| Autor |
Zpráva |
grimmh
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 12:54
- Nahlásit
Maya
se nevejdu do letních kalhot
no toho se právě taky hrozím. Mám 3 kalhoty koupený před půl rokem a jsem v nich narvaná jak jitrnice.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 12:54
- Nahlásit
cernej caj
to musis vyzkouset uz ted, a ne az prijdou vedra
no jo, ale dokopat se k tomu vyhrabat to někde ze skříně, to je problém
tak kamaradka beha od podzimu a ubehne 6km kolem 35minut coz je supr
tak to je půl roku a 6km? to teda zase není tolik jako psali, ale i tak, já bych neuběhla ani půl, no prej tim člověk dost hubne, ale myslím, že pak zase musí mít svalnatý nohy?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 12:59
- Nahlásit
mě by se líbilo tohle, to mě kdysi v posilce vždycky nejvíc bavilo http://www.fitvyziva.cz/veslovaci-trenazer-insport line-rio/
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 13:11
- Nahlásit
Z veslování máš svaly po celým těle. Je to ale pekelná makačka.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 13:14
- Nahlásit
Rozhodli jsme se nechat naočkovat proti klíšťatům - prvně v životě, tak jdeme zítra na 1. očkování. Asi za měsíc bude 2. dávka. Je to sice pozdě, ale přece......
Vidím na Darence, kolik klíšťat je v našem okolí. Včera jsme jí teprve nasadili obojek Scalibor, tak snad to bude co platný při tý její chundelatosti.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 13:14
- Nahlásit
grimmh
ale tak rekreačně s malým závažim to jde, i když pravda je to dávno, dneska by mě to možná zabilo taky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 13:18
- Nahlásit
grimmh
proto ja kupuju zazracne kalhoty
Maya
tak zas pres zimu skoro nebehala, ze. zase si vem, ze to je casovej limit, co ma ze zavodu, to nerika nic o tom, ze by neubehla 20.
asi zalezi, ona nezhubla teda vubec a nohy ma normalni a to i hodne chodi.
nema to fifina? me to nebavi moc ten trenazer, ale koupit si to muzes
grimmh
fretuli? nebo vas?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 13:27
- Nahlásit
cernej caj
Ty kalhoty jsou hodně pohodlný. Jedny podobný nosím doma. Njn, holt jsem cvok a koupila si obtažený.
Na očkování jdeme s manželem. Elišce kapu přes léto pipetkou za krk.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 13:28
- Nahlásit
cernej caj
proto ja kupuju zazracne kalhoty
no jo, ty si můžeš voblíknout tak ty, zrovna včera jsem je viděla taky na mladý hubený holce a když jsem si to představila na sobě, tak to jako nic moc
me to nebavi moc ten trenazer, ale koupit si to muzes
no to bych i mohla, ale ono je to jaksi celkem neskladný a tělocvičnu nemám
fretuli? nebo vas?
jsem si představilo chundelatou fretuli a bylo to zajímavý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 13:37
- Nahlásit
grimmh
hlavne to zabickovani jim dava dost flexibility takze kilo sem, 10kilo tam je jedno. Mam jedny vlneny, a na doma sou uzasny. na ven mi akorat chybi kapsy, protoze su riflova jinak dost. Tak priste musim vzit s kapsama
Maya
se nesmis starat o to, jak to vypada
prodas telku a obyvakocou stenu nebo das do kuchyne kdyz si rekla, ze ji moc nepouzivas
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 13:41
- Nahlásit
cernej caj
prodas telku a obyvakocou stenu nebo das do kuchyne kdyz si rekla, ze ji moc nepouzivas
jo jako že bych vyhodila všechno co jsem před pár měsícema za všechny svoje prachy nakoupila?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 13:43
- Nahlásit
Maya
tak ja hlavne nechapu, proc kupujes neco co neplanujes pouzivat
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 13:45
- Nahlásit
Už se nemůžu dočkat večeře. Bude domácí lučina s pažitkou.
Děláte domácí lučinu?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 13:47
- Nahlásit
cernej caj
proc kupujes neco co neplanujes pouzivat
No Maye se rozleželo, že pro ní bude prospěšnější veslovat než čučet na novou TV z nové pohovky. :
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 13:47
- Nahlásit
grimmh
co je domácí lučina?
já budu mít zbytek ze včera, akorát k tomu koupím konzervu fazoli nebo rajcat nebo obojiho a jen trochu podusim se zbytkem zeleninovy smesi s krutim masem ze vcera
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 13:51
- Nahlásit
cernej caj
tak ja hlavne nechapu, proc kupujes neco co neplanujes pouzivat
no fuj,, ale já to používám, i když pravda něco jenom zřídka, telku sem měla zapnutou asi tak 5x ale se obávám, že ten trenažér by nedopadl líp, ano ano již mám zkušenost s rotopedem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 13:52
- Nahlásit
pro nudné chvíle
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 13:54
- Nahlásit
Maya
pěkný hodinky pro nudné chvíle. Tak ty já bych asi neměla čas využít
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 13:55
- Nahlásit
a za trest tady máte prohlížecí fotky
konkurence hošíkoj s psíma diákama
http://www.boredpanda.com/metal-cats-alexandra-cro ckett/
a lištičkyyyyyy
http://www.boredpanda.com/beautiful-fox-pictures/? image_id=amazing-fox-photos-1.jpg
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 14:00
- Nahlásit
grimmh
No a to počasí studený nabádá vlézt doma pod deku a ještě se nechat ohřívat od Elišky.
si to užij, dokud to jde, až budeš v majetku bestie zrzavé, budeš venku ať se děje co se děje Už i Blanice bábrdle zimomřivá dospěla k tomu, že venku může být od rána do večera, za všech druhů počasí a neklepe se a proudí prostorem (a pak si zaleze k topení).
apropoo, volala jsem na štěnda. naštěstí už jsou všechny zadaný
ještě je ve hře................. fousek........... že bych tolik nesrovnávala, nevzpomínala.............. ale................ vižla je vižla.
cernej caj
tak bahno je prej zdrav
takže... to se ze svýho výletu vrátíš jako naprosto nejzdravější jedinec, ne?
Mayacernej caj
, tak po 3 měsících běhání 2x týdne uběhne 20 km jako nic
tak kamaradka beha od podzimu a ubehne 6km kolem 35minut coz je supr
může mi někdo vysvětlit logiku věci? Proč ty lidi jako nejdou běhat doopravdy? Ven? Na vzduch, opravdu běžet a ne pleskat s sebou na pásu co to je za logiku??????? nechápu kapek.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 14:01
- Nahlásit
Maya
no ano již mám zkušenost s rotopedem
zaloz na tom podnikani, vem rotoped, trenazer a zarid si sportoviste pro okolni dediny
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 14:04
- Nahlásit
cernej caj
Domácí lučina je túuúuúuze lahodná a jednoduchá a v přepočtu proti té kupované taky o hodně levnější.
Do velkého cedníku dám plátýnko (nebo čistou utěrku), do ní zvrhnu 2 velké bílé jogurty (500gx2), 1x kelímek (asi 150g) smetany 12% a špetku soli. Utěrku nahoře stahnu a zavážu provázkem dostatečně dlouhým, abych to mohla přivázat (pověsit) třeba na madlo od skříňky u kuch.linky. Pod to mísu. Z uzlíku odkapává tekutina (syrovátka nebo něco na ten způsob). Po cca 18 hodinách odříznu, z utěrky vyklopím do uzaviratelné misky a mám spoooustu domácí lučiny. Na čerstvý chlebík, s pažitkou navrch - mňam. Nebo lučinu využívám na Budapešť.pomazánku, atd.....
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 14:06
- Nahlásit
PetraK
Kdybys netrvala na čisté rase - už jsem nabízela Maďarka x výmarák - ještě je volný pejsek - v půli května k odběru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 14:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
grimmh
Kdybys netrvala na čisté rase
na bazoši, tuším, žejo? Hele nevím, já teď v tuhle chvíli buď tu vižlu, nebo fousadlo, výmary moc nemusím, povahově jsou jinde než ta vižla a naopak fousek je vižle blíž.
ta lučina domácí vypadá gůůtově!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 14:16
- Nahlásit
Maya
liškofotky úúžasný!!
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 14:17
- Nahlásit
Maya
jsem si představilo chundelatou fretuli a bylo to zajímavý
Měla bys jí vidět se zimním kabátkem
Jinak tou chundelatou jsem myslela Darenku-synovo berňačku.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 14:24
- Nahlásit
PetraK
ta lučina domácí vypadá gůůtově!!
No taky gůtová je a hlavně - je hotová za 3 minutky a je jí kýbl.
Když si navíc vezmu, že v malinké vničce stojí skoro 30,- Kč....
na bazoši, tuším, žejo
nevím, mám to přímo z virtuálního kontaktu s majitelem. Je to totiž kluk o kterém jsem tady nedávno psala, že jsem konečně sehnala kontakt na někoho ve svém okolí s vižlou. On se sestěhoval dohromady s přítelkyní, která má výmara a nějak se to takhle zvrtlo.
Ten kluk dělá lovečinu a jsem s ním domluvená, že se pojedu na jeho fenu podívat. Raděj až bude bez štěňátek. Bylo by mi líto, že odcházím BEZ...
Chci se s maďarkou seznámit osobně a doufám, že mi ten kluk poskytne informace o výcviku, které se mi budou do budoucna hodit.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 14:35
- Nahlásit
cernej caj
zaloz na tom podnikani, vem rotoped, trenazer a zarid si sportoviste pro okolni dediny
rotoped už naštěstí dávno nemám, ten už slouží za věšák u švagrový
PetraK
Na vzduch, opravdu běžet a ne pleskat s sebou na pásu
no tak samo je jedno kde běháš, můžeš i venku, ale tak nějak ten pás chápu pokud někdo bydlí někde v centru nebo na sídláku, kde běhat mezi autama ani nic moc, to už fakt lepší ten pás
volala jsem na štěnda. naštěstí už jsou všechny zadaný
to sjou
to jsou ty vižly tak nedostatkový zboží? výmarák je fakt jinej, to jsou ve valný většině potfory
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 15:10
- Nahlásit
PetraK
moje kamaradka beha venku se psem, vevnitr nebeha, nikdo prece nerek ze to je na pasu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 17:44
- Nahlásit
Tak se mi Adam opět postaral o zábavu. Ráno vyjel po nějakém pánovi, což se stane, ale odpoledne s ním byla máma a hopsnul jí na nějaký děcko. Tudíž jsem vydala definitivní zákaz vycházení s mamkou, krom zítřka kdy už nemám šanci to zařídit jinak (v 5 přijdu z brigády, v 6 odcházíme do divadla a krom krátkýho venčení se musim i nachystat, takže tam odpolední čurání proběhnout musí.
Jediný pozitivní je, že to dítě evidentně nechtěl sežrat, protože když už si mu stihnul stoupnout haxnama na ramena, tak by mu stihnul i ten obličej poupravit..
grimmh
Co by bylo kdyby nebyly slépky v kleci - dal by jim co proto nebo by si chtěl hrát?
vůbec netušim. Byl jima fakt fascinovanej, ale jestli by slepice jeho zkoumání přežila nebo ne, to nevím...
cernej caj
Bych jela mozna na jednookyho, ale neni s kym
ten je pro mě daleko, co?
|