| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 14:56
- Nahlásit
Maya+
Blanice je teda super
jo je, byla šikovná, no uvidíme při dalších příležitostech., jak nám to půjde. Jsme šli pak dál, pod námi stádo srnek, rozuteklo se to dřív, než jsme došli, a srnec mi pak za dáky štěknul do hlavy a já se málem to.... znečistila Blanice stála a sondovala, co toto!
se ségrou asi nic nenaděláš, se můžeš utěšovat, že ona tě nejspíš vidí stejně a taky jí to žere
no jo, ať jí to klidně řere, to je její problémek, ale já nechci aby mě něco žralo, navíc takhle zbytečně, krůnik
.grimmh
Šikovná Blanička a šikovná pánčička.
v tomhle moc nejedu, i když vlastně jo, zpočátku to bylo , jak se něco hlo, jdu po tom, teď už se dokáže i soustředit. Ale není to o tom, jak to měl Ešus, že prostě měl tu ohaří práci v sobě, tu spolupráci, kdy hledal, našel, ukázal. Ona to má jako čistý poslechnutí, Což ale je i tím, že není zatím moc příležitostí. A hlavně, vím, že jí nemůžu věřit, Ešus našel malýho zajíčka a věděla jsem stopro, že neublíží, stál nad ním a nic (zajímavý, zatímco do ropuchy Báry strkal , aby se hejbala, páč to prej je čurina , tak do zajíčka nikdy nestrčil - jednou mi takovýho odrostlejšího mrňouse přihopkal ke mně, prostě šel pomalu za nim a jak zajíc hopkal, dosměroval ho ke mně )
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 14:58
- Nahlásit
PetraK
Já věděla, že jste tu oslavu nakonec rozfajrovali aby se zvedla zábava.
Nejste náhodou u dobrovolných hasičů - jakože musíte cvičit i za domácí úkol
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 14:59
- Nahlásit
rumštaj báby
PetraK Páč inteligent Brtnik hodil žhavý uhlíky
onehdá- teda doufám, že sem vám to nepsala - mužík zapálil vonnou tyčinku a píchl ji do květináče.... pak šel pryč, následovně já takhle odejdu do koupelny mejt si vlas..... a když se vrátím, celej pokoj ponořen v husté smradlavé cloně kouře
mužík se bránil, že ty kvítka mám občas zalejt.
není nad vůni spálenejch kořenů úplně ve všem
ještěže, ještěže jsem se do toho pokoje ještě vrátila
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 15:01
- Nahlásit
kachna_
krasavej kořen i dítě, nevím, co víc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 15:19 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
to bejt tady někde u nás, tak se lidi zcvoknou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 15:24
- Nahlásit
cernej caj
jojo, mqm rada tyhle maly rodinny akce, kde je mile a prijemno
já taky právě, sem si to tak i plánovala, aleee, čék míní, sestra mění
grimmh
nemohla bys prosím dát odkaz na Šustovy rady?
to tu někde dávala birmice právě.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 15:25
- Nahlásit
grimmh
rozfajrovali aby se zvedla zábava
cyniku no když v podstatě vezmu, že má sestra krátce na to odjela uraženě nečekaně z chalupy, nemaje odvozu, tak jo, rozfajrovali
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 15:26
- Nahlásit
Vero
není nad vůni spálenejch kořenů úplně ve všem
nééééééééééé, to fakt teda nejni, páč zrovna včera při tom hasičským zásahu co jsem provozovala jslem si říkala, že musí být hrozný vyhořet, páč ten smrad, ten byl ukrutnej! a když si představím, ž emi takhle smrdí všechno......................... nezabilas ho?? nepotřebuješ koberec???
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 15:43
- Nahlásit
PetraK
nezabilas ho??
to by pomohlo na ten smrad? to jsem bohužel nevěděla.
má sestra krátce na to odjela uraženě nečekaně z chalupy, nemaje odvozu
ach ou, a šla pěšky nebo stopem?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 15:45
- Nahlásit
PetraK
Vero
pyromanky
nám chytla akorát jednou kuchňa, plynovej sporák a utěrka, klasika a vohořela mikrovlnka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 15:47
- Nahlásit
kolegyně jede koncem tejdne do Slovinska, maj tam dceru na studiích, oni jsou dost velký cyklisti, tak to už se těším na fotky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 15:49
- Nahlásit
Vero
to by pomohlo na ten smrad? to jsem bohužel nevěděl
ne na ten smrad asi nejspíš ne, naopak, pokud bys ho po usmrcení hned neodlifrovala, přidal by se další smradlavej levl, ale.... uvolnilo by to štréz. na chvíli, než by naštal štréz kam s ním
ach ou, a šla pěšky nebo stopem?
no její problém, nevím. My jsme teda díky tomu dost zvolnili tempo, nemuseli odjet z chalupy tak brzo a zůstali do šesti do večera místo do tří, kdy jsme jí chtěli vézt domů. Tak i v tomto případku, že na všem se dá nalézt něco pozitivního vlastně
Maya
kuchňa, plynovej sporák a utěrka
tak tuto je u mě standard . Ondynoj jsem na sporáku na chalupě zapálila bochník chleba , kterej sem tam položila, spletla si čudliky a místo hrnec s vodou podpálila šišku chleba
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 15:56
- Nahlásit
PetraK
na chvíli, než by naštal štréz kam s ním
no vidiš, prostě by to stejnak nepomohlo, na smrad ani na štréz, tak bylo lepší nic nedělat jen jsem pak jela tramvají a cejtila, jak mi smrdí vlasy kouřem... mejt znova už jsem nestíhala
Tak i v tomto případku, že na všem se dá nalézt něco pozitivního vlastně
zdá se . musela bejt ale hodně vytočená, když ten ochod, nemajíc odvozu, fakt dokonala.
asi bych jí nabídla klidný rozhovor, co se to s ní děje/dělo, jaký prpblém ji třeba sžírá a stresuje, co jí vadí na tobě, nebo v čem potřebuje pomoct, ale nedokáže to říct. i když hádám, že ses o to možná už pokusila nejednou.
pokud není ochotná/schopná to otevřít a jen vysílá navenek naštvanost, tak... to je blbý. můžeš se jen snažit na to pořád víc kašlat...ale chápu, jak toho má čék moc, tak... nic moc.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 16:03
- Nahlásit
PetraK
na chalupě zapálila bochník chleba
a hořel?
jo, s plynovým sporákem bejvá sranda
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 16:13 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
ještě vám povím pyromanskou storku mojí mamky.
kdysi jela na předsvatební cestu. moc jim to neklapalo, zničila mu košili a pokazila smažený vejce, nějak to bylo pro ně důležitý, a tak dumala, jak to napravit - tak že něco upeče.
a tak pěkně zapla triubu, aby ji předehřála, jak byla z domu zvyklá. až usoudila, že je předehřátá dost, znejistěla, že vlastně je to plynová a musí se ještě taky zapálit ten ohýnek. tak vzala sirky a že ho zapálí přišla o vlasy a obočí, ruku na celý léto spálenou. a její milý ji asi dost nepolitoval, nevím, každopádně předčasně odjeli z předsvatební dovči každý v jiným kupé díky tomu si pak jednou mohla najít tátu a já přijít na svět
asi díky tomu tíhnu k vohýnkům
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 17:16
- Nahlásit
Vero
to je ale strašný. I když já jsem přišla na svět, páč byla bouřka, to bych řekla, že tohle je ještě dobrý
Mně zejtra přijede tetička palička (od "pálit") spálit co se tu na zahradě dá. Těším se moc, páč je to moje nejoblíbenější tetička (sice je jediná, ale myslím, že by byla nejoblíbenější i kdybych jich měla deset).
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 17:32 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
kachna_
teta palička
aha, od "pálit"
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 18:27
- Nahlásit
jsme doma a jsme spokojený, teda já jsem spokojená z výletu, Adam z toho, že nafasoval morkovku podle map 28 km, podle aplikace 33,51, ale už mi říkala kamarádka, že jí to přidává 500 m na 5 km, tak mě to holt přidává asi ještě víc. Terén nesjízdnej a Adam se rozhodnul, že je moc vedro na to, aby pořádně zabral, tak to bylo veselé
cernej caj
vypada to moc dobre. premyslim, jestli treba se nedomluvit na kolobko vylet taky, ale vlakem nevim, jak bych ji prepravovala a navic vic nez 3km nedam predpokladam, ze s kolobkou nejezdis vlakem
nejezdim, ale jak jsme byli teď na Kokořínsku, tak tam jezděj vlaky s úchytama na kola, tak jsem si říkala, že to někdy zkusim
víc než 3 km dáš určitě, jen to chce naplánovat rovinku po zpevněný cestě a ne krpály po písku a kamení, jak jsem to měla dneska já
PetraK
Bubišééék se nechala odvolati od zajíca!!
ona je fakt neskutečná!! Nebetyčná závist osobo
Hořeli jsme heč!
A to máš za to!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 19:14
- Nahlásit
a ještě fotos
a tuhle fotku musim vypíchnout, strašně se mi líbí, jak se na ní Adam tváří
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 20:27
- Nahlásit
birma
tuhle fotku musim vypíchnout, strašně se mi líbí, jak se na ní Adam tváří
mámooo dáme cigárkooo a mažem dáááál
a todle byl řízenej odpočinek a nebo neřízenej pád na dééržku ???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 20:30
- Nahlásit
a juchéééééééééééééééééé
http://www.novinky.cz/domaci/332687-na-ceskolipsku -vyfotili-vlka-nevideli-ho-tam-sto-let.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 20:39
- Nahlásit
Mno, tak máme další levl. Bubiška obecná má frndu velkou jako kolobrndu a jsme teď ve fází maximálního pesemeskování, čtení, vyhodnocování. Stále se pohybujeme venku rychlostí jako když čte jeden noviny. ovšem teď už jsou tištěný jen Breilovým písmem a taky máme ucpáfku v uších. mocnou nějakou . ASpoň, že v těch polích funguje. když teda.......... odmyslím tu hovnosvačinku tak gůt . Daly jsme si procourku, chvíli si poseděly, ovšem opravdu jen chvíli, neb Bubišek se odmítla jen tak placatit, šly jsme za zviřátky. Chvíli jsme ÍPO Pípo cvičily. Dokonce jsme si na závěr i "slalom" mezi čtyřma lavičkama daly
Vero
jen jsem pak jela tramvají a cejtila, jak mi smrdí vlasy kouřem... mejt znova už jsem nestíhala
měla sis ešče tváře zamazat mourem, vorosit se vodou, abys byla umouněná a mohlas tvrdit, žes právě vytáhla z plamenů destíků lidích
musela bejt ale hodně vytočená, když ten ochod, nemajíc odvozu, fakt dokonala.
ona je furt vytočená ale já to i chápu, cejtila se tam asi jako v pasti s tím vztekem. mám to taky tak, ale v tomhle případku si to mohla odpustit kvůli mámě. Bylo jí to líto. Navíc donedávna ségra kolikrát máminy narozky nějak extrémně neřešila a teď dělá brikule, no.
asi bych jí nabídla klidný rozhovor, co se to s ní děje/dělo, jaký prpblém ji třeba sžírá a stresuje, co jí vadí na tobě, nebo v čem potřebuje pomoct, ale nedokáže to říct. i když hádám, že ses o to možná už pokusila nejednou.
tak to by asi neklaplo. znám jí, navíc - neuzná, že to někdo může vidět, vnímat jinak, to je fuck. s ní moc domluva není. Ona dělala brikule už před narozkama, já jsem to přešla, právě kvůli mámě, chovala jsem se normálně - no nevyšlo to. Se s tím prostě popasuju. musim.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 20:40
- Nahlásit
Fajka
mámooo dáme cigárkooo a mažem dáááál
jojo, to máma hledala cetu, kterou někdo zapomněl označit
todle byl řízenej odpočinek a nebo neřízenej pád na dééržku ???
já ti ani nevim zastavuju, když mi přijde, že má dost nebo mi někdo volá, případně kontroluju cestu na mapě, tak je to jedna z těhle událostí. Sesul se pak sám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 20:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
hořel
nestačí, že celej zčernal a velmi, velmi čoudil?
Vero
znejistěla, že vlastně je to plynová a musí se ještě taky zapálit ten ohýnek. tak vzala sirky a že ho zapá
pomoooooooooooct, teda to dál už tak ftipný nejni teda
asi díky tomu tíhnu k vohýnkům
asi se budu muset zeptat, jak se naši seznámili, třebas mi to osvětlí, proč mi furt něco plápolá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 20:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
tetička palička (od "pálit") spálit co se tu na zahradě dá. Těším se moc, páč je to moje nejoblíbenější tetička
hmmmmmmmmmm, je to tady zajímavej spolek pyromanůch
birma
ona je fakt neskutečná!!
to fakt je ale ešče nezoufej
Nebetyčná závist osobo páč.... vono uvidíme, jak to bude dál
jsme doma a jsme spokojený, teda já jsem spokojená z výletu,
tak ale to se nedivím, bylo krásně, jdu na fotky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 20:45
- Nahlásit
PetraK
nestačí, že celej zčernal a velmi, velmi čoudil?
mně rozhodně ne hele a nezkoušela jsi v něm třeba uchovat troud? že by ten tvůj pokus měl alespoň nějakej použitelnej výstup, když už díky tobě víme, že chlebem pořádně nezatopíš?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 20:46
- Nahlásit
PetraK
vono uvidíme, jak to bude dál
já zatim vidim akurát to, že Adam ječí na srny, ať na něj počkaj, když za nima nemůže kvůlivá vodítku. Dycky kolem toho udělá děsnej cirkus
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 20:47
- Nahlásit
birma
hásky ste se měli, hásky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 20:49
- Nahlásit
birma
nezkoušela jsi v něm třeba uchovat troud? ž
nikolivěk, neb to též velmi veeeelmi smrdělo
že chlebem pořádně nezatopíš?
no počkej, počkej, ešče chvílu a zatopilo by se, možná by se pak zatopilo i celou chalupou ale
e Adam ječí na srny, ať na něj počkaj, když za nima nemůže kvůlivá vodítku. Dycky kolem toho udělá děsnej cirkus
ešivá von neni kapek do.... ..ehm... debil
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 20:54 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Vero
mužík se bránil, že ty kvítka mám občas zalejt
ale to s tou mamkou, to teda je nareza její milý ji asi dost nepolitoval, nevím, každopádně předčasně odjeli z předsvatební dovči každý v jiným kupé
to je teda historka ale tak pozitiva na ni jsou
birma
no nam to na 22km pridalo 6, tak ja nevim?
jinak ses huuuustaaaaa! a adamek vypada mooooc spokojene
no jak sme byli loni v jiznich cechach, tak tam byla placka a fakt sem mela dost po tech cca 2.5km, to proste uz dal neslo.
ameli ste dneska nadherne a tahle, ta je skvela!
PetraK
no tak uvidis, jak se to vyvrbi
mamci mikina si jeste pocestuje, balik prisel poskozenej, o 300g lehci tak se posila zpet a uvidime.
|