| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 22:13
- Nahlásit
PetraK
jojo, je to s nim už špatný, ani ty kozy neuhlídá a pak je hledá na blbým místě
to víš, stáří
ať se zeptaj, já jim na co budu chtít vodpovim
raději nééé, páč by nás taky mohli odvést ve stvěrací kazajce
se zeptej jejího manžela, co nosí to krásný
paroží
to nějak mluví samo za sebe
NIKAM NEJDU!!
no tak ne....nechám na příště
Esi vy nejste příbuzný nějak?
s váma
snad radši ne, kdyby nááhodou načíhnul přes rameno.......
jako plakát, no. Pověsila bych si ho na dveře
jako kožku?
sem myslela pomyslný území, takovýhle tyhle srandičky, něco co máte společnýho jen vy dva.
tak to pak jo ...páč jinak by jsme podmínku normálního bydlení nesplnili
velmi, velmi, velmi dlouho
si nemyslím... občas by si dal někde třá buřtíka
však ještě hůř je, když začne přemýšlet tím co mezi tlapama má
nestraš
Panička si povídala s nějakou paní, Hošíček si tak hásky s Dinou hrál a pak se panička plácla do čela a uvědomila si, že Dina hárá čuměla jsem, že dokázal vnímnout -úhyl jeden
můžeš je mlátit!!!
když jsou v pokojíčku, tak nemůžu
Jsem jí říkala, vyprdni se na něj, jdi na druhou stranu..... tomu hovádovi to bylo naprosto jedno, ešče se radostně rozběhnul na druhou stranu, holka vobešla barák (jsem to jistila) A NIC. ten kretén si to naprosto užíval . Byl by mrtvej.
byl by mrtvej nebo rozpůlenej
tohle nejde ani. Jde mi o tvar. Až ho budu mít, tak ho opatlám nahrubo betonem, naplácám na to kamínky, jako kamufláž, ale potřebuju ten TVAR, ten zatim právě nemám
tvar? To je přece jasný ....
čas bych viděla tak kolem jedný asi, ale Neva??? ještě upřesním a zkusím to posunout.
neva, vydržím... projdu zatím knihkupectví a antikvariáty (ze mně budou mít doma radost )
Janiii
vítejte u nás
jsem utrácela jak Brůůtofka
já neutrácím, páč nemám co ...ale kdybych měla, tak bych věděla ( vyjímka) za co
jenže volno už zasejc dlouho neuvidim, páč jsem si hodila neplánovaně ještě den včera, měla jsem bolehlav a nebyla jsem schopná ani řídit ani čučet do kompu
...to nějak budeme muset vymyslet, aby jsme vás taky viděly
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 22:16 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
inu
já ti nechci kazit iluze ohledně hubenýho psa, ale našemu hubenýmu 2D psovi bude letos šest a je na vetamixím mase. U nás vylepšeno o to, že jakmile ztloustne, začnou holky hárat . Můžeme ho fotit jenom zboku, jinak není vidět.
A co kuřecí kůže, nemohla bys přidávat?
brut
nikdo by ho neudržoval v neustálém napětí, co se stane za deset minut
tohle znám
Hele, já tě tenhle tejden asi zneužiju coby rádkyni porádkyni, jestli to nevadí. Poradila bys mi ještě nějakou dobrou barvu na textil? Iberia i duha mi furtumfurt barví. Dokonce mi po n-tém praní obarvily vypůjčenou výbavičku , když jsem je omylem přihodila k prádlu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 22:20
- Nahlásit
inu
Mám formičku na pralinky vzor dýňosaurus a koketuju, že bych nadělala krabičku bonbonů bráchovi k svátku (až v září), ale jaksi nevím jak na to..
tak pokud to nespěchá, tak někde vyhrabu receptík s podrobným popisem a dodám. Připomeň mi to v pátek nebo příští týden...zítra a v pozejtří budu po kontrolách a přijedu dom naprosto hotová
Fajka
jsme dali dneska obě trasy najednou... tak proto 30..ale ve skutečnosti je to 21 a 8,5
tak to zní o hodně líp .... bych dala postupně obě, ale ani o krok víc a musela bych mít dost času na odpočinek ( teda ještě loni dala, letos jsem nic tak dlouhýho nešla...)
