Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 702 . 703 . 704 . 705 . 706 . 707 . 708 . 709 . 710 . 711 . 712 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 08:17
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

FÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJKAAAAAAAA FOR EVRRRRRRRRRRRRRRR

3X SLÍVA, SLÍVA, SLÍVA NAŠÍ IMUNITĚ

AJEM BÉK mí drazí. Pan dochtor mě pokoukal - byl moc sympatickej, takovej mladej, nechal mi sebrat asi tak dvacet litrůch krve, dal mi mastičku a pak mi ešče vzkázal, že jak o tom přemýšlel, asi se kortikoidům nevyhneme. No tak to sem teda opačnýho názoru, to se teda vyhneme, páč timdle sajrajtem se patlat nechcu!!!

inu.
jako nechcu ho podceňovat, ale.. pštrosa podle mě fakt nemá

no von ho evidentně nemá ani Džoník teda, no. nevim co si Fajka s tim chce počít

Janiii
čeká Benešov a Praha - a propóóóóó, co tu Ešuska psala o Šénebově ve čtvrtek????

CHCE MI TADY NĚKDO NAZNAČIT, ŽE JSME SE MINULY???? ŽE SI BYLA NA TÝ STEJNÝ TRASE CO JÁ??? sem netůchala, že budeš mít volnooooooooooooo HERGOT!

bych byla pilný přispěvatel a vy nic??

jak na ně člověk nedohlíží, hrozně se flákaj, důry jedny.

a Míra se bude vrtat ve zdech ...

no lepčí, než kdyby se dloubal v nose.

Fajka

.dělaj jen vostudu

MYYYYYYYYY?? MY DĚLÁME VOSTUDU?? TYS CHTĚLA NAHÝHO TRAVOLTU S PŠTROSEM!! my s Inu ne, víš! MY SME NORMÁLNÍ, narozdíl vod některejch, nebudu Tě menovat

mishi

copak je tu nového?

sháníme pštrosa a nahýho travoltu

a to co si vložila se nevokazuje , teda mě ne

mishi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 10:07
- Nahlásit

Brý den... Jdu se svěřit - včera jsme měli haló, z práce jsem zařizovala převoz Gastona na veterinu. Ráno byl naprosto v poho, blbnul a odpoledne volala vyplašená mamka, že se nezvedne, že ho vynesla ven, aby se vyvenčil a měl průjem. Na veterině dostal zase injekce a kdovíco všecko ještě, nebyla jsem tam. Prostě se nám panáček nemůže hejbat. Celej večer proležel, nevenčil se, nemetal vocasem... Nic! Dokonce začal vyhrožovat dochtor injekcí, ale máme rimadyl a věřim, že to Gastoňák zvládne!!! Ráno už se posadil...

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 10:27
- Nahlásit

mishi
Prostě se nám panáček nemůže hejbat. Celej večer proležel, nevenčil se, nemetal vocasem... Nic! Dokonce začal vyhrožovat dochtor injekc

ježíšikriste!!!!!!!!! moc a hrozně moc držím palce, aby to zvládnul, ano??
Ráno už se posadil...

tohle už zní kapek líp, tak ať se snaží prtka jedna malá.

brut
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 10:39
- Nahlásit

Dobré ránko milé dámy

Už jsem zase tu. Včera jsem měla poměrně náročný den, páč jsem nejen byla na magnetic.rozonanci, ale ještě jsem šla se synkem nakupovat oblečení.... půl dne jsme obíhali krámy a nakonec jsme vše koupili v úplně posledním.

Mno, ale mám zase na půl roku klid....

PetraK
JE VONA NORMÁLNÍ???
na co chce Fajka nahatýho Travoltu? Takový hnusný rozplizlý tělo ....

mě? Běžně! Když ne mouka, tak zrní, mlíko, strouhanka, voda na nohu.. a tak jako podobně
alespoň něco se mi neděje.... bych jinak neustále gruntovala

což je lepčí, než dostat bacilem
zatím vypadá, že se lepší, ale jen pomalu... takže má naordinován klid a uvidíme, jak budeme úspěšní. Bruovi stále nic není, takže žádná infekce to nebude, uffff

tak dej každýmu jednu ne?
Jakou cestičku z hraček jim děláš ?

to právě nemůžu, páč oni většinou chtějí to, co má druhej a pak se o tu jednu ( dyž druhá je volná) servou... takže dostávají kostičky rovnou.
Cestičku dělám z míčků a hraček, které mají nejraději... piraňa miluje míčky a velkej zase uzlíky a další přetahovadla... tak seberu všechny nakousaný míčky, co mám doma a pokládám je dva kroky od sebe ( piraňa si každý míček vezme do tlamy a hrne se k dalšímu, kde je prostřídá), no a na konci má kostičku... no a Brutovi stačí dát tři uzlíky a hned se vydá správným směrem a hledá kostičku( jen se jim nesmí cestička křížit, páč jinak se vzájemně odstrkují a je z toho mela)

dycky je lepší nevědět a dozvídat se dodatečně, jako máma třeba, když se po půl roce dozvěděla, že jsem spadla ze skály.
taky si myslím...takže oba mi vše smějí říct, ale ne dopředu, abych se nebála

NA HLAVU TO NEBYLO!! tak bacha na komentáře, jo ? TO PLATÍ PRO FŠECHNY!! JASNÝ?
...tu nějakej vidíš?

ježiš nestraš!! Co budu dělat s Doly Bástr?
no mohla by možná dělat uklizečku a kůchařku. stejně mě to neba!

nemůže bejt Doly Bástr, dyš je Aneška a tak holt musíš být dále kuchařkou a uklízečkou

páč nikdo neprudí, ž ejo.
přesně tak....

ne myslim houbový tabulový. Jako z houby na mytí tabule
tfůůůůůůůůůůůůůůůůůůj , to je ale hnusná představa... ještě, že jsem už po snídani

Hele - ty se mi dneska furt směješ!! To je podezřelý. Ale kropičák mi fakt řikali.
jak podezřelý? Sem četla "kopačák" a nešlo mi to dohromady s neustálým chozením na kadibutku

ta její makovice? Co kecáš? Dyk je viditelná jak Brtnik na DM koncertě se žlutym baretem
sem si představila Brtníka na koncertě se žlutým baretem a poprskala jsem si čajem monitor .... faktem je, že je malinkato nepřehlídnutelná

brut
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 10:46
- Nahlásit

Janiii
tak já si přivstanu, v den dovolené vstanu huš v půl osmý abych byla pilný přispěvatel a vy nic?????????
to je smůla, páč jsme s Ešuskou obě byly u lékařské vědy a ty další "spisovatekly" moc nepíšou

Ale koukám, že máte stále fůru práce, odpočinek žádnej, tak snad vám domeček poroste pod rukama a budete se brzy stěhovat do svého nového

mishi
timhle se teď bavim, abysem nemusela myslet na barák.
nic tam není

Ráno byl naprosto v poho, blbnul a odpoledne volala vyplašená mamka, že se nezvedne, že ho vynesla ven, aby se vyvenčil a měl průjem. Na veterině dostal zase injekce a kdovíco všecko ještě, nebyla jsem tam. Prostě se nám panáček nemůže hejbat.
chudinka malinkej

Dokonce začal vyhrožovat dochtor injekcí, ale máme rimadyl a věřim, že to Gastoňák zvládne!!! Ráno už se posadil...
určitě to zvládne!!! ...asi mu nedělá dobře tyhle změny počasí a teplotní skoky

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 11:41
- Nahlásit

brut

páč jsem nejen byla na magnetic.rozonanci, ale ještě jsem šla se synkem nakupovat oblečení...

CO Z TOHO JE HORŠÍ??

A asi nevíš jaks dopadla? myslim na MR

půl dne jsme obíhali krámy a nakonec jsme vše koupili v úplně posledním

nooo, když jsem jela od dochtora, stavila jsem se v krámu, zkusila jsem si postupně asi tak 750 kusů triček. Odešla jsem s tím posledním, který jsem si zkusila spíš ze zoufalství. No jak jinak je černý

na co chce Fajka nahatýho Travoltu?

NA TO SE RAČI NEPTÁM!! Zvlášť, když ho požaduje ešče s pštrosem

. bych jinak neustále gruntovala

a nebo měla z toho náběh na žinfárkt jako já, páč takovou megeru steklou takovýhle věci běžně dost skolí

takže žádná infekce to nebude, uffff

tak aspoň že tak. Vypadá to, že zařádilo počasí.
Tak ať je brzo v pohodě. My zas máme doma Dona Poblíta

jen se jim nesmí cestička křížit, páč jinak se vzájemně odstrkují a je z toho mela)

pohled asi dost pro bohy, což?

le ne dopředu, abych se nebála
no bať, jedinej způsob jak ve zdraví přežít svý vlastní děti

.tu nějakej vidíš?

no naštěstí ne! Zabralo asi to varování

Doly Bástr, dyš je Aneška

no tak bude Aneška s velkejma prsama no. Co nadělám

to je ale hnusná představa..
no a kdybych to uměla vyhledat a dám sem znova ten obrázek, byla bys rovnou i po vobědě

Sem četla "kopačák" a nešlo mi to dohromady s neustálým chozením na kadibutku

počki - to se musim už podivat zpátky, co jsme to p saly?? Dva dny v čudu - hlava prázdná

Brtníka na koncertě se žlutým baretem

náhodou mu to mocinky slušelo a hlavně se dal ešče líp najít, než normálně , to byl náš první koncert - ještě za komanče. Na tom baretě měl šachovnici . Já jsem měla taky baretek, byl černej. U mě bylo zbytečný dát nějakou barvu, páč v tom davu co se mi nad hlavou zavřel mě stejně nebylo vidět .
Bože, bože, to byl skvělej koncert, do poslední chvíle nikdo nevěřil, že si komandírové nedělaj srandu, že to opravdu povolili a že DM JSOU V PRAHÉÉÉÉ!! Když pak vylezli na pódium, strhla se vichřice

mishi
brut

...asi mu nedělá dobře tyhle změny počasí a teplotní skoky

to je fakt, to by mohlo bejt. Teď jak se ochladí, bude mu líp.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 11:45
- Nahlásit

brut
Sem četla "kopačák" a nešlo mi to dohromady s neustálým chozením na kadibutku

aha, takže ty se mi směješ, protože TY NEUMÍŠ ČÍST!! no - taky dobrý

nic tam není

viď? taky tam nic nemám. No ale už vim proč to je, protože MISHI JE TAKY KRADÁK, TAKY KRADE VOBRÁSKY

brut
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 12:08
- Nahlásit

PetraK
CO Z TOHO JE HORŠÍ??
nákup oblečení

A asi nevíš jaks dopadla? myslim na MR
žádný zázrak to nebude, páč si mám nechat udělat ještě tu bederní část ( ta je ale blbá, to vím...)

když jsem jela od dochtora, stavila jsem se v krámu, zkusila jsem si postupně asi tak 750 kusů triček. Odešla jsem s tím posledním, který jsem si zkusila spíš ze zoufalství. No jak jinak je černý
to je jak u nás .... mladej potřeboval kraťasy, což by teoreticky nebyl problém, pokud bych byla ochotná mu koupit gaťky za litřík nebo těsně pod něj. Což jsem vzhledem k jeho růstu odmítla, páč vím, že mu za rok prostě nebudou. Navíc se mu nelíbily ani jedny ( teda jedny jo, ale ty byly po slevě za 2.485,- kč).... no a navíc potřeboval nějaké slušnější triko. Nakonec jsem koupili kraťasy a dvě košile kombinované s trikama v CéÁčku, kde byla akce "vem si 3 a zaplať 2", kdy tu nejlevnější věc máš zdarma. U nás to bylo jedno, páč vše bylo v téměř totožné ceně ( s odchylkou 5,-)... když jsem to propočítala, tak jsem odcházela spokojená a synek taktéž..

NA TO SE RAČI NEPTÁM!! Zvlášť, když ho požaduje ešče s pštrosem
hrůůůůza

tak aspoň že tak. Vypadá to, že zařádilo počasí.
Tak ať je brzo v pohodě. My zas máme doma Dona Poblíta

jj, sem měla strach, aby to nebyl psincák či nějaká jiná sfině .... co se Ešuskovi stalo, že je poblíto?

nebo měla z toho náběh na žinfárkt jako já, páč takovou megeru steklou takovýhle věci běžně dost skolí
ten mívám celkem prvidelně, si prý trénuju srdce do budoucna

pohled asi dost pro bohy, což?
to teda jo, páč oba se tak strašně snaží, až skončí v klubku a rozmetají si hračky, takže pak nastane panika a to je teprve záhul na bránici

no bať, jedinej způsob jak ve zdraví přežít svý vlastní děti
přesně tak.... ale abych jim nekřivdila... svatbu mi můžou oznámit předem s tím, že mně tam nechtěj ( to abych pak neměla ten žinfárkt :lol

no naštěstí ne! Zabralo asi to varování
tssss, ještě není večer

no tak bude Aneška s velkejma prsama no. Co nadělám
Aneška křížená s Doly Bástr? Takže takovej mutant DolAnešBástr ( sem si to představila a svíjím se tu smíchy...)

