Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2952 . 2953 . 2954 . 2955 . 2956 . 2957 . 2958 . 2959 . 2960 . 2961 . 2962 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 15:00
- Nahlásit

birma
jeste, ze to neni moc casto, co

worick
u brna, sli sme z kraluc nad oslavou ja fo oslavan a kamaradka domu do sousedni vsi. ja cca 22km. bez ortezy sem to dojit mechtela uz se ozyvalo mrska koleno.

kachna
tak priste pribalis lepsi. este, ze ja su z vesnice pred vidni, tady sme mohli behat v puncochacich a pak jen v teplaach a bylo to v poho.

birma
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 15:30
- Nahlásit

cernej caj
jeste, ze to neni moc casto, co
to sice jo, na druhou stranu hovězí s droby za 19,90,- je za polovic, než kupuju normálně, lososák mám taky asi o 150,- levnější, než jsem viděla na netu...

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 16:47
- Nahlásit

worick
mamčina Mandy včely a asi je alergická,
Ty jo, pekna oteklina.
kachna_
To sem ještě dneska přijedou na celodenní návštěvu.
Pevny nerv!
grimmh
musím na ní napráskat, že zavraždila vloni na podzim ptáčka - u nás v bytě. Bylo to jak na jatkách.
Njn, selmicka - prirode neporucis.
birma
přibližně na 1300,
To je jedna trekova bota!
jelení paroží
Na co parohy?

Dneska je Ag smutna, nelitaj cmelaci. Zato Skritek jest vesel, povedl se ji ulovek. Letelo pri zemi par vrabcaku, asi se dohadovali o teritorium a Skret jednoho v letu sejmul! Kdybych nestala o par metru dal a nevidela bych to, neverila bych, jak rychly reakce muze perdel mit.

birma
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 16:52
- Nahlásit

Fifi
To je jedna trekova bota!

Na co parohy?
jako žvýkací hračka. Říkal mi kamarád, že to má pro psa a moc si to pochvaloval, že se to neštípe, hodně dlouho to vydrží a pes to miluje. Adamovi se to taky líbí a žužlal si to, což mě fakt potěšilo, durt se u něj snažim tenhle žvýkací relax co nejvíc podpořit

birma
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 16:53
- Nahlásit

Fifi
Letelo pri zemi par vrabcaku, asi se dohadovali o teritorium a Skret jednoho v letu sejmul!
to je fakt neskutečný, jak je rychlá! hele a co s nim pak dělala? zkusila ho sežrat, nebo jí chcíplej přestal zajímat?

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 16:57
- Nahlásit

birma
jako žvýkací hračka.
Fakt? Tak to jsem netusila. By me zajimalo, co by na to rekly cubky. Onehda mi kamoska prinesla od koni kopytka, takovy zbytky od strouhani, jejimu psovi to strasne chutna. Cuby to nejdriv dukladne zkoumaly, dumaly, esli se v tom vyvalet, hrat si s tim nebo se toho stitit. Nakonec to teda sezvejkaly.
co s nim pak dělala?
Nic, mrtvoly ji uz nezajimaj, flusla ho a odkracela, vrtic si spokojene ocasem. Ani mysi nezere, ty taky flusne. Jednou teda vlastne mys zhltla, protoze mela pocit, ze by ji ji asi Dorota mohla sebrat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 17:12
- Nahlásit

birma
tochapu, ja koupila na propetu loni asi za 2000 vwci. lososak za normos cenu zato jeden zdarma a milion vzorku granulek

fifi
dneska sne videli krasnyho cmeldu, vzpomela sem na vas. tak to je drsna perdeli reakce teda

birma
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 17:22
- Nahlásit

Fifi
Fakt? Tak to jsem netusila.
jj kukej, akorát my ho máme ještě řízlý podélně, že prej je to lepší pro psy, co se s tím ještě nikdy nesetkali
By me zajimalo, co by na to rekly cubky.
můžu ti ho někdy půjčit až se uvidíme (pokud do tý doby vydrží) a můžeš to zkusit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 17:24
- Nahlásit

asi starnu, ten vylet me nejak zmohl. nrchapu, ze birma da 2x tolik, to neni v lidskejch silach

