| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 10:02
- Nahlásit
Maya
to vis, no. oni jim skrtej pridel granuli a dojidaj se rohlikama, buchtama, nakupem...a jeste co sezerou svadej na segry hubenou borderu s tim, ze selmie by se tam nikdy nedostala a pritom je selmie jedina, kdo kyne...
ale reknu vtipnou vsuvku. neter kdyz ji, tak se diva pod zidlicku svoji a distribuuje jidlo, co nechce jist, jednotlivejm psum. Na svatbe tak pri snidani sedi v zidlicce, v ruce kousek rohliku a velmi zklamane hleda na zemi nejakyho psa
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 10:24
- Nahlásit
cernej caj
u nás zase neteř jak má piškot nebo sušenku, tak chodí s rukama nad hlavou a nebo šplhá do vejšek alespoń na židle, holt zkušenost se žroutem Kimem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 10:27
- Nahlásit
Maya
tak je fakt, ze kim je o neco vetsi, tak je vetsi riziko, ze ji to zblajzne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 10:41
- Nahlásit
cernej caj
ale reknu vtipnou vsuvku. neter kdyz ji, tak se diva pod zidlicku svoji a distribuuje jidlo, co nechce jist, jednotlivejm psum. Na svatbe tak pri snidani sedi v zidlicce, v ruce kousek rohliku a velmi zklamane hleda na zemi nejakyho psa
takže předpokládám, že jí všechny psiska milujou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 10:43
- Nahlásit
Fajka
ano, ano. když jí, tak leží pod židličkou a čekají
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 10:54
- Nahlásit
Maya
u nás zase neteř jak má piškot nebo sušenku, tak chodí s rukama nad hlavou a nebo šplhá do vejšek
holky řvou, protože Milča je rozmazlenej nevychovanej spratek, kterej jim všechno bere, a to dost nevybíravě.
Jo a soused nám vyškubnul pařízek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 10:54
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
ARBAJT
Bubišééék se nechala odvolati od zajíca!! Nevypálil jí sice přímo před nosem, což by bylo náročnější, pravda. Nicméně vystřelila bábrdle naše rychlonohá za zajochem, kterýžto kousek před námi vyrazil . A! Krásně poslechla, moc krásně, nejvíc krásně!! Byla vrcholně odměněna a též posléze za odměnu do směru vypuštěna, aby si mohla aspoň stopičku počuchati. Bubiška nejhodnější.! Měla jsem radost. Menší radost už jsem měla ze sestry, která jako vždy nezklamala, takže......... se nakonec celá oslava jaksi pokazila. Což mi bylo líto kvůli mámě, kvůli nám všem. Tedy s výjimkou sestry. Mám pocit - stejně jako kachna_, že si poslední dobou furt jen stěžuju potřebuju se odstřihnouti , leč nedaří se, furt je něco, co prudí.Ať už v práci, jako v pátek, zase jeden zdatnej kousek, no a nebo doma.
Ešče furt sou tady ty jatka? Mrtví ptáčci, holubi, čmeláci, vosy.... vypadá to, že máme klub vrahů. Nebude to dlouho trvat a já se tam osobně zařadím asi taky, ale půjdu asi po trochu větších kouscích, než jsou čmeláčci . Už je dovařenej čaj?
jak to, že tady tak hrozně rychle rostou děti??
kachna_
Malé dítě
ty vado kachno!! dyk to nejni malé dítě!! tys ju vyměnila, kde je kačenkááá!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 10:55
- Nahlásit
kachna_
teda, to je porizek spis
PetraK
to je nejlepsi bubisek co znam
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 10:55
- Nahlásit
kachna_
Jo a soused nám vyškubnul pařízek
spíš vypadá, že vás navštívíl meteorit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 10:59
- Nahlásit
PetraK
se nakonec celá oslava jaksi pokazila. Což mi bylo líto kvůli mámě, kvůli nám všem. Tedy s výjimkou sestry. Mám pocit - stejně jako kachna_, že si poslední dobou furt jen stěžuju potřebuju se odstřihnouti , leč nedaří se, furt je něco, co prudí.Ať už v práci, jako v pátek, zase jeden zdatnej kousek, no a nebo doma.
jsem na tom úpá stejně děvuchy akurát se snažim to házet za hlavu jináč už by ze mě byl blázen
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 11:01
- Nahlásit
PetraK
spíš vypadá, že vás navštívíl meteorit
však ten kráter na dvoře taky. Byl u nás soused odnaproti (víkendář), říkal, že mají ořech taky ne úplně v OK stavu. Viděl ten pařez a myslím, že se mu udělalo nevolno
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 11:08
- Nahlásit
PetraK
je mi líto to s oslavou
My teda slavili včera maminky narozeniny a bylo to supr, teta s bratrancem dorazili a moc fajn to bylo. AKorát,že mámy dárek trčí na poště
Fajka
a jak nemci a ta zasilka, nejak ste to vyresili?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 11:12
- Nahlásit
cernej caj
to je nejlepsi bubisek co znam
pravdu díš, předsedkyně!! taky jsem jí to řikala!! Když jsem jí teda zrovna nevykopávala z kůchně, kde se furt motala . mám z toho radost, vím, že to ne není nějaká kvalitka, ale máme na čem stavět, si myslím. Dneska v noci se mi zdálo že vyrazila za kočkou, měla jsem strach, kočka se nakonec chovala jako velmi rozumný pes a byly kámošky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 11:17
- Nahlásit
cernej caj
a jak nemci a ta zasilka, nejak ste to vyresili?
ne jejich poslední info bylo že se ozve někdo z logistiky a nic... budu se modlit že nám to zaplatěj včas... víc asi momentálně dělat nemůžu..
kachna_
vypadá, že vás navštívíl meteorit
však ten kráter na dvoře taky. Byl u nás soused odnaproti (víkendář), říkal, že mají ořech taky ne úplně v OK stavu. Viděl ten pařez a myslím, že se mu udělalo nevolno
to se nedivím
PetraK
Dneska v noci se mi zdálo že vyrazila za kočkou, měla jsem strach, kočka se nakonec chovala jako velmi rozumný pes a byly kámošky
prosimtě už nechlaste nebo nehul máš divoký sny maxipsa Fíka
podrbej bábrdlinku za mě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 11:26
- Nahlásit
Fajka
jsem na tom úpá stejně děvuchy akurát se snažim to házet za hlavu jináč už by ze mě byl blázen
no ale já to kurnik jednak nechci a druhak se mi to kupí a já to právě nějak teď nedokážu za tu hlavu házet , což mi dost vadí teda.
podrbej bábrdlinku za mě
podrbu, enem co trochu zhubne, nějak se nám vypásla, buťtöza jedna
cernej caj
je mi líto to s oslavou
no jo, no, sestra moje
sem se těšila, jak si to máma může užít, když počásko dovolilo jí vytáhnout na chalupu, že nás tam bude mít kolem sebe všechny, bude si tam lozit po zahradě a něco si kutit............ aaaa bum.
My teda slavili včera maminky narozeniny a bylo to supr, teta s bratrancem dorazili a moc fajn to bylo. AKorát,že mámy dárek trčí na poště
tak to je super - ted ne ten dárek na poště, ale povedená oslava.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 12:07
- Nahlásit
PetraK
jojo, mqm rada tyhle maly rodinny akce, kde je mile a prijemno. a ted jen doufat, ze mamince darwk bude, pac o nem mluvila uz pred vanocama.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 12:24
- Nahlásit
birma
já toho Šustu žeru! praktické rady na netu - tohle zrovna bylo na semináři Jak odnaučit
tak si tak říkám, jesli i zde by po přečetní toho co napsal mylsím si tak někdo, kdo má víc než slušný zkušenosti, Walda and compány meldovali své argumenty proti postupným malým krokům a vzálenosti vyhovující psu tak, aby byl schopen fungovat
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 12:55
- Nahlásit
Kachna
ty vogo, to je pařízek. Já si tahám pařízky z lesa na okrasu . Na tenhle bych potřebovala přikoupit ještě sousedovo zahradu
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 13:02
- Nahlásit
PetraK
Šikovná Blanička a šikovná pánčička.
Mám radost s tebou
ad oslava - snad jste ty negativa přetloukli pozitivama a oslava se nakonec povedla.
Sestra má možná nějaké problémy přes které se nemůže přenést a ventiluje to při nejméně vhodných chvílích, nebo je to tydýt a vy už to tak musíte brát a přenést se přes to.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 13:03
- Nahlásit
PetraK
nemohla bys prosím dát odkaz na Šustovy rady?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 13:19
- Nahlásit
grimmh
ten odkaz tu je nekde na predchozi strane, kdyz se podivas, nebo predchozi.
v levnejch knihqch maji ten knizky o psech, asi 30 psich plemen a je tam I vizla. kdybys mela levny knihy nekde na navstevu, muzes se tam podivqt, hodne to byva stejny . nemela sem teda cas nakouknout zato mam sbirku scifi povidek a scifarnu.
byla sem prekvapena, na czechpointu sem byla pro vypis z katastru a uz tam maji nove prijmeni I presto, ze sem ho tam nebyla hlasit. to je super.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 13:31
- Nahlásit
cernej caj
čajíčku, děkuju - už jsem to našla a uložila si to k proštudování za domácí úkol.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 13:35
- Nahlásit
cernej caj
málem mě klepla pepka když jsem viděla cenu knihy vižla. Já jí kupovala před měsícem a půl za 280,- Kč+poštovný.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 13:35
- Nahlásit
nevim jestli už tady nebylo http://www.novinky.cz/domaci/332687-na-ceskolipsku -vyfotili-vlka-nevideli-ho-tam-sto-let.html
kachna_
to je pařez jak krááva, jak jste ho dostali ven? my tahali předloni nebo kdy mnoohem menší traktorem a nic
PetraK
Blanice je teda super
se ségrou asi nic nenaděláš, se můžeš utěšovat, že ona tě nejspíš vidí stejně a taky jí to žere
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 13:53
- Nahlásit
grinmh
tak to me uz parkrat taky klepla, kdyz sem je tam videla xa cenu treba petinovou, ez jsem kupovala
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 14:21
- Nahlásit
Maya
jak jste ho dostali ven?
bagrem. Naštěstí soused je bagrista. V sobotu přijel, vydloubnul to, a celej den kolem chodili místní a smáli se nám, co s tím budeme dělat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 14:27
- Nahlásit
kachna_
smáli se nám, co s tím budeme dělat
a co s tím budete dělat?
a v kráteru si můžete udělat bazén
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 14:41
- Nahlásit
Maya
v kráteru si můžete udělat bazén
jo, to by byl lábuš, bazén mezi výběhem pro slepice, dřevníkem a vjezdovou bránou
a co s tím budete dělat?
v neděli přijel soused s bagrem opět a šoupnul to trošku stranou. No ale jinak počkámě tak pět let a pak to zkusíme rozmlátit klínama.
PetraK
a už má ségra hotovej ten byt? že byste jí třeba blbě namontovali dvířka, aby jí trochu kleply po hlavě, že by se jí rozsvítilo
cernej caj
moc fajn to bylo.
to asi potěší v případě, když je maminka náročná, jako ta tvoje, co?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 14:48
- Nahlásit
kachna_
a už má ségra hotovej ten byt? že byste jí třeba blbě namontovali dvířka, aby jí trochu kleply po hlavě, že by se jí rozsvítilo
: už jo, bohužel
mrzí ně to, že se ke mně chová jako kráááááááva a má mi evidentně cosi za zlý, a neřekne co. Tak ať si to narve do trenek. Ono kdyby toho poslední dobou nebylo tak nějak hodně, tak ju, neřeším a kašlu na to, ale schází se to a tak se to nabaluje.
jo, to by byl lábuš, bazén mezi výběhem pro slepice, dřevníkem a vjezdovou bránou
"táátooo, poď si zaplavat! Nemožu mámo, musim podeslat králikoj "
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 14:50
- Nahlásit
jooo a to sem vám ale neřekla, že krom toho, že sestra rozplamenila vášně, tak Brtnik rozplamenil vohýnek. Hořeli jsme heč! Dělala sem soptika. Páč inteligent Brtnik hodil žhavý uhlíky do hromady suchýho bordelu. A co?? No jo! Světte div se, blaflo to, a hadice byla krátkááá, a než to Brtnik smotnoval, huž to pěkně plápolalo!
A tak Koláče na nic nečekalo, s kýblem k barelu utikalo, pak se strhlo, aby ten džber dotáhlo k plotu a Brtnik mohl hodit první záchranu bylo veselo, heč! pak sem stála na doutnající hromadě a kropila a kropila.
|