Kdo humře má smůlu a nedostane žádnou cenu
a co když humře těsně před cílem?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 22:26
- Nahlásit
brut
někde vyhrabu receptík s podrobným popisem a dodám.
to bys byla hodná. Jukala jsem po netu, ale temperovanou čekuládu asi nedávám. Ani nemám ten kus mramoru
kachna_
mno, já ho začala krmit masem a orgánama v době po té operaci. Žral jak kyselina a trochu se spravil. Jenže momentálně je zase na granulích, navíc brutálně vylínal, takže vypadá jako chodící reklama na koncentrák. Očividně radši zdechne, než by si dal dobrovolně granule (a to jsem si myslela, že jsme našli značku, která mu nebude způsobovat psychický násilí).
Já to hrotím, protože si myslím, že takhle hubenej nemá moc kde brát odolnost a tak je furt nemocnej.
Ty kůže se někde dají sehnat?
Jinak zkusím asi to, co radila Ešuska: víkendový vykrmovačky.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 22:30
- Nahlásit
kachna_
tohle znám
Poradila bys mi ještě nějakou dobrou barvu na textil? Iberia i duha mi furtumfurt barví. Dokonce mi po n-tém praní obarvily vypůjčenou výbavičku , když jsem je omylem přihodila k prádlu
chcešs tou barvou batikovat nebo malovat na textil? A ještě jeden dotaz....u Iberie a duhy jsi pak textil namočila a důkladně proprala v octové vodě? Ono se totiž musí pořádně vše vyprat ve studený vodě, pak ještě ustálit v octový, znovu vyprat a teprve pak je barva vhodná k praní s jiným prádlem
Jinak já ještě používám vyloženě barvy na textil nebo hedvábí Pébeo.... a pak ještě jeden druh, ale ten už jsem dlouho neviděla ( zkusím dohledat balení a napíšu název... zítra odpolko bude stačit?)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 22:32
- Nahlásit
inu
Jukala jsem po netu, ale temperovanou čekuládu asi nedávám. Ani nemám ten kus mramoru
co to je? To neznám.......
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 22:35
- Nahlásit
brut
bych dala postupně obě, ale ani o krok víc a musela bych mít dost času na odpočinek (
určitě bo budem končit až dojde ten poslední
a co když humře těsně před cílem?
dobrá tak tam mu jí donesu
inu
navíc brutálně vylínal, takže vypadá jako chodící reklama na koncentrák
ajéééje to už máme drhou skaláru
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 22:37
- Nahlásit
brut
u Iberie a duhy jsi pak textil namočila a důkladně proprala v octové vodě? Ono se totiž musí pořádně vše vyprat ve studený vodě, pak ještě ustálit v octový, znovu vyprat a teprve pak je barva vhodná k praní s jiným prádlem
eeee? Ne. To jsem na netu ani v návodu nikde nenašla . Tak pak mi Iberie funguje dobře
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 22:44
- Nahlásit
Fajka
určitě bo budem končit až dojde ten poslední
to je fééér
dobrá tak tam mu jí donesu
hodná
Co Fajuška... už je nějaká jistota?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 22:47
- Nahlásit
kachna_
eeee? Ne. To jsem na netu ani v návodu nikde nenašla . Tak pak mi Iberie funguje dobř
oni to nikde nepíšou, ale pokud vím, tak se to dělá furt stejně.... hodně vyprat, vymáchat v octovce a pak znovu vyprat
Pokud funguje Ibéria, tak je to super , protže Pébeo je dost drahý a díky tomu se nevyplatí barvit celá trika či jiné velké kusy
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 22:49
- Nahlásit
Dámy, loučím se, jdu venčit piraňu a pak do pelíšku, páč ráno, díky našim vlakům, brzy vstávám.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 01:20 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fajuška s Kazíčkem na treku
víc u nás ne webu..mám dost už dneska ...du do peřin ...
Ráááááááááááámštaaaaaajn
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 08:37
- Nahlásit
Fajka
o a ta spešl trasa pro vede přes nuda pláš
pani takže nový plafky kupovat nemušíte
to sem fčera jako přehlídla ty si jako myslíš, že se budu někde obnažovat, dyš mám podvýšku?
Ale estli zařídíš, aby tam f tu dobu byly nějací pěkní chlapci, tak proč nééé Ale Travoltu teda nechcu
to už máme drhou skaláru
skaláru??? to je ryba, né?
brut
co to je? To neznám......
podle všeho je to příprava čekulády tak, aby byla vysoce kvalitní a lesklá. Nějak se to vohřívá a chladí a to chlazení se děje vylitím na mramorovou desku, esli sem to správně pochopila
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 08:45
- Nahlásit
brut
Co Fajuška... už je nějaká jistota
jediná jistota je že essi ji nezabiju ted tak někdy pozdějc určitě
inu
ty si jako myslíš, že se budu někde obnažovat, dyš mám podvýšku?
budéééš, bude ti vedro bude ti híííc a po 20 kilákách v kopcích se ještě ráda vobnažíš
Ale estli zařídíš, aby tam f tu dobu byly nějací pěkní chlapci
jj budou i kucí
to je ryba, né
jj právě že je..placatá essi mě jako rozumíte pani...
Ráááááááááááááááááááámštáááááááááááááááááááááájn
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 08:48
- Nahlásit
Fajka
po 20 kilákách v kopcích
huž máš v NK, co si vo tom myslím
placatá essi mě jako rozumíte pani...
já myslela, že zdechlá
jinak kam se hrabe Kurabe, pani, ty ceny se mě líběj moc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 08:49
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
RRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
FAAAAAAAAAAAAAJKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FOR EVRRRRRRRRRR
AŤ ŽIJE INU JAKO SLÍVA!! A 3X!!
sem ešče v eufóriji z toho řízení!! Chápete to?? Sem sedla do auta, pustila si hošíčky Ramštajní a....... dojela tam a zpátky. Jen ty voči už by mohly zalízt , jak sem je samým soustředěním poulila, zvostaly venku
Fajka
nefím ..měli by
No esli budou, máš problém. velkej.
jo a ta spešl trasa pro vede přes nuda plá
kdy je ten trek?
brut
.nechám na příště
No proto!!
páč by nás taky mohli odvést ve stvěrací kazajce
tak se nemaj ptát .
s váma
ne s agroškem. Ten taky nepozná dyš sem v rozpacích
jako kožku?
neni chlupatej!
si nemyslím... občas by si dal někde třá buřtíka
ne-e. jeho jídlo obtěžuje a zdržuje. A to má furt hlad Taky neni normální. My k sobě pasujem.
nestraš
tak přestaň s paboukama no ale nestrašim, jen popisuju realitu
když jsou v pokojíčku, tak nemůžu
tak si dojdeš, nebuď líná.... víš jak je ten citát.... Pro jednu ránu šel bych světa kraj..... nebo tak nějak
tvar? To je přece jasný ...
doufám, že nechceš naznačit, to co tady naznačoval můj šéf!!! jinak budu nejen bez šéfa, ale nebudu mít s kým jít zejtra na zmrsku
neva, vydržím... p
12:30 - může bejt?
a co když humře těsně před cílem
ten na tom bude dobře, uvidí tu cenu aspoň zdálky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 08:51
- Nahlásit
Fajka
Fajuška s Kazíčkem na treku
sou nějak moc akční, ne? Teda Fajka myslim. většinou se spíš jen tak válí na asfaltu. A TADY DOKONCE SEDÍ!!!
se ještě ráda vobnažíš
panebože! Von to neni trek? Vono je to pípšou??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 08:54
- Nahlásit
inu
huž máš v NK, co si vo tom myslím
no jo paníí dyž vy trénujete na placce kdes u Béérna bo co
jinak kam se hrabe Kurabe, pani, ty ceny se mě líběj moc
to je jen na ukázku , kdybych to tam dala šecko tak je to hromada že nikdo nepozná co to je
já myslela, že zdechlá
nééé chraň bůůůch
PetraK
kdy je ten trek
tsssss najednou coooo????
chcete vidět nahou omezenou imunitu ?
ten na tom bude dobře, uvidí tu cenu aspoň zdálky
blbááááááááááá hnet po ránu
sem ešče v eufóriji z toho řízení!! Chápete to?? Sem sedla do auta, pustila si hošíčky Ramštajní a....... dojela tam a zpátky
tam a zpátky je metr před garáž a zpátky jo?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 08:55
- Nahlásit
PetraK
Vono je to pípšou??
a cos čekala vod někoho, kdo chce Travoltu s pštrosem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 08:58
- Nahlásit
Fajka
tam a zpátky je metr před garáž a zpátky jo?
:
ešče blbější jak jáááááá
náhodou!! Nááhodou - já si to změřim a ty uvidíš! Jela jsem z ŘEP!! na Lužiny, nebo do Stodůlek, nebo do jaký to díry musela sem 3x!!! 3x!! vodbočovat doleva. Dokázala jsem s tou hajtrou velkou zaparkovat na velmi (ale fakt velmi) úzkém místě - z auta jsem vylejzala pomalu kufrem. ne, to ne , ale musela jsem přelézt na sedadlo spolujezdce a tam se vysoukat ven jak hadí žena . Pak jsem odtáhla těch skorem dvacet kilo přes čtvrt sídliště - páč tohle byl jedinej flek, kde se dalo zaparkovat no a jela jsem zpátky. Mrtvej žádnej. Plechy dobrý.
chcete vidět nahou omezenou imunitu
no, esli by to bylo jako ty její rakve, tak by to stálo za to
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 09:00
- Nahlásit
Fajka
no jo paníí dyž vy trénujete na placce kdes u Béérna bo co
napiš za mě dezertacu a pudu běhat po Pustevně
a radši ani nebudu zmiňovat, že ten BERAN Kuboj to celý chce jít v prestižkách a ten pro změnu netrénuje vůbec
kdybych to tam dala šecko
vono je tam eště něco jinýho? Mě se líbí ta černá myš, že by sme měli sladěný krysátka (ale Kuboj by mě s ní asi vyrazil, páč má na sobě kytičky ), pak ty chlorofylový kosti jsou těžce gůt Pak mě děsně zajímá co je to modrý se symbolem P a ty pexesa jsou lukcusní (s tím by mě Kuboj vyrazil taky, páč v týdle hře nad ním na 99% vyhrávám ) a pak jsou tam tuším nějaký kníšky nebo bločky gůt je to, gůt
No a pohárek muším mít, unikul za krásu huž žádnej nedostane, tak aspoň za výkon, ale von leze jak chcíplá masařka, tak nevím nevím
chcete vidět nahou omezenou imunitu ?
vy se chcete poblejt, takhle po ránu?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 09:07
- Nahlásit
inu
a cos čekala vod někoho, kdo chce Travoltu s pštrosem
nejblbějšííí, nejblbějšíííííí
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 09:08
- Nahlásit
PetraK
nejblbějšííí, nejblbějšíííííí
vyhrála jsem? CO jsem vyhrála?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 09:09
- Nahlásit
PetraK
musela sem 3x!!! 3x!! vodbočovat doleva
jo takže ste si vobroužila kruhovej vobjezd..no joo to chápu to je dřina
no, esli by to bylo jako ty její rakve, tak by to stálo za to
teda pani vy aby ste si taky vobstarala brzo koberec..ale pro sebe
nechápu proč by tam měli bejt vegetariáni??
sou nějak moc akční, ne? Teda Fajka myslim. většinou se spíš jen tak válí na asfaltu. A TADY DOKONCE SEDÍ!!!
no akční je akorát bo tentokrát vůbec nechtěla Kazíka znásilnit
inu
Kuboj to celý chce jít v prestižkách
tak mu ukažte fotky s bahýnkem a vono ho to přejde
vono je tam eště něco jinýho
no bať paní ale spustu z toho ste vodtušila dobře..nechápu jak ste mohla uhádnout to pexeso?
a pohárek muším mít, unikul za krásu huž žádnej nedostane, tak aspoň za výkon, ale von leze jak chcíplá masařka, tak nevím nevím tož musíte šici hejbnooot kostroooooo
vy se chcete poblejt, takhle po ránu
Jáááá? já neeee, já se budu poflakovat na sluníčku na startu a budu si říkat už už uuuuuž je bolej nohy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 09:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inu
CO jsem vyhrála?
vysypanou makovici
Fajka
jo takže ste si vobroužila kruhovej vobjezd
sem neřikala, že sem jela až do Jablonce
teda pani vy aby ste si taky vobstarala brzo koberec.
myslíte, že dojde z Brna do Prahé, dyš nechce jít ani kolem vaší chalupy? nahá.
nechápu proč by tam měli bejt vegetariáni??
no ne že by tam měli bejt, ale kdyby tam náhodou byli, tak máte problém. Nebudete je moct dát do masovýho hrobu k vostatním umřelejm
vůbec nechtěla Kazíka znásilnit
bylo mu to líto, že jo ?
a budu si říkat už už uuuuuž je bolej nohy
to je krásně bestijální
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 09:14
- Nahlásit
Fajka
tak mu ukažte fotky s bahýnkem a vono ho to přejde
asi budu muset.. a kde je bahno, tam jsou komáři, vy kecko
jak ste mohla uhádnout to pexeso
coo? Dyť je to to nejlehčí: spousta vobrázků stejnýho formátu. Neuhádla jsem tu modrou věc s bílým P a to zelený kulatý v popředí.. nápověda by nebyla?
tož musíte šici hejbnooot kostroooooo
říkáte manáckým měšťákům z nížin .. tak zas nic nebude
a budu si říkat už už uuuuuž je bolej nohy
bacha, pani, beru si hůlky píchačky (terminus technikus mady by bratr), který jsou teleskopický a dosáhnout fšude
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 09:23
- Nahlásit
PetraK
vysypanou makovici
s tím se di bodnout, to nejní ani na buchtu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 09:27
- Nahlásit
inu
s tím se di bodnout, to nejní ani na buchtu
zas to ale vystihuje podstatu celé soutěže a toho, kdo vyhrál první cenu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 09:28
- Nahlásit
PetraK
toho, kdo vyhrál první cenu
ceš říct, že to bude podobný i na tom treku?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 09:37 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
musela jsem přelézt na sedadlo spolujezdce
a tam, u spolujezdce, najednou metr místa...
Se ti směju, ale už se mi stalo, že jsem se šla zeptat vedlestojící řidičky, že se teda omlouvám, že jsem jí tam trochu zazdila a jestli mám přeparkovat. Naštěstí to byla ta řidička, chápavě se usmála a řekla že néééé.
inu
a radši ani nebudu zmiňovat, že ten BERAN Kuboj to celý chce jít v prestižkách a ten pro změnu netrénuje vůbec
až přijede Michal z práce, mohu ho tu nechat barvitě popsat, jak šel vloni trek polabím ve farmářkách...
|