Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2961 . 2962 . 2963 . 2964 . 2965 . 2966 . 2967 . 2968 . 2969 . 2970 . 2971 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 08:27
- Nahlásit

worick
no to se blbe hleda i u spice, natoz u beryho nebo worika.

tak než mi to začne učinkovat, tak už na to dávno kašlu ale aspon nejses pripad naprostyho odpurce

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 08:34
- Nahlásit

cernej caj
ale aspon nejses pripad naprostyho odpurce
no to ne, ani teda žádnýho zarytýho odpůrce neznám, jen prostě ta chemie je rychlejší, zobneš jednou a je klid, pro mě lepší než pít 3 dny nějakej čaj, na to nemám trpělivost

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 08:45
- Nahlásit

Maya
prave znam kupodivu tech odpurcu hodne a to sou v mym veku, coz me prekvapuje

worick
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 10:30
- Nahlásit

cernej caj
nebylo to na mne, ale já jsem spíš odpůrce té chemie Budu radši zkoušet všechno možné i nemožné, než přejdu na chemii. I když vím, že by to bylo Xkrát rychlejší a vyřešeno. Jediné, kde to neřeším a beru si tabletu okamžitě jsou menstruační bolesti. Ty jsem mívala příšerné, na antikoncepci je to lepší, ale stejně to nenechám rozjet a jakmile mi to začne v břichu dloubat, beru růžovou tabletu Jinak si tabletu žádnou neberu, jak je rok dlouhý, naštěstí, zatím... mamka a většina sestřenek jsou migrenici, druhou polovinu příbuzenstva zase pálí žáha. Mě se vyhlo obojí, takže chcípnu nejspíš na něco úplně nejhnusnější...nu což, jsem s tím smířená. Ale alespoň se nemusím cpát pořád tabletama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 10:43
- Nahlásit

worick
jojo, to chapu. Ja teda kdyz mam obcas ty teploty, tak jedu taky na paralen pac bych jinak v praci neprezila, ale ideal toho jist co nejmin....

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 11:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

germánština dneska hrozná teda, sem si fčera asi vodvařila mozek, jak jsem mámu učila na novým mobilu. Já na tohle nemám, to neumim, mám pak vztek nakonec i na sebe , rozčiluje mě, že někdo něco nechápe, když je to tak jednoduchý.... dala bych si facku.
Jsem zvědavá, jestli dřív mě klepne z toho, že to máma neumí používat a nebo jí, že se to nejde a nejde naučit

cernej caj

Rikala sem si, jestli je neco

zdar adamito (už tu máme tim pádem dva ), zkus na to buď TTO a nebo levandulovej EO. OBojí desinfikuje, může se na kůži a levandule hojí.

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 11:21
- Nahlásit

PetraK
germánština dneska hrozná teda,
nám dneska anglina zase jako tradičně odpadla, což mě dneska dost vadí, jsem myslela, že alespoň neusnu a líp mi odpolko uteče
rozčiluje mě, že někdo něco nechápe, když je to tak jednoduchý.
vítej v klubu moje máma by mohla vyprávět, jak něco nepochopí na první dobrou, je zle fakt bych nemohla bejt učitel, bych ty děcka zadupala do země

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 11:25 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Rumštajn!
Já jim dám sněžení jen na horách nad 1000 metrů!!! ráno vstanu a vánice jako kráva!! a to jsme jen cca 720 ... snad to všecko nepomrzne už kvetou borůvky jenže i tak je to blbý když nelítá včelstvo tak stejnak i kdyby to nezmrzlo tak zas nebude nic jako vloni
ach jo

worick
Jediné, kde to neřeším a beru si tabletu okamžitě jsou menstruační bolesti. Ty jsem mívala příšerné, na antikoncepci je to lepší, ale stejně to nenechám rozjet a jakmile mi to začne v břichu dloubat, beru růžovou tabletu Jinak si tabletu žádnou neberu, jak je rok dlouhý, naštěstí, zatím
mám to naprosto stejně s tím že občas se zadaří a jeden měsíc přežiju bez brufíčka...no a tak jedno za rok je to tak hrozný že vezmu i dva! jináč se taky chemii vyhýbám... dokonce tak že svůj prášek kterej bych ěla brát každej den si vzpomenu tak jednou za 3 dny...
a co žiju tělo si řekne kdy ho potřebuje bo si na něj vzpomene

děsně se mě příčí jak v telce běží reklama že prášek na bolest maj již v balení 100 ks... já bych to měla na 10 let...a když pak slyším jak jdou mladý do fitka či posilky a výjdou ven a šup brufíčka aby je náhodou něco nebolelo tak si řikám že je něco hodně špatně

PetraK
zvědavá, jestli dřív mě klepne z toho, že to máma neumí používat a nebo jí, že se to nejde a nejde naučit
čím sem starší tím sem taky mín chápající tož to je moje brzda když našim něco vysvětluju a oni nechápou a nechápou ...
ale štve mě maximálně vobojí

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 11:30
- Nahlásit

Fajka

že prášek na bolest maj již v balení 100 ks

jak jdou mladý do fitka či posilky a výjdou ven a šup brufíčka aby je náhodou něco nebolelo

PetraK

Já na tohle nemám, to neumim, mám pak vztek nakonec i na sebe , rozčiluje mě, že někdo něco nechápe, když je to tak jednoduchý.... dala bych si facku.

nápodobně, jento ale děsná vlastnost
navíc já prostě neumím vysvětlovat, tak... je to dílem dycky i moje chyba

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 11:32
- Nahlásit

cernej caj
kam longošlapeš?

a něco si vobleč, jo?

birma
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 11:36
- Nahlásit

Tak já když mám menstruační bolesti, tak jsem hodně ráda, když první den vystačim s 6ti brufenama. Jinak ležim schoulená v klubíčku a doufám, že už brzo umřu...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 11:36
- Nahlásit

PetraK
rozčiluje mě, že někdo něco nechápe, když je to tak jednoduchý..
to znaaaaam

Fajka
tyjo, to teda je u vas divoky zas...

ja mam to velky baleni ibace - nevim, kolik tam toho je, tech 100 asi jo, jenze kdyz ja to bez nej fakt nedavam a za jeden cyklus tak 1-4 sezeru, podle toho jak to zrovna je... ale taky je pravda, ze uz to mam rok a furt je ho tam vic nez pulka.

výjdou ven a šup brufíčka aby je náhodou něco nebolelo tak si řikám že je něco hodně špatně jj, to urcite je

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 11:42
- Nahlásit

birma
vystačim s 6ti brufenama

cernej caj
jeden cyklus tak 1-4 sezeru

tyjo tak to lity lity obě...to jsem na to ještě sakra dobře !

mě se jen jednou jedinkrát stalo že sem nebyla schopná vstát z postele..tak si to trochu dokážu představit..hrozná představa

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 11:42
- Nahlásit

Vero

birma
tak jsem hodně ráda, když první den vystačim s 6ti brufenama. Jinak ležim schoulená v klubíčku a doufám, že už brzo umřu
tak sem to mivala, nez sem zacala brat HA. a aj se mi zkratila ze 14ti dnu na tyden, coz me taky extremne potesilo a vubec nechapu, proc sem si pro prasky nebezela hned v 15 ale az v 21. je to sajrajt hroznej, ale diky bohu za to...

Vero
moravskej kras.

mam uz jen jediny dilema - mam vzit celtu a zdarakovec na ochranu spacaku pred psem a vlhkosti, nebo jen celtu a doufat, ze ferinka neudela dalsi douru do spacose?

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 11:44
- Nahlásit

Fajka
fakt vánice? to by mě kleplo

já mám taky velký balení ibáče neb taktéž každoměsíční bolesti a to jich spotřebuju několik a občas záda, si říkám, že se na tom nemá co zkazit když mi to pár let vydrží

ale jestli to někdo bere jako prevenci, tak to fakt žasnu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 11:45
- Nahlásit

Fajka
no ja si vzpominam, ze me byvalo tak zle, ze sem prospala treba noc na dlazbe pred koupelnou, k tomu horecka, prujem, zvraceni... zustala mi nastesti jen zvysena teplota asi 2-3dny pred zacatkem a jako vylety a vandry zasadne nechodim, lezim doma, nebo nekde na pohodu do cajovny ale jako da se s tim normalne existovat...

to uplne budu trpet teda i za birmu, protoze ja bych uz to znova zazit nikdy nechtela

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 11:50
- Nahlásit

cernej caj
prospala treba noc na dlazbe pred koupelnou, k tomu horecka, prujem, zvraceni
ježiš to je strašný... netušila jsem, že to může bejt takovej děs u někoho. já potřebuju akorát poslední roky 1-2 kofejnový panadoly a klidně i výletuju...

zdarakovec
co to je?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 11:59
- Nahlásit

Vero
a vis, jak pro me zni historky, ze to maj normalni zensky 5-6dni na pohodu bez leku a s HA treba jen 3dny aby se nereklo a ani o tom nevi? to je proste neco jako legenda o atlantide

zdarako vec - to je neuplnej zdarak/bivakovaci pytel. vetsinou ten klasickej zdarak do nej vlezes cela ve spacaku, s baglem a mas pres hlavu konstrukci aby ses neudusila a prezijes aj slejvak. ja kvuli ferine tohle nechtela, ale nechala sem si usit neco, jako obal na spacak bez kapuce, tudiz skoro celej spacak je v tom obalu a ferina ho nemuze protrhnout drapem. Navic kdyz nema prset je to dobra vec proti rose, kdyz sklouznes s karimatky tak aj nemas bordel na spacaku... je to takovej muj vymysl usitej na zakazku

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 12:11
- Nahlásit

cernej caj
to je proste neco jako legenda o atlantide
to teda věřim ale víš co? třá takto jednou béš mít z přechodu radost, ne jen starost a otočí se to

to vandrování je hotová věda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 12:15
- Nahlásit

Vero
třá takto jednou béš mít z přechodu radost
jasny, vyrazne zvyseny riziko problemu, ridnuti kosti, pomocovani... uz se mooooc tesim

tak veda ani ne, to je spis jak si to kdo udela - ten perak je dost nachylnej, kdyz ho ferina znici, prijdu o peri a bude me k prdu. loni na rokytce sem kvuli tomu ukoncila vandr o den driv, pac bych pres noc o to peri z jedny komory prisla

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 12:17
- Nahlásit

cernej caj
na to pomočování, to mi třá zbyde dost těch chcacích podložek, jichž jsem právě objednala sadu, tak se rozdělíme

tak veda ani ne
ale joo, když to máš mít promyšlený a vychytaný, je to taková hezká věda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 12:20
- Nahlásit

Vero
na to pomočování, to mi třá zbyde dost těch chcacích podložek,
blbaaaaaaaaaaa

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 12:40
- Nahlásit

Maya

moje máma by mohla vyprávět, jak něco nepochopí na první dobrou, je
ale štve mě to na mě!! i jsem jí včera řekla, ať si toho nevšímá, že jsem kráva protivná, že to není o problému v ní, ale ve mně, páč tohle nedávám. Že chápu, že to nejde jen tak, ale.... neumím to trpělivě ustát -

zle fakt bych nemohla bejt učitel, bych ty děcka zadupala do zem

a to nemluvím o paní u nás v Řípě, která ve svém vlastním volnu učí zdarma seniory anglinu a fráninu. Kupodivu na tý fotce nevypadá nijak zničeně a tvrdí, že jí to hrozně baví. Klobouk dolů a hodně hluboko teda.

Fajka
a vánice jako kráva!! a t

fákt jako?? Jedu!

ale štve mě maximálně vobojí

ach bože děkuju za vaše porozumnění!!

a když pak slyším jak jdou mladý do fitka či posilky a výjdou ven a šup brufíčka aby je náhodou něco nebolelo tak si řikám že je něco hodně špatn

to je naprosto nechutný! jak furt reklamy ládujou do lidí prášky, jako něco běžnýho. Mám výhodu, že nemusím zatím ani jednou měsíčně, brufen jsem zatím měla jednou když mě bolel zub a pak asi ještě jednou na záda

Vero

je to dílem dycky i moje chyba

aaa dalšíííí!! díííky!! ulevilo se mi, anžto sem fakt pak byla steklá, netrpělivá a snažila se to přeprat a z toho byla naštvaná na sebe, že sem kráva nehodná

.Vero
cernej caj
na to pomočování, to mi třá zbyde dost těch chcacích podložek, jichž jsem právě objednala sadu, tak se rozdělím

to bylo první, ale fakt první co mě napadlo, když jsem četla co čaj napsala jehehéééé

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 12:42
- Nahlásit

PetraK
nekoho to proste bavi a umi to s tema lidma. ja su vzdycky uz docela vytocena kdyz babicce po 10ty ukazuju jak se ctou sms protoze to od minule zapomela

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 12:43
- Nahlásit

Vero
to mi třá zbyde dost těch chcacích podložek, jichž jsem právě objednala sadu
ještě jich budeš mít málo pro celé zdejší osazenstvo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 12:46 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya

a ti co ucuravaj smichy uz litujou ted, ze nemaj

edit
jak moc sou norsky predpovedi presny cca 2 dny dopredu? tyto sledujes asto

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 13:14
- Nahlásit

cernej caj
jak moc sou norsky predpovedi presny cca 2 dny dopredu
tak tipuju 80%, občas se seknout, ale moc často to není

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 13:28
- Nahlásit

Maya
blby, ze maj treba brno a pak olomouc a ne nic jinyho mensiho.

furt nevim, zda brat celtu nebo ne a tahat ji jako nechci

grimmh
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 13:29 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

Fajka
asi si nám sem na západ něco z té vánice foukla - né? Tedy né že by tady sněžilo, ale fouká studený vichr. Tak prosím ubrat -mám raděj teplíčko.

birma
Jinak ležim schoulená v klubíčku a doufám, že už brzo umřu
Párkrát jsem skončila v nemocnici. Ukázalo se, že problémy jsou v nějaké růstové vadě kterou tu nechci rozebírat a pomohla až operace. Už jsem v pohodě.

PetraK
Ještě že se kluk dobře učil, bo by se to špatně dopadlo pro nás pro oba. Mamku naučit otevřít SMS jsem vzdala po několika marných pokusech a těsně před tím než se začlo schylovat k bouřce.

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2014 13:40
- Nahlásit

cernej caj
blby, ze maj treba brno a pak olomouc a ne nic jinyho mensiho
no mě to naší vesnici normálka najde, píšeš to tam do toho vokýnka nahoře bez diaktriky?

<< 1 ... 2961 . 2962 . 2963 . 2964 . 2965 . 2966 . 2967 . 2968 . 2969 . 2970 . 2971 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání