| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 10:57
- Nahlásit
Fajka
.baču žádnýho nechcu
no jistě, to by bylo z bláta do louže
to byste baču sháněla vy
inu
aspoň by ti sekal trávu
bača jo?? Si upadla, zas by to zbylo na Fajku, vlastně ne, to by měla ty vofce
á vím, já musím bejt fit, bo Kuboj řídí hůř než já (a to už je co říct, to už snad ani nejde
buďte voba f klidu. Nikdo neřídí hůř než já . Jen teda vlastně můj otec, to je fakt
(v životě to předtím nedělal, takže nevím, jestli se mám bát už tohodle
už bych se kapek bála teda jen kapek...
a umí řídit?
blbááá, šíleně blbáááá moc a nejvíc!!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 11:02
- Nahlásit
PetraK
as by to zbylo na Fajku
hele, ty si myslíš, že by stejnou chybu udělala dvakrát? Já věřím, že néééé, že bača by byl dobře vycvičenej
Nikdo neřídí hůř než já .
eště jsi se mnou nejela
už bych se kapek bála teda
dyštak budem na Nově První Felda, který upadlo řazení při startu
blbááá, šíleně blbáááá moc a nejvíc!!!
proč blbá? Náhodou praktická
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 11:03
- Nahlásit
Fajka
fklidu..to dělá i Fajuše a to si myslím že je horší bo není chlap... idyž...?
nám to dělala Denynka....naštěstí piraňa jen děsně frká, což se dá přežít
PetraK
Brůtofko! Pak že nejsi todleto -mladej prasák!!
jak prasák? Sem myslela drápky ( psí samozřejmě), aby zase nevznikla mýlka ...ale je vidět, na co myslíš ty neustále
a tak jo, příště zase pocváláme
no šak jo, páč tebe jinak než v poklusu neznám ... v tomhle ale mám praxi, páč okolo mně většina lidí prolítává a tak jsem si zvykla ( ovšem chodím rychleji než cérka, páč ta na mě většinou řve, ať se koukám zbrzdit)
asi tě taky bude varovat
zatím mlčí, tak možná jsem jen kousek od pravdy
blbá taky k tomu!!Páč todle nemá chybu
nene, tohle dělám často, páč mám pocit, že by se lidi v těhle místech ( myslím tím i prodavačky v krámu) na druhé neměli zbytečně ksichtit, když je ta práce nebaví, tak ať jdou dělat něco jinýho, kde nikoho za celý den nepotkají
měla tedy velmi příjemný den a ešče ušetřila za oběd
ti nevím, ona fakt vypadala na problémy s prostatou nebo na menstruační nedostatečnost , takže poobědvání několika pabóků jí asi náladu nezlepšilo
A řvala jsem jak hladová jordánská kráva
dobrá, zeptám se hned, až Brtníka uvidím a pak dostaneš specielní školení, aby jsi přestala házet kastrolama
UPOZORŃUJU DOPŘEDU, ŽE PO MĚ LEZL PAVŮK, NE BRTNIK! To zas kdyby někdo něco!!!
pokud nebudeš hned na začátku specifikovat, tak dodatek už je zbytečnej, páč jsem si opravdu představila Brtníka a ne paboka
taky šikkovná i za rohem
jj, ona babi moc dobře věděla, že tohle by nedopadlo dobře.... kor po tom, co sem vylezla na střechu a ona mně dvě hodiny hledala
někdo tu baštu úchyláků musí udržet
si šéééfka?
no možná ho zaskočil ten způsob Aluščinýho dovádění
zřejmě, páč hned na začátku vyzkoušela styl .... lovení zadních nožiček
skorem si to trefila, máš tam enem blbou předložku, já sem NA slivovičku
fakt? Sme dostali od tety jednu a myslím, že jí budeme mít tak na deset dalších let
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 11:03
- Nahlásit
inu
jo, milá paní.. toho by bylo
předpokládám, že toho co by NEUDĚLALA!
ten pracuje a Olafák spí
tak je to jasný. je to pabůk! Budete hrát na činely?
oněch partiích a ty důry se mu eště rozvalej na záda a rozhoděj hnáty, aby měl lepčí přístup.
kurvy to sou , no a co - že je unikul, neznamená, že neví
. a rozhodně si to nepřipravoval sám
možná i dobře. Esli vaří, jako řídí.....
brut
. mám jednu v mrazáku
di do ní, dřív, než Ti jí někdo sežere. Potřebuješ nutn anestetikum!!!!!!!!!!!!
stěhuje do papírový krabice,
-má zajímavý představy o bydlení
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 11:07
- Nahlásit
PetraK
předpokládám
vyjímečně předpokládáš správně, přecedo
je to pabůk!
fuj, eště toho trochu!
no a co - že je unikul, neznamená, že neví
neví, bo na ně neleze, jen volizuje
Esli vaří, jako řídí.....
tak to ne, vaří líp, páč čím víc já vařím, tím se v tom horším a von vaří tak sporadicky, že nemá šanci bejt v tom špatnej
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 11:10
- Nahlásit
inu
prej chudinka, dyš měl fčera palačinky se zmrzlinou, jabkem a jahodama.. a rozhodně si to nepřipravoval sám
ooo, ty jsi se potřebovala odreagovat, viď?
já myslím, že brzo příjdou bušit sousedi, bo to je smrad, že by jeden pad
ještě štěstí, že jsme v baráku a tohodle se nemusím bát
jo, přesně to udělám, mám tu ještě ten superultra dobrej rumunskej med, tak se nacpu
ale pozor, ať se nepředávkuješ.... jedna lžička dopolko, druhá v poledne a třetí večer bohatě stačí.... mladej se takhle už několik let léčí na radu alergologa a většinou je mu během dvou až tří dnů dobře
Jo a o řízení auta bych mohla vyprávět romány.... sem řidič neřidič a tak to podle toho vypadá ( ale nabourané a totálně zrušené auto asi ani jedna i s Kuboj na seznamu nemáte, že? Já bohužel jo a vv něm tenkrát seděly i obě moje děti a Denynka)
Jestli dostanu autí, tak musím předem na několik lekcí v autoškole...jinak bych byla postrach okolí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 11:13
- Nahlásit
PetraK
di do ní, dřív, než Ti jí někdo sežere. Potřebuješ nutn anestetikum!!!!!!!!!!!!
nene, já potřebuju něco jinýho... jdu si udělat čajík, abych byla trochu svěží
má zajímavý představy o bydlení
to má, v tomhle je stejná jak Sviní, páč ta taky oblibuje krabice ...ale piraňa tam musí mít ručníky či alespoň nějakou takovou podložku
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 11:15
- Nahlásit
brut
ty jsi se potřebovala odreagovat, viď?
ani nemluv, nejradši bych něco pekla, nejradši nějakej třípatrovej dort, kterej se musí hodně zdobit. Jenže jedinej, kdo má u nás narozeniny v nejbližší době jsem já a na to se taky můžu vykašlat Navíc ta trouba je čím dál horší Zato mi dneska přišly te formičky na čokoládový dýňosaury a jsou fakt boží
že jsme v baráku a tohodle se nemusím bát
nepotřebujete vysířit sklep? Nabízím levně, ale varuju, pozabíjí to všechno živé v okruhu tří kilometrů od epicentra výbuchu
mladej se takhle už několik let léčí na radu alergologa
snad to zabere i na mě
asi ani jedna i s Kuboj na seznamu nemáte, že?
ZATÍM ne, pani, ale Kuboj huž si málem připsal prasklý kolo. Moc s tím totiž nejezdíme a dyš to stojí, tak se to nemá šanci nabourat
tak musím předem na několik lekcí v autoškole..
čéče nevím, jestli ti tohle pomůže.. mě to nepomohlo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 11:18
- Nahlásit
brut
Sem myslela drápky
no samozřejmě, my ti to tady fšichni věříme
ale je vidět, na co myslíš ty neustále
tsss podle výzkumů na to neustále myslej naprosto fšichni řikali tudle někde
páč tebe jinak než v poklusu neznám
a todle řikaj fšichni
tak možná jsem jen kousek od pravdy
eměli zbytečně ksichtit, když je ta práce nebaví, tak ať jdou dělat něco jinýho, kde nikoho za celý den nepotkají
moje řeč!! taky nedělám do toho, co by mě ničilo! No jo no, ale to nezměníš.
nebo na menstruační nedostatečnos
a taky na mozkovou nedostatečnost
pak dostaneš specielní školení, aby jsi přestala házet kastrolama
nepomůže nic. Já už se snažila se školit, dokonce jsem si jednoho pabóka pomenovala, dokonce jsem už i jednou, dvakrát pabóka takový střední velikosti vzala do ruky a zachránila ho, ale jak je to nečekaný a jak to po mě leze - hraju na činely
co sem vylezla na střechu a ona mně dvě hodiny hledala
já takhle byla ve stodole za trámem
si šéééfka?
to je tuším Fajka, ne? S tim svym Džonem
. lovení zadních nožiček
nevěděl, že sou psi, co si pletou krávu se psem
že jí budeme mít tak na deset dalších let
tak já třeba s podzimem přijedu, vono ubyde
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 11:24
- Nahlásit
inu
vyjímečně předpokládáš správně, přecedo
JAK VÝJIMEČNĚ????
fuj, eště toho trochu!
chceš činely?
bo na ně neleze, jen volizuje
no vono to příde
, tím se v tom horším a von vaří tak sporadicky, že nemá šanci bejt v tom špatnej
nepotřebujete vysířit
PŘIJEĎ, POTŘEBUJU VYSÍŘIT JEDNU ZDEJŠÍ SLÉPKU
brut
jdu si udělat čajík
šplíchni tam kapek slivovice, a budeš auf dostatečně
páč ta taky oblibuje krabice
ušetříte za pelíšky
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 11:29
- Nahlásit
PetraK
chceš činely?
daj se tím zaplácnout i moli?
no vono to příde
eště toho trochu.. nemám na alimenty
PŘIJEĎ, POTŘEBUJU VYSÍŘIT JEDNU ZDEJŠÍ SLÉPKU
to zvládneš sama a lépe
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 11:34
- Nahlásit
inu
ani nemluv, nejradši bych něco pekla, nejradši nějakej třípatrovej dort, kterej se musí hodně zdobit. Jenže jedinej, kdo má u nás narozeniny v nejbližší době jsem já a na to se taky můžu vykašlat
a co třeba něco jiného, ale tak aby to taky dlouho trvalo? Že bych ti něco vymyslela
Navíc ta trouba je čím dál horší Zato mi dneska přišly te formičky na čokoládový dýňosaury a jsou fakt boží
jak blbne troba, tak je to na prd .... odkud jsi si je objednávala? Že bych se pokochala....
nepotřebujete vysířit sklep? Nabízím levně, ale varuju, pozabíjí to všechno živé v okruhu tří kilometrů od epicentra výbuchu
nene, sklep máme, ale tam skladuju moc věcí, které ještě někdy budu potřebovat ( třá kompoty...)
snad to zabere i na mě
za zkoušku nic nedát... jo a ještě si zvyš dávku "C"éčka...ale lepší je přirozený a ne v tabletách ( grep, citron, kiwi..)
ZATÍM ne, pani, ale Kuboj huž si málem připsal prasklý kolo. Moc s tím totiž nejezdíme a dyš to stojí, tak se to nemá šanci nabourat
mno, já teď taky moc nejezdím, páč opravdu nemůžu, ale jestli budu mít autí s automat. převodovkou a upravené pro mé potřeby, tak budu muset... no a předtím potřebuju absolvovat ty ízdy, abych byla klidná. Páč od tý bouračky jsem děsně nervozní...
čéče nevím, jestli ti tohle pomůže.. mě to nepomohlo
pomůže v tom, že zase si vzpomenu na to, jak nastartovat auto, zacouvat atd. ... na běžný provoz samozřejmě ne, tam se budu muset pochlapit já...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 11:45
- Nahlásit
brut
ale tak aby to taky dlouho trvalo? Že bych ti něco vymyslela
to zní dobře? Co máš v nabídce?
odkud jsi si je objednávala? Že bych se pokochala....
Odtud: URL, ale ty dinosaury už jsem jim vykoupila
Já na těchhle věcičkách děsně "ujíždím". Ještě jsem objevila úplně úžasný bábovkovo/dortový formy Wilton nebo Nordic Ware, ale jsou pekelně drahý Možná si nějakou nadělím za úspěšné získání titulu, jestli se to teda povede
které ještě někdy budu potřebovat
myslíš, že by nikdo neocenil kompot s příchutí zdechlýho kuřete?
ale jestli budu mít autí s automat. převodovkou a
s tímhle bych neuměla jezdit
Páč od tý bouračky jsem děsně nervozní...
Blbý, tohle je blbý a doufám, že to nezažiju na vlastní kůži. Brácha to zažil, ne vlastní vinou, ale i tak ho obdivuju, že se do toho nebojí sednout...
že zase si vzpomenu na to, jak nastartovat auto, zacouvat
každý auto je jinak dělaný: když jsem jezdila v autošůle s novou Fábií nebo SuperBem, tak to byla jinačí jízda než se starou Feldou, kde nevíš, kerej stupeň řadíš, bo má pomrvený řazení a navíc zpátečka není nijak zajištěná a je v pozici "6" a ne v "-1"
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 11:48
- Nahlásit
PetraK
no samozřejmě, my ti to tady fšichni věříme
to by jste měly, páč tu mám několik čtyřnohých svědků
tsss podle výzkumů na to neustále myslej naprosto fšichni řikali tudle někde
fakt jo?
a todle řikaj fšichni
se jim nedivím
moje řeč!! taky nedělám do toho, co by mě ničilo! No jo no, ale to nezměníš.
třeba svým milým chováním alespoň trochu jo
a taky na mozkovou nedostatečnost
vidíš, tu jsem zapomněla
Já už se snažila se školit, dokonce jsem si jednoho pabóka pomenovala, dokonce jsem už i jednou, dvakrát pabóka takový střední velikosti vzala do ruky a zachránila ho, ale jak je to nečekaný a jak to po mě leze - hraju na činely
to musíš v hlavě udělat pořádek a vysvětlit si, že tyhle zvířátka jsou neškodná, páč tady nic jiného než neškodné nemáme
já takhle byla ve stodole za trámem
hmmm, viděla bych tam několik podobenství
to je tuším Fajka, ne? S tim svym Džonem
no, pokud je to s Džonem a ne nahatým Travoltou a pštrosem, tak to ještě de
nevěděl, že sou psi, co si pletou krávu se psem
takže nebude překvapen, až jí zase uvidí
tak já třeba s podzimem přijedu, vono ubyde
oooo, to jsem zvědavá a budu nadšená, že by jsi mohla dorazit ( že bych od tetky přivezla ještě nějakou, aby jsi dorazila určitě a ne třeba?)
šplíchni tam kapek slivovice, a budeš auf dostatečně
brrrrrrrr, já nebumbám nic takovýho....slivku můžu v mini množství a jen když je něco moc tučnýho, jinak je mi už předem blbě
ušetříte za pelíšky
to jen tak vypadá...spíš budu muset pirani koupit nějakej hodně hlubokej, aby se v něm cítila dobře a seberu jí krabici.... Sviňa má přeprafku a pelíšek, ale krabice miluje při blbnutí a nebo se do nich schovává před Brutem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 12:01
- Nahlásit
inu
to zní dobře? Co máš v nabídce?
jen tak z hlavy.... mini koláčky plněné náplněmi dle vlastního výběru, šátečky ( plněné taktéž), jablečnou dobrůtku, medové rohlíčky... mám se juknout jestli někde něco nevyberu ze svých receptíků?
Jinak jsem hledala ten recept na čokoládu.... a zatím nic, ale jsem ani ne v jedné čtvrtině.
Za to jsem ti našla receptík jiný a taky moc dobrý... na čoko lanýže či smetanové karamely dvojí barvy
ale ty dinosaury už jsem jim vykoupila
s těma bych doma stejně neuspěla.... nějak se nám šílení okolo dinosaurů vyhlo ... dík, juknu se, co tam maj
Ještě jsem objevila úplně úžasný bábovkovo/dortový formy Wilton nebo Nordic Ware, ale jsou pekelně drahý Možná si nějakou nadělím za úspěšné získání titulu, jestli se to teda povede
a ty sou kde? Páč bych možná udělala radost někomu, až se zase budou ptát, co mi mají koupit k vánocům či jiným "radostem"
myslíš, že by nikdo neocenil kompot s příchutí zdechlýho kuřete?
nejsme u Heryho Pótra, kde mají karamelky s takhle šílenýma příchutěma
s tímhle bych neuměla jezdit
já bohužel s ničím jiným jezdit nebudu moct... při delším sezení v jedné poloze necítím levou nohu a tak je dost nebezpečný řídit autí s klasickou převodovkou...
tohle je blbý a doufám, že to nezažiju na vlastní kůži. Brácha to zažil, ne vlastní vinou, ale i tak ho obdivuju, že se do toho nebojí sednout...
mno, tohle byla moje chyba a právě tam jsem zjistila, že nohu prostě necítím a nedošlápla jsem spojku...a od toho se vše odehrálo. Naštěstí se nikomu nic nestalo, jen sem zrušila škodovku...
Bohužel nikdo v okolí neměl automat, abych si hned sedla za volant a tak mám od tý doby prostě strach jet v klasice...
když jsem jezdila v autošůle s novou Fábií nebo SuperBem, tak to byla jinačí jízda než se starou Feldou, kde nevíš, kerej stupeň řadíš, bo má pomrvený řazení a navíc zpátečka není nijak zajištěná a je v pozici "6" a ne v "-1"
jj, ale já fakt pro svůj vnitřní klid potřebuju projít opět ty základy a ujistit se, že je umím, pak dojdu do dalšího levlu a budu klidnější.... holt jak se čék jednou spálí, tak je pak o dost opatrnější, hlavně, když si vzpomene na ty vyděšený obličeje dětí ( i když ty to poznamenalo úplně nejmíň)
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 12:09
- Nahlásit
brut
mám se juknout jestli někde něco nevyberu ze svých receptíků?
jukni, jukni, dneska se chystám na nákup, tak že bych rovnou nakoupila
. na čoko lanýže či smetanové karamely dvojí barvy
to zní taky výborně
ějak se nám šílení okolo dinosaurů vyhlo
voni sou různý tvary a druhy, zkus si zadat do gůglu "silikonové formy na čokoládu" a uvidíš
a ty sou kde? Páč bych možná udělala radost někomu, až se zase budou ptát, co mi mají koupit k vánocům či jiným "radostem"
ty jsou třá tady:
URL
a nech mi něco, budu dělat smutný voči na lidi vokolo (ale bacha, ta cena je dost vysoká :-/ )
Pak ještě v tom eshopu, co jsem dávala odkaz prve mají úžasný silikonový formy na bábofky (jako gerbery, narcisy, apod.), ty už jsou o něco levnější..
kde mají karamelky s takhle šílenýma příchutěma
náhodou, třá by ses na tom napakovala: Bertíkovy šílené komponty...
s ničím jiným jezdit nebudu moct... při delším sezení v jedné poloze necítím levou nohu a tak je dost nebezpečný řídit autí s klasickou převodovkou..
aj, to je blbý, to bys nemohla šlapat na spojku..
Naštěstí se nikomu nic nestalo
tak zaplať pánbů!
abych si hned sedla za volant a tak mám od tý doby prostě strach jet v klasice...
to chápu. Tuna je jedna autošůle, kde se v těchhle autech na páčky učí, ale já tam nikdá nebyla..
holt jak se čék jednou spálí, tak je pak o dost opatrnější
to potvrzuju a vidím na svým bráchovi... proto se nedivím, že je při jízdách na nás tak přísnej..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 12:13
- Nahlásit
inu
daj se tím zaplácnout i moli?
daj, a zaplácneš tim i mouchy. Dokonce dvě jednou ranou, páč jak zaplácneš toho mola za použití činelů, tak hlukem vyhubíš i sousedy
to zvládneš sama a lépe
nebuď líná, vysíříme jí spolu!
brut
páč tu mám několik čtyřnohých svědků
no a taky svědky jehovovi
fakt jo?
no fakt, nekecám - výjimečně. Takže sem prostě zase standard. nevyčuhuju
se jim nedivím
eh. . No a tetkon si představ, když já potřebuju po Brtnikovi, aby něco rychle udělal. Nebo aby mi někdo rychle uhnul z cesty....... to nejde prostě. A já pak chytnu steka , že sou vostatní tak nemožný
Zabít mě je málo
třeba svým milým chováním alespoň trochu jo
trochu pravdu máš, někdo se i zamyslet může. Já jsem kdysi takhle otočila jednu kolegyni z Holandska, byla do telefonu tak strašně moc protivná, ale fakt jako moc. I potom emilem. Tak když jsem jí psala odpověď, udělala jsem pozadí toho emila v takový modrým /hrozně příjemná pastelová modrá/ smajlíkovým pozadí. A psala jsem hrozně mile a popřála jsem jí hezký den a přiložila smajlíka. Votočila na pětniku a na mě už nikdá protivná nebyla. Fšicí mi to záviděli
to musíš v hlavě
to neklapne. To není v hlavě, to je v ledvinách! nekecám. Jak vidim pabůka, jde od ledvin takovej strašnej pocit a panika. Se jich nebojim jako doopravdy, to je jiný a nedá se to moc kočírovat. Pořádkem v hlavě jsem to rozhodně nepořešila.
viděla bych tam několik podobenství
byla tam prima schovka. a krásně to tam vonělo senem nevim proč, miluju stodoly se senem, co krásně voní.
pokud je to s Džonem a ne nahatým Travoltou a pštrosem,
no to právě že joooo, dyk Trabolta je Džon. přeciž. Vypisovat to celý - to je zdržování, stejnak už všichni na světě vědí co Fajka chce nejvíc
takže nebude překvapen, až jí zase uvid
bude, nemá totiž dlouhodobou paměť. Nepamatuje si vůůůbec nic. Každý den po příchodu z práce je zaskočen, koho že to má doma
že bych od tetky přivezla ještě nějakou, aby jsi dorazila určitě a ne třeba?
to zní lákavě
brrrrrrrr, já nebumbám nic takovýho.
já vim, sem Tě musela pošťóchnót!
píš budu muset pirani koupit nějakej hodně hlubokej, aby se v něm cítila dobře a seberu jí krabici....
a nemůžete jí v předsíni udělat bydlik? Jako má Ešus?? Má prostě v předsíni svůj domeček (oni mají rádi něco jako "noru") a na něm já mám dekoraci a takovou pec s konvičkou, kam naleju vodu a vonný olej a v peci zatopím čajovou svíčkou. Hásky to vypadá a ešče to voní. Jen ta poklička se musí poodklopit, jinak to vybuchne. To sem ale prve nevěděla
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 12:14
- Nahlásit
PetraK
tak hlukem vyhubíš i sousedy
fakt? Bude prázdnej panelák?
nebuď líná, vysíříme jí spolu!
dej jí žížaly a dá pokoj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 12:20
- Nahlásit
brut
inu
Hele kuchty, poslala jsem vám emila s receptama, třeba to všechno huž znáte, ale třeba najdete inspiraci. Jsem si vzpomněla, že to mám v emilu , tak jsem vám to poslala.
Jsou tam báječný Kivi řezy- ale nedělám je s kivi, ale s broskvema .MŇÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM miluje to celá rodina, přilehlý vokolí a půlka evropy.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 12:23
- Nahlásit
PetraK
Ať žije Slíva Ešuska...
eště mě řekněte dámy.. gdo to fšechno ale sní? Já už mám teďkonc podvýšku a Kuba má na podvýšku již též solidně zaděláno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 12:26
- Nahlásit
inu
fakt? Bude prázdnej panelák?
jistě, když budeš třískat dostatečně dlouho a řvát u toho jako hladová jordánská kráva, vyhubíš je spolehlivě
inu
dej jí žížaly a dá pokoj
ty vole! Sem si poplákla!! Já si to představila , jak k madam přídu a nabídnu jí žížalyyyyy, HILFÉÉÉÉÉÉ, mám dost!! to je naprosto strašný!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 12:27
- Nahlásit
PetraK
řvát u toho jako hladová jordánská kráva,
tak zavolaj akorát pány s bílou vestou
to je naprosto strašný!
a co bys jako jinýho nabídla slepici? Zrní?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 12:29
- Nahlásit
inu
Ať žije Slíva Ešuska...
Budeš to psát každej den??
je tam toho fůra, jen než přečteš, tak se zabavíš, ale ty Kivi řezy ty jsou fakt dobrý, navíc to piškotový těsto by snad ta trouba zvládla??? A pak už troubu nepotřebuješ. a je to fakt vynikající, dokonalý, bože...... slintám jak Ešus, Orisláfka, Fajfka a Brůtik dohromady pro tuhle lahůdku podvýšku klidně obětuješ
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 12:31
- Nahlásit
PetraK
Budeš to psát každej den??
to vodmítám, to je vydírání
navíc to piškotový těsto by snad ta trouba zvládla
ale to víš, že to zvládne: jako dycky: dole spálený, navrchu syrový a ještě během pečení to tak třikrát zhasne
pro tuhle lahůdku podvýšku klidně obětuješ
no, já jo, ale moje kolena ti pudou nakopat kostrč
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 12:32
- Nahlásit
inu
tak zavolaj akorát pány s bílou vestou
a to taky neni marný řešení, páč pak nebudeš mít sousedy taky. A když tak ňáký tichý, ale určitě je nebudeš potkávat
a co bys jako jinýho nabídla slepici?
ešče slimáka taky. prej
LIDI - hledám si tu něco o avitaminóze a neuvěříte co mi vyjelo za odkaz - KYNOLOGICKÁ DISKUZE NA CZPES , já se ani kvůli tomu čoklovi nedovim, proč nemám vitaminy a co s tim
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 12:33
- Nahlásit
inu
jukni, jukni, dneska se chystám na nákup, tak že bych rovnou nakoupila
ok, proberu to...a chceš něco složitějšího nebo ti je to jedno?
to zní taky výborně
ty ti můžu sem hodit hned, páč je mám po ruce
voni sou různý tvary a druhy, zkus si zadat do gůglu "silikonové formy na čokoládu" a uvidíš
to je stejné jako bych tam zadala "formy na fimo hmotu"... je toho šíleně moc, ale stojí to taky děsně moc penízků a když si představím, že to použiju jednou- dvakrát a pak už ne, tak mi rychle ta chuť přejde a raději si koupím formu na bábofku či vykrajovačky na cukroví, buchtičky atd.
ty jsou třá tady:
ok, projdu ještě tyhle
nech mi něco, budu dělat smutný voči na lidi vokolo (ale bacha, ta cena je dost vysoká :-/ )
s cenou počítám, ale je za opravdovou kvalitu a to se pak vypaltí.... neboj, něco nechám, až si vyberu, tak ti to sem hodím
Pak ještě v tom eshopu, co jsem dávala odkaz prve mají úžasný silikonový formy na bábofky (jako gerbery, narcisy, apod.), ty už jsou o něco levnější..
jj, sem to jen v rychlosti prolítla a objevila pár docela zajímavých věciček, tak si k tomu o víkendu sednu a budu studovat a hlavně označovat, aby to měla rodinka jednodušší
třá by ses na tom napakovala: Bertíkovy šílené komponty...
jj, nebo by mi někdo přišel rozbít ciferník , což je nejpravděpodobnější varianta
to je blbý, to bys nemohla šlapat na spojku..
to je právě ten průser
to chápu. Tuna je jedna autošůle, kde se v těchhle autech na páčky učí, ale já tam nikdá nebyla..
jj, oni v některých autoškolách mají automaty a tak holt budu muset tam, ale bude to pro můj klid a jistotu
to potvrzuju a vidím na svým bráchovi... proto se nedivím, že je při jízdách na nás tak přísnej..
se mu nedivím ..... mužskej je na tom stejně, taky má za sebou jednu bouračku ( nezaviněnou). Od tý doby je hrozný pedant, ale pro dobro věci.... sem zvědavá na synka, páč ten by si měl začít dělat řidičák na podzim..
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 12:39
- Nahlásit
PetraK
ešče slimáka taky. pre
slimáky nic nežere, s těma tě vyhodí
KYNOLOGICKÁ DISKUZE NA CZPES
co se divíš, tady najdeš ouplně FŠECKO
brut
a chceš něco složitějšího nebo ti je to jedno?
je mě to jedno
koupím formu na bábofku či vykrajovačky na cukroví, buchtičky
jo, jo, todle já můžu... eště bych se někdy chtěla naučit dělat patchwork a potahovat dorty.. na druhou stranu.. mě ty potažený dorty připadaj hrozně sladký a nejedlý, i když jsou moc krásný, prostě na ně nemám chuť
neboj, něco nechám, až si vyberu, tak ti to sem hodím
Mno, v jinejch eshopech mají ty formy kolem tisícovky, tady mi přišlo, že mají nižší ceny a nejširší výběr...
a hlavně označovat, aby to měla rodinka jednodušší
hodláš vykoupit celej eshop?
Od tý doby je hrozný pedant, ale pro dobro věci....
no však, já se proto na něj nezlobím. Von má pravdu, vony jsou to vražedný nástroje, kor v rukách blbců a negramotů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 12:44
- Nahlásit
inu
slimáky nic nežere, s těma tě vyhodí
tak jdu do těch žížal no.
co se divíš, tady najdeš ouplně FŠECKO
: pravda, hluboká pravda
inu
brut
Von má pravdu, vony jsou to vražedný nástroje,
jo. já tvrdim, že auto je nejhorší zbraň v rukách lidstva.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 12:46
- Nahlásit
PetraK
no a taky svědky jehovovi
ty k nám nechoděj, páč jsem jim jednou řekla, že jsem satanista
no fakt, nekecám - výjimečně. Takže sem prostě zase standard. nevyčuhuju
trochu divný, že by jsi byla standart
No a tetkon si představ, když já potřebuju po Brtnikovi, aby něco rychle udělal. Nebo aby mi někdo rychle uhnul z cesty....... to nejde prostě. A já pak chytnu steka
tady v tom si dávám bacha, páč si říkám, že taky nemůžu všechno dělat rychle a tak dávám těm druhejm trochu prostoru ( ne moc, ale trošku jo)
trochu pravdu máš, někdo se i zamyslet může. Já jsem kdysi takhle otočila jednu kolegyni z Holandska
to je přesně ono, ale ne pokaždý to zabírá
To není v hlavě, to je v ledvinách! nekecám. Jak vidim pabůka, jde od ledvin takovej strašnej pocit a panika. Se jich nebojim jako doopravdy, to je jiný a nedá se to moc kočírovat. Pořádkem v hlavě jsem to rozhodně nepořešila.
to je právě z hlavy, ale přenesené jinam....
byla tam prima schovka. a krásně to tam vonělo senem nevim proč, miluju stodoly se senem, co krásně voní.
já taky, ale nesnáším ho ve spoďárách
dyk Trabolta je Džon. přeciž. Vypisovat to celý - to je zdržování, stejnak už všichni na světě vědí co Fajka chce nejvíc
tfůůůůj
bude, nemá totiž dlouhodobou paměť. Nepamatuje si vůůůbec nic. Každý den po příchodu z práce je zaskočen, koho že to má doma
ty si fááákt trupkáá ...si nemyslím, že by se dalo na tebe zapomenout
to zní lákavě
viď, myslíš, že by to zabralo natolik, aby jsi dorazila?
já vim, sem Tě musela pošťóchnót!
tě taky asi pošťóchnó
a nemůžete jí v předsíni udělat bydlik? Jako má Ešus?? Má prostě v předsíni svůj domeček (oni mají rádi něco jako "noru") a na něm já mám dekoraci a takovou pec s konvičkou, kam naleju vodu a vonný olej a v peci zatopím čajovou svíčkou. Hásky to vypadá a ešče to voní.
to už jsem taky vymejšlela, ale je problém s Brutem ... oni většinou chrní spolu, Brutíkovi bývá v "norách" horko a pak by ležel na dlažbě, což hlavně v zimě nechci. Takhle, když jí pořídím bydlík, tak si tam podle potřeby vleze a nebudu muset vymejšlet ještě další variantu pro Brůa ( a hlavně je piraňa menší, takže to nezabere tolik místa), kterej je spokojenej na matracích
To sem ale prve nevěděla
co si provedla? "Vymalovala" olejíčkem chodbu?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2010 12:48
- Nahlásit
PetraK
já tvrdim, že auto je nejhorší zbraň v rukách lidstva.
a já tvrdím, že je to chlap
|