Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 702 . 703 . 704 . 705 . 706 . 707 . 708 . 709 . 710 . 711 . 712 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 14:40
- Nahlásit

Fajka
ňák se vás přece zbavit muším nééé
vopovaž se zas někdy přijít, že něco potřebuješ

život je boj..
začínám vážně uvažovat o plastický operaci

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 14:57
- Nahlásit

tak ale prošahávejte rychle, páč už mě nebaví bejt guma vod spoďárůch

panebožetakhlenapsanýtovypadánaprostoPŘÍŠERNĚ!!!!

wami
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 15:36
- Nahlásit

PetraK
dá se - plavat.
bychom aji jezdili plavit, ale mám Jiřinku v opravě a pěšky voda daleko (no dobře, ne tolik, ale po hlavní cestě, asfaltce, to v tom vedru nedáme)...

brut
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 16:57
- Nahlásit

PetraK
to nevadí, ne všechny děti se povedou no
...ony se vůbec v tomhle směru nepovedly

holky je jí asi blbě, mele nesmysly, či co
ále prd... v pořadníku na byt jsem 45 a bababa bylo na to, že každý dostal dáreček, i když nevyhrál

ehehe takhle ti nikdá nesroste
mu to zlomím až sroste, nééééé?

to bylo z tohodle?? Já myslela, že někde něco zožral . No vím od veterinářky, že tohle jsou fakt humáče. Nekupuju to vůbec.
jj, to bylo z toho a do té doby jsem s nima měla jen a jen dobré zkušenosti....

no to bych měla. Hlavně pojedem s otevřenýma okýnkama
tak to zase požor na trojklanej nerf a migrénku...

no to já taky a pak kopu do Brtnika a cestuju postelí
já nekopu, lae neustále se vrtím, abych našla chladnější místo...

půjdem radši na kafe, kupování košile je ztráta času, ať si jí koupí sám, když sem mu jí zaprasila
ok, ve čtvrtek si udělej volno na chvíli, dáme si zmrzku a kafčo

budeš muset ešče vo dům dál, já to taky nedávám
šak on se někdo najde

si hodná, zní to líp, než když máma řiká, že sem matla
matla? To ne, si střelená, šílená, ale ne matla

inu
tady máš ještě nášup vod jinýho chovatele
děs, běs....

víš, vono je nejhorší, že i ty lidi, kteří se nepomlouvaj, se těžko dohodnou. Každej se bojí, aby nepřišel vo to svý know how a občas mi připadá, že krom jinýho se to dělá proto, aby se ve světě mluvilo vo tom, že CHS Bédy Trávníčka Von Haus je nejlepčí chovka v ČR, potažmo v Evropě
tohle je u nás taktéž.... dohodnou se dva-tři, zbytek začne brblat, poučovat, přehazova atd a je konečná

Fajka
no já dyž to zkoušela tak sem udělal na triku uzel ale to asi taky nebude to pravý ořechový
uzel udělat můžeš, ale z provázků a ne trika

hele tak to tak maximálně do odpoledno bo tito kluci jsou fakt rychlíci a sehraný, no prostě konzert a nádhera jen na ně koukat
těší mně, že tohle v dohledné době nebudeme potřebovat, páč vystěhovat půdu by zabralo tak týden a ještě horší by bylo vše tam vracet...

bo to co sme vynesli pude šécko na skládku a do sběru a to co zůstalo sem přikryla plachtama takže nazpátek už jde jen kola lyže a pár drobností takže budu mít uklizeno a to se bobe vyplatí
šiškovná, pašák, kokínko dostane

akurát teda nevím essi stihnu dát ten zbytek bytu do kupy než se přihasí inuitka..bo jináč to bude spaní ve spartanských podmínkách...
inuitka to vydrží, když vydržela spát v polních podmínách, tak si to zopákne, aby nevyšla ze cviku

nehím, je hiic nechcu ji nikam tahát tak až se vochladí
musíte bejt ještě chvilku našponovaný

příští tejden má bejt chladněji a to až o 12 stupínků

to je stříkaná izolace ...to prostě jak když dávaš šlehajdu na dort a ono to je za 30 vteřin tuhý..je to fakt neuvěřittelně rychlý, téměř žádnej bordel, jen to musí asi 2 dny vyvětrat a pak naprosto nezávadný
o tý jsme doma taky mluvili.... viděli jsme jí v telce a moc se nám líbila jednak ta rychlost a druhák čistota , ta tepelná část je taky super

brut
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 17:00
- Nahlásit

wami
nezpracovaný fotky, nezpracovaný webovky, psi nevylítaný (taky v tom vedru s nic nedá... )
to mám taktéž .....

jo, a do klimy strkaj na čištění něco, na co jsem alergická, takže nejen furt chrchlám, ale už ani nedýchám...

inu
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:52
- Nahlásit

Doufám lidi, že jste v pohodě. Protože sice konečně zapršelo, ale málem jsme se "utopili"

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 22:04
- Nahlásit

inu
ale málem jsme se "utopili
jako fakt????

u nás sprchlo jen trochu a bouřilo jen v dálce a i tak máme zase problém s vyvenčením..zasekne se ve dveřích a nepude ani za zlatý prase ven

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 22:30
- Nahlásit

inu
ted sem dočetla váš elaborát pani sem vám původně chtěl psáat ale tek sem plná dojmů
Ešuska má pravdu s tím omezováním ste si zasejc pěkně rýpla což ?

inu
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 09:48 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

Fajka
jako fakt????
jo, měli jsme sraz s rodinou, švagr se pak nabídl, že nás hoděj domů a na cestě zpátky nás to chytlo. Auto místy vyloženě plavalo, dělaly se třímetrový gejzíry vod kol, silnice se proměnila v řeku z bahna, písku a vody, kolem chcípaly auta, padaly větve, slejvák, že nebylo vidět na krok. Nevím, jak jsme to dojeli, nevím, jak to dojeli naši, jen co jsme vylezli z auta, byli jsme v cukuletu durch, brodili se ledovou vodou, nad náma blesky jako telegrafní sloupy.. humus
Někdo říkal, že v jednu chvíli padalo z nebe 40 litrů na metr čtvereční. Naštěstí se nám vyhnuly alespoň kroupy.

.zasekne se ve dveřích a nepude ani za zlatý prase ven
tak tady by ani nevylezla, rány jak z děla

Co se týče elaborátků, mám já to těžký... vždycky něco pracně sepíšu, pak čekám na vodpověď a... nikdy se nedočkám
Asi si pudu nechat vyvěštit ty karty

PS: a to jste unikla dělení chovatelů na Elitu, chameleony a odborníky.. už tak to bylo dlouhý, že sem tu nejzajímavější pasáž vypustila

A jinak jaký rýpání? Vy snad znáte jediný chovatelský webovky, kde by se dalo dohledat, kerá linie je jak nemocná?

inu
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:59
- Nahlásit

fuj, po dalším vedru jde další bouřka

brut
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 23:45
- Nahlásit

Zdravím dámy

ráno jedu s nejmladším k zubaři do práglu, tak se tu objevím až odpolko.... kašle mi piraňa, ale jen při štěkání a nebo skákání. Jinak je v naprosté pohodě. Tak jsem jí naordinovala bylinkové čajíky s medem a uvidím, jestli se to nezlepší

inu
Doufám lidi, že jste v pohodě. Protože sice konečně zapršelo, ale málem jsme se "utopili"
u nás včera vůbec nepršelo a teď od večera jemně mží. Naštěstí teta říkala, že u nich to bylo bez krupobití a jen trochu silnější bouřka.... ufffff

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 09:27
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
RRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

FÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FOR EVRRRRRRRRRRRRRRRR

to byl víkendík. Jako víno!! V pátek jsme si udělali na zápraží hudební mejdlo, v sobotu jsem sekala sekajdou louku a zmlátila jsem psa a v neděli jsem kosala kosou. bolim mě já. ale tak příjemně. Hošíček dostal opravdu na budku, páč mě rozčílil a to mě předtim hodně potěšil, páč jsme byli v polích a on vypíchnul srnca - krásnýho, tak nádherně zabarvenýho Zvednul ho a v zápěstí, aniž bych musela volat se otočil a běžel si pro dobrotu. A pak se tak předvedl na návštěvě, že fakt dostal na díru - páč oni tam mají takovýho hodnýho voříška sousedi.Von ho teda Sam otravoval jako fest, ale v dobrým. Ešus mu dával najevo, ať si ho nevšímá a on si ho nevšímal, ale Sam vůl nedbal, tak ho Ešus vopral, tak sem navoplátku voprala já Ešusa

wami

ale mám Jiřinku v opravě a pěšky voda daleko (no dobře, ne tolik, ale po hlavní cestě, asfaltce, to v tom vedru nedáme)..

nu to je k prdu , my máme doma vodu na dochodnou - dokonce si můžu vybírat ze dvou míst-šécko teda pro psa, páč já sem cíťa, bych tam nevlezla. A na chalupě je v polích potok. Takže večír vyrazíme do polí hošíček se proběhá polema a pobrodí se humusným potokem.

brut

.ony se vůbec v tomhle směru nepovedly

tak je vyměň za ňáký jiný?

že každý dostal dáreček, i když nevyhrál

tak nevim tetkon to vypadá, jak ten váš kůrsing , tam taky dostali dárečky fšicí

ok, ve čtvrtek si udělej volno na chvíli, dáme si zmrzku a kafčo

já huvidím, Brůti, esli nebudu u doktora mimo Prahé. Ten gezicht je úpa hroznej a chci zkusit, jestli by mě nevzali u ségry v nemocnici. jo? Dám vědít.

i střelená, šílená, ale ne matla

no vono už by to byla asi dost děsivá kombinace- střelená, šílená matla

lae neustále se vrtím, abych našla chladnější místo...

seš jako ten náš péf . Vyješ taky v noci?? Ešus tetkon v sobotu vyl jak vlkodlak. lekla sem se fest, se divim, že sem se neznečistila

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 09:29
- Nahlásit

inu

o, měli jsme sraz s rodinou, švagr se pak nabídl, že nás hoděj domů a na cestě zpátky nás to chytlo. Auto místy vyloženě plavalo, dělaly se třímetrový gejzíry vod kol, silnice se proměnila v řeku z bahna, písku a vody, kolem chcípaly auta, padaly větve, slejvák, že nebylo vidět na krok.

ty jo drsný!! U nás taky v pohodě, jako u Fajky, jen přeprška , ale oni říkali, že to Morava zas schytá , furt to jde jen na vás.

Fajka
Ešuska má pravdu s tím omezováním

Ešuska má dycky pravdu

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 09:42
- Nahlásit

Ramštajn vespolek

to bylo dusno vo víkendu což? a to sem myslela že po sobotní bouřce už se vochladí a bude klídek...na den si vodjedu a vono bylo v neděli ještě větší dusno než v sobotu viďte paní vážená vomezená Inuitová
sem byla včera pracovně pryč a ted koukám a nestačím valit oči..halt není přítel jako přítel žáááááno

musím makat...pak se tu snad zas nějak voběvím a doufám že už stihnu dohnat i ty maily šecky

PetraK
Ten gezicht je úpa hroznej
to jako tvůj??? sem myslela že už si zvyknutá za ty leta

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 10:23
- Nahlásit

Fajka
to jako tvůj??? sem myslela že už si zvyknutá za ty leta

tak si začni od tetkon zvykat Ty, že svůj vlastní gezicht nepoznáš, páč Tě zmastim, důro jedna

sem byla včera pracovně pryč

sem myslela, že máš víkenda pro sebe??

to bylo dusno vo víkendu což?

u nás čéče ani né právě. bylo příjemně - i se to dalo vydržet za tou sekajdou dycky sem posekala, odskočila zašmrdlat s masem v kaserólu, posekala, .... odskočila... a ve výsledku posekaná louka a svělej goulage. To se mi doma takhle nepovede nikdá. Asi budu muset chodit sekat za panelák asfalt , aby se mi poved goulage

inu
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 11:47
- Nahlásit

Fajka
viďte paní vážená vomezená Inuitová
co já, zas?

.halt není přítel jako přítel žáááááno
mě, milá pani, může urazit jen inteligent.. a toho jsem eště nepotkala

PetraK
furt to jde jen na vás.
no, asi takhle, pani, po dlouhý době sem si málem strachy nadělala do trenek, kdo nezažil, neuvěří. Bouřek se nebojím, v roce 2002 jsem v červnu stála po kolena v ledový vodě a za vydatného krupobití o velikost pinpongových míčků vylejvala vodu ze dvora, bo se ucpal kanál a hrozilo vyplavení baráku... ale todle už bylo tak na hranici toho, abych začala panikařit... fujtajbl.

Jinak hlásím, že ani zde se neochladilo, neustále se potím.. kdo v tom má sakra přemejšlet?!

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:37
- Nahlásit

PetraK
tak si začni od tetkon zvykat Ty, že svůj vlastní gezicht nepoznáš, páč Tě zmastim, důro jedna

sem myslela, že máš víkenda pro sebe
no to já taky ale číf byl taký láskavý že mě to prozradil až v neděli že mušíme pracovně pryč aby sem si jako užila sobotu volna bez štréézu ...

Asi budu muset chodit sekat za panelák asfalt , aby se mi poved goulage
hlavně v zimě to bue dost zajímavý... aco pan Chocholoušek už o vás slyšel?

inu
co já, zas
no co vy ? no ste spratek drzej co furt něco komentuje a dementuje ...to je přece jasný žáno
no a v těhle vodách s kterejma se snažíte diskutovat ani žádnýho nepotkáte

inu
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:40
- Nahlásit

Fajka
no ste spratek drzej co furt něco komentuje a dementuje .
tak nezáviď a komentuj taky

s kterejma se snažíte diskutovat ani žádnýho nepotkáte
vy ste to zase nepochopila, pani, já se tam chodím královsky bavit. Ušetřím za lístky do divadla, páč takovou veselohru nikde nedávají.. kdyby to nemělo ten smutný kontext, asi to nechám zfilmovat

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:42
- Nahlásit

inu
tak nezáviď a komentuj taky
ty vogo nestíhám..jednak píšete romány a druhák sem v jednom kole... ale přispěju svou troškou do mlejna žádnej strách

takovou veselohru nikde nedávají.. kdyby to nemělo ten smutný kontext, asi to nechám zfilmovat
kam se hrabe hačiko, vyděláme milijouny..du do toho s váma

inu
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:44
- Nahlásit

Fajka
jednak píšete romány
ale prd, ten spávný román eště přijde. Navíc mám výhodu, že furt datlím do klávesnice, takže takovej příspěvek mě trvá od pěti do desíti minut.. když si to po sobě čtu

svou troškou do mlejna
no právě, troškou

.du do toho s váma
dobrá, sežeňte kameru a herce, scénář a réžiji vyrobím já. Název vymyslí brůtofka s Ešuskou.. že by něco na způsob Panoptikum světa Akitího? Nebo Nothing Hill? Případně Kill-Debill?

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:47
- Nahlásit

Případně Kill-Debill

blpko!

no právě, troškou
tsss furt lepčí jak nic

inu
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:48
- Nahlásit

Fajka
blpko!
Vidím, že název už máme. Kdo bude hrát hlavní roli? Máte tip?

furt lepčí jak nic
to je taky pravda.. a na vás je to megavýkon

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:51
- Nahlásit

inu
Vidím, že název už máme. Kdo bude hrát hlavní roli? Máte tip?
nic mě nenapadá, má vygumováno

to je taky pravda.. a na vás je to megavýkon
hlavně že se vyjadřujou ty kerejch se to týká nejvíc že

inu
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:55
- Nahlásit

Fajka
má vygumováno
já bych pár kandidátek měla, ale obávám se, aby nebručely, že chtěly jinou roli, třá chameleona nebo "odborníka". Budem asi mušet udělat konkurs...

hlavně že se vyjadřujou ty kerejch se to týká nejvíc že
teď sem to asi nějak nepochopila?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:55
- Nahlásit

Fajka

aby sem si jako užila sobotu volna bez štréézu ...

je hoooooooooooodnej.

a...... ešče žije?
koberečkůch netřeba?

aco pan Chocholoušek už o vás slyšel?
Co Chocholoušek! Vo mně slyšely už aji jiný kapacíti

inu

Fajka

no a v těhle vodách s kterejma se snažíte diskutovat ani žádnýho nepotkáte

tak todle, todle mě milé dámy dost ranilo

inu
todle už bylo tak na hranici toho, abych začala panikařit... fujtajbl.

se dost ani nedivim, jsem se nikdá bouřky nebála, s kámoškou jsme vždycky hóply na kolo a vyrazily do terénu. Pak jsem si jednu akčně prožila pod vysokým vedením, na hlavou nám třískaly takový ty dvacetiprsťákový blesky - přímo nad náma. Murphy chytil paniku takovou, že se vyrval z vodíka a vlítnul mi pod strom- pod nejvyšší strom, kterej si tam mohl vybrat lovila jsem ho tam a dodneška se divím, že jsem se neznečistila. Fuj. A tak už bouřku vůbec nemám radá, už se jí bojim. Máma se mi tuhle smála, páč jsem něco kutila na záhoně pod borovicí. Asi tak 150 km od nás to bouchlo. A máma jen viděla jak jsem rozhodila ručičky, doprava letěl kýblik, doleva lopatka a Koláče urychleně opustilo prostor a zajelo do baráku

inu
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:57
- Nahlásit

PetraK
ak todle, todle mě milé dámy dost ranilo
voe, to výjmečně nebylo myšlený na todle forum Výjimečně

inu
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:59
- Nahlásit

PetraK
Koláče urychleně opustilo prostor a zajelo do baráku

Hm, hm, to já se některých bouřek bojím a jiných ne. A když se bojím, to huž teda musí bejt... jako ta sobotní

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 13:00
- Nahlásit

PetraK
voe, to výjmečně nebylo myšlený na todle forum
jj potvrzuju že vyjímečně mluví vomezaná inuita pravdu pravdoucí

koberečkůch netřeba
zatím nee ale to příjde zase

doleva lopatka a Koláče urychleně opustilo prostor a zajelo do baráku

inu
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 13:01
- Nahlásit

Fajka
vomezaná inuita pravdu pravdoucí

todle ste chytla gde? Vod pana čífa? Za mejch mladejch let ste taková nebejvala

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 13:05
- Nahlásit

inu
todle ste chytla gde? Vod pana čífa? Za mejch mladejch let ste taková nebejvala
vy sta byla někdy mladá? a to si to eště pamatujete jo???

to víte no u mě už je to únava materiálu

<< 1 ... 702 . 703 . 704 . 705 . 706 . 707 . 708 . 709 . 710 . 711 . 712 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání