| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 20:55
- Nahlásit
cernej caj
ale tak pozitiva
tak jedno určitě
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 20:56
- Nahlásit
PetraKbirma
e Adam ječí na srny, ať na něj počkaj, když za nima nemůže kvůlivá vodítku. Dycky kolem toho udělá děsnej cirkus
ešivá von neni kapek do.... ..ehm... debil
jo tak v tom případku tu máme už dva... jelito dělá též
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 20:58
- Nahlásit
PetraK
Mno, tak máme další levl. Bubiška obecná má frndu velkou jako kolobrndu
prohlídla sis Birmovic fotky pořádně????
ta mááá ale veeeeeelikou kolobrndu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 21:00
- Nahlásit
PetraK
ešivá von neni kapek do.... ..ehm... debil
myslíš? a jak tě taková kacířská myšlénka mohla vůbec napadnout?
Fajka
jelito dělá též
jsem ráda, že nejsem sama s takovym šiškovnym psékem. Výhodu spatřuju v tom, že se dá to zvíře po pár minutách pustit z vodítka, páč v tom lese krom mě dozajista neni živá noha už
bubáááááááááááááááááááá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 21:08
- Nahlásit
birma ráda, že nejsem sama s takovym šiškovnym psékem. Výhodu spatřuju v tom, že se dá to zvíře po pár minutách pustit z vodítka, páč v tom lese krom mě dozajista neni živá noha už
prafda! to ně nenapadlo
ale tudle v noci ve tmě v lese...když mě heknul srnec skoro za zádama, tak sem jako byla hodně ráda že mám ty dva debžouny u sebe a ve střehu, jelito ho vodeřvalo a Fájuša mě jistila u nohy. Nemít je tam u sebe tak sem si asi znečistila spodní prádlo...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 21:09
- Nahlásit
Fajka
jo tak v tom případku tu máme už dva... jelito dělá též
aneb ve dvou se to lépe stáhne
prohlídla. Bubiška ji má tééž veeeeeeeeelikou
birma
myslíš? a jak tě taková kacířská myšlénka mohla vůbec napadnout?
hele vůb ec nevim, asi vosvícení nebo co, vod sporáku asi, je dos t rozehřátej peču placky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 21:10
- Nahlásit
birma
ubáááááááááááááááááááá
nooo to jako malá teda rozhodně néééni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 21:10
- Nahlásit
Fajka
elito ho vodeřvalo a Fájuša mě jistila u nohy. ber to ale tak, ze bez nich bys tam asi nelezla?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 21:21
- Nahlásit
Fajka
to ně nenapadlo
já to zkoušela minulej tejden v praxi a dobrý, jen to tam oňuchal a pak v klidu fungál (normálně bych to nedělala, ale byla to jediná šance, jak nás oba nezabít na úouplně neschůdnym svahu)
PetraK
vůb ec nevim, asi vosvícení nebo co, vod sporáku asi, je dos t rozehřátej
jestlivá to neni spíš přehřátí mozku, když tě napadne takovej popis pro mýho yntelegtuálního pejsáčka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 21:25
- Nahlásit
Fajka
když mě heknul srnec skoro za zádama,
hele to je tak hroznej zvuk!! Mi to stačilo tuhle i za bílýho dne, stal někde těsně vedle mě v křoví - viděla jsem ho tam i zaběhnout, myslela jsem, že vezme kramle (zvlášť, když tam byl péf) a kulovanýýýýý, hóknul mi do ucha zpoza trnky, no svěrače ešče držej ale bylo to vo fooous
birma
když tě napadne takovej popis pro mýho yntelegtuálního pejsáčk
to já ne, to ten džíponskej exprt To Vono Samo!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 21:26
- Nahlásit
PetraK
džíponskej exprt To Vono Samo!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 21:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
birma
nesměj se!! To je náhodou velká kapacita!! Už sem ho seznámila i s panem náměstkem
stejně jako jeho kolegu co se jmenuje Vono se to Potento!
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 21:34
- Nahlásit
birma
Ty fotky jsou úúúžasný. Na krásných místech jste byli.
Teda děvče, já když viděla toho Adama na fotkách, tak pouze na té první, kterou jsi dávala sem, vypadá hošík nadmíru spokojeně. Na těch ostatních to vypadá, že toho má plný kecky. Tak se mi vkrádá myšlenka, jestli náhodou fakt tajně netrénuješ na nějaký maraton a neschováváš se za nutnost Adamova utahání aby s ním bylo lepší pořízení Myslím, že chudáček prospí 2 dny, jak jsi mu dala do těla
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 21:39
- Nahlásit
Fifi + Maya
Hlásím, že účet na rajčeti byl založen. Ale hlava mi to nebere. Dala jsem si nějaký heslo, oni mi ho meilem potvrdili, ale v prostředku slova mi vytvořili místo písmenka čtvereček a teď, když se chci přihlásit, hlásí mi to, že je chybné heslo.
Nicméně i přes to jsem založila první fotky, ale jsou to historický - z r. 2009 - stav v době zakoupení zahrádky se zahradním domkem, takže než se dostanu na doplnění dalších fotek, uteče nějaká voda.
Jdu do necek, ať se vám něco pěkného zdá. Snad se Ešusce ve snu nenarodí kočkopejskové.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 21:39
- Nahlásit
PetraK
jeho kolegu co se jmenuje Vono se to Potento!
já si ty tvoje hlody začnu zapisovat a učit se je zpaměti, abych je jednou jedinkrát ve sladkém okamžiku triumfu použila
grimmh
Na těch ostatních to vypadá, že toho má plný kecky.
ono to bude tím, že nemůžu fotit za jízdy a když se zastavíme, tak prostě odpočívá
ale jo, dneska toho měl dost, bylo na něj vedro totiž
Myslím, že chudáček prospí 2 dny, jak jsi mu dala do těla
myslim, že ráno nebude o ničem vědět
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 21:42
- Nahlásit
PetraK
potěší tě, že Máje má taky zatmíno?
Přivolání funguje jen na 1-2-3 (to je takovej povel nedopatřením, páč praktikuju "když nepřijdeš než napočítám do tří, jdeš na vodítko. Bez stresu, nadávek, prostě jakmile napočtu do tří a pes se neobrací, jde po návratu na vodítko. A on mi postupně nahradil moje běžné povely) dneska dokonce nešla na trávu, když kolem jelo auto , v sobotu rozbila kohoutek, který teď nekokrhá a v neděli vyjela po Batušce.
cernej caj
bez nich bys tam asi nelezla?
třeba Fajka měla v plánu lesní pych?
birma
Výhodu spatřuju v tom, že se dá to zvíře po pár minutách pustit z vodítka, páč v tom lese krom mě dozajista neni živá noha už
a co se nechat najímat myslivcema na plašení zvěře před pytlákama?
yntelegtuálního pejsáčka
mamča mi vyprávěla o jejích kolegáčcích filozofech yntelygentňých a čoveče a možná jest lepší bejt tím debííííílem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 21:44
- Nahlásit
grimmh
kočkopejskové
myslim, že horší by byli adámkobubíšci
Jdu mirknout na birmofotky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 21:44
- Nahlásit
grimmh
Snad se Ešusce ve snu nenarodí kočkopejskové
a di taky pro kliku! ráda bych nějaké pěkné klidné spaní
birma
já si ty tvoje hlody začnu zapisovat a učit se je zpaměti, abych je jednou jedinkrát ve sladkém okamžiku triumfu použila
no bylo hezké viděti reakci, když jsem řekla, že"ale já za to nemůžu, fakt to ten japonec!" "Jakej Japonec proboha?!" "ten co se jmenuje Vono Seto Samo!"
ak prostě odpočívá
ááá tady je právě tak chyba!! Hajzly dynamické třeba ve chvílích volna píchat do očiček, aby se probudili , byli bdělí a hlavně NEODPOČÍVALI!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 21:45
- Nahlásit
kachna_
adámkobubíšci
kachno!! ešče slovo a ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 21:47
- Nahlásit
kachna_
potěší tě, že Máje má taky zatmíno?
překvapivě POTĚŠÍÍÍÍ!
Zlatý hošíčci!!
Přivolání funguje jen na 1-2-3
no možná, kdyby si vyndala ty vycpávky z uší, tak snad....
v neděli vyjela po Batušce.
nebohé Batuše, zmlátil někdo pak Máju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 21:57
- Nahlásit
birma
pěkný fotky, Adam má fakt srandovní ty uši
PetraK
škoda žes pokus s hořícím chlebem nedotáhla do konce, mohla jsii třeba dostat grant na úsporu energie
Vero
moc pěkná předsvatební historka
mi to připomnělo mojí mámu, která kdysi chtěla grilovat na lihový kostce a když se jí zdálo, že to málo hoří, tak to polila benzínem, vohořelou nohu si taky léčila celý léto
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 21:57
- Nahlásit
kachna_
co se nechat najímat myslivcema na plašení zvěře před pytlákama?
myslim, že horší by byli adámkobubíšci
to dozajista!
PetraK
ááá tady je právě tak chyba!! Hajzly dynamické třeba ve chvílích volna píchat do očiček, aby se probudili , byli bdělí a hlavně NEODPOČÍVALI!!!
víš, jak jsem ráda, že když zastavim, tak si lehne, místo toho aby lítal okolo mě a snažil se mě odvláčet jakymkoliv směrem, jak to bylo zpočátku, nebo aby si ze stresu, že se nehejbem, začal honit (cokoliv)?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 21:58
- Nahlásit
Maya
Adam má fakt srandovní ty uši
von je srandovní celej
grilovat na lihový kostce a když se jí zdálo, že to málo hoří, tak to polila benzínem, vohořelou nohu si taky léčila celý léto
uááááááá. Humřu!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 22:01
- Nahlásit
Maya
jsii třeba dostat grant na úsporu energie
hele nevim ešivá pak by se výjezd hasičskýho sboru do nepřístupných končin dal brát jako úspora energie zrovna???
že to málo hoří, tak to polila benzínem
a tak tady je další důkaz toho co říkají na popáleninách, že 90 procent úrazu = lidská blbost. Pardon všem maminkám
birma
začal honit (
ale stejnak bych ho občas píchal, aby ten spánek a odpočinek nebyl moc vydatnej
jdu ven - neboli jdu si číst noviny psané brajlovým písmem. přijdu pravděpodobně až pozítří
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 22:06
- Nahlásit
PetraK
ale s tim 1-2-3 (já to ani neučila úplně cíleně, spíš ) jsem si vzpomněla, jak každá z nich reaguje jinak. Máje se otáčela hned, jakmile informace doputovala k mozku, kdežto u Batynky se na tři někde vynořila šedivá dělová gule s radostným výrazem ve ksichtě "zvládla jsem to včas, ještě nedořekla i"
PetraK
začal honit (
ale stejnak bych ho občas píchal
Myšlíš, že by to pomohlo???
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 22:06
- Nahlásit
PetraK
stejnak bych ho občas píchal, aby ten spánek a odpočinek nebyl moc vydatnej
to se neboj, když mám se začnu nudit (což je u mě brzo), tak ho vyženu na další cestu
neboli jdu si číst noviny psané brajlovým písmem. přijdu pravděpodobně až pozítří
tak si vezmi svetr a sváču, ať za ty dvě noci nezmrzneš a nehumřeš hlady
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 22:14
- Nahlásit
PetraK
neboli jdu si číst noviny psané brajlovým písmem. přijdu pravděpodobně až pozítří
u nás se říká, že čtou Blesk a ten se musí číst důkladně
kachna_
ežto u Batynky se na tři někde vynořila šedivá dělová gule s radostným výrazem ve ksichtě "zvládla jsem to včas, ještě nedořekla i"
áá to je přesný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 22:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
"zvládla jsem to včas, ještě nedořekla i"
Myšlíš, že by to pomohlo???
nu proč ne, kdyby píchal, tak by nehonil, ni? au!
Maya
u nás se říká, že čtou Blesk a ten se musí číst důkladně
jsme taky jednu takovou čtenářku zrovna potkaly, bílá koudel taková nějaká, tak k tomu navíc přidala ještě nivé pohledy a civění do dálky............ ach bože, zlatí hošíčci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 22:22
- Nahlásit
birma
ať za ty dvě noci nezmrzneš a nehumřeš hlady
jest tam poměrně teplo a hlad nehrozí, narvala jsem si pupek brokolicí s česnekovým máslem a ovčím sýrem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2014 06:48
- Nahlásit
grimmh
zaklad je nemit v hesle zadny hacky ani carky - nedala si nahodou do hesla? pac to pak muze spatne prebirat a ten ctverecek je takova bezna vec, no... taky si psala to heslo tak, jak si ho tam napsala puvodne, nebo si zkopirovala to s tim ctvereckem?
a kde mas odkaz na ty fotky?
PetraK
kachno!! ešče slovo a ..
|