Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 711 . 712 . 713 . 714 . 715 . 716 . 717 . 718 . 719 . 720 . 721 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 22:11
- Nahlásit

Fajka
chtělo by to další fotku s cenama, pani

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 22:12
- Nahlásit

inu
i prd pani...překvapenííííí

inu
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 22:14
- Nahlásit

Fajka
pani, vy mě nechápete, já potřebuju motivaci... teda pro Kuboja jako .. měla byste mít slitování bo máte doma taky BERANA

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 22:14
- Nahlásit

tyjo jak stíháte tolik toho nadatlit dyž já to nestíhám ani dočíst ????? čtu rychlejš než datlím to se nedá ...a musím jít máknout... ach jo...

inu
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 22:15
- Nahlásit

Fajka
bo u toho zrovna sedím a příspěvky jsou velekrátké

inu
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 22:16
- Nahlásit

Jinak lidi, držte palec, játro i ledvinu, zejtra konečně posílám dopis džíponcovi...

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 22:17
- Nahlásit

inu
bo máte doma taky BERANA
jo někdy bych měla doma rači dvě vofce

měla byste mít slitování
ste prdlá to by muselo bejt v cenách bud ferari a nebo nějaký jiný žihadlo abyto byla ta správná motivace
co by ho tak jako nejvíc motivovalo?

pani, vy mě nechápete, já potřebuju motivaci... teda pro Kuboja jako

no tak se na to vyprdněte... necháte mě ho ve startu cíli , bude moci býti nápomocen organizaci a vy si na pár kilásků budete moc voddáchnout což?

inu
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 22:23
- Nahlásit

Fajka
ste prdlá to by muselo bejt v cenách bud ferari a nebo nějaký jiný žihadlo

to máš recht, i když v tomdle případě stačí motorka.. mám doma úchyla, místo po ženckejch čumí po motorkách

A vo tý černý myši se vyjádřil, že kytky nééééé

co by ho tak jako nejvíc motivovalo?
sem se právě ptala a řekl "něco" no nemám já to těžký?
Tak nevím, pani, jemu by se čék asi zavděčil buď Harleyem, Ferrari a nebo ultrasuper chytrým udělátkem k Písí (a eště by to musel mít přivázaný na špagátě a táhnutý před sebou)

jinak mě by momentálně potěšil gumovej špunt do Ořechova zadku... asi nás vypakujete

necháte mě ho ve startu cíli
nevíte co činíte! Bude čumět do telefounu a číst ébuky

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 22:28
- Nahlásit

inu
ani, jemu by se čék asi zavděčil buď Harleyem, Ferrari a nebo ultrasuper chytrým udělátkem k Písí
no dyk to řikám...mám doma to samý fbledě modrým

jinak mě by momentálně potěšil gumovej špunt do Ořechova zadku... asi nás vypakujete
vo*e tak zaprvééé máme plnej sklad různejch gumovej zátek a špuntů všech možnejch průměrů ti jich tam hodim kolik jen budeš chtíííít budeš je mít fbalíčku jen si je musíš vysoutěžit
a zadruhý máme na zahradě koteček a boudičku tam se vejdete ...tam je míííísta a uklizeno narozdíl od bytu

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 22:30
- Nahlásit

inu
Bude čumět do telefounu a číst ébuky
kdo si hraje nezlobí

a du bo muši ještě makat ...tak zatím pááápááá

inu
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 22:36
- Nahlásit

Fajka
mám doma to samý fbledě modrým

no dyť to říkám, taky máte BERANA

zaprvééé máme plnej sklad různejch gumovej zátek a špuntů všech možnejch průměrů
fíííborně, tak prosím jeden co dobře těsní

budeš je mít fbalíčku jen si je musíš vysoutěžit
za který místo se to vyhrává?
JInak Kuboj se tomu směje, tak přidejte i nějakej pro něj

koteček a boudičku
potřebuješ to tam plynofikovat?