no a kdybych to uměla vyhledat a dám sem znova ten obrázek, byla bys rovnou i po vobědě
sem je viděla a tak hnusný nebyly.... se jí náhodou povedly

počki - to se musim už podivat zpátky, co jsme to p saly?? Dva dny v čudu - hlava prázdná
kropičák -kopačák

náhodou mu to mocinky slušelo a hlavně se dal ešče líp najít, než normálně , to byl náš první koncert - ještě za komanče. Na tom baretě měl šachovnici
takže už to bylo realizované? Fotku.... cíííí fotku

aha, takže ty se mi směješ, protože TY NEUMÍŠ ČÍST!! no - taky dobrý
a mám se snad smát sobě

No ale už vim proč to je, protože MISHI JE TAKY KRADÁK, TAKY KRADE VOBRÁSKY
trupkooooo ...třá to měla bejt fotka...

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 12:38
- Nahlásit

brut
nákup oblečení

naprosto chápu, stačí když jdu sama se sebou, natož jít nakupovat pro někoho jinýho

páč si mám nechat udělat ještě tu bederní část (

a kdy? Ať vím, kdy držet palce. Ale stejnak to ještě napiš, páč su blbé a budu zas držet dopředu nebo dozadu

gaťky za litřík nebo těsně pod něj.

ty vole to sou snad kalhoty, který Ti udělaj samy večeři ne?

za 2.485,- kč).

eh, a tyhle rovnou i vyperou a vyžehlej, ne?

"vem si 3 a zaplať 2",

tak ale gůt, ne? Zvlášť, když jste to měli cenově stejný všecko.
Mám se tam jít podívat? To vypadá slibně ta akce.

aby to nebyl psincák
tak ale ten tetkon snad nekoluje, tak v poho.

co se Ešuskovi stalo, že je poblíto?

no von neni jen poblíto, von je hlavně debilíto, páč se přeskakuje a když neházím dostatečně rychle,t ak se futruje trávou. Tady bylo k dispozici rákosí... no, špatně no. nevím, jak to přeskakování odstranit.

si prý trénuju srdce do budoucna

tě budou muset umlátit jednou na starý kolena lopatou

hrůůůůza

no! Viď? A já si dycky myslela na to, že vona je taková slušná

takže pak nastane panika

kreténi, jsou to kreténi

svatbu mi můžou oznámit předem s tím, že mně tam nechtěj

si furt kladeš taky podmínky

ještě není večer

a to je fakt, řiká se přece Ráno moudřejší večera, takže večer se čeká na ty nemoudrý a to je pak jasný, co z toho vyleze

DolAnešBástr

FŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ, todle domu nechcu!!Ani kdyby to uklízelo, pralo a žehlilo

a tak hnusný nebyly.

no hnusný ani tak ne, jako houbový

kropičák -kopačák

už sem to vodhalila, ale to je chyba na tvý straně příjímače

Fotku.... cíííí fotku

pani to nepude, tu sice máme, ale je černobílá a visí nám nad dveřima v ložnici. Tak až třebas jednou přijedete.

a mám se snad smát sobě

no a proč ne? Já náhodou časem dospěla k názoru, že NEJLEPČÍ FTIPY JSOU TY MOJE VLASTNÍ

..třá to měla bejt fotka..

no dyk! Já sem taky dávám fotky a píše mi to že sem kradák. Abych nebýla musim na rajče a tam nejsou tak hezký... no i když.... Till s hořícíma křídlama se povidnul

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 12:44
- Nahlásit

PetraK
Till s hořícíma křídlama se povidnul
ježíši kriste

A tohle jako má bejt co???

probíhám nestíhám zdravíííím .... Ramštajn teda noo ale teda ty fotky ty fotky????

PetraK
Pani potřebuju pomoooc!!!!
jak se jmenuje ten penzijoon co ste tam byla v únory? berou psáky i normálně??? jak je velkej ten pokoj? vejdou se tam eventuelně 2 lidijové a 4 pséci velikosti akity???? Máte na ně kontakt???Mohete mě to hodit eventuelně fmail???
Dííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí ííííííííík

a nezlobte tu nebo na vás zavolám Transvestitu Travoltu aj s pštrosem!
Dočtu vás pozdějš, bo ste toho zasejc nadatlili a já nestíhám to šecko číítať...

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 12:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

A tohle jako má bejt co???

probíhám nestíhám zdravíííím .... Ramštajn teda noo ale teda ty fotky ty fotky??

co se divíš? Zrovna Ty, když chceš Travoltu nahýho a s pštrosem??

jo tááák esli vona náhodou madam nezávidí... chtěla Travoltu nahýho s pštrosem a tadykle Till, pravda jen polonahej, a s křídlama.... ale našlápnuto je

jak se jmenuje ten penzijoon co ste tam byla v únory?

du volat
Edit- nejdu volat, zavolám tak kolem půl druhý jo?

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 12:49
- Nahlásit

PetraK
du volat
votevř vokno a pořádně zařvy

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 12:51
- Nahlásit

PetraK
jen polonahej, a s křídlama
ouplnej anděl

Edit- nejdu volat, zavolám tak kolem půl druhý jo?
dobrááááááááááááááááááááááááááááá

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 12:54
- Nahlásit

Fajka

jinak zatím - Ten penzion nemá jméno jako takový myslím - teda jako, že to na sobě nemá napsaný. Jmenuje se to penzion Jarošovi

tadykle je odkaz:

http://ubytovani.nettravel.cz/Liberecky/Penzion-Ja rosovi/6628/

Jen nevím, jestli poté co tam byli lidi po nás.... nechávali tam zavřený dva kokry, který tam dělali neuvěřitelný bordel a škrábali na dveře takže podle toho ty dveře asi pak vypadaly , tak jestli ještě do psů vůbec půjdou, nedivila bych se kdyby ne. Co myslíš, Ti co by tam bydleli, uhlídali by to??

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 12:56
- Nahlásit

Fajka

ouplnej anděl

no to nevim, tendle pán je taky spíš od nás zespoda

navíc jak tvrdí - GOT VAJS ICH WIL KAJN ENGLLLL ZÁÁÁJN!!!

votevř vokno a pořádně zařvy

Až uslyšíš Rrrramštajn, sem na příjmu

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 13:00
- Nahlásit

PetraK
Co myslíš, Ti co by tam bydleli, uhlídali by to
ok dík za vodkaz mám to jako náhradní alternativu kdyby nevyšla ta moje... jo určitě páč tyhle pséci jsou panelákový, zvyklí být doma v klidu a krom toho se jedná jen o přespání před nebo po treku. A hlavně by tam psékové nebyli bez pánečků bo ty je vodí všude sebou
díky já to chtěla jen do rezervy

GOT VAJS ICH WIL KAJN ENGLLLL ZÁÁÁJN!!!
bože bože..vrána k vráně...

mishi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 13:01
- Nahlásit

Jsem z toho krapet vykolejená. On prostě zničeho nic přestal chodit. Včera jsme ho museli vynýst ven, aby se vyvenčil, dneska má teda manža dovču, aby se o něj postaral. Doktor říkal, že když se to nezlepší, budeme ho muset uspat. Jenže na Jaggyně nám řekli, že to půjde postupně a ne ze dne na den! On byl teda poslední dobou divnej, měl srajdu, pak dva dny nekadil, nežral, furt se motal a padal, ale chodil! Jsem myslela, že má třeba úpla nebo něco... Dneska ve dvě mám volat na Jaggy, tak uvidíme, co řekne doktor, kterej nám to diagnostikoval... Jsem z toho upe paf, eště tu s náma má bejt aspoň dva roky!!!

mishi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 13:07
- Nahlásit

A ty fotky mi sem nejdou, asi mi to tu nepovolujou v práci. Mám to na www.kishka.rajce.net v sekci salámista... Kdybyste chtěli juknout teda.

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 13:16
- Nahlásit

mishi
měl srajdu, pak dva dny nekadil, nežral
hele známá měla ted nedávno taky problém s peékem, taky děsněj průjem, až tak že z něj šla krev ( a vysílenej z toho a unavenej taky ....prej něco lítá ve vzduchu třeba by to mohlo být něco podobnýho
chudák malej ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 13:18
- Nahlásit

mishi
v sekci salámista... Kdybyste chtěli juknout teda
šiš salámista je doost dobrej

brut
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 13:19
- Nahlásit

b]PetraK[/b]
naprosto chápu, stačí když jdu sama se sebou, natož jít nakupovat pro někoho jinýho
sem na tom naprosto stejně

a kdy? Ať vím, kdy držet palce
se teprve domluvím příští čtvrtek, kdy jsi jdu pro výsledky

ty vole to sou snad kalhoty, který Ti udělaj samy večeři ne?
právě že ne

eh, a tyhle rovnou i vyperou a vyžehlej, ne?
ne, jsou ale značkové "adidas"

tak ale gůt, ne? Zvlášť, když jste to měli cenově stejný všecko.
Mám se tam jít podívat? To vypadá slibně ta akce.

tohle fakt bylo fajn..... jdi se podívat, mají docela dost věcí v černé a neviděla jsem, že by je lidi nějak extra kupovali. Spíš brali takový ty barevný mišmaš věci. Jsou na Andělu, takže to nemáš daleko...a myslím, že akce platí do 20.

tak ale ten tetkon snad nekoluje, tak v poho.
ale byli jsme na speciálu a to nikdy nevíš, co kdo chytne...

jen poblíto, von je hlavně debilíto, páč se přeskakuje a když neházím dostatečně rychle,t ak se futruje trávou. Tady bylo k dispozici rákosí...
ááááááááááá, to znáááááám. Tohle dělají pitomci taky. Proto jsem si pořídila házedlo, páč se nemusím k balonku ohýbat a házím tím pádem rychleji

tě budou muset umlátit jednou na starý kolena lopatou
no, šak to mám v celoživotním horoskopu

no! Viď? A já si dycky myslela na to, že vona je taková slušná
třá je, jen se trochu pobláznila z tý věčný práce...

kreténi, jsou to kreténi
naprosto dokonalý

si furt kladeš taky podmínky
no, alespoň budu vědět, že se odstěhujou a budu mít čas vymyslet, co z jejich pokojíků udělám

to je fakt, řiká se přece Ráno moudřejší večera, takže večer se čeká na ty nemoudrý a to je pak jasný, co z toho vyleze

FŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ, todle domu nechcu!!Ani kdyby to uklízelo, pralo a žehlilo
huš to doma máš, páč jsi to sama vymyslela ... já to jen a jen pojmenovala

no hnusný ani tak ne, jako houbový
si je nechutnala a neviděla rozkrojený

už sem to vodhalila, ale to je chyba na tvý straně příjímače
nééé, páč já si představila oboje a bylo zle

pani to nepude, tu sice máme, ale je černobílá a visí nám nad dveřima v ložnici. Tak až třebas jednou přijedete.
..černobílá? hrůůůůůza, pláču, páč to nehuvidím barevný ....ale určo se jednou dorazím podívat

no a proč ne? Já náhodou časem dospěla k názoru, že NEJLEPČÍ FTIPY JSOU TY MOJE VLASTNÍ
bych nad sebou občas zaplakala, kor když si třá vyleju plnej kyblík vody na vytírání v koupelce a projde se mi tam piraňa...

Till s hořícíma křídlama se povidnul
ta je dost dobrá

brut
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 13:25
- Nahlásit

mishi
Dneska ve dvě mám volat na Jaggy, tak uvidíme, co řekne doktor, kterej nám to diagnostikoval... Jsem z toho upe paf, eště tu s náma má bejt aspoň dva roky!!!
ježíííš, snad bude líp a Gastoňák to zase rozchodí.... tohle vypadá na nějakou infekci a pak vyčerpání. Držím moc palečky

sekci salámista... Kdybyste chtěli juknout teda.
....salámista je naprosto dokonalej

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 13:35
- Nahlásit

mishi

Miši - já moc držím palce, moc úplně hrozně nejvíc, aby měla pravdu FAJKA, to je možný, že něco takovýho to může být. Musí. MYSLÍM NA VÁS A DRŽÍM VŠECHNO CO JDE!!! VŠECHNO.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 13:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

mishi

v sekci salámista

chudák ten s tim uřízlym pštrosem ale

Fajka

díky já to chtěla jen do rezervy
o. ká, za chvilku cinknu.

bože bože..vrána k vráně..

to víš, tajkle dole na hrdličky nenarazíš

brut
se teprve domluvím příští čtvrtek,

oká, tak radši asi od příštího čtvrtka abych držela? znám se

třebas to vyjde s tím kafetem??

e, jsou ale značkové "adidas"

to jsou fakt hrozný palety

akce platí do 20.

hm tak to smolikof asi, páč dneska už se tam nedostanu

ale byli jsme na speciálu a to nikdy nevíš, co kdo chytne.

aha, ale tak snad dobrý to bude.

ohle dělají pitomci taky.
bych to chtěla nějak odstranit, ale nevím jak sakra

On mi to dá do ruky, tak se ohýbat nemusím, jenže je hrozně rychlej. On přinese, předsedne, já to vezmu a on uuuž je přeskočenej. Jo mohla bych to vzít tak, že prostě bude muset zůstat sedět, ale pak to nebude hra, bude to "muss" a to nechci

, šak to mám v celoživotním horoskopu

že tě na starý kolena umlátěj lopatou? to je divnej horoskop

, jen se trochu pobláznila

trochu?? dyk je to naprosto ujetý!! kam se hrabu já se svojí vránou

a budu mít čas vymyslet, co z jejich pokojíků udělám

nic, páč voni se tam budou vracet, víš?

.. já to jen a jen pojmenovala
no bylo líp, když to bylo bezejmenný

si je nechutnala

a díky tomu jsem přežila do dnešních dní

páč já si představila oboje a bylo zle

jako sis představila zkropenej kopačák?

černobílá? hrůůůůůza,

pani!Neni to černobílá hrůza!!! voběma nám to tam moc sluší no jo, dyk jsem psala, že to byl koncert ještě za komanče, kde bys chtěla vzít barevnou fotku?? Ale fotka gůt, nechali jsme si jí zvětšit a visí už asi sto let nad dveřma v ložnici

občas zaplakala, kor když si třá vyleju plnej kyblík vody na vytírání v koupelce

nooo, vidiš, a to si ráno psala, že se ti takovýdle věci nestávaj a huž je to tady, vod říkanýho chleba největčí krajíc. Tetkon už jen ta mouka....

ta je dost dobrá

viď taková hřejivá a vzhledná

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:04
- Nahlásit

Fajka
RRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

DU VOLAT

inu
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 15:26 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

Fajka
na mejla někdy vodpovím, teď se popakuju a jedu do Vanglu, gde mi nefungá PC (respektive vokno s internetem se votvírá HODINU!!!!! )
a jelikož nestihnu ani vlak dom, než mi fšecko zavřou, tak asi budu muset setrvat ve Vanglu haž do pondělka

mishi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 19:15
- Nahlásit

Hoj, hlásim, že Gaston chodí a jí, jen je opatrnější a strnulejší. Volala jsem na Jaggynu a dochtor řekl, že to s jeho nemocí nemá nic společnýho. Zřejmě infarkt, protože mu ochrnula jen zadní část a jen dočasně. Zkusim to probrat ještě zítra s naším vetem. Se mi ulevilo. Hrozně moc. Teď jestli to nemělo nějaký následky, ale chodí, tak to je hlavní!

mishi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 19:25
- Nahlásit

Naše nová smečka: Ginger, Fredie, Chuck, Bedřich a další je ještě nevyfocenej. A skoro všecky už jsem zadala. Jojo, jdou na odbyt. Na to, že jsou z fuseklí a jsou za dopoledne hotový...

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 10:00
- Nahlásit

Dobré ránko milé dámy

Sem nás musela zadat do vyhledávače

Víkend jako vždy lehce hektickej a navíc dost únavnej. Už se těším na chatu, až si odpočinu od všeho okolo

Jinak koho to zajímá, tak už mám od wami fotky ze Slavětína, tak sem můžu dát odkaz, páč jsou naprosto super....a to jak naše ácédéčkový, tak klubový MSC
No a já jdu naše nacpat na rajče... jen doufám, že se to povede, páč od noci mi rajče blbne...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 10:02
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAM
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

FAAAAAAAAAAAJKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FOR EVRRRRRRRRR
3X IMUNITA JAKO SLÍVA, JAKO SLÍVA, JAKO SLÍVA

ZDRÁFSTVUJTE REBJÓNKY - hele - nekradu

GIB MIR BENCÝÝÝN

Jdu zčíhnout, co jste napatlaly za víkend.

<< 1 ... 702 . 703 . 704 . 705 . 706 . 707 . 708 . 709 . 710 . 711 . 712 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání