Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 711 . 712 . 713 . 714 . 715 . 716 . 717 . 718 . 719 . 720 . 721 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 12:57
- Nahlásit

PetraK
Hele kuchty, poslala jsem vám emila s receptama, třeba to všechno huž znáte, ale třeba najdete inspiraci. Jsem si vzpomněla, že to mám v emilu , tak jsem vám to poslala.

Jsou tam báječný Kivi řezy- ale nedělám je s kivi, ale s broskvema

kouknu na to a řeknu, jestli něco z toho dělám a co a s jakýma úpravama

inu
gdo to fšechno ale sní? Já už mám teďkonc podvýšku a Kuba má na podvýšku již též solidně zaděláno
ti teda najdu něco trochu dietnějšího,aby si neměla pocit, že moc naberete

je mě to jedno
teda hledám něco moooc dobrýho, akorát tak trošinku složitýho na vyčištění hlavinky, ale ne moc kalorickýho, aby se tolik nepřibíralo

eště bych se někdy chtěla naučit dělat patchwork a potahovat dorty.. na druhou stranu.. mě ty potažený dorty připadaj hrozně sladký a nejedlý, i když jsou moc krásný, prostě na ně nemám chuť
já nejím nic, co obsahuje větší než malé množství potahovací hmoty... je v tom strašně moc cukru a to je zlý, ale líbí se mi, když to někdo umí
Patchwork zase tak složitej není, ale pokud to nebudeš jíst, tak se to pro dva lidi nevyplatí

Mno, v jinejch eshopech mají ty formy kolem tisícovky, tady mi přišlo, že mají nižší ceny a nejširší výběr...
neboj, zase až takovej šílenec nejsem, kor, když musím velmi omezený finanční obnos dělit do několika koníčků

hodláš vykoupit celej eshop?
to ani náhodou, ale musím jim dát vybrat, páč by to pak nebylo překvapení

no však, já se proto na něj nezlobím. Von má pravdu, vony jsou to vražedný nástroje, kor v rukách blbců a negramotů
jj, mu vyřiď, že je šikovnej a ať vás dobře "vychová"

PetraK
jo. já tvrdim, že auto je nejhorší zbraň v rukách lidstva.
auto a pak palný zbraně

inu
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 13:00
- Nahlásit

brut

ti teda najdu něco trochu dietnějšího,aby si neměla pocit, že moc naberete

eda hledám něco moooc dobrýho, akorát tak trošinku složitýho na vyčištění hlavinky, ale ne moc kalorickýho, aby se tolik nepřibíralo
suchej chleba s vyloupaným hráškem

o ani náhodou, ale musím jim dát vybrat, páč by to pak nebylo překvapení
já to mám jednoduchý, já chci FŠECHNO ale dostanu leda prt

a ať vás dobře "vychová"
myslíš, že to přes víkend stihne?

brut
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 13:17
- Nahlásit

inu
receptík na:

Lanýže
30ml smetany ke šlehání
1 vanilk. lusk
50g másla nasekaného na malé kousky
300g čokolády
40ml brandy, whisky nebo jiné lihoviny

na ozdobení:
mléčná jemně strouhaná čokoláda, ořechy nakrájené nebo strohané na drobno nebo 75g bílé čokolády nalámané na drobné kousky

V hrnci se silným dnem opatrně ohříváme smatanu s luskem až k varu ( nevaříme, hned stáhneme s plotny), přecedíme, abychom odstranili vanilku. Do smetany přidáme máslo, vrátíme na oheň, mícháme, dokud se máslo nerozpustí, odstavíme z ohně dřív, než se směs začne vařit.
Přidáme nahrubo nastrouhanou čokoládu a dobře promícháme. Přilijeme brandy( whisku...)a směs dvě minuty šleháme. Po vychladnutí jí dáma na noc do ledničky. Druhý den vezmeme vždy kousek hmoty, mezi dlaněmi opatrně vytvarujeme kuličku, zniklý lanýž ozdobíme podla vlastní chuti... buď obalíme v oříškách nebo v bílé nadrobno nalámané čokoládě nebo bílou čokol. rozpustíme a lanýže máčíme v trochu vychladlé.... zkrátka dle chuti
Po ozdobení pokládáme lanýže na pečící papír, když úplně vychladnou ( myslím ty máčené), tak je dáme do chladu, před podávání je dáme do mrazničkx, aby vydržely při pokojové teplotě.
Můžeme je dát do papírových mističek (košíčků), aby to líp vypadalo