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 17:33
- Nahlásit

a musim vam napsat co ame videli. cestu nam zkrizil bezprizorni pes, neco spanelovityho. milej submisivnejsi pejsek, kus s nama self k chatkam kde mel majitele. starej pan na ndej volal, psu se nechtelo tak sme postali nez si pro nej dojde. pan psisel, zajecel na psa, ten se total prikrcil a vyrrqzil smer domaci puda. chlap ho dost surove nakopl zezadu, jeste s nejakou poznamku, fakt sila

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 18:11
- Nahlásit

cernej caj
chlap ho dost surove nakopl zezadu
škoda že ho přitom aspoň nevzaly záda
Návštěva přežita, pozitivum nalezeno - ještěže s nima nemusíme bydlet jako švagrová

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 18:13
- Nahlásit

kachna_
pozitivum nalezeno - ještěže s nima nemusíme bydlet

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 18:22
- Nahlásit

birma
teda to paroží vypadá hrozně zajímavě, ale opravdu nehrozí rozkousání? to mám chuť koupit.

cernej caj
asi starnu, ten vylet me nejak zmohl.
to já si říkám poslední dobou furt popravdě a nejhorší je, že u mě zní odpověď ano zajisté
a vzalas tu dvacítku nějak rychle ale, ne? za kolik hodin?

kachna_
Návštěva přežita, pozitivum nalezeno
tomu říkám skalní optimismus skoro jako když tchyně na výletě, 9 stupňů přeháňky s kroupama řekla, že je krásně a že to je fajn, páč kdyby svítilo sluníčko, byl by zas opar a stejně nebylo vidět do dálky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 18:48
- Nahlásit

Vero
moc rychle ne, sme to meli asi za 6,5h.
uz stahuju fotky

grimmh
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 19:05
- Nahlásit

Ahojky. AGILITY SUPÉËÉÉR!!! Myslela jsem, že tam bude pár místních pejsků. Prd, bylo přihlášeno 100 psů všech možných i nemožných ras a spoustu dvounožců a spousta stanů a kempových židliček a stolečků a zkrátka to tam žilo. Škoda, že jsem měla čas jen 2 hodiny a viděla jsem jen závod štěňat (moc šikovných), pak pesky s vedením dětí, pak jsem viděla kus nezávodních a na ty závodní už jsem musela odjet, což mě mrzelo moc.
U nás je ten agility klub hodně chválenej a organizace soutěže neměla chybičku. I kdybych někdy se psem nesoutěžila, určitě bych se stala členem jen proto, aby se pejsek soicalizoval a navíc je tam dobrá parta. Cvičák je totiž tady ve městě tristní.

grimmh
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 19:10 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

birma
Dobře jsi nakoupila - spoustu a za dobrou cenu. O tom paroží jsem už četla, že je to dobrý.
cernej caj
Jsi dobrá, koleno dostalo fest zabrat. Snad se zejtra na něj postavíš.
Fifi
Vidíš, tak i vaše prdelinda si odlovila ptáčka. Tak Eliška zas není tak hrozná
kachna_
Tak máš po dnešku čárku za účast a snad bude zas chvíli klid, né?
worick
Ty bláho, ještě že holuba nezblajznul. Třeba by na něj měl účinek jako redbull a z nelítacího holuba by byl lítací haf

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 19:13
- Nahlásit

grimmh
tak to je supr, že sis to užila. Doufám, že ti vyšlo počasí stejně suprově, jako nám

no já to utla po těch 22km, kdybych měla ortézu, du to celý, ale nechtěla sem riskovat, že to bude bolet. Ono někdy bolí i tak když jen sedím, ale před longem ho musím spíš hýčkat, takže jsem to dneska ukončila jakmilo to šlo od doby, co se začalo ozývat

foteckyyy

worick
no mě ten popis trochu rozesmál, i když chápu , že to k smíchu určeno nebylo

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 19:19
- Nahlásit

cernej caj
Pekne jste se protapnuli. Tohle je krasa, uplnej Stromovous z Pana prstenu.

grimmh
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 19:24
- Nahlásit

Čajdo, moc pěkný fotky, krásný kraj!!!
Já jsem se totál oddělala se zádama na zahradě. Neumím si chvíli dřepnout. Jsem idiot. Jdu se napařit. Doufám, že to pomůže.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 19:26
- Nahlásit

Fifi
ty vrby tam byli naprosto dokonalý, nádherný starý vrby, který citlivě upravili ve zbytku toho "parčíku" místo, aby je pokáceli, jak je asi dnešní moda

grimmh
nojo, prace prej slechti, tak nevim. Na zada si uz ale davej pozor, pac co dorazis ted uz nikdy lepsi nebude - deda pouziva ten cosmodisc ci jak se tomu rika a moc si to chvali

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 19:33
- Nahlásit

cernej caj
to jsou nádherný fotky...úplně závidím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 19:46
- Nahlásit

Vero
sak si taky muzete udelat vylet, do kralic to neni ani tak daleko a muzete udelat supr okruh z oslavan po zeleny k mlejnu a pak po zluty (druha pulka fotek) zpatky

birma
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 19:53
- Nahlásit

Vero
Rozhodně nevěřim, že jde nějak snadno rozkousat to vcelku, tý naší půlce dávám tak měsíc, dva než to bude na vyhození. Je to takový pevný, tvrdý a zároveň pružný, nebála bych se, že by to buldozerek během chvíle rozkousal a sežral, jen bych to kontrolovala pravidelně, jestli to neni naprasklý nebo tak. Uprostřed je to takový porézní jako u kosti.

cernej caj
To jsou nádherný fotky! Závidim!
Ten zážitek je blbej, to bych asi neustála v klidu co na to kniga? Nevystartovala na blba?

grimmh
To je fajn, že sis to užila Hezký sport, že?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 19:57
- Nahlásit

birma
si myslim, ze sme z toho byli obe dost zarazeny.

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 20:19
- Nahlásit

cernej caj
sak si taky muzete udelat vylet,
jo, myslím mám tipa na jeden z příštích,... napřed se psíček musí dát dokopy. ted mi nezbejvá než trčeti doma.

birma
nebála bych se, že by to buldozerek během chvíle rozkousal a sežral
to mě právě první napadlo
a není z toho moc binec po bytě?

Ten zážitek je blbej, to bych asi neustála v klidu
se obávám, že pokud se to toho čéka vůbec dotkne, tak akorát tak, že se vyleje na psovi ještě jednou.
stejně jako s dětma. matka většinou nandá za rohem ještě víc, že měla ostudu na veřejnosti. stejně tak čokl, že neposlouchá.

i když... někdy je seřvání zas velice produktivní.
jistá příbuzná konečně pochopila, že nejde pouštět navolno psa z útulku, kterej je neřízená střela, nejenže nemají přivolání, ale zdrhá úplně do pryč, napadá psy (a navíc je skoro slepej a epileptik). celou rodinu neslyšela, pochopila to poté, co jí pes zdrhl a pokousal rotvajlera, jehož panička ji následně zadupala do země. nevím, co přesně bylo a co jí řekla, ale kupodivu to i neuvěřitelně zafungovalo. koupila si dokonce cvičební lekce.
tak jen aby to vydrželo a nemusel její psák pokousat dalšího psa. což by taky nemusel přežít podruhý.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 20:23
- Nahlásit

Vero
jasny, myslim az z buldozerem na leto treba.

že se vyleje na psovi ještě jednou asi tak

birma
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 20:33
- Nahlásit

Vero
a není z toho moc binec po bytě?
neni z toho vůbec nic, prostě nic neukousne, jen si to žužlá
se obávám, že pokud se to toho čéka vůbec dotkne, tak akorát tak, že se vyleje na psovi ještě jednou
to je taky pravda
koupila si dokonce cvičební lekce.
tak kéž by to bylo definitivní prozření

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 20:45
- Nahlásit

birma
prostě nic neukousne, jen si to žužlá
to zní fakt supr, to asi bude příští objednávka

tak kéž by to bylo definitivní prozření
mno. kéž. nejhorší je ta bezmoc- co řekne rodina, to se totiž rozhodně nesmí udělat. chjo.

birma
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 20:57
- Nahlásit

nevím, jestli to půjde pustit těm bez FB, ale já si zaslzela (opět)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2014 21:19
- Nahlásit

birma
moc krasny.

dala sem si caj, co jsem od tebe dostala darem. ma to jednu chybu, coz neni vina caje - nemam sitko a fakt ho asi potrebuju

<< 1 ... 2952 . 2953 . 2954 . 2955 . 2956 . 2957 . 2958 . 2959 . 2960 . 2961 . 2962 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání