemců, šíření nemocných zvířat..
tak raději buď mladá a veselá
dobrá, vy mě pak prosím umlaťe lopatou, bude to rychlejší než zdechat hlady
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 14:46
- Nahlásit
inu
jo, ale vemte si holinky, páč tam nešlápnout do sračky, to mušíte bejt baletka z Národního
to neklapne, mám takový hodobóžový s kytičkama a ty nedám. Jsou moc fajnový, vypadám v nich na chalůpě děsně dekoratývně,, když jdu polem :-D
děláš svou práci mizerně, že se bojíš kontroly shora?
moment my máme svý vlastní kontrolní orgány! Nás žádná konkurence kontrolovat nemůže
dokavaď ho eště mám šanci dostat
ve stofce?
asi si přidám
tys už evidentně začla?
brut
....ale zbytek je "bez komentáře", páč já bych musela použít ten tébich minimálně dvojitě, aby to mělo správnej efekt
to je fakt kráva a ne matka. Kecám, kráva se stará o svoje mládě dobře, takže co je to zač, takovýdle stvoření?
tohle byl prostě už zkrat z neustálýho prudění
ale jo jo, já vím, navíc to nebylo nic vážnýho, ale nechci, aby si zvyknul věci řešit takhle.
kor když pak jsou z toho smetáci
jedině zkusit místo smetáků lopatky třeba??
myslím, že nejen někteří,
no jo, vono auto má taky vomezenou kapacitu
vyzkoušela jsi přestat pít kafe,
no to bych měla, já vim, ale to nejde - dyk je to moje jediná neřest na světě, když pominu
chlast
chlapy
zpěf
a žrádlo
ne já vím, máš pravdu, to kafe je sajrajt, jenže s cígama jsem to zmákla, s tím kafem - zvlášť, když tady dělám taaak dobrý, je to horší. ale třeba dneska jsem si to ráno odpustila a dala si až tetkon. Taky to určitě přihoršili jahůdky, který dovalila kolegyňa a byly moc dobrý. A taky ty minijahůdky u nás na chalupě - a že jsem se poctivě dělila - dvě Ešus jednu já, dvě Ešus jednu já.
Zeleninu jím, jenže třeba rajčata bych taky neměla. .... no vim, měla bych si nasadit krutou dyjétu - myšleno ne na hubnutí. ale ešče jsem se nepřinutila.
tak to říkáš tý pravý
šak já vim, sem jen žertovala ivánku
naštěstí se to z věkem zlepšilo
no ne všade to funguje, evidentně . Jsem ještě schopná celkem zpracovat paniku ve městě. ale v terénu ne . Hrozný to bylo, když jsme se sápali na Plešný ózero a za zádama buřinu (v horách, lesích)ani vrátit se nedá, když už jsi nahoře . Kdo vůbec vymyslel že jezero bude nahoře???
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 15:02
- Nahlásit
inu
máte svého oblíbeného anonyma? Kterého?
zatím žádného....jen nějak plavu ohledně jmen a tak se mi líbí Weronica a paní Marková
dobrá, vy mě pak prosím umlaťe lopatou, bude to rychlejší než zdechat hlady
na zdechání si ještě počkáte
PetraK
Kecám, kráva se stará o svoje mládě dobře, takže co je to zač, takovýdle stvoření?
na to výraz neexistuje.... já jí už léta říkám "pipina"
ale jo jo, já vím, navíc to nebylo nic vážnýho, ale nechci, aby si zvyknul věci řešit takhle.
ti rozumím, ale občas jsou situace, kdy i ten sebe hodnější péf musí dát najevo, že všeho má dost a pokud nezabere ošklivé kouknutí, tak holt nastoupí další fáze...
jedině zkusit místo smetáků lopatky třeba??
nebo kyblíky
no jo, vono auto má taky vomezenou kapacitu
u nás nějakou malou, páč nám furt chybí místo
no to bych měla, já vim, ale to nejde - dyk je to moje jediná neřest na světě, když pominu
ne já vím, máš pravdu,
já vím, že mám, páč ti to stejně řeknou až půjdeš ksichtík řešit
šak já vim, sem jen žertovala ivánku
to taky tak beru, šéfe!
no ne všade to funguje, evidentně
musím poradit Brtníkovi, aby tě pořádně naštval, pak budeš mít jiné starosti a nebudeš se bát
Kdo vůbec vymyslel že jezero bude nahoře???
že ty se občas přeměníš v mojí holku? Měla ouplně stejnej dotaz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 15:08
- Nahlásit
brut
. já jí už léta říkám "pipina"
chudák pipina, copak za to může ? .
- myslim pipinu, ne tu rádobymatku
pokud nezabere ošklivé kouknutí, tak holt nastoupí další fáze...
no ale vocamcaď - pocamcať, a pak - fakt to je takový veselý stvoření, chtěl se družit.
nebo kyblíky
jo,kybliky sou lepčí, může se do nich dávat led
u nás nějakou malou, páč nám furt chybí místo
že JO??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 15:12
- Nahlásit
brut
sem to vodklikla nechtíc brzo
páč nám furt chybí místo
že jo?? Sem se těšila, když jsme koupili větší auto, že se mi tam do kufru vendou dva psi. No ale vono prt . Teda vešli by se, ale kam se pak daj věci? Jak to děláte?? Vás lidí je jak psůch, psůch je skorem jak lidí, krámů ešče víc než lidí a psůch. JAK TO DO TOHO AUTA NARVETE?
já vím, že mám, páč ti to stejně řeknou až půjdeš ksichtík řešit
no jo, ale proč mi to nevadí normálně? Proč to vadí jednou za čas?? Proč mi to nemůžou vyléčit kurnik??
musím poradit Brtníkovi, aby tě pořádně naštval, pak budeš mít jiné starosti a nebudeš se bát
no hele já umim dělat občas i víc věcí najednou jak jít a dejchat zároveň . jen ráno to je potíž, to mám dost makačku
že ty se občas přeměníš v mojí holku? Měla ouplně stejnej dotaz
že by klon?? no ale má pravdu, nechápu jak může bejt jezero na hoře . No na Šumáku hnedle asi pětkrát . To se někdo zmazal, když dělal šumavu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 15:23
- Nahlásit
PetraK
chudák pipina, copak za to může ? .
to nemůže, ale mají stejnou velikost mozku
no ale vocamcaď - pocamcať, a pak - fakt to je takový veselý stvoření, chtěl se družit.
já tomu rozumím, ale péééf nemyslí jako ty a třá ho nebere jako veselý stvoření, ale jako největšího otravu pod sluncem
,kybliky sou lepčí, může se do nich dávat led
nebo hlína
že JO??
nejhorší je, že jezdíme plní i když jedeme ve dvou
Jak to děláte?? Vás lidí je jak psůch, psůch je skorem jak lidí, krámů ešče víc než lidí a psůch. JAK TO DO TOHO AUTA NARVETE?
když jedeme všichni nebo jen čtyři,. tak vozíme na střeše rakef, kde jsou naše věci... psí se narvou někomu pod nohy... navíc pod nohama máme lahve s vodou, vejce a další "lahůdky". Plesnivci jezdí ve svch domečkách v kufru a tam se jim ještě tak vejdou vodítka a flaška s vodou
no jo, ale proč mi to nevadí normálně? Proč to vadí jednou za čas?? Proč mi to nemůžou vyléčit kurnik??
jestli je to ekzém, tak ten se léčí děsně blbě a navíc musíš všechnu dietu či další úkoly dodržovat furt...
no hele já umim dělat občas i víc věcí najednou jak jít a dejchat zároveň
tě chápu, to umím taky, ale při naštvání nebudeš tak moc vnímat bouřku
že by klon?? no ale má pravdu, nechápu jak může bejt jezero na hoře
ti nevím, jestli bych vydejchala její klon
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 15:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
ale mají stejnou velikost mozku
ale..... i ta pipina je dobrá matka.
a třá ho nebere jako veselý stvoření, ale jako největšího otravu pod sluncem
a já vim. no. Ale kvůli tomu ho nebude prostě valchovat. Má se mi jako vždycky nasáčkovat mezi kolena a je to. Tady se totiž podle mě i vytahoval . Já chápu, že ho měl dost, to jo, ale nemusí to prostě hnát takhle- hlavně nechci aby si na to zvykal, tak proto.
nebo hlína
a nebo kačírek - to sem tahala tetkon o víkendu. Přivezli mi hromadu kačirku krásný oblázky, dodělala jsem konečně ten svůj mohylovej záhon moc pjehný, moc
jezdíme plní i když jedeme ve dvou
síla zvyku???
nebo jen čtyři,. tak vozíme na střeše rakef,
aha! Rakef!! To je dobrej nápad ale to nesmí jít teda vo ty rakve vo Imunity
ale při naštvání nebudeš tak moc vnímat bouřku
to by mohlo bejt.... popřemýšlim o tom. podám doma návrh. enem nevim esli ho Brtnik schválí- že se mu kvůlivá hromům a bleskům bude chtít mít pak doma tichou domácnost - páč já dokážu bejt hrozný jelito. Von je někdy Anežka za živa
, jestli bych vydejchala její klon
sem myslela, že vona esli neni klon vode mě , páč kdyby jo- tak seš chudák
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 15:51
- Nahlásit
PetraK
i ta pipina je dobrá matka.
jak která, jak která
Ale kvůli tomu ho nebude prostě valchovat. Má se mi jako vždycky nasáčkovat mezi kolena a je to. Tady se totiž podle mě i vytahoval
on to dělat nebude.... neboj ... jen.. možná ti dával nějak najevo, že ho ten pes prudí a ty jsi si signálu nevšimla a tak se rozhodl jednou pro vždy vše vyřešit.... třá si rozchechtanej péf dá příště pozor a Ešuskovi bude stačit nacpat se ti k nohám
sem tahala tetkon o víkendu. Přivezli mi hromadu kačirku krásný oblázky
síla zvyku???
tak trochu ...ale většinou odvážíme to, co se nám do autí nevejde, když jedeme všichni
aha! Rakef!! To je dobrej nápad ale to nesmí jít teda vo ty rakve vo Imunity
rakef je fakt moc dobrej nápad ....do inuitích rakfiček by se nevešel ani drobet věcí, páč by se rovnou sesypaly
to by mohlo bejt.... popřemýšlim o tom. podám doma návrh. enem nevim esli ho Brtnik schválí-
ať někdy vyzkouší a uvidí, jestli to má nějaký oučinek
Von je někdy Anežka za živa
chudák...taky musí tahat ty těžký sukně a má vši
sem myslela, že vona esli neni klon vode mě , páč kdyby jo- tak seš chudák
to jsem tak jako tak
Dámy jdu venčit a dělat obídek....tak čau později nebo zítra
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 16:08
- Nahlásit
brut
taky musí tahat ty těžký sukně a má vši
sem nevědíla, že sem si vzala transvestítu prase
to jsem tak jako tak
takže taky Aneška? Ceš terpentýn?
jak která, jak která
no pravda, dyš zanáší.....
a tak se rozhodl jednou pro vždy vše vyřešit..
no ale nemusel bejt až jako takhle hnusnej. Já chápu, že ho prudil a dostal asi tak dvacetmilijounů varování,, ale jak říkám, víš co, trochu si hošíček tahal triko, však já ho taky nezmasila nějak. Jen nechci aby si začal vyskakovat, tenhle pes je fakt pohodář a trůpka. A trůpky se nebijou no.
ale většinou odvážíme to, co se nám do autí nevejde, když jedeme všichni
jo! A u nás se zase odváží z chalupy. Takže místo abychom jeli prázdný, když už jsme šécko sežrali, jedem plný zas s bordelem
.
do inuitích rakfiček by se nevešel.
no hlavně jen magor by dával něco do rakve, která už je sama rozsypaná, že jo. to se rozumí
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 17:12
- Nahlásit
brut
zatím žádného....jen nějak plavu ohledně jmen
jména znát nemusíte! Já je taky neznám. Můj osobní favorit je vděčná čtenářka a po tom výblitku vo genetice i přítel
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:25
- Nahlásit
zdar!!!
dočítat vás nehodlám, hodim sem pár fotek a zas jdu
všemu tomu předcházela samozřejmě důkladná kontrola, aby ta podlaha byla jako základ udělaná dobře
no a tady zvířátka ze soboty
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:25
- Nahlásit
Janiii
doufám, že umíte lítat nebo máte hodně vysokej žebřík
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:28
- Nahlásit
inu
to jsou bývalé balkonové dveře - už jsou zamčený a Míra prý jen doufá (jooo, jen jestli :smirk , že nejsem náměsíčná
|