Smetanové čokoládové karamely dvojí barvy
150ml mléka
150ml smetany
100g másla nakrájeného nadrobno
400g bílého cukru
300g tmavého cukru
75g tmavé čokolády nalámané na malé kousky
75g bílé čokolády nalámané na malé kousky
kuchyňský teploměr

Vyložíme nízkou, 20cm dlouhou pečící formu mírně pomaštěným alobalem
do kastrolu se silným dnem vlijeme mléko, smatanu, vložíme máslo i oba druhy cukru. Za stálého míchání opatrně zahříváme, až se máslo a cukr rozpustí a necháme směs asi 15 min povařit a stále mícháme vařečkou ( v této fázi má teploměr ukazovat cca 115-116°C)
Tmavou i bílou čokoládu rozpustíme každou zvlášť v misce vložené do kastrůlku s vroucí vodou.
Smatanovou směs rozdělíme Polovinu vlijeme do tmavé čokolády druhou do bílé. Postupně obsah obou misek šleháme až začne být směs hladká ( nejlépe kovovou metličkou)
Bílou směs vyjmeme, vložíme do pečící formy, uhladíme plochým nožem, na ní rozložíme vrstvu čoko směsi a opět uhladíme.
Když obě vrstvy ztuhnou, krájíme na čtverečky ( obdélníčky, trojúhelníčky) pomocí ostrého, nahřátého nože

brut
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 13:20
- Nahlásit

inu
suchej chleba s vyloupaným hráškem
chcete mermomocí konkurovat Orískovi?

já to mám jednoduchý, já chci FŠECHNO ale dostanu leda prt
nechci všechno, páč to nemám kam dát

myslíš, že to přes víkend stihne?
jj, myslím, že je dost šikovnej a ráznej, aby to zvládl , že mu držím palce a ať si pak dá něco dobrýho na opravení všech nervových zakončení

Huš du zase hledat

brut
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 13:46
- Nahlásit

Slavnostní dort z bílé čokolády a citronů
520g másla
400g moučkového cukru
5 vajec
150g zakys. smetany
1lžička likéru amaretto
300g hladké mouky
100g kakaa
50g mletých mandlí
1lžíce prášku do pečiva
1/2 lžíce jedlé sody

Náplň:
600g mascarpone
50ml mléka
175g prosetého moučkového cukru
2citrony (nastrouhaná kůra a šťáva)
75g bílé čokolády

Trouba na 160°C, vymastit kulatou dortovou formu o průměru 20cm
Ušleháme máslo s cukrem do pěny, postupně přidáme vejce a promícháme, pak přidáme kys. smetanu a amaretto. Smícháme mouku, kakao, mleté mandle, prášek do pečiva, sodu a směs 2x prosijeme přes sítko, pk opatrně vmícháme do máslové směsi.
Vzniklým těstem naplníme formu a pečeme zvolna cca 1,5hod. Dort pak necháme cca 10 min chladnout ve formě, poté jej vyjmeme a necháme dostatečně vyhchladnout na pečící mřížce. Po vychladnutí jej opatrně nahřátým nožem rozkrájíme na 3-4 vrstvy.

Náplň.
všechny ingredience vložíme do mísy a dobře promícháme,pak necháme asi 30min odpočívat v chladničce.

Náplň rozeteme na spodní vrstvu dortu, přiklopíme, natřeme, přiklopíme... zbtkem krému natřeme dort nahoře i po stranách, nakonec dozdobíme hoblinkamai bílé a tmavé čokolády, podáváme buď samotné nebo se šlehačkou.

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 13:51
- Nahlásit

Pěkné odpoledne vinšuju
Nebyl by receptík na dětskej dort k 1. narozeninám?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 13:54
- Nahlásit

brut

páč jsem jim jednou řekla, že jsem satanista
a hlavně magor seš.

trochu divný, že by jsi byla standart

no je pravda, že v některých ohledech sem trošku nestandardní- zrovna dneska ,kdy jsem rozbila dvě skleničky po sobě a rozkopla myš (od počítadla), se trochu ze standardu vymykám . Dnešní den je asi dnem světový nešikovnosti . Kolegové se mnou radši nechtěli sedět u stolu, dokud nebudu jíst jen lžící

a tak dávám těm druhejm trochu prostoru

asi bych s tim měla začít taky, ale když voni sou fšichni pro mě hrozně pomalý. Sem třeba chtěla aby mi Brtnik nastrouhal sýr. Rychle sem ho potřebovala nastrouhat. Strouhal ho tak, jako by chtěl, aby šécky ty nudličky byly stejný. Vyrvala sem mu struhadlo a křičela sem, že si radši ani nepředstavuju, jak dlouho by to strouhal, kdybych řekla že to potřebuju pomalu

ale ne pokaždý to zabír

no a hlavně já nemám pokaždý náladu s takovoudle osobou crcat

to je právě z hlavy, ale přenesené jinam....

e-e. tak rychle moje hlava rozhodně nepracuje

nesnáším ho ve spoďárách

jááááu!!

tfůůůůj

viď!! tak aspoň vidíš, proč je šéfka úhylů

..si nemyslím, že by se dalo na tebe zapomenout

tak myslíš, že se pokaždý lekne , že sem ešče tam???

myslíš, že by to zabralo natolik, aby jsi dorazila?

asi to budem muset vyzkoušet

tě taky asi pošťóchnó
a další co vyhrožuje, proč mi furt fšicí vyhrožujou?

ale je problém s Brutem
aha, no tak to jo.

"Vymalovala" olejíčkem chodbu?
ano prosím, čerstvě vymalovanou ale pomohl mi Ešus, kterej se voklepal a hodil vedle toho chrchel,tak Brtnik uznal, že to je horší, než volejíček na zdi.

inu

a já tvrdím, že je to chlap

a když je chlap za volantem, je to zbraň hromadnýho ničení

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 13:56
- Nahlásit

brut
auto a pak palný zbraně

inu to vidí ešče drastičtějš

inu

já chci FŠECHNO ale dostanu leda prt

a viš proč?

brut
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 13:57
- Nahlásit

tak a ještě jedn dortík

Jednoduchý dort s mascarpone a malinami
200g másla
150g cukru
3 vejce
175g mouky s práškem do pečiva
75g kakaa
1lžička vanilk. esence
1lžíce mléka

Náplň
500g mascarpone
15ml mléka
200g rozpuštěný čokolády
150g moučkového cukru
105g malin

Předahřejeme troubu na 180°C, vymastíme formu na dort o průměru 23cm

Ušleháme máslo, cukr a postupně přidáme po jednom vejci. Prosejeme mouku s kakaem, vmícháme do směsi, přidáme lžičku esence a mléko.
Těsto přemístíme do formy, v prostřední části pečeme cca 35-40min. Poté dort necháme zchladnout na dortové mřížce

Náplň:
ušleháme mascarpone s mlékem do hladkého krému, v misce vložené do vodní lázně rozpustíme čokoládu, poté necháme trochu zchladit a zamícháme do mascarpone, přidáme cukr a znovu dobře promícháme. Vložíme na cca 1/2hod. do lednice

Dort podélně rozpůlíme, pomažeme náplní, rozložíme polovinu malin, přiklopíme druhou půlkou dortu a opět pomažeme náplní jak na povrchu, tak po stranách, dozdobíme zbytkem malin

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 14:07
- Nahlásit

brut

hele nevim, esli se nepodařilo přehlídnout KACHNU_ S JEJÍ PROSBOU NA DĚTSKÝ ROČNÍ DORT. Abychom jí tady čudinku nezabordelily

nemáš pro ní něco?

brut
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 14:09
- Nahlásit

kachna_
Nebyl by receptík na dětskej dort k 1. narozeninám?
záleží na tom, jestli chceš pracnej, jednoduchej, zdravej, atd.
Můžu ti z hlavy napsat nepečený dva: jablečnej s piškotama nebo šlehačkovej s jahodama a piškotama ( u nás je oba dělám dětem doteď a to už jsou velký... jiný prostě nechtěj). Na další bych se musela podívat do svých receptů, páč si poměry nepamatuju nebo použij ty, co sem sem dala teď

PetraK
a hlavně magor seš.
hlavně od nich mám od tý doby pokoj

no je pravda, že v některých ohledech sem trošku nestandardní- zrovna dneska
... mno, to je to, co povídám ...

Kolegové se mnou radši nechtěli sedět u stolu, dokud nebudu jíst jen lžící
tsss, ty nadělaj pro trochu jídla na svým oblečení

asi bych s tim měla začít taky, ale když voni sou fšichni pro mě hrozně pomalý.
to znám, ale už se tím nenechávám tak moc rozhodit a hlavně by mi doma nikdo nepomáhal....a tak se krotím, počítám do stofky, koušu párátko, klopím oči, odcházím na záchod... zkrátka se snažím uklidnit a nevyrvat jim to tak, ajk ty Brtníkovi

no a hlavně já nemám pokaždý náladu s takovoudle osobou crcat
to já taky ne, ale zase mi pozvedne náladu, když vidím jak sebou škubne, když k ní přijdu s úsměvem od ucha k uchu

tak rychle moje hlava rozhodně nepracuje
to je ftip, viď ?

jááááu!!
přesně tak...děsně škrábe a pak to dlouho svědí

viď!! tak aspoň vidíš, proč je šéfka úhylů

tak myslíš, že se pokaždý lekne , že sem ešče tam???
se nelekne, páč už tam jde s tím, že tam jsi a když to tak náhodou není, tak je děsně překvapenej

asi to budem muset vyzkoušet
ok, jdu objednávat další flaštičku nebo raději dvě

další co vyhrožuje, proč mi furt fšicí vyhrožujou?
já nevyhrožuju, ale konstatuju a to je myslím dost podstatný rozdíl

aha, no tak to jo.
to víš, je to chlapeček...tak se s těma problémama musí holt počítat

ano prosím, čerstvě vymalovanou ale pomohl mi Ešus, kterej se voklepal a hodil vedle toho chrchel,tak Brtnik uznal, že to je horší, než volejíček na zdi.

brut
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 14:11
- Nahlásit

PetraK
inu to vidí ešče drastičtějš
že byla až tak moc poučená

nemáš pro ní něco?
mám toho spoustu, ale vybrat si musí sama, páč vůbec netůchám, jak by dortík měl vypadat a co mají nejraději

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 14:15
- Nahlásit

brut
záleží na tom, jestli chceš pracnej, jednoduchej, zdravej, atd.

Chci ten nepečenej , ten jsem nikde nenašla, dík moc.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 14:25
- Nahlásit

brut

hlavně od nich mám od tý doby pokoj

u nás už dlouho nebyli, ale až se zjevjej, zkusim je v tomhle směru poinformovat taky . Teda ne že bych jim řekla, že Brůtofka je satanista, ale že já sem satanista , aby zas nedošlo k mýlce

.. mno, to je to, co povídám ...
no jo no

tsss, ty nadělaj pro trochu jídla na svým oblečen

no voni ani tak neměli strach vo oblečení (to zpravidla zapatlám sebe), ale že třeba s vidličkou bych jim mohla ublížit. Nechtěně pochopitelně

hlavně by mi doma nikdo nepomáhal....

no, tak tam už sem se dopracovala, což jsem zjistila nedávno

.. zkrátka se snažím uklidnit
asi na sobě budu muset zapracovat, páč jak vstoupim do kůchně, tak všicí vyklízej prostor , jedu rychle, chci to mít rychle hotový, nemazat se s tim, kdo mi překáží je ušlapán, kdo nepomáhá dle mých představ je popraven

ale zase mi pozvedne náladu, když vidím jak sebou škubne,

to je fakt! a je to kapek sadistický

to je ftip, viď

no v tomhle případku výjimečně ne, tam je reakce rychlejší myšlenky, škubnu sebou jak prodavačka, když se na ní usměješ, v ten samej okamžik se mi rozklepou ledviny a jsem v panice

a pak to dlouho svědí

a...kde je milenecká romantika......? No přesně tam

nebo raději dvě
panebože co já mám za pověst!!

že tam jsi a když to tak náhodou není, tak je děsně překvapenej
spíš bych řekla, že se mu uleví.

Mně se dycky něco vymkne kontrole. Včera šel na schůzi kolem baráku, řikala sem mu mezi dveřma: "Hele nechoď, buď radši doma a válej se se mnou na gauči!" Zapomněla sem dodat, že myslim, jako že se budem VÁLET U TELEVÍZE (páč dávali Murďocha) . tlemil se ešče v přízemí na celej barák, a radši nebudu psát, jak to vokomentoval.

ale konstatuju a to je myslím dost podstatný rozdíl
ted nevim, co z toho je pro mě nebezpečnější

e to chlapeček...t

u chlapečků se to prostě bez problémů neobejde

že byla až tak moc poučená
překvapila, viď

mám toho spoustu
gůt, už jsem si fšimla, žes to nepřehlídla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 14:26
- Nahlásit

kachna_

Chci ten nepečenej

je to bezpečnější, viď

brut
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 14:28 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

kachna_
Chci ten nepečenej

Jablečnej:
velký pytlík piškotů raději víc než míň
jabka
vanilk. pudink
skořice, hřebíček..

Oloupeč a nakrájíš jabka ( čím menší kousky, tím rychleji hotovo). Posypeš trochou skořice, přidáš 2 hřebíčky ( nemusí být, jsou jen na vůni), přidáš cukr podle kyselosti jablek. Zaliješ do dvou třetin vodou a dáš vařit. Jabka rozvaříš, mezitím si připravíš hrnek s trochou vody, nasypeš a důkladně rozmícháš vanilk. pudinky, který naliješ do rozvařenejch jablek, mícháš, až ti hmota krásně "zprůsvitní" a začne lehce probublávat jako u pudinku. Pak je hotová...

Piškoty naskládáš na dno dortový mísy a opatrně i do stran, pak na ně dáš část jablek, pokladeš opět piškotama a vyložíš je i po stranách, zase dáš jabka ( já dělám dvě až tři vrstvy podle toho jak velkou použiju formu), ukončíš piškotama. Necháš chvilku stát, zatížíš třá talířem nebo táckem a dáš ztuhnout do lednice. Druhý den ozdobíš šlehačkou, drobnýma bonbonkama či něčím podobným.

Poměr ti schválně nepíšu, protože nevím, jak velkou áš formu.
Ale na malou je potřeba tak půlaž třičtvrtě kila jablek a 2 pudinky na tu největší je to kilo a 3 pudinky. Ŕozvařený jabka s pudinkem musí být tak hustý, že když odebereš lžíci a necháš jí chvilinku na stole, tak vznikne tuhá tmota.... jinak se ti dortík i přes pobyt v lednici rozteče.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 14:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

hele Brůtofko, až zas budeš psát, že tendle pán je starej páprda, jo, tak jen abys vědíla, že to tak rozhodně nééjni

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 14:31
- Nahlásit

PetraK
je to bezpečnější, viď
ale jenom vo trošku

brut
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 14:34
- Nahlásit

Jahodovej nepečenej:

3 balíčky piškotů
3 kelímky zakysaný smetany
1 kelímek smetany ke šlehání
4 vanilk. cukry
Jahody, meruňky, borůvky...

Ušleháš šlehačku do tuha, vmícháš do ní zakysanou smetanu a vanilk. cukr. Do drottový formy dáš na dno buď celofán nebo alobal a na něj naskládáš piškoty, pak pokladeš ovocem, přidáš šlehačkovou směs, pokladeš piškty, ovoce, směs.... končíme piškty. Můeš pokapat šťávou z ovoce, ale nemusíš. Zatížíš a dáš přes noc do chladničky ztuhnout
Hotový dortík můžeš zdobit šlehačkou, strouhanou čokoládou, sypat mletými oříšky... zkrátka podle chuti

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 14:39
- Nahlásit

kachna_

ale jenom vo trošku

Koukám na ten recept.........
Jedinej zádrhel vidím v tom šlehání - když použiješ přístroje. Hořet by nemělo

brut
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 14:39
- Nahlásit

PetraK
ale až se zjevjej, zkusim je v tomhle směru poinformovat taky
budeš mít na vždy pokoj

no voni ani tak neměli strach vo oblečení (to zpravidla zapatlám sebe), ale že třeba s vidličkou bych jim mohla ublížit. Nechtěně pochopitelně
tsss, tak by přišli vo voko, maj ještě druhý

, tak tam už sem se dopracovala, což jsem zjistila nedávno
to je pak ale na houby... koukej s tím něco udělat

asi na sobě budu muset zapracovat, páč jak vstoupim do kůchně, tak všicí vyklízej prostor
že by měli strach, aby jsi je nepodpálila či nezasypala moukou?

to je fakt! a je to kapek sadistický
to já ale ráda

no v tomhle případku výjimečně ne, tam je reakce rychlejší myšlenky, škubnu sebou jak prodavačka, když se na ní usměješ, v ten samej okamžik se mi rozklepou ledviny a jsem v panice
ti půjčím synka, ten skvěle ovládá léčby šokem ...tchýně by mohla vyprávět, kdyby ještě žila

...kde je milenecká romantika......? No přesně tam
v pééérdeli, prosím

brut
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 14:44
- Nahlásit

PetraK
panebože co já mám za pověst!!
jj, s tím už holka nic nenaděláš

spíš bych řekla, že se mu uleví
si nemyslím, spíš se děsí, co se kde povedlo či nepovedlo vyvést

Mně se dycky něco vymkne kontrole. Včera šel na schůzi kolem baráku, řikala sem mu mezi dveřma: "Hele nechoď, buď radši doma a válej se se mnou na gauči!"
že bych doplnila, co řekl?

ted nevim, co z toho je pro mě nebezpečnější
když nad tím tak přemýšlím, tak oboje vyjde na stejno

u chlapečků se to prostě bez problémů neobejde
přesně tak

překvapila, viď
to teda jo

až zas budeš psát, že tendle pán je starej páprda, jo, tak jen abys vědíla, že to tak rozhodně nééjni
má dobrou barvu na vlasech

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 14:46
- Nahlásit

brut
Jahodovej nepečenej:
TO JE VON, TEN SE MI LÍBÍ. Dík.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 14:46
- Nahlásit

brut.

budeš mít na vždy poko

a voni ne, páč nespasej mojí černou důůšu

tak by přišli vo voko, maj ještě druhý

viď, Žižka si taky vystačil. A holky by si mohly případně udělat voko na punčoše, kdyby trvaly na tom, aby to bylo do páru

... koukej s tím něco udělat

no to už vim taky, snažim se, ale když doj
de na lámání chleba, zas se kuchyní řítí urágoš Kolatsche .

aby jsi je nepodpálila či nezasypala moukou?

, ale spíš se bojej, že dostanou vynadáno, že sou pomalý, že se motaj, že mejou nádobí hrozně pomalu, že blbě stojej,........... radši nebudu pokračovat

to já ale ráda
viď?? U těhle exemplářů to zahřeje u osrdí jsem v tomhle taky mrška.

ti půjčím synka, ten skvěle ovládá léčby šokem ...tchýně by mohla vyprávět, kdyby ještě žila

snad mi ho radši ani nepučuj

v pééérdeli, prosím

viď? a nepomůže ani deka

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 14:47
- Nahlásit

PetraK

No... on mi ten přístroj shořel

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 14:56
- Nahlásit

brut

s tím už holka nic nenaděláš

evidentně už bycha nedohonim

co se kde povedlo či nepovedlo vyvést

aha! Proto von poslední dobou asi radši začal chodit domů jako první

že bych doplnila, co řekl?

možná snad ani radši ne,mohla by ses trefit.
Ondynoj jsem přišla domů, vítal mě Ešus mezi dveřma a v kušně držel plyšovýho fógla (řikám mu Ptáček beznoháček -páč už mu urval nožičky). A já jsem - taky ještě na chodbě a poměrně hlasitě vesele halasila: "No ty seš šikovnej hošíček! Ty máš ale pěknýho ptáčka!"

sousedi mě zdraví vždy s úsměvem, na Davida spiklenecky pomrkávaj
ach jo.

když nad tím tak přemýšlím, tak oboje vyjde na stejno

asi se teda radši bojim

to teda jo

má dobrou barvu na vlasech

prostě řekni, že ses spletla, že starej páprda vypadá jinak!!

kachna_

ty vole - to je spolek pyromanů tady!!

brut
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 15:00
- Nahlásit

kachna_
TO JE VON, TEN SE MI LÍBÍ. Dík.
není zač

PetraK
a voni ne, páč nespasej mojí černou důůšu
se tě budou bát... mně pak dost dlouho obcházeli obloukem

viď, Žižka si taky vystačil. A holky by si mohly případně udělat voko na punčoše, kdyby trvaly na tom, aby to bylo do páru
přesně tak.... popř. preventivně voči dvě

snažim se, ale když doj
de na lámání chleba, zas se kuchyní řítí urágoš Kolatsche

tak se před tím řáděním pořádně nadechni a uklidni...popř. pro jistotu na chvíli odejdi

ale spíš se bojej, že dostanou vynadáno, že sou pomalý, že se motaj, že mejou nádobí hrozně pomalu, že blbě stojej,........
hmm, tohle ale mám taky. Ovšem harantííí vědí, že to zase až tak zle nemyslím( a hlavně, kdyby odešli dřív než je "propustím", tak by dostali sprdunk, což se jim v konečném důsledku nevyplatí )

viď?? U těhle exemplářů to zahřeje u osrdí jsem v tomhle taky mrška.
hezky, kulantně řečeno - mrška

snad mi ho radši ani nepučuj
by si se určitě přestala bát pabóků....ale nejsem si jistá, jestli by jsi se pak nebála jeho, pokud by jsi se ještě někdy bála

a nepomůže ani deka
ta toho ještě víc nachytá a není před tím dlouho úniku

kachna_

panebože !!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 15:07
- Nahlásit

PetraK
evidentně už bycha nedohonim
seš maličko pozadu, ale jen mírně

aha! Proto von poslední dobou asi radši začal chodit domů jako první
ty si fakt střelená

možná snad ani radši ne,mohla by ses trefit.

taky ještě na chodbě a poměrně hlasitě vesele halasila: "No ty seš šikovnej hošíček! Ty máš ale pěknýho ptáčka!"
se tu dusím rohlíkem, protže tohle si fakt dovedu velmi živě představit

sousedi mě zdraví vždy s úsměvem, na Davida spiklenecky pomrkávaj
se jim nedivím... vyřvávat na chodbě pěkným ptáčkovi musí mít zákonitě odezvu

asi se teda radši bojim

prostě řekni, že ses spletla, že starej páprda vypadá jinak!!
ano, prosím, sem se spletla... starej páprda vypadá ouplně stejně, páč si makovici barví na tmavou čerň a pak vypadá jak ťululum ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 15:11
- Nahlásit

brut
se tě budou bát...

to zní moc pěkně

.popř. pro jistotu na chvíli odejdi

jenže to zapomenu co jsem chtěla dělat !!
no ale nic jinýho asi nepůjde, musim přehodnotit přístup

že to zase až tak zle nemyslím

jenže já jo. Páč třeba máma se nasáčkuje do nejužšího místa v kůchni a tam rozkládá a nebo krámuje Proč nejde do jídelního kouta? A nebo proč nejde do kouta vůbec

hezky, kulantně řečeno - mrška

zní to líp než mrcha, která si to užívá, že jo

by si se určitě přestala bát pabóků..

to bezpochyby, páč mrtvý už se nebojej ničehož

ta toho ještě víc nachytá a není před tím dlouho úniku

ty vado štípe mě zadnice

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 15:16
- Nahlásit

brut
panebože !!!!!

viď!! Je dobrá, je dobrá!!

protže tohle si fakt dovedu velmi živě představit

no mě to došlo, až když jsem zaklapla dveře . Potácela jsem se předsíní, z vočí mi lítala voda a málej jsem se počůrala

se jim nedivím... vyřvávat na chodbě pěkným ptáčkovi musí mít zákonitě odezvu

ty jo když mě to vůbec nedošlo, byly to naprosto čistý myšlenky. Jen se jako vždy vymkly kontrole

ano, prosím, sem se spletla...

todle je důležitý!!

a pak vypadá jak ťululum

a todle je naprosto nepodstatný. Páč nemáte osobo fkus a nevoceníte pořádnýho chlapa!

<< 1 ... 711 . 712 . 713 . 714 . 715 . 716 . 717 . 718 . 719 . 720 . 721 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání