| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2014 20:11
- Nahlásit
grimmh
Chapu, jsem prece v lemrim klubu i coby lama. Ale tohle jsem zvladla i ja, tady mas pod obrazkem rajcete linky, jak vytvorit ucet, jak na to.. Fakt nic tezkyho, i ja to zvladla dle navodu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2014 21:55
- Nahlásit
grimmh
a nemáš fb? tam taky můžeš dát fotky
u nás se dneska montovala šatní skříń skoro celý odpolko a ještě není hotová tak jsem ani venku moc nebyla
cernej caj
batoh dávaj za založení stavebka, jsem si to starý pro jistotu zrušila a založila nový, kdyby ty blbci odhlasovali to použití jen na stavební úpravy, tak radši už chci mít nějaký prachy doma
proč na ty čaje nepoužíváte takovýto keraamický díratý dno co se tam dá zeshora? sem taky kdysi pila zelený čaj a tohle mi přišlo nejpraktijší, pak se to prostě jen vyndá i s lístkama a zbyde čistej čaj
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2014 22:07
- Nahlásit
zítra mám naplánovaný výlet na kolobce. Už se nemůžu dočkat, že zas zmizíme pryč od lidí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2014 22:13
- Nahlásit
já toho Šustu žeru! praktické rady na netu - tohle zrovna bylo na semináři Jak odnaučit (takže Fifijová nečíst, ať tam nejsi napřed )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2014 22:20
- Nahlásit
birma
takže Fifijová nečíst, ať tam nejsi napřed )
Neboj, ja jsem si to zmenila na Jak naucit i s praktickyma ukazkama.
naplánovaný výlet na kolobce.
Kilacku 40-50? zase?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2014 22:34
- Nahlásit
Fifi
Kilacku 40-50? zase?
néééé, 32 hele
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2014 22:37
- Nahlásit
birma
ale v dost kopeckovatym terenu. No uzijte si to, magori!!!!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2014 22:38
- Nahlásit
Fifi
ale v dost kopeckovatym terenu
jedinej kopeček je tam na Bezděz podle mě a jinak rovinka ještě to zkouknu, kdyby tam byly kopce, tak půjdu radši pěšky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2014 23:22
- Nahlásit
Malé dítě objektivem většího
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2014 23:26
- Nahlásit
kachna_
to je moc hezká fotka a malý to sluší
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2014 23:29
- Nahlásit
kachna_
Smarja, kachnatko je veliky! Vetsi dite fotit teda umi, krasny maly dite!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2014 23:45
- Nahlásit
Fifi
Smarja, kachnatko je veliky!
no a vedle šeltie je to větší
Fifi
birma
mně se ta fotka líbí taky, moc.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2014 23:48 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
kachna_
todle velký dítě, že je malodítě???
To nejni možný! ta už je velkááááá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 00:08
- Nahlásit
kachna_
vedle šeltie je to větší
ta je vyrostla za ten necelý rok!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 06:53
- Nahlásit
Maya
to sem mela taky, vim co myslis, ale tim stejne ty zeleny caje projdou...
birma
tak si to moc uzijte
vypada to moc dobre. premyslim, jestli treba se nedomluvit na kolobko vylet taky, ale vlakem nevim, jak bych ji prepravovala a navic vic nez 3km nedam predpokladam, ze s kolobkou nejezdis vlakem
kachna_
to je skvela fotka, vetsi dite je sikovny moc
a se selmickou taky bozi fotka
sme zrovna vcera u segry resili, kolik vazi neter, tak prej 11kg, tak to ze na seltie jeste nema
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 07:20 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
Zdravíčko všem
kachna_
Máš krásný holčičky - a šikovný!!!!
Maya
a nemáš fb? tam taky můžeš dát fotky
No asi před měsícem jsem se tam s pomocí syna zaregistrovala kvůli tomu, abych mohla načumovat k vižlám. Nějakým záhadným způsobem (doteď nevím jak) jsem se ocitla v uzavřené skupině - fakt nevím jak k tomu došlo. Mnozí tam děkovali za přijetí a tak teprve mi došlo, že je to vlastně pocta se tam dostat Tak tam nahlížím, odklikávám fotky co se mi líbí a občas napíšu jednu řádku komentář k fotce. Nic osobního bych tam dávat nechtěla a ani bych to neuměla. Dokonce ani nehledám žádné známé (syna, snachu, neteře),...........Tak asi tak....
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 07:22
- Nahlásit
Fifi
Díky za ten odkaz na rajče, příležitostně to zkusím.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 07:25
- Nahlásit
grimmh
s tou poctou - si myslim, ze oni tam prijmou kazdyho a pokud se chova slusne (nema blby komentare, neurazi lidi atd), tak ho tam nechavaji. Lidi dekuji proto, ze to vnimaji jako slusnost.