.tak zatím pááápááá

pápá, já jdu zalomit do peří

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 08:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RAMŠTAJN
RAMŠTAJN
RAAAAAAAAAAAAAAMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

AŤ ŽIJOU FŠECKY IMUNITNÍ SLÍVY A FAJKA FOR EVRRRRRRRRRR

Fčera jsem opět byla za řidičku. Všichni přežili,nákup přežil. Ná základě těchto dvou skutečností asi dnes budu řídit směr Apalucha. Kdo se budete pohybovat na trase Praha-Kadlé Vadlé, mějte se na pozóre

brut

přestalo, ale to nevadí.... chladím a nic nedělá

a jaká byla noc? Spala jsi?

tak zvládám i skoro běhoskok

se uplně stydim - dyby tady ten moderátor dal ty červenající se smajliky, bylo by jich tu plno

ď, hlavně proto, že si musí kupovat vosum bot n

hrozný co? Takhle rozhodně nezbohatne, dyž bude utrácet za boty

asi nedostala premie nebo měsíčky,
na rozloučenou jí popřála hezký a hlavně usměvavý

mám pravdu, si blbá!!! Hele ta musela bejt na žínfárkt

mi tě děsně líto

nemusí, šécko už by mi bylo jedno, páč bych prostě humřela, to bych nepřežila tohleto

my měli v kadibutce klasickej keramickej záchod

ale u sebe, že? Páč ty jsi začala rozebírat , že Kuboj šáhne a vytáhne

no ale proto, že sem tu byla první. A někdo to udělat musel Tak zas za dobrotu na žebrotu!!

.teda pokud se neptal, jestli piraňa něco neudělá Ešuskovi, když sei spolu hráli
se ptal? Se divim, byl asi mimo sebe,z tolika lidí , páč my voba dycky fandíme feňuli a ešče voláme, klidně si hryzni

myslím spíš ty z jabloně a hrušn

tak hlavě aby to nebyla slíva

inu

Ešusko, já tě varuju

co řikala?? Co řikala???

Janiii
tak bude pařbááááá

to zas bude v álejích nablito!!
A nebo že by zase svarba??

já se jdu napást páč se do ničeho nevejdu
taky jsem chtěla jít na pastvu, ale nevyšlo to zrovna

von by dal tu děsně drahou konzervu sežrat kočce!!!

to snad ani nemá komentář tohle

Fajka

Sehnala sem dneska naprosto bombastický pískací hračky pro pséééky a prakticky za pár kaček Mám jich plnou igelitku

JOOOOOOOOO pískacích hraček neni nikdá dost. My máme tetkon nově pískací koblihu , páč pískacího vyděšenýho kohouta jsme s radostí přenechali nemocnýmu ohařímu kamarádovi Fredíkovi, kterej je na tom moc špatně. Měl velkou radost z toho, že si kohouta ukradnul a když jsme viděli ty jeho spokojený očiska, tak jsme řekli, že kohout je už navždycky jeho. ale že se vo něj musí pořádně starat, takže to ještě nesmí zabalit. Možná i poslechl, viděla jsem ho teď u obchodu.

bo páníčky trekaře z toho asi klepne pepka

kdyby šel Brtnik, tak to dozajista, páč jinak by to vypreparoval v první vteřině. Já jsem shovívavá třebas

rači dvě vofce

a pořídila si k nim nějakýho vofčáka

brut
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 10:02
- Nahlásit

Dobré ránko dámy

Bebí nebolí, ale je to celé oteklé a tak zase budu chladit a doufat, že to splaskne, páč jinak se mi blbě drží berle

inu
Jinak lidi, držte palec, játro i ledvinu, zejtra konečně posílám dopis džíponcovi...
tak držím vše, co mám i co nemám aby ti to vyšlo

Janiii
musim si psotěžovat,
Míra to vidí a řiká "teda tos e Bucíšek bude mít" von by dal tu děsně drahou konzervu sežrat kočce!!!
chlap no

tak koukněte dneska na Cinemě na Manitouovu botu
sem neviděla, páč jsem sledovala Matušku a pak usnula

Fajka
Sehnala sem dneska naprosto bombastický pískací hračky pro pséééky a prakticky za pár kaček Mám jich plnou igelitku
moooooc šikovná a prozradíš mi prosím kde, jaké a za kolik? Příští rok budeme pořádat další ročník "speciálu" s tím, že tam mimo coursingu bude víc možností vyžití a tak musím odměny a ceny zajistit dostatečně včas

brut
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 10:07
- Nahlásit

inu
mám doma úchyla, místo po ženckejch čumí po motorkách
mám doma dva takový.... dokážou se rozplývat u motorky půl hodiny, kdy já stojím vedle a čumím jak puk, páč na ní nic zajímavýho samozřejmě nevidím

sem se právě ptala a řekl "něco" no nemám já to těžký?
myslím, že někde tu bylo psáno, že mu chutnala čokoláda nebo víno, či co to v vám Fajka dovezla. Nemohla by to být alespoň mini motivace a náplast na psí odměny?

brut
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 10:17
- Nahlásit

PetraK
jaká byla noc? Spala jsi?
jj, docela to šlo...usnula jsem kolem jedný a s přestávkama ( synek odcházel do školy a mužskej do práce) jsem spala do osmi

uplně stydim - dyby tady ten moderátor dal ty červenající se smajliky, bylo by jich tu plno
nemáš vůbec důvod se stydět...sem ti říkala, že jsem zvyklá a hlavně se umím docela dobře prosadit, aby dotyčný zpomalil

hrozný co? Takhle rozhodně nezbohatne, dyž bude utrácet za boty
jedině, že by kupovala ty z druhý ruky a nebo chodila do Armády spásy

mám pravdu, si blbá!!! Hele ta musela bejt na žínfárkt
ne, jsem prostě jen milá a příjemná Mno, vypadala, že spolkla tak pět pabóků najednou

nemusí, šécko už by mi bylo jedno, páč bych prostě humřela, to bych nepřežila tohleto
ále ne, by jsi vydržela, páč máš dobrej kořínek

my měli v kadibutce klasickej keramickej záchod

co se divíš? Babička neměla ráda třísky někde a pak taky měli strach, abych do tý díry nespadla, páč by mi to prý bylo podobný

no ale proto, že sem tu byla první. A někdo to udělat musel Tak zas za dobrotu na žebrotu!!
no dobře, uznávám, že jsi tu byla první a tak ti nic jinýho nezbylo...ale si úchylná

se ptal? Se divim, byl asi mimo sebe,z tolika lidí , páč my voba dycky fandíme feňuli a ešče voláme, klidně si hryzni
jj, v jednu chvíli se ptal, ale vypadal docela potěšeně, jak se tam oba honili

tak hlavě aby to nebyla slíva
bysi byla za slivovičku?

inu
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 10:18 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

brut
jak puk, páč na ní nic zajímavýho samozřejmě nevidím
asi tak.. víte, co mě Kuboj řek? Že mě koupí skůtra (aby si moh koupit tu svoji hyper super Kawasaki-krám a navíc čistě teoreticky, bo nemá ani vindru ). Načež jsem mu odvětila, že to nechcu, páč je lepší a zdravější jezdit na kole. A víte, co mě řek? Že mě teda koupí Babetu, abych mohla šlapat

že mu chutnala čokoláda nebo víno, či co to v vám Fajka dovezla.
vo suchým rohlíku bude

Nemohla by to být alespoň mini motivace a náplast na psí odměny?
náhodou pani, ten špunt do zadku pro Ořecha, to by byla náramná pomoc

Jinak voznamuju, že na mě něco leze, bo je mě blbě a mám zvýšenou teplotu

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 10:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut
Bebí nebolí
aspoň, že tak, měla by sis na to dát zmrzlinu. Do žaludku, to prej výborně pomáhá

Hele fčéra byla čurina. Potkali jsme při večerní prochajdě osmiměsíční basetici. Hárala, ale hlídala se - vždycky si sedne. Co ty dva dělali vona mu visela vrásčitou hubou na držce a nechala se smýkat a von se zas celou dobu snažil dostat se dozadu , prej ... VYDRŽÍM ŠÉÉÉCKO! , jen když dostanu šanci!!!
ale musím ho pochválit, páč jednak vždycky když se sápal nahoru a já jsem houkla: Vidimtěstarejprasáku !!(neškytalas ), tak slezl a pak v poho i odkráčel domů. No v poho.... funěl jak vorvaň, to je fakt a měl divoký sny Maxipsa Fíka

inu
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 10:28
- Nahlásit

PetraK

hele, majitelko starýho prasáka, ty mě určitě poradíš: vobčas Vořech vočuchává a usilovně volizuje trávu a dyš zvedene hlavu, tak slintá jak šílená kráva, to je taky po hárafce?

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 10:29
- Nahlásit

inu
PetraK
a pořídila si k nim nějakýho vofčáka
jak to víš???????? ale upozorňuju že čtyřnohýho...baču žádnýho nechcu

Brut
že mu chutnala čokoláda nebo víno, či co to v vám Fajka dovezla. Nemohla by to být alespoň mini motivace a náplast na psí odměny
týjooo vííínoooo!!!! ty dostaneš taky piškůtek jak si čikovnááá už mu ho tu balím!!!

prozradíš mi prosím kde, jaké a za kolik
huž to máš v mailu a foto ti udělám o víkendu

inu
vo*e pani vy ste taky děsná! koukejte se vykurýrovat bo jako nemoc neomlouvá já s váma počítám!!!

NO to je tak šecko co sem stihla přelouskat vy grafomanky...tož Raaaaamštájn ve spolek du makat ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 10:31
- Nahlásit

inu
hlavu, tak slintá jak šílená kráva, to je taky po hárafce?
JO a vočas cvaká zubama...

inu
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 10:32 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

Fajka
ale upozorňuju že čtyřnohýho...baču žádnýho nechcu

aspoň by ti sekal trávu

vo*e pani vy ste taky děsná!

za to může šéf! Můj teda, páč jsem kvůli tý dementní disersračce v děsným stresu. Stres = začne zlobit pohybovej aparát + vonemocním nějakým nachlazením, který sice není nakažlivý, ale nedá se toho zbavit a čéku je furt zle

á s váma počítám!!!
já vím, já musím bejt fit, bo Kuboj řídí hůř než já (a to už je co říct, to už snad ani nejde ) a já se s ním bojím jet tak musím bejt fit, abych to aspoň částečně vodřídila :-/

inu
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 10:34
- Nahlásit

Fajka

jo, to je vono!!!! sem si myslela, že volíz nějaký mejdlo nebo vzteklinu nebo rozlitej chlast... a von je to jenom normální prasák

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 10:36
- Nahlásit

inu
a von je to jenom normální prasák
fklidu..to dělá i Fajuše a to si myslím že je horší bo není chlap... idyž...?

inu
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 10:37
- Nahlásit

Fajka
.to dělá i Fajuše a to si myslím že je horší bo není chlap..

tak to asi vysvětluje... mnohé

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 10:37
- Nahlásit

inu
já vím, já musím bejt fit, bo Kuboj řídí hůř než já (a to už je co říct, to už snad ani nejde
ty vogo... eště že to tu nečte to byste baču sháněla vy

tyjo a nechcete přece jen přijet vlakem? my huž by sme vás někde vyzvedli !

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 10:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

tak držím vše, co mám i co nemám

Brůtofko! Pak že nejsi todleto -mladej prasák!!

nemáš vůbec důvod

a tak jo, příště zase pocváláme

nebo chodila do Armády spásy

asi tě taky bude varovat

jsem prostě jen milá a příjemná

a blbá taky k tomu!!Páč todle nemá chybu

že spolkla tak pět pabóků najednou

měla tedy velmi příjemný den a ešče ušetřila za oběd

by jsi vydržela
hele nevim, kombinace pabůk a buřina.... sválně až někdy uvidíš plachýho Brtnika tak se zeptej. Minule když po mě lezl , to v baráku vypadalo, jak když hraju na činely, páč jak jsem se lekla, rohodila jsem kaseról kterej sem měla v ruce , vlevo a puklici v pravo. A řvala jsem jak hladová jordánská kráva

UPOZORŃUJU DOPŘEDU, ŽE PO MĚ LEZL PAVŮK, NE BRTNIK! To zas kdyby někdo něco!!!

abych do tý díry nespadla, páč by mi to prý bylo podobný

taky šikkovná i za rohem

a tak ti nic jinýho nezbylo

no proto!

..ale si úchylná
někdo tu baštu úchyláků musí udržet

v jednu chvíli se ptal, ale vypadal docela potěšeně,

no možná ho zaskočil ten způsob Aluščinýho dovádění

bysi byla za slivovičku?

skorem si to trefila, máš tam enem blbou předložku, já sem NA slivovičku

inu

Že mě teda koupí Babetu, abych mohla šlapat

nějak si na tu Kawasakinu potřebuje vydělat no! Co by milující žena pro svého drahého neudělala.
Pojedeš do Perlofky?

Jinak voznamuju, že na mě něco leze,

Kuba?
tak slintá jak šílená kráva, to je taky po hárafce?

ano prosim. Taky máš doma starýho prasáka. Cvaká žubama, sliny jak vopratě, skleněnej pohled............ ZASTŘELIT!

A jinak taky držím džíponský palce!

Fajka

vona taky?? Tak teda ten titul král/ovna úhylů přináleží Fajfce!

inu
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 10:44
- Nahlásit

Fajka
eště že to tu nečte
no, pani, minulej tejden jste měla vidět ten sajgon u nás.. nejdřív spravoval řazení (v životě to předtím nedělal, takže nevím, jestli se mám bát už tohodle ) a v nedělu tvrdil, že to vodvezem do Brna po dálnici. Tak brácha řekl: pojď, pojedem to projet a ty mě to předvedeš.. já u toho nebyla, s mámou jsme zatím nakupovaly, ale dyš se vrátili.. ty voe, no sajgon. Brácha vlasy jak hřebíky, ale nechtěl nic říct, tak nás Kuboj zavezl eště z vopchodu domů.. no.. no, taky jsem měla vlasy jak hřebíky a hodinu do něho hučela, že tendle vejkend bude muset bezpodmínečně trénovat a že na dálnicu fakt ne...

musím dodávat další detaily? Ráda bych uchovala aspoň část jeho mužské cti intaktní (ne, že to na mě práskneš, že jsem to na něj práskla )

to byste baču sháněla vy
a umí řídit?

tyjo a nechcete přece jen přijet vlakem
nemožné, pani a nereálné. Je to pět až šest hodin s hafo přestupama a s Olafákem a báglama je to na zabití.

my huž by sme vás někde vyzvedli !
todle huž vůbec nepřipadá do úvahy, na co to auto sakra máme? Aby furt stálo před domem?

Mno, ale možná, že po víkendu jaksi změním názor

inu
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 10:46
- Nahlásit

PetraK
Co by milující žena pro svého drahého neudělala.
jo, milá paní.. toho by bylo

Kuba?
ten pracuje a Olafák spí

ZASTŘELIT!
a víš co je nejhorší? Že jak je to panic unikul, tak neví, co si s tím počít, takže příslušné čuby olizuje v oněch partiích a ty důry se mu eště rozvalej na záda a rozhoděj hnáty, aby měl lepčí přístup.. někdy si říkám, že by se to tady místo Juliánova mělo menovat Sodomogomorof

brut
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 10:47
- Nahlásit

inu
víte, co mě Kuboj řek? Že mě koupí skůtra (aby si moh koupit tu svoji hyper super Kawasaki-krám a navíc čistě teoreticky, bo nemá ani vindru ). Načež jsem mu odvětila, že to nechcu, páč je lepší a zdravější jezdit na kole. A víte, co mě řek? Že mě teda koupí Babetu, abych mohla šlapat
to by u nás bylo stejné.

vo suchým rohlíku bude
chudinka malinkej

náhodou pani, ten špunt do zadku pro Ořecha, to by byla náramná pomoc
taky bych občas nějakej potřebovala, páč ty dva plesnivci mají snad ve střevech dva skunky či co

neměla jsi klíště? to jako že by na tebe lezlo....

PetraK
měla by sis na to dát zmrzlinu. Do žaludku, to prej výborně pomáhá
hmmm, to není špatnej nápad... mám jednu v mrazáku

vona mu visela vrásčitou hubou na držce a nechala se smýkat a von se zas celou dobu snažil dostat se dozadu , prej ... VYDRŽÍM ŠÉÉÉCKO! , jen když dostanu šanci!!!

Vidimtěstarejprasáku !!(neškytalas ), tak slezl a pak v poho i odkráčel domů. No v poho.... funěl jak vorvaň, to je fakt a měl divoký sny Maxipsa Fíka
to mívá Brut taky...pak se pirańa stěhuje do papírový krabice, kde si zařídila "náhradní" ubytko

Fajka
dostaneš taky piškůtek jak si čikovnááá už mu ho tu balím!!!
děkuji , ale stačí mi info v mejlíku...huš du číííst

huž to máš v mailu a foto ti udělám o víkendu
ty si ale hodnáááá, děkuji

inu
vobčas Vořech vočuchává a usilovně volizuje trávu a dyš zvedene hlavu, tak slintá jak šílená kráva, to je taky po hárafce?
jj, a ještě cvaká zubama jak stará bába, když se jí klepe brada

Mně napdalo, jestli na tebe leze nějaká choroba, tak si vem preventivně jitrocelovej sirup a čaj s medem ( nebo jen med na lžičku), páč med má v sobě látky podobající se antibiotikům a v začátcích hodně pomáhá

inu
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 10:51
- Nahlásit

brut
chudinka malinkej
ts, prej chudinka, dyš měl fčera palačinky se zmrzlinou, jabkem a jahodama.. a rozhodně si to nepřipravoval sám

mají snad ve střevech dva skunky či co
já myslím, že brzo příjdou bušit sousedi, bo to je smrad, že by jeden pad

tak si vem preventivně jitrocelovej sirup a čaj s medem ( nebo jen med na lžičku), páč med má v sobě látky podobající se antibiotikům a v začátcích hodně pomáhá
jo, přesně to udělám, mám tu ještě ten superultra dobrej rumunskej med, tak se nacpu

<< 1 ... 711 . 712 . 713 . 714 . 715 . 716 . 717 . 718 . 719 . 720 . 721 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání