| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 08:57
- Nahlásit
Fajka
no holt to nějak přežiju, no...
dem šlapky.
jojo, bude to asi trochu nářez, ale tak snad to dáme ve zdraví jako vy
právě začalo taky pršet
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 09:07
- Nahlásit
cernej caj
dem šlapky.
jo o těch jsem taky přemýšlela nakonec to nedopadlo..
bude to asi trochu nářez, ale tak snad to dáme ve zdraví jako vy
právě začalo taky pršet
hlavně ať nepromokneš z vrchu, takže bud pláštěnku a nebo šusťačku nějakou , jak promoknež skrz je to v háji ..
JInak jestli tě to uklidni, možná nééé moje zkušenost je taková že jakmile ti promoknou boty durch a jdeš v mokrým, tak se ti neudělaj nikdy otlaky ani puchejře... teda mě se neudělali několikrát takže všechno špatný je k něčemu dobrý ale jít desítky kiláků ve vodě, taky nic moc...mě už to pak ale bylo jedno a šla sem klidně potokem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 09:18
- Nahlásit
Fajka
jasný, no. mám bundu, říkám si, že nohy v mokru, to de, ale tělo v suchu a teple...
ale s mokrejma botama ty zkušenosti mám taky, takž ehodně náplastí s sebou, ono to taky trochu pomůže. No uvidime.
Bych jela mozna na jednookyho, ale neni s kym, takze letos muj jedinej asi.
vsak urco se z prace utrhnes já to mám v plánu tak, že bych si chtěla vzít vandrem prostě něco náročnějšího ale jakože mimo soutěž.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 09:24
- Nahlásit
cernej caj
Bych jela mozna na jednookyho, ale neni s kym, takze letos muj jedinej asi.
jo tam sem chtěla taky a tejden před tím je ta Pecka takže si nemůžu dovolit jet 4 dny Pecka a pak hned další víkend 4 dny trek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 09:26
- Nahlásit
Fajka
jj, to je jasny, s volnem a praci je to obcas dost narocny
a nelaka te taky jen proste vyrazit si na vlastni triko podle mapy z treku sama mimo terminy?
jo a su definitivni sverac, sem zistila, ze mam 8 rifli do prace a to nepocitam dalsi 3 psi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 09:47
- Nahlásit
cernej caj
jo a su definitivni sverac, sem zistila, ze mam 8 rifli do prace a to nepocitam dalsi 3 psi
já jsem svěrač bund, těch mám povícero, ale rifle moc ne, protože málokdy se mi podaří sehnat nějaký co se mi líbí a sednou mi, dneska je nemožný sehnat džíny normálního střihu
asi si půjdu založit penzijko, právě jsem zjistila, že za ty oddřený léta v podniku se mi odvděčej docela velkým měsíčním příspěvkem, tak je to škoda to kapitalistům nechat
akorát nevim kam jít, jestli do spořky a mít všechno v jedný bance, jako dobrý, že pak je všechno na netu v jednom, ale zase kdyby to krachlo, tak mám všechno fuč a jeslti kvůli tomu nebude lepší jít do jiný banky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 09:52
- Nahlásit
Maya
ja dycky kdyz na netu najdu ten muj oblibenej strih, tak si objednam, hodne na votocvohozu kupuju a este se mi zadarilo v sekaci a nejak to sviram taky tim asi, ze nemuzu najit ten strih dobrej moc
ja mam penzijko u csob, taky zamestnavatel neco prispiva tak sem ho zalozila. Nevim, jeslti to neni skoro jedno, beznej ucet mam taky u sporky
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 10:04
- Nahlásit
Maya
Já mám účet u spořky a penz.fond u Alianz (patří k těm lepším).
Taky jsem nechtěla mít vše pod jednou střechou - kdyby sse něco podělalo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 10:06
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
Brník včera přišel z venčení s Bubiškem zcela zoufalej prej hlemejždě ešče nikdá nevenčil . A Bubiška dnes dostala držkovou .Ode mne. Neb v závěru venčení jsme potkaly grupu čubí sešlou. Fšeckny byly radostný a Bubiška pak ze samý radosti hodlala panovat labradůře Ejmině, kterážto jest velmi submisivní čupka a lehla si před ní na zem a ta důra stará si usmyslela, že by si dnes zahrála na pavlačovou drbnu. Tak jela, frajerka. tohle fakt nesnášim. Vodjela na povel na podestu a tam stála a v očích měla velkou výčitku pak jsem jí zavolala zpátky a sdělila jí , krávě pitomý, že jestli se nebude chovat slušně, zmlátim jí tyčí co vytrhnu ze zábradlí . Pohrůžka byla asi dostatečná, neb se chovala už zcela vybraně - když opominu fakt, že pak stála přede mnou a řvala (asi mi nádávala či co )
Maya
Vzpomínka na to, jak manžel tahal ještěrku za pinďoura:
K nezaplacení!
jsi opravdický jemen!
Fajka
u nás je dneska megahnusně
to jak že jo teda . jestli čajda fakt půjde, tak je ještě větší magor, než jsme doufali
cernej caj
ty vole čaji, fakt jdeš?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 10:08
- Nahlásit
grimmh
Taky jsem nechtěla mít vše pod jednou střechou - kdyby sse něco podělalo
no právě, sice je to jednodušší, ale co kdyby.. jinak je to asi jedno co jsem tak koukala
no ještě popřemejšlim, stejně než se někam dostanu do banky tak to ještě chvíli potrvá
jo a ze spořky už mi přišel výpis a za tu platbu kartou na google play se nestrhli nic, tak to se mi ulevilo, stačí co si berou za převody a tak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 10:09
- Nahlásit
cernej caj
tak já už vim, kde sem tudle nemoc chytila!! Tady!! Včera jsme byli nakupovat a já zjistila mám v lednici asi šest kysanejch smetan, z toho dvě jsem koupila včera, dvě kila mrkve+další kilo k tomu, tři mlíka, dvě borokolice..................... atd prostě začínám nějak nevědomky hromadit jídlo! Jdu se léčit! No a nebo je to podvědomí a přijde pohroma nějaká (ta přijde teda určitě, páč to všechno nikdá nesníme, vono se to zkazí a ta lednice vybuchne )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 10:15
- Nahlásit
PetraK
dyt mam zaplaceny startovny, to nevzdam jeste pred startem
nojo, tady je prenosna kazda nemoc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 10:26
- Nahlásit
PetraK
jj, přes monitor se nemoci šířej rychle
akorát teda u nás se jídlo nehromadí, protože to se dřív sežere
venku pěkně leje
no alespoň když bude o víkendu hnusně, tak se snad konečně dokopu vyzkoušet ten bazmek na wifinu v různých zásuvkách, takhle jak to je mám signál na gauči, ale u psacího stolu už ne, tak třeba v jiný zásuvce by to bylo lepší, ale zatim jsem se k tomu nedostala
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 10:35 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
cernej caj
dneska jsem to tu ani nestíhala přečíst, ale vzhledem k počasí jsi blázen, že jdeš. Já jsem byla teď s klukama, přišla jsem zmoklá a zmrzlá a jsem ráda, že jsem zalezlá doma v teple
Rozepisovala jsem se, co cpu Berrynkovi na tu pajdavou nohu a vzpoměla jsem si i na tohle: Hodně lidí si na nemocná kolena rozdrtí na noc lopuchový list a zabalí do igelitu
- už si nepamatuju, co přesně s kolenama máš (operované menisky?) ale třeba by ti to ulevilo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 10:46
- Nahlásit
worick
no dneska je tam mega hnusne, no. ale je to jedina moje letosni sance
ja se k vam mrknu na berynka
mam pootocenou cesku (luxaci pately vpodstate)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 11:05
- Nahlásit
cernej caj
ja se k vam mrknu na berynka - teď jsem vykulila oka, že k nám a pak mi cvaklo, že myslíš jen vedle na berňácké
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 11:09
- Nahlásit
cernej caj
jeste pred startem
a tak to chápu!! jak jsou ve hře prachy, člověk se musí vobětovat
Maya
když bude o víkendu hnusně, t
sem se těšila na chalupu, potřebuju makat,krůnik.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 11:12
- Nahlásit
a jé, asi máte po parčíkách http://www.novinky.cz/domaci/333091-do-prahy-se-ve jde-jeste-pul-milionu-lidi-metropole-se-prestane-r ozrustat-do-poli.html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 11:13
- Nahlásit
PetraK
sem se těšila na chalupu, potřebuju makat,krůnik
tak makat můžeš i v dešti že jo, jestli si takovej vobětavec jako čaj
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 11:26
- Nahlásit
Maya
tak makat můžeš i v dešti že jo, muze ale chce?
worick
jj jen vedle na bernaky
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 11:32
- Nahlásit
PetraK
Jsi nemožná panička, která nemá pochopení pro komunikaci
Se nedivím, že ti Blanička nadávala. Důro
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 11:51
- Nahlásit
tak mi ten znamej ze cviceni psal, jestli bych nemela zitra cas, tak sem rekla ne kvuli longu a navic ze v utery asi nepudu, pokud me bude bolet noha a on mi na to napsal, ze to stejne vzdam, tak do posilky jit muzu... no supr
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 11:52
- Nahlásit
Maya
jestli si takovej vobětavec jako čaj
to teda nejsem a navíc, ta hlína bude mazlavá a nebude se dát s ní dělat. :mad.
grimmh
terá nemá pochopení pro komunikaci
pro komunikaci ano, to jsem ochotná i přijít kvůli komunikaci pozdě do prasé, ale ne pro pavlačový chování. Ejbina je moc hodná čubina, Ešus jí miloval (mmch ta důra zrzavá tohle hlavně na feny, který on měl rád), ona k ní přišla a okamžitě se podřizovala a tuta megera se hodlala chovat jako kráva, tak to má smolikof.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 11:53
- Nahlásit
PetraK
okamžitě se podřizovala a tuta megera se hodlala chovat jako kráva
a tak to víš, má svoje dny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 11:57
- Nahlásit
PetraK
muzes si ji ale namazat na oblicej
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 11:57
- Nahlásit
Maya
tak to víš, má svoje dny TAK TO JE PŘESNÝ!!! Tleskám.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 12:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
muzes si ji ale namazat na oblice
jakože bahenní maska jO? ftipálku
a tak to víš, má svoje dny
ne to nemá, může mít svoje dny na někoho, kdo na ní bude protivnej, nebo bude dělat důležitýho, ale ne na hodný stvoření, to je vybíjení si svejch emocí, od toho má mě, může mě klidně hlodnout, může zmlátit klidně nějakýho nápadníka, to klidně může, ale nemůže mlátit hodný fenečky
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 12:16
- Nahlásit
Chtěla jsem se odhlásit z klubu lemer, bo sem se nějak spravila. Tak jako že začnu víc huntovat tělo a jíst trochu zdravějc.
Prd velebnosti - dnes k obědu hovězí vývar s kapáním a dukátové buchtičky s vanilkovým krémem - obojí vynikající. No a to počasí studený nabádá vlézt doma pod deku a ještě se nechat ohřívat od Elišky.
Tak já s tou odhláškou ještě raděj počkám, abych nebyla bezprizorní
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 12:23
- Nahlásit
grimmh
, bo sem se nějak spravila
no to já taky a akorát se děsím toho, že přijdou ze dne na den vedra a já se nevejdu do letních kalhot, protože už vloni mi byly tak na hraně a s mejma časovejma nedostatkama se skočit do krámu kdykoliv nedá
bude to ještě veselý
asi bych si měla koupit taky tu běhnu
jsem teď někde četla, že průměrný netrénovaný člověk, kterej uběhne pár metrů a pak chcípne, jakože já , tak po 3 měsících běhání 2x týdne uběhne 20 km jako nic
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 12:34
- Nahlásit
PetraK
tak bahno je prej zdravy
grimmh
mezi lemrama je taky dobre
Maya
to musis vyzkouset uz ted, a ne az prijdou vedra
tak kamaradka beha od podzimu a ubehne 6km kolem 35minut coz je supr