Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 711 . 712 . 713 . 714 . 715 . 716 . 717 . 718 . 719 . 720 . 721 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 14:34
- Nahlásit

Fajka
čekuláda byla na nerf aby se huklidníííl
tu si si měla dát hned a ne se zpožděním

sem to připleskla okamžitě a držela půl hodiny než mě přešla mdloba tak fest že dyž se k tomu dostal číf aby to vošetřil tak konstatoval že připlesklý je to dobře aby né dyž sem to mačkala tak až mě palec zmodral celej
šikulkááá, je bych ještě doporučila prstík chladit, pak by to nemuselo bolet ani při převazování

maso to asi bylo bo číf ač spící byl na nohách ve vteřině když sem mu ten palec šoupla před voko a to jinak je u něj vstávání dlouhodobej rituál
ty si taky trůůůpka

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 14:40
- Nahlásit

brut
tu si si měla dát hned a ne se zpožděním
to nešlo bo mě bylo drobátko mdlo

je bych ještě doporučila prstík chladit, pak by to nemuselo bolet ani při převazování
jo to je dobrej nápad to zkusím..a ještě si k tomu přidám vnitřní chlazení... nějakou dobrou zmrzlinku si vobjednáám

ty si taky trůůůpka
no přece mě musel vošetřit dyž já nemohla a tak co mu budu popisovat..sem ho hnet postavila před realitu

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 14:45
- Nahlásit

brut
.sou stejní, naši páni

eh, asi maj nahoře jen jeden prototyp a podle toho jedou

kdy přešlapuješ a mácháš mini prádélko
to sem dělala u tej sekajdy včera, jak sem chtěla rychle nahodit tu potprdu zpátky

byla nadpoloviční většina venk

to je pomalu lepčí skóre než volby

ak rychle nestíhala běhat po schodech nahoru-dolů
no pravda, vono zmydlit 30partají je fuška : D ale jsem si jistá, že při troše dobrý vůle bys to dala

a stále nic moc

Brůtofko!Neštvi!!

Jak Rambo střiženej Džony Dípem

nejen že si blbá, ale taky mrtvá! Páč:

"..........Heimlich werd ich auferstehen
und du wirst um Gnade flehen.....!!!!!

Fajko přelož jí to sim Tě, páč já už sem na cestě do Berouna a jdu jí ubezdušit!!!!

ještě že nepoužila ty nůžky na svůj prstík

: čikovná je na to dost

Fajka

číf aby to vošetřil tak konstatoval že připlesklý je to dobř

ty jo to je vrach!! No to se nedivim, žes sežrala čekulátku na nerf, to bych jí asi potřebovala vagón!! A číf by potřeboval penál, aby si měl kam lehnout

palec zmodral celej

a je modrej ešče tetko? Páč esi jo, tak Ti už brzo upadne.

a to jinak je u něj vstávání dlouhodobej rituál

no tak vidíš to! Bezděky si tak přišla na to jak hošíčky rychle uvést do akce, když bude nutno, prostě si fikneš prst a von bude auf natošup.

to bude asi až tobudem převazovat.

prosim Tě hlavně musíš vomdlívat, až si to budeš zapudrovávat. To je podle Ešusa ta nejhorší procedura na převazu : D . Jak měl fiklou tu nohu, tak šecko dobrý, ale jak došlo na pudrování - nastal blitzkrýg

.bych chodila asi dlouhý dogtreky bez psa a dost často

no vono by to možná nebylo tak namahavý jako se psem, kterýho placatýho táhneš za sebou

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 14:52
- Nahlásit

Fajka

sem ho hnet postavila před realitu

tomu řikám realityšou -

brut
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 15:16
- Nahlásit

Fajka
to nešlo bo mě bylo drobátko mdlo
jj, vlastní bolí víc než cizí, viď?

jo to je dobrej nápad to zkusím..a ještě si k tomu přidám vnitřní chlazení... nějakou dobrou zmrzlinku si vobjednáám
to udělaj, potřebuješ hodně studeného, takže přeji dobrou chuť

no přece mě musel vošetřit dyž já nemohla a tak co mu budu popisovat..sem ho hnet postavila před realitu
tě má asi taky rád

PetraK
asi maj nahoře jen jeden prototyp a podle toho jedou
to víš, Adam byl jen jeden

to sem dělala u tej sekajdy včera, jak sem chtěla rychle nahodit tu potprdu zpátky
si dělala Káju? Se pak nedivím, že si lákala němce k focení

to je pomalu lepčí skóre než volby
škoda, myslím, že synek téhle hranice už nikdy nedosáhne

no pravda, vono zmydlit 30partají je fuška : D ale jsem si jistá, že při troše dobrý vůle bys to dala
to sem vždycky chtěla na domovních schůzích , páč dvě třetiny baráku byli důchodci a ze zásady odmítali odsouhlasit důležité opravy ( výtahy, elektriku atd)

Brůtofko!Neštvi!!
já? Copak něco dělám?

nejen že si blbá, ale taky mrtvá! Páč:

"..........Heimlich werd ich auferstehen
und du wirst um Gnade flehen.....!!!!!

nejsu mrtvá, páč to sem máš daleko a navíc tomu textíku vůbec nerozumím....co tím chtěl kdo říct?

čikovná je na to dost
mno, čikovná je dost, to máš pravdu, páč ufiknout si kus prstu sekačkou je opravdu o čččkovnosti

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 16:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

Adam byl jen jeden

no. zásadní chyba, že nebylo z čeho vybírat

že si lákala němce k foce
já furt pevně doufám, že fotili tu lokomotivu

myslím, že synek téhle hranice už nikdy nedosáhne

no, jen aby ses nemýlila : D

to sem vždycky chtěla na domovních schůzíc

po zkušenosti z mé poslední schůze se Ti ani za mák nedivim. Mlátila bych to hlava nehlava bože, bože, až zas ňáka bude, půjdu asi k Davídkojc, aby mi lupla ten její serusám, nebo jak se ta bobule menuje

Copak něco dělám?

dráždíš hada bosou nohou! A že tentokrát neni umělej

a navíc tomu textíku vůbec nerozumím.

to buď ráááda, páč jinak by ses bála

...co tím chtěl kdo říct?

Něco v tom duchu, že ...

..Potají fstanu /z popela asi / a ty pak budeš prosit vo milost.....

řikal ten pán co ho pomlouváš

páč to sem máš dalek

aby ses nepletla děfče zlatý, dyš mi vo něco de umim se zhmotnit někde velmi rychle....... zeptej se Ešusa, ten má dycky žinfárkt, když provozuje věci nepřístojný a já se vedle něj zjevim . To se pak zpravidla zjeví zase von

Ondynoj se zjevil taky, ale to jsem za to nemohla. Hele už jste viděli psa, kterej se štítí žáb a ryb??? já ne. Do minulýho tejden. Jak jsme byli běhat (teda já sem běhala, von šel rychlejš) , tak jsem mu pak u rybníčka házela tenisáka do vody a když plaval ku břehu, tak z břehu skočila do vody-akurát před čumákem - obří žába. Hele to jste neviděli, co ten čokl dělal ale!!!!!! Točil se jak hajzl při povodni, naprosto vypanikovanej, jen aby se ho v tý vodě TO NĚCO NEDOTKLO!!! mohla jsem se strhnout, jak jsem se řezala. Pak mi došlo, že tohle přesně dělám já, když se o mě ve vodě něco otře a bylo hnedle po smíchu .

páč ufiknout si kus prstu sekačkou je opravdu o čččkovnosti

viď? , hele esli by si vona nezasloužila piškotek.
MRAŽENEJ?

brut
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 17:22
- Nahlásit

PetraK
no. zásadní chyba, že nebylo z čeho vybírat
to je fakt

já furt pevně doufám, že fotili tu lokomotivu
najivo

no, jen aby ses nemýlila :
néééé, sice je stále stejně šikovnej a blbý nápady ho neopouštěj, ale křísit někoho bych už nechtěla

po zkušenosti z mé poslední schůze se Ti ani za mák nedivim. Mlátila bych to hlava nehlava
hlavně ty důchodce, co jsou chytrý jak nádražní čamrák a přitom si ani neutřou sopl u frňáku, páč vždycky zapomenou, že ho tam mají

dráždíš hada bosou nohou! A že tentokrát neni umělej
tamten byl gumovej a navíc, já hady ráda a pabouky taky

to buď ráááda, páč jinak by ses bála
a čeho jako?

..Potají fstanu /z popela asi / a ty pak budeš prosit vo milost.....
sem četla "vo milnost" až bude vstávat, tak pozor, ať si nepřišlápne kaničku, páč by jsi jinak žuchl zase zpět

aby ses nepletla děfče zlatý, dyš mi vo něco de umim se zhmotnit někde velmi rychle.......
a navíc nevíš, kde bydlím

tak jsem mu pak u rybníčka házela tenisáka do vody a když plaval ku břehu, tak z břehu skočila do vody-akurát před čumákem - obří žába. Hele to jste neviděli, co ten čokl dělal ale!!!!!! Točil se jak hajzl při povodni, naprosto vypanikovanej, jen aby se ho v tý vodě TO NĚCO NEDOTKLO!!! mohla jsem se strhnout, jak jsem se řezala. Pak mi došlo, že tohle přesně dělám já, když se o mě ve vodě něco otře a bylo hnedle po smíchu
ty si vážně trůůůůůůůůůůůůůůůůpka, šílená

hele esli by si vona nezasloužila piškotek.
MRAŽENEJ?

samozřejmě, jak jinak

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 20:34
- Nahlásit

brut
pani vy ste prosím taková chytrá a máte bohaté zkušenosti z rodiných trampot...nevíte náhodou kdy se může na ránu dát takovej ten zelenej tekutej flastr??? asi až to bude pořádně chycený že jo? ale jak to poznám ?

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 20:41
- Nahlásit

Fajka
a co višňák? Já si s nim teď úplně skvěle vyléčila celkem hluboký psí kousnutí

inu
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 20:52
- Nahlásit

višňák smrdí
Dobře rány hojí i propolis..

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 21:45
- Nahlásit

inu
kachna_
jo a nebo cukr

mě nejde ani tak vo hojení ale něčím to přikrejt aby se do toho nedostal bordel a abych to nemusela mít zafačovaný jak Pat a Mat

inu
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 21:47
- Nahlásit

Fajka
jo a nebo cukr
no vidíš, do prčic, cukr!!!! Teď máš možnost to vyzkoušet!

ale něčím to přikrejt aby se do toho nedostal bordel a abych to nemusela mít zafačovaný jak Pat a Mat
cukrem, cukrem

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 21:59
- Nahlásit

inu
cukrem, cukrem
Paní Kachno vidíte to??? ta Inu fakt nemůže bejt normální a nebo už si zas přihla ...sem řikala zafáčovat a to cukrem asi nepude

inu
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 22:01
- Nahlásit

Fajka
vy rouro, vy huž ste zapomněla, co říkala Erika? Pocukrovat A zafačovat a to dělat dvakrát denně!

jinak víte něco novýho o tý mystérii?

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 22:07
- Nahlásit

inu
jinak víte něco novýho o tý mystérii
nehím nic..jen odhaduju...ono se to někudy provalí....

inu
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 22:09
- Nahlásit

Fajka
taky vodhadujem.. Kuboj na to měl stejnej názor jako vy..

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 22:12
- Nahlásit

inu
Kuboj na to měl stejnej názor jako vy..
nooo vidíte to huž jsme dva tak na tom něco bude ...
že ho pozdravuju

inu
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 22:14
- Nahlásit

Fajka
nooo vidíte to huž jsme dva tak na tom něco bude .
mnoo, na jednu stranu by to tak bylo lepší, že....

Taky pozdravuje

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 22:18
- Nahlásit

inu
mnoo, na jednu stranu by to tak bylo lepší, že....
jistě hlavně lepší pro paní majitelku bo co už ted když k ničemu není že... pokud teda je to tak jak si myslím...

no jo no....

inu
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 22:30
- Nahlásit

Fajka
bo co už ted když k ničemu není že..
můj názor na to znáš. Vůbec bych se nedivila, kdybyste měli s Kubou pravdu.. jak psala Akísová.. holt mašina na prachy.. a vsaď se, že budou následovat srdceryvné scény, jaká je to ztráta

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 09:16
- Nahlásit

Ramštááááááááááááááááááááájn,
palec neupad a asi ani neupadne.... takže můj plán na invalidní důůchod se rozplejvá

Jináč sem se nakrkla tak, že balim kufry a stěhuju se..Austrálie, Novej Zéland..Tasmánský ostrovy...
Pokud máte nějakej nápad na vzdálenější destinaci tak sem s ním... možná, Mars Jupiter, nebo něco podobnýho..
Nesmí se tam dojet autem a nesměj tam fungovat telefony...

inu
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 09:19
- Nahlásit

Fajka
Jináč sem se nakrkla tak

?? A pročpak, pani?

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 09:32
- Nahlásit

inu
?? A pročpak, pani?

áááále zas práce... to je furt něco prostě už mě to fakt neba

inu
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 09:33
- Nahlásit

Fajka
áááále zas práce... t

zas vás někdo vypek? :-/

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 09:37
- Nahlásit

inu
zas vás někdo vypek? :-/
no už nás vypíkaj dost dlouho, ale tohle bude definitivní tečka za jednou etapou, cejtím to v kostech a bude to asi bouřlivej rozchod...ale nedá se jinak páč jako já potřebuju aby obchod fungoval a hlavně věci na kterejch se dohodnem... a né že budu něco 50x urgovat a doprošovat se.... fakt ne
prostě moji milí germánský si budou muset najít jinýho debílka na to aby se jim furt klaněl.....grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

inu
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 09:38
- Nahlásit

Fajka
milí germánský
zase němčouři? Ach jo.. nemůžete mít ty klienty třá z Anglie? Tam se chovaj aspoň kultivovaně k ostatním

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 09:42
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAM

RRRRRRRRRRRRRRRRRAM

RRRRRAM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

3X IMUNITA NAVŽDY JAKO SLÍVA
A
FAJFKÁ FOR EVRRRRRRRRRRRRT

To je dneska krásnej den, viď Alberte???

Fčéra jsme byli plovati, záviděla jsem hošíčkovi koupání - mrcha nechce skákat z můstku, vždycky běží zpátky na břeh, tam se usilovně odrazí a hópne do vody. Proč nemůže teda skákat z vejšky? .
Pak jsem mu přestala závidět koupání, páč sem viděla něco, co sem v našich vodách ešče neviděla. Víte jak je vždycky v dokumentech z moře taková ta obří koudel z ryb?? Jak se to hejno motá a motá furt kolem dokola. No, tak todle přesně sem viděla fčera - asi tak 1.753.675 malilinkatejch rybiček v rybňajzu dělalo přesně todle! obří koudel co se pohybuje. Představa, že se to vo mě votře........ pomoooooooooooooc!! Ani hošíček nechtěl jít do vody

Jdu si vás přečíst pisálkové.!

inu
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 09:44
- Nahlásit

PetraK
roč nemůže teda skákat z vejšky?
páč by si vobrazil břich

1.753.675 malilinkatejch rybiček v rybňajzu dělalo přesně todle! obří koudel co se pohybuje
jé, u toho bych chtěla bejt

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 09:46
- Nahlásit

inu
Ach jo.. nemůžete mít ty klienty třá z Anglie?
tohle je dodavatel né zákazník... jo halt mě živí hlavně germánština...bohužel teda...bo ač nerada ale musím říct že velká většina... jsou hovada na entou....pardon za výrazivo, ale myslím že po 15 letech obchodování s nima si mohu dovolit hodnotit....

PetraK
To je dneska krásnej den, viď Alberte
hmm dyby nebyl pracovní den tak jo...

Představa, že se to vo mě votře........
kdo se tady vo tebe votíráááá??? ta blábolo jedna!!!

essi pak víte z čeho to je?

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 09:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

DNESKA DRŽIM PALCE, AŤ JSOU VÝSLEDKYPRO DALŠÍ KROKY DOBRÝ.

najivo

no, nějakou naději si mi nechat mohla

blbý nápady ho neopouštěj, ale
no tohle je podstatjne fakt..... abys pak nebyla překvapená, že křísti budeš

co jsou chytrý jak nádražní čamrák a přitom si ani neutřou sopl u frňáku, páč vždycky zapomenou, že ho tam mají

jééééžiš ty seš blbá! Příště deš se mnou, uděláme jim tam rozvrat!

tamten byl gumovej

no ale tendle neni!! Hadi mi taky nevaděj, měli jsme ho doma. DOkonce jsme s ním focený na svatebním oznámení. Kamarád fotograf dostal psotnik, když jsem milou Hadici vytáhla na nábřeži z krabice na žehličku celou dobu se ptal co to s sebou vláčim, celou dobu sem mu řikala, že hada, celou dobu mi nevěřil. Když byla hadice venku, von přeskočil z nábřeží až k právnický fakultě Ve skoku dalekým byl evidentně dobrej. Svatební oznámení jsme měli v černým -jak jinak , s obřím japkem a hadem - jakože vyhnání z ráje

"vo milnost"

nekecej, četla si "vo vilnost"

až bude vstávat, tak pozor, ať si nepřišlápne kaničku

sem myslela, že jáá potají fstanu a pudu tě zmydlit. JÁ SAMA OSOBNĚ

no to s tou kaničkou by se klíďo mohlo stát, páč voni v těch botách mají tři metry . Sem si to měřila. A to jsou boty holčičí, předpokládám, že pro hošíčky budou ešče delší.

a navíc nevíš, kde bydlím

sem Kolumbus. Azylák najdu - minimálně podle zvuku, když nebudou dělat bordel voni, budeš hulákat Ty

ty si vážně trůůůůůůůůůůůůůůůůpka

Já? nemůžu za to, že mám psa, co se štítí žab (kdyby věděl, že máme na chalupě dvě ropuchy, asi ho flákne

<< 1 ... 711 . 712 . 713 . 714 . 715 . 716 . 717 . 718 . 719 . 720 . 721 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání