Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2961 . 2962 . 2963 . 2964 . 2965 . 2966 . 2967 . 2968 . 2969 . 2970 . 2971 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2014 18:30
- Nahlásit

cernej caj
neber pyžamo a baterku (i když tu podle propozic mít musíš, co?)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2014 18:35
- Nahlásit

birma
jojo, baterku mit musim - a naha jen v kalhotkach nebo v hnusnym treba i promocenym obleceni zas spat nehodlam. navic pyzamo slouzi jako nouzova dalsi/sucha vrstva

birma
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2014 18:39
- Nahlásit

cernej caj
mně je to jasný, jediný, co se podle mě dá trochu omezit, je voda a jídlo, pokud je na trase pár hospod...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2014 18:40
- Nahlásit

birma
jojo, vodu beru jen 2l, jidlo ale nevim. Obecne mam problem s tim, ze jidlo podcenim, takze si myslim, ze kdyz si vemu tak nejak abych si myslela ze mi to bude stacit, tak mi to bude stacit s tema hospodama... no su zvedav.

Kolik na psa neberu, verim tomu, ze to upichnem u stromu nebo proste nebudu moct spat, pokud stromy nebudou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2014 18:48
- Nahlásit

tak a skoro po 3 letech, co sme meli mrozak za odvoz na inzerat z czpsa mrozak odcestoval delat radost zase nekomu dalsimu, kdo ho vyuzije.

To by snad s tou dnesni vyrobou ani neslo, takovej spotrebic doslouzi tesne po zaruce a nakonec nedela radost ani majitelum, natoz dalsim nekolika generacim uzivacu... a ja si vzpomela, jak si neter hraje s klaunem na hazeci kolecka, co mi se segrou jako decka milovali a ted po 20ti letech ho uziva dalsi generace a s radosti

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2014 20:10
- Nahlásit

cernej caj
To by snad s tou dnesni vyrobou ani neslo
jj, u nás děti ještě jezděj na tříkolkách, co jsme měli my s bráchou, jsou pěkně bytelný kovový, jednu měli koupenou novou a ta se rozpadla asi po roce

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2014 20:11
- Nahlásit

cernej caj
ty jdeš vlastně ten long? říkali teď v telce, že má o víkendu pršet, tak si hlavně nezapomeň pláštěnku

birma
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2014 20:21
- Nahlásit

něco, co by se mohlo líbit nejen kafi

Maya
říkali teď v telce, že má o víkendu pršet
nestraš my konečně vyrážíme v sobotu na tu dovču. Jestli budem sedět celej víkend (a nedejbože i další dny) v chatě, tak mi jebne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2014 20:40
- Nahlásit

Maya
no prave, nemam z toho radost a navic opet nevim, co si oblict

birma
i v mym zajmu doufam, ze tak zhavy to nebude

ty table sou zajimavy

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2014 21:51
- Nahlásit

birma

tak si zaplač ještě víc (jestli ti to teda půjde)

: taky hovádí!! rybička a chameleon

cernej caj
nebo pyzamo,
pyžamo asi bych řekla, ostatní potřebuješ.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2014 21:51
- Nahlásit

cernej caj

a naha jen v kalhotkach nebo v hnusnym treba i promocenym obleceni zas spat nehodlam.

co děláááš? dyž se můžeš fotit nahá na vopčanku, tak co bys nemohla nahá na trať?? aspoň to tam kapek voživíš

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2014 21:53
- Nahlásit

cernej caj

li a ted po 20ti letech ho uziva dalsi generace a s radosti

mno bohužel se vokazuje, že to co řikali naši předkové, že... za našich mladejch let.... bude bohužel asi pravda i v našem případku a možná víc než v jejich, protože je všechno šizený.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2014 22:02
- Nahlásit

a hele je skauty

birma
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2014 22:09
- Nahlásit

Maya
hele je skauty
To je super! že bych si to vytiskla a někde vyvěsila? Trojku mám dozajista splněnou

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2014 22:18
- Nahlásit

birma

čajda má zase devítku když vezmu kolik tenkráte nachodila blbou cestou a dokonce sama, bez dvou druhů

birma
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2014 22:25
- Nahlásit

nemůžu si pomoct

birma
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2014 22:26
- Nahlásit

PetraK
čajda má zase devítku když vezmu kolik tenkráte nachodila blbou cestou a dokonce sama, bez dvou druhů
kdy? nic nevím!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2014 22:38
- Nahlásit

birma
nemůžu si pomoc

ta první ta je hrůzostrašná až ta druhá mi připomíná dobu, kdy jsem byla malá- tak asi šest let - a doma jsme na lahvi odchovávali v paneláku dva zajochy a ta třetí? ta nemá chybu

kdy? nic nevím!!!

to už je dýl, to tě asi zrovna mučil Adamita? nebo jsi tu ještě nechodila?? chudera čajda bloudila jako blásen, nakonec jí pomáhala Vero na dálku s mapou. Myslíim, že tu dvoustovku asi chudera nachodila nakonec . A sama!!!

jdu spát.

birma
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2014 22:44
- Nahlásit

Chtěla jsem jít ještě běhat, ale je tam děsný povětří, mám strach, že nás to vodnese

PetraK
nebo jsi tu ještě nechodila??
to jsem asi ještě nechodila, vůbec mi to nezní povědomě. Chudák kafe!

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2014 22:49
- Nahlásit

birma

pravda, vítr se kapek zvedá a proto se zítra obléknu za razítkoa vezmu si BOTY!

o jsem asi ještě nechodila, vůbec mi to nezní povědomě. Chudák kafe!
no bylo to napínací!!!
jdu spát, zítra je germánština gůůte nacht kajne šlatch rebjonky

grimmh
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 07:04 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

Zdravíčko všem

birma
Fotky moc pěkný, ale ta kočkopsí, ta vůbec nemá žádnou chybu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 07:10
- Nahlásit

PetraK
dyž se můžeš fotit nahá na vopčanku, tak co bys nemohla nahá na trať?? aspoň to tam kapek voživíš

kolik tenkráte nachodila blbou cestou a dokonce sama
no to rozhodne nebylo 200 km to bych nebyla mezi zivejma

Maya
to s to uplachetnici je dobry

birma
ale chodila, akorat si to mela z jinyho uhlu - pac to bylo loni na kotarech, jak sem bloudila asi 3hodiny, nemaje signal v prihranici na telefenu s roamingem, zato na internetovy simkarte bez telefenu mi internet jel a tys tam byla zrovna na tabore tak si to nesledovala online ale az z vypraveni.

Je fakt, ze sem byla total zoufala a to byl predevsim impuls zacit aktivne resit gps, pac to hrozne je psychicky narocny, jeste s tim,ze me dost bolelo koleno.

musim se politovat, su total nevyspana. nekdy o pul 4 v noci se psi rozhodli, ze chcou curat, coz jim jako za zly nemam, padlo to na muze. Jenze pak zacala ferina piskat, tak hned vzbuzena 100% co to je, nic sme nenašli tak spát a znova pískání tak si říkám, nemá ona klíště? loni taky tak pískala tak sme hledali, hledali, našli sviňu, vyndali sviňu, šli spát a za 15minut pískala zas. No, těch posledních 50minut do budíku už dala pokoj

grimmh
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 07:35
- Nahlásit

cernej caj
Tak hlavně, že jste klíště našli a nebude celej den nešťastná.

Dornova metoda
Včera ve zprávách ukazovali léčení pejsků Dornovou metodou (klouby, páteř). Vypadalo to zajímavě. A hlavně jde o neinvazivní léčbu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 07:40
- Nahlásit

grimmh
no hlavně oni, jak si ho vykusujou, tak je problém v tom, že zmáčknou celý klíště zubama, takže ji o to víc ještě třeba svědí to místo.

Rikala sem si, jestli je neco, cim se to da namazat nebo osetrit takove misto s vytazenym klistetem.

cetla sem o dornovce pro pejsky - ja su objednana na kveten na lidskou, cekacka 3-6 mesicu, zalezi, jak je clovek flexibilni casove.

Na slapanickym vlku sem navic videla, ze nejaka pani bude pro zajemce a nezavodici pejsky behem soboty dornovku provadet, coz je supr. Mam hroznou radost, ze tyhle prirozenejsi zpusoby pronikaji jak vic do povedomi lidi, opet, tak i do zvireci rise.

grimmh
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 07:45
- Nahlásit

cernej caj
To je fajn, aspoň budeš mít možnost vidět to na vlastní oči.
Majitelé psů si tu metodu pochvalují - pejskům pomáhá a je levnější než invazivní léčba.

birma
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 07:48
- Nahlásit

cernej caj
Ahaaaaaaaa
S Ferinkou je mi tě líto, bohatě mi stačilo jít spát po půlnoci a vstávat před pátou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 07:49
- Nahlásit

grimmh
jojo, jsem celkem zvědavá, jaké to bude.

Já myslím, že největší problém je v tom, že západní civilizace víc věří technickýmu pokroku, než přirozeným věcem. Třeba že dost věcí de řešit přírodní cestou, nebo víc přirozenou.

Já si taky koupím paralen, když mě bolí hlava nebo mám teplotu, ale je to pro mě jednodušší než někde zrovna zjišťovat, co je na to dobrý. Ale dost lidí by odsoudilo nějaký bylinkový čaj nebo homeo a znám dost lidí, i mýho věku, který o homeo, masážích, bylinkách prohlašují, že dělat to jejich doktor, tak od takovýho šarlatána okamžitě dou pryč...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 07:49
- Nahlásit

birma
to by me zabilo teda definitivne

worick
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 08:03
- Nahlásit

cernej caj
Psala jsem t k nám, asi jsi četla, máme to podobné: Berunka tolik nemá a jak je medvědoidní, většinu stejně nenajdu Dva dny se pořád škrábal někde na boku. Vždycky přiběhnu, prohmatám ho a nic Dneska ráno pořád v leže házel očima na bok, někam k zadním nohám. Zase nic. Pak češu Worku, Berunek najednou skočí a začne se zuřivě kousat na tom boku a s odporem přes půl místnosti vyflusne klíšťáka jak hliněnku Půl hodiny jsem ho chválila a omlouvala jsem, jak je panička nemožná a málem ho nechala sežrat hnusným klíšťákem

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 08:10
- Nahlásit

cernej caj
to s to uplachetnici je dobry
copak plachetinice, ale to s tou kánojí by mě zajímalo jak a kde splnit
Ferina je teda boží, bych jí zabila
já se tady taky nevyspala, mě teda nic nebudilo, ale vůbec jsem nemohla usnout a pak jsem byla snad každou hodinu chvíli vzhůru, jsem jak mátoha dneska, jsem si udělala smrtící kafe, tak snad se trochu proberu

který o homeo, masážích, bylinkách prohlašují, že dělat to jejich doktor, tak od takovýho šarlatána okamžitě dou pryč...
tak já jsem člověk co radši šáhne po tý chemii, ale ne že bych nevěřila, ale spíš pro to, že ty přírodní věci jsou na dlouhý lokte a já jsem v tomhle strašnej flink, tak než mi to začne učinkovat, tak už na to dávno kašlu

<< 1 ... 2961 . 2962 . 2963 . 2964 . 2965 . 2966 . 2967 . 2968 . 2969 . 2970 . 2971 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání