| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 20:06
- Nahlásit
birma
mléčnýma výrobkama
mlíko jako takový ale myslím zahleňuje, tož nevím
|
Vero
Člen |
- Nahlásit
birma
I když si moc nedovedu představit, jak by ho u kadění mohly bolet štychy po kastraci - Altar i Adam je měli v podstatě na volný kůži, žádný pnutí tam. Jestli von se nebojí preventivně třá nějak ve spojení s límcem?
aha, tak to nevím, třeba máš pravdu.... mně teda přijde, že by to cítit mohl, minimálně první den si hystericky pořád chtěl sahat tam na to místo na každým kroku, asi nějakej nepříjemnej pocit minimálně má, měl.
límec v tom nebude, venku ho nemá...
|
grimmh
Člen |
- Nahlásit
PetraK
tuhle větu si někam napiš a vzpomeň si na ní, až si tu z Tebe budem dělat hromadně srandu
Sranda je dobrá, mám jí ráda a ledasco unesu. Jsem velká holka (tedy asi 168)
|
birma
Člen |
- Nahlásit
PetraK, Fifi
Ste kravěny blbyyyyyy já se nemůžu smát
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 20:08
- Nahlásit
birma
já se nemůžu smát
Zkus ty brambory.
Altar i Adam je měli v podstatě na volný kůži, žádný pnutí tam.
Ja ti nevim, ale proste i tak je to bolet musi, kdyz tam najednou nemaj neco, co driv meli...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 20:13
- Nahlásit
PetraK
mlíko jako takový ale myslím zahleňuje
To je právě u mě teď účel, cokoliv co jen trochu vysušuje mi to stokrát zhoršuje. Takhle sice kašlu taky, ale už nespatřuju jediný řešení v amputaci krku...
Vero
Třeba to má jinak, nebo mu prostě vaděj štychy i ve volnější kůži. Že ho nemá venku - myslíš, že si to nemůže spojit s tím, že ho nosí doma? (Fakt netuším, jestli to může pes dokázat)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 20:18
- Nahlásit
Fifi
to bolet musi, kdyz tam najednou nemaj neco, co driv meli...
To asi jo, ale nemyslim, že by je to bolelo víc zrovna při kadění narozdíl od čub.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 20:20
- Nahlásit
birma
ale nemyslim, že by je to bolelo víc zrovna při kadění narozdíl od čub.
Tak to vubec nejde srovnavat, s rozkuchanym pupkem u feny - ale znas to, sameckove bejvaj bolestinkove. No snad se Buldozer vzchopi a zacne vzorne bobkovat.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 21:18
- Nahlásit
birma
Že ho nemá venku - myslíš, že si to nemůže spojit s tím, že ho nosí doma?
netuším. ptám se, ale nic neříká. ale zatím duševně rozloženej není, jak byl, když měl límec furt, i na mazlení, jídlo a tak.
ale nemyslim, že by je to bolelo víc zrovna při kadění narozdíl od čub
třeba ne při tom tlačení, ale nepříjemnej bolavej pocit v těch místech může podle mě stačit, aby se připojil k těm jiným nepříjemným pocitům taky ve spodní části těla a nějak posílil ten dojem... možná i psychicky... a prostě on si mezi ty nohy pořád čumí, i když už ne tak hystericky jak první den.
Fifisameckove bejvaj bolestinkove
ale on není,nebo ne tak, jak si představuju bolestína podle mě je docela statečnej a úplně chápu, že už má kadění po krk... von neví, že se to musí snad se mu to tedka povede už líp.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 21:19
- Nahlásit
birma
bromhexina si kup
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 21:24
- Nahlásit
Fifi
birma
já se nemůžu smát
Zkus ty brambory
něco jako ve stylu: když sníš brambory, můžeš si dát zmrzlinu?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 21:25
- Nahlásit
Vero
ale nepříjemnej bolavej pocit v těch místech může podle mě stačit, aby se připojil k těm jiným nepříjemným pocitům taky
no to si tak nějak myslím.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 21:27
- Nahlásit
Vero
birma
bromhexina si kup
a nebo kapek dryjáčnickej recept - nakrájet cibuli najemno a smíchat s medem, či když není med, postačí i cukr. Pustí to sirup a ten pomáhá hodně velmi. Plus bych se, protože je třeba infekce v průduškách, či kde, tou cibulí normálně fedrovala. UDělat si k snídani chleba a posypat ho velmi velmi hojně cibulí. Je antiseptická, hodně.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 21:33
- Nahlásit
PetraK
a nebo kapek dryjáčnickej recept
méně dryáčnicky nechat vyouhovat cibuli v tom medu a vypít výluh
jinak tento recept jsem kdysi dávno doporučila mužíkovi, ten si do toho statečně přidal ještě česnek...a hodil to do sebe myslím se pak rozhodl být už navždy radši zdráv
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 21:34
- Nahlásit
A vlastně, o výluhu-sirupu PetraK píše nevím proč jsem ve vzpomínce na muže četla, sníst to celý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 21:36
- Nahlásit
Vero
nechat vyouhovat cibuli v tom medu a vypít výluh
eee -e... kde jest rozdíl? su blbé nějak, podle mě je to stejný, ne? Když pominu to šílený přidání česneku teda, to musel bejt utrejch
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 21:36
- Nahlásit
Vero
A vlastně, o výluhu-sirupu PetraK píše
zkus brambory
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 21:40
- Nahlásit
PetraK
něco jako ve stylu: když sníš brambory, můžeš si dát zmrzlinu?
Blba.. sem ji to psala na predchozi strance, na hrudnicek vkladati.
Ale jinak mi babicka delavala horky mliko s medem, to taky dobre umoznovalo chrchlum odchazet.
Myslim, ze birma sla radsi spat. A necha to na vede zitra, protoze by se mohla jeste poblit.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 21:43
- Nahlásit
Jo me pobavilo - kamosce prisel mail s nabidkou prace a tam takovy krasny preklepicek: "Kontaktujte nás a domluvte si individuální termín sekání. "
Vero
podle mě je docela statečnej a úplně chápu, že už má kadění po krk..
Statecnej je, je to nejvic statecnej buldozer na celym svete!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 21:44
- Nahlásit
Fifi
. sem ji to psala na predchozi strance, na hrudnicek vkladati.
jááá víííím, jááá jen žertovala iváánku, páč to k tomu tak pěkně sedlo
delavala horky mliko s medem
ježíšikriste, už se mi chce zase zvracet! (pro mě hrozná představa horkýho mlíka, to je totiž fakt pro mě trest). Každopádně je zvláštní, že to fungá, co? když fakt mlíko zahleňuje nooo možná v takových případech asi teda z toho suchokašle nutno vyrobiti nejprve hlen a ten pak dostat ven asi, co? bádám
sla radsi spat
a nebo se jí rozthly plíčky tady nad těma hovadinama případně ma Milošem Čézarem , kterýžto se stal novým dalším převeliký guru
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 22:02
- Nahlásit
Rumštááájn
Slépku jsem sice nenafotila, zato jsem ušila dva kostýmky na maškarní 22. února. Holky půjdou za Bubetku a Smítka
Princeznu jsem rázně zamítla, ještě mám "v hlavě" Malou čarodějnici (no, v hlavě mám hlavně prázdno a duto), ale to nevim, jak bych udělala toho havrana a jestli by v tom Kačenka byla ochotná jít na ples .
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 22:09
- Nahlásit
Děkuji za přemilé rady. Mlíka s medem jsem jenom za dnešek vypila minimálně litr a půl. Při pomyšlení na med se mi chce zvracet. Tudíž odpadá i cibule s medem, při pomyšlení na tuhle kombinaci se mi chce blejt kdykoliv, natož teď Chleba s medem taky nedám, už od pátku mi nechutná skoro nic, mám to jako super dietu
Nechám to zítra na mudře, co se mnou vymyslí. A doufám, že to bude vopravdovej zasrák.
PetraK
Jo Walda mě dorazil, nemám sil...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 22:12
- Nahlásit
kachna_
Holky půjdou za Bubetku a Smítka
Jeee, ty ja snad ani neznam. Holky to maj super, ze maj takhle vynalezavou kachnu matku!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 22:38
- Nahlásit
birma
Jo Walda mě dorazil
o té šnůře?
to je jakejsi maglajs, ale mě zajímalo, co když se čék splete, špatně vyhodnotí a přivolá psa, zatímco on nechce, jak ton řešíš, nebo se ti nestalo?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 22:39
- Nahlásit
birma
zasrák
no, možná to bude zasrák, ale zázrak tak úplně asi ne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 22:43
- Nahlásit
birma
hele táta měl minulý tejdny něco podobnýho, skončil na dvou atb, radši fakt k tý mudře běž
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 22:44
- Nahlásit
vím, že tady to není aktuální, ale je to super, tak fotky z 1.olympiády, rychlobruslaři v saku!!
http://www.slate.com/articles/sports/fivering_circ us/2014/02/first_winter_olympics_what_skaters_ski_ jumpers_and_curlers_looked_like_in.html
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 22:54
- Nahlásit
Vero
Stalo, většinou chvilku počkám a pak dělám, že mu zdrhám (pokud je na druhym konci šňůry, tak klidně na místě ). To zná z přivolávačů, tak reaguje docela slušně.
Ale jak jsem tam psala, tak mám víc povelů, u některejch to neřešim vůbec, nebo přidám silnější.
Obecně když to vezmeš podle PP, tak v tu chvíli neřešit a příště snížit kritéria ( což se samozřejmě blbě odhaduje někdy).
Stejně tak neřešim, že stopku napíná, jak jí nepoužívám k přitahování psa, ale jeho příchod je vždy dobrovolný, tak je mi jedno, že si uvědomuje, že ho s ní omezuju. Jsem hodně zvědavá, jakej to bude mít výsledek
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 23:00 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
birma
už chápu.
tak musíš pak o výsledku referovat. to mě zajímá, jestli to je vlastně všecko jen mýtus, že když psa necháš neposlechnout, tak se vracíš na start atd...
já když jsem se spletla, tak jsem si to vynutila, pak teda snížila ty kritéria samozřejmě...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 23:11
- Nahlásit
birma
Stejně tak neřešim, že stopku napíná, jak jí nepoužívám k přitahování psa, ale jeho příchod je vždy dobrovolný, tak je mi jedno, že si uvědomuje, že ho s ní omezuju.
Tohle je pro hodne lidi asi problem pochopit. A uz vidi de facto psa, kterej si vlaje na snure jen tak letem svetem, protoze ho vic nekocirujes a "dela si, co chce".
|