Nebo u vetsiny fb skupin to tak funguje.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 07:45
- Nahlásit
právě sem vymyslela supr dupr řešení jak ušetřit 100g výbavy páč toho dycky potřebuju děsně moc
ale ještě to vymyslet - seřežu karimatku třeba kolem hlavy nebo kolem nohou a když ji dopře podlepím alumatkou, tak nebudu mít končetiny přímo na zemi (třeba pod hlavu dávám oblečení) nebo nohy ať neválím hned třeba po vlhký trávě, budu mít standartní obdélníkovej formát, ale trochu lehčí (a hlavně skladnější) karimatku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 08:27
- Nahlásit
cernej caj
seřežu karimatku třeba kolem hlavy nebo kolem nohou
ty seš magor
Nebo u vetsiny fb skupin to tak funguje
obvykle jo, některý skupiny jsou jen na pozvání, ale moc jich asi nebude
grimmh
Nic osobního bych tam dávat nechtěla a ani bych to neuměla
ale jo, to chápu, ale s těma fotkama je to na rajčeti stejný, taky jsou tam veřejně, na fb je můžeš dát jen pro přátele, ale to teda zase nevím, jestli by šly pak linkovat třeba sem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 08:30
- Nahlásit
Maya
no problem je v tom, ze ta nova ma 14mm a stara mela 10mm a navic se pohybuje mezi 5-8mm realne a ta nova je tak mnohem sirsi a ja mam problem do batohu nacpat vse na co su zvykla, tak bych potrebovala ji nejak zmensit
na rajce muzes dat alba s heslem nebo skryta alba, ze nejsou videt a poslat jen odkaz ci heslo lidem, kterym to chces ukazat.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 08:33
- Nahlásit
cernej caj
Jo takže vy nemáte běžný kojenec, batole, předškolák..., ale šeltie, špic, bordera...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 08:36
- Nahlásit
kachna_
ale šeltie, špic, bordera...
akorat spravne poradi je u nas spis spic c1, bordera, selmie, spic c2 mam obavy, ze vahy selmie dosahne az nekdy v prvni tride
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 08:46
- Nahlásit
cernej caj
na rajce muzes dat alba s heslem nebo skryta alba, ze nejsou videt a poslat jen odkaz ci heslo lidem, kterym to chces ukazat.
jo, to na fb taky, jen přátele nebo jen rodina nebo jen pro sebe, ale pak se obávám, že stejně jako z rajčete nenatáhneš ty fotky jinam, třeba sem
připadá mi to prostě dost podobný a ani na jedno bych nedávala nějaký soukromý fotky, na fb mám fotky zvěře a přírody a tak, něco podobnýho co dáváte na rajče výlety a tuším grimmh chtěla dávat fotky zahrádky, tak to si myslím, že bez lidí je to taky jedno kam to dá
mam obavy, ze vahy selmie dosahne az nekdy v prvni tride
já sem asi nějak mimo, ale šemie je velká jak Dorin ne?? a ten váží 8 kg
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 09:00
- Nahlásit
Maya
já sem asi nějak mimo, ale šemie je velká jak Dorin ne?? a ten váží 8 kg
ano ano, to mas recht problem je v tom, ze rodice jim dost prilepsujou, takze sorbos (cca 39cm pekne statnej pes) ma asi 14kg ale tech 8/9 ma tak na horni hranici toho optima a liska ma tak tech 35 jako drobounka fenecka a 16kg cimz znacne predci i ferinu a jeji optimalni vaha by asi 7kg presahnout ani nemela...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 09:08
- Nahlásit
Maya
ten váží 8 kg
Bessinka má 11, myslim, že 36 v kohoutku mohutný rámec a nadváhu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 09:14
- Nahlásit
kachna_
besinka je jeste stihnoun teda... pac nasa liska je fakt hodne drobounka a to teda je sila
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 09:41
- Nahlásit
cernej caj
liska ma tak tech 35 jako drobounka fenecka a 16kg
ty wogo, tak to je masakr, Dorin má taky 35, pravda má lehkou kostru a je dost hubenej, a tak těch 10 by i tak bylo maximum si myslim
ten pes 39 a 14, pokud je fakt statnej, tak to asi jo, znám střeďáka s podobnou vejškou, kterej má 13 tuším a je úplně normoš
ale teda ta fena je vykrmená jak prase, to se snad ani nemůže hejbat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 09:43
- Nahlásit
Maya
no prave si myslim, ze tak 7by mela eliska optimum vahu, 10 uz nadvahu a ona je fakt mega sadelnik.
prave sorbos by jeste pri 10kg byl na hrane, s tema 14 je tema tlustej, to jo, ale porad to neni takovej extrem, no...
a ona se teda moc nehejbe, no jako na gauc jeste vyskoci treba, ale proste to rodicum nevysvetlis, no
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2014 10:00
- Nahlásit
cernej caj
proste to rodicum nevysvetlis, no
no jo, to je mi jasný
|