| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2014 13:37
- Nahlásit
Maya
U Postoloprt
pokousal mě chrt.
Osud je ke mně hodně tvrdý -
pes mi ukous‘, nač jsem býval hrdý.
Život se mi zvrt.
a tetkon z něj mám prt
(dovolila jsem si doplniti )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2014 13:38
- Nahlásit
Vero
Paroh má óooobr úspěch
jakej zas?? uka!
kachna_
ehm, a vejce jí?
káááááááááááááááááááchno! pomoct"
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2014 14:13
- Nahlásit
kachna_
Normální pes asi ne, ale v případě Buldozéra bych se bála komplikované svalové namoženiny
eeeeeee
máte pravdu pani.
jsme objedaní k urologovi, padala mu brada i po telefonu, jak se mohlo stát, že ta vada co měl, nebyla do skoro 9 let odhalená. prostě extráty musí bejt.
asi mu paroh rači zabavim teda
PetraK
jakej zas?? uka!
jak psala birma tadyk, jelení paroh pro psa na žvejkání doporučila.
např tadyk http://www.petmaster.cz/chewies-parozi-large-1-kus -5477
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2014 14:21
- Nahlásit
Vero
jak psala birma tadyk, jelení paroh pro psa na žvejkání doporučila.
áha. Dotaz - nezničí si na tom žuby?? píšou tam , že je to ke žvýkání, ale podle mě to rozžvejkat nemůžou - stejně jako třeba morkovou kost. Sem zmetěná
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2014 14:30 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
PetraK
nezničí si na tom žuby?
myslím že ne, narozdíl od té morkové kosti....
edit. nebo teda nevím, esi by si pes mohl ničit zuby na morkové kosti, ale je taková hladká a tvrdá, že se do toho moc kousnout nedá ani, ten paroh má takový jiný povrch, že myslím že v pohodě.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2014 15:16
- Nahlásit
letíííím
krasavej víkend všem, relaxujte, válejte se uživejte si!
a nezlobte dědečka.
Gůůůdbaj Lenin.
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2014 15:30
- Nahlásit
Že vám do toho tak kecám, paroh je ok, máme doma co jsme našli v lese už asi rok a půl a stále se na něm pracuje, trochu ho ubylo na koncích ale ne moc, ten neomrzí. A žuby máme luxusní.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2014 17:08
- Nahlásit
ssshhhhh
A žuby máme luxusní.
živě vás vidím, jak večer, u televize, všechny tři na gauči svorně žužlete parůžek
Nám by ho ta flekatá čůza někam zahrabala
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2014 19:47 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
kachna_
kluci odmítají hlodat byť jen tu morkovou kost. Berry někdy ano, ale Worku to ani nenapadne, odmítá kousat do čehokoliv tvrdého...ani ty čistící několikahranné tyčinky nechce natož tak paroh Myslím, že kousat do toho, by ho ani nenapadlo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2014 09:20
- Nahlásit
za chvíli vyrážíme na tu dovču, mějte se tu krásně
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2014 09:22
- Nahlásit
birma
hezký počasí, hodnýho Adamitu, krásný výlety...
Už se těšim na fotky.
Užij si to moc moc moc
zasloužíš si to
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2014 10:03
- Nahlásit
Zdravíčko všem a výletnicím zvlášť
Birmo, užij si krásnou dovču.
Čajdovi jsem nestihla popřát nezničené tělo a suchý oděv. Naštěstí to vypadá, že se počasí umoudřilo a budete mít krásně.
Dnes jsme zváni na oběd, tak nevařím a po O se přesouváme na zahrádku - něco uklidit, něco porochat v záhoncích.
Tak si i vy užijte krásný den.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2014 19:24
- Nahlásit
Rumstajn pri sobote, posekano, unaveno...
Ale mam velkou radost, na dnesnim vyberaku IPO se objevil snad po "sto" letech perdeeel, predem jsem jim moc drzela palce - aaa uzasny 3. misto obsadil, bombaaaaaaa!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2014 20:22
- Nahlásit
hlasim, ze ziju, foctu vas zitra snad. jo, a jedtli vas zajoma, zda sem dosla fo cile, tak anooo, sice s nejhorsim casem, ale pokorila sem koleno, kyery stavkovalo az od 78 km a poslednich par sem dosla jen silou vule a psychicke podpory knigy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2014 20:38
- Nahlásit
cernej caj
zda sem dosla fo cile, tak anooo
Parada! Gratuluju, pani cajdova, ses borec!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2014 21:01
- Nahlásit
fifi
diky ted du umrit do hajan
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2014 21:06
- Nahlásit
cernej caj
ty jo, tak to gratuluju, u nás bylo celkem hezky, tak doufám, že jste taky měli hezký počasí a žádnej déšť
snad se ti to koleno teďka nerozloží po takový zátěži
sem vobjevila, že se prodává stolní lampička s usb dobíječkou, tak už asi vím, co budu chtít k narozkám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2014 06:08
- Nahlásit
maya
myslim, ze sem ho nepretahla, kdyby me bolelo o 20 km driv, mozna to vzdam ale furt se jeste hejbalo rozumne. fotky stahnu po horke vane.
co v ni budes dobiket?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2014 08:12
- Nahlásit
cernej caj
popravdě si ani neumím představit, že se dá ujít tolik km Včera jsme byli na valašských kotároch - kolem Žítkové, bylo to jen cca 8km, ale do údolí, na kopec a bylo toho dost Opravdu si vůbec nedokážu představit, absolvovat těch 8km 10X Ne, to snad ani nejde Fakt bych to nechtěla jet ani po rovině na kole
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2014 08:18
- Nahlásit
cernej caj
čajdoooooo si pašááák gratulace!!!!!!
podařilo se ti překonat sama sebe skvělej pocit , neníliž pravda ?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2014 09:04
- Nahlásit
cernej caj
gratuluju moc.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2014 09:22 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
Zdravíčko všem, Čajdovi zvlášť
cernej caj
Ty seš blázen holka, takhle si huntýrovat tělo. Ale moc , moc a moc gratulíruju, žes došla a ještě k tomu přežila - bez úhony zdá se
To by mě spolehlivě zabilo - taková dávka km.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2014 09:24
- Nahlásit
Počasí se včera pěkně vyvedlo. Dnes ráno drobný deštík, ale už zase začíná svítit a vypadá to na příjemný den. Tak hurá dokončit oběd, upéct chléb a po 11 hod směr zahrada - se zastávkou pro berňačku Darenku
Užívejte si!
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2014 09:26
- Nahlásit
Fifi
Mám radost, že máš radost
ale neznalá poměrů nemůžu náležitě ocenit 3. místo, bo aktéry neznám.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2014 12:49
- Nahlásit
fajka
jojo, skvelej
dekuju jinak vam vsem za podporu a chvalu, cas 34h 38min. 12 h na bivaku, dle gps 88km, ofiko 84,5. dem to zapit do cajovny
birma
doufam, xe voraz stoji za to
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2014 19:50
- Nahlásit
fotecky - na to, ze sem se rano vzbudila nekdy kolem seste docela vyspana, tak kolem treti na me padlo brutal spani. jak sme se vratili z vyhlaseni, clovek jen stravil trochu casu na netu a s fotkama a du spat. nejak starnu
ps: přesedlala sem na mírně větší fotky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2014 19:50
- Nahlásit
u nás bylo dneska celkem hnusně, jsem pila venku kafe a málem jsem umrzla
cernej caj
co v ni budes dobiket?
mobil až budu mít ten novej a mp3 i čtečka jdou dobíjet jen přes usb, což z lampičky půjde kdykoliv, z pc to jde jen když je zapnutej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2014 19:53
- Nahlásit
Maya
tak to je supr, ze uz mas plan - ono existji ty USB do zasuvky, ale takhle to budes mit aspon na stole, pokud nevypojis lampicku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2014 19:54
- Nahlásit
cernej caj
krásný fotky, počasí jste teda měli pěkný, ale když vidím ty bágly, mě by zabilo to nést i kilometr
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2014 19:57
- Nahlásit
cernej caj
ono existji ty USB do zasuvky
jj, to mám u tý starý čtečky, bohužel ono to každý zařízení má jiný koncovky, každá je jinak široká, takže ten konec mi nejde ani do nový čtečky ani do mp3, jak to maj mobily nevím, ale Samsungy maj širší i normální dobíječky co se strká do mobilu, třeba dobíječka z nokie tam dát nejde
jediný blbý je že ta lampička vypadá debilně moderně a vůbec se mi nehodí k nábytku, ale zase asi bude svítit líp než ta moje stará, to si člověk nevybere
|