Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2970 . 2971 . 2972 . 2973 . 2974 . 2975 . 2976 . 2977 . 2978 . 2979 . 2980 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2014 22:35
- Nahlásit

ještě bych do toho mohla přidat požití alkoholu nebo drog

birma
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2014 22:37
- Nahlásit

a něco na odlehčení

birma
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2014 22:52
- Nahlásit

a ještě něco

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2014 06:15
- Nahlásit

birma
Jakou používáte značku vody po holení?
Jaký používáte deodorant?
Jaký používáte sprchový gel?
Myl jste se v posledních 10ti hodinách?
Sportoval jste aktivně v posledních 10ti hodinách?
Bojíte se psů?
Bál jste se před setkáním s námi psů?
Měl jste před setkáním s námi rád psy?
Máte doma psa?
Máte doma jiné zvíře? (A jaké?)
Podíval jste se na mého psa?
Nadechl jste se hlasitě?

Pokud chcete být informován o výsledcích průzkumu zanechte prosím svůj mail

birma
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2014 06:44
- Nahlásit

kachna_
A pak jim chudákům napíšu: pokud nechcete být sežrán, přestaňte používat axe nebo se zbavte své činčily. Děkuji za pochopení.

No řekla bych, že necelých 12 hodin spánku za 3 dny mi leze na mozek

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2014 07:06
- Nahlásit

birma
nebo je můžeš udělat slosovatelný. Výherce získá víkend s Adámkem

worick
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2014 08:18 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

birma
vero
no vzhledem k tomu, že Adam je útulkáč (pamatuju si správně?) je ti jasné, že může mít s určitým typem lidí hnusnou zkušenost. Dotazníček, jak píše Vero by pomohl ale pro začátek zkus víc pozorovat ty lidi, o které při tom jde a třeba na spouštěč časem přijdeš. Mně se už dvakrát stalo: mí psi si lidí absolutně nevšímají, málokdy je Worka zvědavý a jde kouknout blíž (teď myslím, když je na volno, na vodítku ho přidržím) Utíká za náma a pak procházkuje takový vořech Dáša. Ta je sice hodná, ale umí vystartovat a štěkat proti člověku. Tedy nijak dramaticky, jen spíš jako upozornění: já jsem tady a hlídám, tak si dej pozor. Bohužel už se dvakrát dal strhnout i Worka, což mne teda nasralo fest Budu muset asi začít, ale usměrňováním Dáši....když to neuděli páníčci, kteří na ni kašlou z vysoka

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2014 08:28
- Nahlásit

birma
s tím Adamem to je teda prekérka, podle mě ten spouštěč může být tak miniaturní, asi fakt nějaký pach nebo gesto, že člověk ani nemá šanci ho poznat

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2014 08:36
- Nahlásit

birma
pokud budeš rozdávat dotazníky, tak
1) popros maminku, ať to natáčí. Tohle musim vidět
2) začni z Adámkem běhat, páč pokud tomu nešťastníkovi po omluvě vrazíš do rukou dotazník, jsem si jistá, že tě bude chtít zabít.
worick
ale pro začátek zkus víc pozorovat ty lidi, o které při tom jde a třeba na spouštěč časem přijdeš
Vždyť s ním šla maminka. Navíc z toho, co čtu, mám obavu, že Adamita je natolik reaktivní, že tam prostě není jeden, dva jednoduchý spínače
ačít, ale usměrňováním Dáši
a co usměrnit páníčky?

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2014 09:04
- Nahlásit

birma

něco jako:

A pak jim chudákům napíšu: pokud nechcete být sežrán, přestaňte používat axe nebo se zbavte své činčily. Děkuji za pochopení.

ano, dobře jsi mě pochopila paní

a kachna to jako obvykle zazdila
pokud budeš rozdávat dotazníky, tak
1) popros maminku, ať to natáčí. Tohle musim vidět
2) začni z Adámkem běhat, páč pokud tomu nešťastníkovi po omluvě vrazíš do rukou dotazník, jsem si jistá, že tě bude chtít zabít.

moudře dí!

hele já bych asi na to zkusila jít analyticky, když už nic nezbejvá... psát si po každým incidentu co nejpodrobnější seznam, co v ten den bylo, plus zhruba co včera, a podrobný popis člověka.
třeba by se ti to časem v něčem překvapivém překrylo, i když jistě není záruka, že pokud by to bylo něco překvapivého, že jsi to vůbec zaznamenala, ale co kdyby......

jinak s tím pachem nebo nějakým vnitřním nastavením/gestem člověka (vůči psovi, tobě, všeobecně) mi to stejně nějak připadá hodně pravděpodobný..... i mě dokáže nějaká vůně/pach s emočním nábojem vytrhnout z reality a vrátit na zlomek okamžiku do minulosti s těmi emocemi (a nejen mě), tak proč by ne psa, který přes pachy žije. něco, co ho vrátí do nebezpečné situace...

a nebo kombinace víc faktorů..... jestli úplně náhodná volba, nevím, já asi obecně moc nevěřím na náhody, většinou jen je ta souvislost hůř viditelná... to, koho si vybere kdo na vybití, mívá svou logiku.
ale to už jsem samo v pusté teorii, z hlediska řešení je asi putna, jestli to je věc pachu nebo náhody
snad ještě něco najdeš, něco člověku postřehnutelnýho, když si uděláš bobříka pozorování.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2014 09:44
- Nahlásit

Vero
ale ten deníček není špatnej nápad a však má birma ten chytrej foun ve kterým je určo diktafon, může si namlouvat postřehy rovnou na místě a pak to doma třeba sepsat

worick
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2014 10:14
- Nahlásit

kachna_
a co usměrnit páníčky? - tam je to marný, to jsou naši romští spoluobčané, i když velice slušní až vážení, muzikanti a folkoloristé. Ani se jim až tak nedivím, je to v jejich naturelu, teda pes má volnost stejně jako oni
birma
takže kdyby jsi se jó moc nudila, tak jsme ti vymysleli úkolů...
Anebo na to nechoď vědecky, ale normálně na něj vystartuj taky s tím, že takhle ne, že takto si nepřeješ, aby se choval a hotovo. Třeba to pochopí rychle

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2014 10:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

JE PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTEEEEEEEEEEEK A JE SLUNKOOOOOOOOOOOO!!!

A Bubiška má místo mozku seksu kosku!! má úúúúplně dutou hlavičku a způsobila tak , že jsem kapek vzbudila pozdvižení . Páč prej se jako nikdá, ale dovopravdicky nidká, nikdá nikdá neučila, co to je chodnik, že se tam má stát. fakt tonikdá neslyšela, nezná to. ... takže prostě slezla do silnice, misto,aby jako jindy zvostala disciplinovaně stát (a pánčička je filuta a nevím proč s tím počítala), takže hnedle oprava... znova.. znova... ani napotřetí se to v tom mozečku hormonální bouře nenašlo tohle heslo. I zvolala pánčička zoufale: "BLANICE TY NÁNO! Zmlátim tě! Najdu tyč a zmlátim tě!" ulevilo se pánčičce a až pak si všimla, že jsou kolem lidé, kteří se tak jako zastavili... a koukají. Koukají na tu krpatou hrbatou fenu, která opravdu i vypadá, že jí tluču tyčí! asi bych si na tu držku měla dát zámek . Dneska ráno jsme nutně musely jít jinudy. Tam co chodíme normálně, už to asi pročůrala dostatečně, kdežto v tý druhý části, tam vo ni evidentně ešče nikdo neví a musí se to napravit. Boooože to zas byl courák!

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2014 10:41
- Nahlásit

birma

Jakou používáte značku vody po holení?
Jaký používáte deodorant?
Jaký používáte sprchový gel?
Myl jste se v posledních 10ti hodinách?
Sportoval jste aktivně v posledních 10ti hodinách?
Bojíte se psů?
Bál jste se před setkáním s námi psů?
Měl jste před setkáním s námi rád psy?
Máte doma psa?
Máte doma jiné zvíře? (A jaké?)
Podíval jste se na mého psa?
Nadechl jste se hlasitě?

seš kretén!! NE SEŠ KRETÉNŮCH KRÁLOVNA!!!! nicméně chápu, že asi úplně do smíchu ti doopravdy není. Tohle je hrozně těžký na řešení, co na to třeba Šimona? a nedalo by se to nějak indivindi probrat se Šustou?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2014 10:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

a ty seš druhej!!
druhej kretén

děsně mě štve, že máme tak omezený možnosti se s nima domluvit oč jednodušší by pak měli život.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2014 10:43
- Nahlásit

kachna_

Výherce získá víkend s Adám

nééééééééééééé už néééééééééééé!! proč to nečtu najdnou ale po příspěfkůůů?? strašný!

birma
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2014 11:45
- Nahlásit

Se tu řežu smíchy nány jedny
Jak jsem psala, pro mě je to spíš otravný, než že by mi to nějak extrémně vadilo. Kdyby byl hoooodně přátelskej, tak by mi to vadilo mnohem víc
Že objevim spouštěč jinej, než že dokážu předem určit typ potenciálně rizikovejch situací, to fakt nevěřim...

Vero
psát si po každým incidentu co nejpodrobnější seznam, co v ten den bylo, plus zhruba co včera, a podrobný popis člověka.
To je super nápad, akorát stejně nedokážu obsáhnout věci jako "půl hodiny před náma tu prošel ten blbej bígl" nebo "ráno jsem koutkem oka zahlídnul potkana". Prostě ta komplexnost podnětů, co k tomu vede je podle mě příliš velká.

worick
Anebo na to nechoď vědecky, ale normálně na něj vystartuj taky s tím, že takhle ne, že takto si nepřeješ, aby se choval a hotovo. Třeba to pochopí rychle
Tak to fakt dělat nehodlám

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2014 11:48
- Nahlásit

birma
půl hodiny před náma tu prošel ten blbej bígl" nebo "ráno jsem koutkem oka zahlídnul potkana"

no ale i za předpokladu, že je adamitek magor velikej, tak zas si nemyslím, že by to bylo tak, že ráno uviděl myš, a proto večer startoval pokud něco takhle nepostřehnutelnýho, tak už spíš ten pach, signál.
a třeba to postřehnutelný je, jen člověk čistě jen v hlavě si všecko pro porovnání nezapamatuje.

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2014 11:51
- Nahlásit

Teď na mě vyjukla reklama, že zbavte se akné a nečistot v pleti pomocí masky s hlemýždím slizem

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2014 11:55
- Nahlásit

birma
akorát stejně nedokážu obsáhnout věci jak
teď jsem si tě představila jak celou procházku s mobil u pusy monitoruješ situaci kolem jak agent 007
Vero
zbavte se akné a nečistot v pleti pomocí masky s hlemýždím slizem
fuuuuj

birma
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2014 12:01
- Nahlásit

Vero
To ne, od rána do večera mu to určitě nevydrží. Ale třá kdyby ho viděl a nemohl za ním a vzápětí bychom potkali psa, kterýho nemá rád, tak ho nevydýchá spíš, než kdyby ho neviděl. Prostě nepatrný nárůst stresu a vlastně nic nemusí být nějakým hlavním velkým spoušťečem, jen se po pidikrůčcích přehoupne přes čáru a poslední podnět je ta situace, kterou normálně zvládá. Čímž se opět dostáváme k tomu, že nejlepší by bylo, kdyby se naučil používat nějakej signál, že se blíží k hranici, ale to netuchám jak na to..

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2014 12:13
- Nahlásit

birma
a poslední podnět je ta situace, kterou normálně zvládá
jo, chápu, je to možný...
ale asi i pak je to stejnej podnět, akorát někdy ho zvládne, jindy ne.

dyby se naučil používat nějakej signál, že se blíží k hranici, ale to netuchám jak na to..

taky netuchám, ani jestli to jde...

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2014 13:11
- Nahlásit

našla jsem báseň, tak při pátku...

U Postoloprt
pokousal mě chrt.
Osud je ke mně hodně tvrdý -
pes mi ukous‘, nač jsem býval hrdý.
Život se mi zvrt.

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2014 13:13 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Paroh má óooobr úspěch

edit. akorát mužík perlil zas, prej to je pěkná nechutárna, asi jako kdyby si někdo ostříhal nehty a já to dala psovi na hraní

Mayanašla jsem báseň

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2014 13:20
- Nahlásit

Vero
paroh nechutnej? sušený pinďoury mu nechutný nepřipadaj?

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2014 13:20
- Nahlásit

Maya

asi jako kdyby si někdo ostříhal nehty
ehm, a vejce jí?

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2014 13:22
- Nahlásit

Jedna anglická dáma chtěla před válkou strávit letní pobyt v Německu a tak napsala jednomu venkovskému učiteli. V dopise se tázala na vše i na pohodlí. Také chtěla vědět, mají-li v tom domě, kde chtěla bydlet, WC. Učitel dobře neovládal angličtinu a neznal význam té zkratky. Zeptal se starosty, ale ten taky nevěděl. Po dlouhém přemýšlení ho napadlo, že to patrně znamená Wesley Church (kostel). a takto odepsal:

WC se u nás nachází 7 mil od našeho domu, uprostřed jedlového háje v překrásné krajině. Jest otevřen 2x týdně v úterý a ve čtvrtek. Chápu, že je to pro vás nepříjemné, je-li to vaším zvykem chodit pravidelně, ale zajisté se přesvědčíte, že je to krásný výlet. Hodně lidí si sebou bere oběd a zůstává tam přes čas. V létě je obyčejně návštěvnost veliká a proto bych vám radil, abyste chodila brzy. Je tam 60 míst k sezení, ale pokud přijdete pozdě je tam dost míst i stání. Radil bych vám, abyste chodila ve čtvrtek, poněvadž je v ten den varhanní doprovod. Po celém okolí jsou slyšet i ty nejjemnější zvuky. opatřím vám s radostí to nejlepší místo a bude mně potěšením sedět vedle vás.

P.S. Zapomněl jsem dodat, že zpěvníky visí na dveřích.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2014 13:24
- Nahlásit

kachna_
a tady něco pro tebe

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2014 13:26
- Nahlásit

Maya
sušený pinďoury
???

kachna_

ehm, a vejce jí?
s tím mívám problém zas já

nemám mu to sebrat? nenamůže si čelisti????

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2014 13:33
- Nahlásit

Vero
Normální pes asi ne, ale v případě Buldozéra bych se bála komplikované svalové namoženiny
Maya

Pohádky si nevybereš, když šli gumídci, byla jsem Babča nebo Stoupa. V době červený karkulky vlk během perníkový chaloupky čarodějnice...

<< 1 ... 2970 . 2971 . 2972 . 2973 . 2974 . 2975 . 2976 . 2977 . 2978 . 2979 . 2980 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání